קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
לא קראתי את כל הדברים אבל בלי אני מסכים לבטח עם רוב הנאמר .לדון שימון מאחל כל רע, הנבלה נבו שתיענש על משוא הפנים שלה , סופו כאן צריכה להיגמר העונה שלו כולל אירופה.
אבל אני חייב לשתף ויש לי גם מה להגיד לאותו אוהד מ"שלנו" . כשברח הוא יודע טוב מאוד כנראה למה ברח. הוא הבין מיד שסופו אחריו והשאיר באמת את גיבורי הרגע בעיניי אותם אוהדים שלא ידעו מה קרה אבל נאבקו באיש האלים הזה ולא בפעם הראשונה שהוא מפגין אלימות ומאיים מה שכמובן מותר לחלאות הצהובות.
איני מכיר את שמו של האוהד אבל זכיתי לעמוד מתחתיו בדרבי בו הפסדנו בהחלטת פנדל שלא היה של שופט נבל (לא זוכר מי זה היה) בתחילת העונה.
הקללות בהן ניבל ללא הרף את שחקני הפועל ולא משנה מי היה שם (לא ראיתי אותו מעודד לשם שינוי) הפריעו לי וברגע מסויים חשבתי אני לטפל בעניין. הוא גם כמובן מקלל כל מי שזז כולל אוהד הפועל שהוא גם כנראה שופט בליגות נמוכות והכנראה סוג של חבר לאותו שופט. הנ"ל עמד כמה שורות מתחתיי ואותו אוהד קילל אותו כאילו הוא קיבל את ההחלטה. כמובן שהוא הבטיח שיזזין את כולם ותנו לי לנחש שזה גם מה שהבטיח לסופו ולכן הוא התפרץ עליו.
שיהיה ברור לסופו כמובן היה אסור לעשות את מה שעשה ויותר מכל גם למי שמגן עליו אך לא ציפיתי ליותר מאותה קבוצה נלעגת.
בדיוק. כל תושבי שער 7 שלכיוון הגדר משורות האמצע ומעלה מכירים את אותו אוהד, וכמובן שרבים מהפורום שחלקם חברים טובים שלו. כמוהו יש אוהד אחר שיושב בסביבה וכמותו נוהג לקלל חלק גדול מהמשחק ( שעליו עלתה תקווה בשבוע שעבר שאולי נקבל חופש ממנו לטובת בית הסוהר

) ולרוב את השחקנים והמאמן שלנו. יש מי שמתייחס לעניין כפולקלור של מגרשים, ויש מי שזה עושה לו חררה. גם בסביבה של מגרשים, שאינה סטרילית במיוחד, אלה תופעות יוצאות דופן. אם הפרשה הזו תסתיים בטיפול חזק גם בסופו וגם באוהד, מצויין. במציאות, לא זה ולא זה יקרו. כוחות מכבי הפכו את הדיון לגן ילדים, 'הם התחילו', מנסים לגלגל עלינו ומגבים את הטינופת והאיגוד והתקשורת בחלקם הלא מבוטל איתם. מכבי לא תטפל בסופו, ורמי אמר ש"דיברתי עם האוהד". אז כמו עם המשרוקית, וכמו עם ראיוס, וכמו עם סופו, פשוט יתגלגלו הלאה לפרשה הבאה וכלום לא ישתנה.