תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
אין אוהד שלא מקלל. לאף אחד לא "מגיע" שירדוף אחריו שחקן. מה נסגר אתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:39 
כמה צביעות, איזה מדינה זבל.

תארו לכם מה היה קורה אם איזה ילד או אפילו סתם אוהד היה מסיים פצוע קשה בבית חולים את הארוע הזה.
מה שעשו לראיוס היה אפס לעומת איך שהיו שוחטים פה ובעולם את החזיר השמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
*הערה קטנה ושולית לגמרי:
אם עוד קודם היה זה צורם באוזני השימוש שלנו, אוהדי הפועל, בכינוי החיבה שהדביקו לו אוהדיו (וכל התקשורת המגוייסת בעקבותיהם) "סופו", אז עכשיו זה צורם לי שבעתיים.

שחורציאניטיס. שמו של הבנזונה הוא שחורציאניטיס. לא "סופו", ולא "טופו" ולא "מוצי" וגם לא "פוצי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
עפ וואלה בגלל שלא נפצעו אוהדים אז סופו רק ייחקר במשטרה אבל לא יוגש נגדו אישום.
לגבי עונש מהאיגוד מדברים שם על הרחקה בין משחק אחד לארבעה משחקים מקסימום..

בנוסף בראינות עם שחקני מכבי הם מספרים שסופו היה רגוע בחדר הלבשה והתנהג רגיל. זה משחקן שדקה לפני כן רמס ילדים ביציע

למה שלא יהיה רגוע? הוא עושה את זה כל הזמן, אין מה להתרגש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:26 
שאלה היפותטית

הלכתי ברחוב ופתאום מישהו סינן לעברי קללה עסיסית ונניח שגם ירק עליי
במידה והייתי כתגובה מרים עליו יד

את מי המשטרה הייתה עוצרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
1. נדמה לי שהשחקן הזה כבר היה מעורב במשהו דומה רק לפני מס' חודשים, לא?! מדובר אפוא בדפוס התנהגות - שיעשה את בארה"ב או ביוון, לא בישראל. להשעות אותו ל-6 חודשי כדורסל, החל ממחר בבוקר.
2. התמיכה של דון שימון בשחקן היא שיא חדש של שפלות אליו הגיע מועדון הכדורסל הזה, שהכינוי "אימפריית הרשע" קטן עליו וכבר לא מספיק כדי לתאר את נבזותו, הייתי משתמש בכינוי אחר, אימפריה אחרת, עם הספרה "4" ודי לחכימא.
3. כשבין הנפגעים בנו הקטן של מאמן נבחרת ישראל, אימו המבוגרת של קפטן הפועל (שהוא סמל ומופת לספורטאי הגון וצנוע) וכן יו"ר הפועל הקודם סטולר שהוא בכלל איש עסקים - אני מקווה שזה יעשה הד כזה שיזעזע את המערכת למען יראו וייראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:29 
Charlie כתב:
1. נדמה לי שהשחקן הזה כבר היה מעורב במשהו דומה רק לפני מס' חודשים, לא?! מדובר אפוא בדפוס התנהגות - שיעשה את בארה"ב או ביוון, לא בישראל. להשעות אותו ל-6 חודשי כדורסל, החל ממחר בבוקר.
2. התמיכה של דון שימון בשחקן היא שיא חדש של שפלות אליו הגיע מועדון הכדורסל הזה, שהכינוי "אימפריית הרשע" קטן עליו וכבר לא מספיק כדי לתאר את נבזותו, הייתי משתמש בכינוי אחר, אימפריה אחרת, עם הספרה "4" ודי לחכימא.
3. כשבין הנפגעים בנו הקטן של מאמן נבחרת ישראל, אימו המבוגרת של קפטן הפועל (שהוא סמל ומופת לספורטאי הגון וצנוע) וכן יו"ר הפועל הקודם סטולר שהוא בכלל איש עסקים - אני מקווה שזה יעשה הד כזה שיזעזע את המערכת למען יראו וייראו.

הוא היה במשחק ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
ישב שורה 2 עם הבן הקטן שלו ואשתו. הגורילה דרס אותו כשהוא ניסה לגונן על משפחתו. ראיינו אותו הבוקר בגלצ כשהוא המתין לטיפול רפואי בעקבות המכות שספג. מה יש לשחקן לחפש ביציע? מה העונש לאוהד שפורץ למגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

לאף אחד לא מגיע שירדוף אחריו שחקן.
וגם לנו לא מגיע אוהד שמקלל את השחקנים שלנו כל משחק, זבל ודביל שהתלבש על דמארי והיה קורא לו אפס, עד שהשתיק אותו ב-4-1 בקרית אליעזר לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
בהארץ יש טקסט יפה של אייל גיל בנושא, לצערי לא יכול הביא לכאן כי חסום ויש לי רק באפליקציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אדום נחמד כתב:

לאף אחד לא מגיע שירדוף אחריו שחקן.
וגם לנו לא מגיע אוהד שמקלל את השחקנים שלנו כל משחק, זבל ודביל שהתלבש על דמארי והיה קורא לו אפס, עד שהשתיק אותו ב-4-1 בקרית אליעזר לפני שנתיים.

אמת, אבל מה זה קשור לנושא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
בהארץ יש טקסט יפה של אייל גיל בנושא, לצערי לא יכול הביא לכאן כי חסום ויש לי רק באפליקציה

http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2291232

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
מידע חיוני עבור האוהדים שלנו, שחלקם לא יהפוך אותו בטעות לאיזה גיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 08:57 
הצביעות של התקשורת זה מדהים...
טוואטחה לא בסדר אבל סופו כן
אני מניח שטוואטחה ספג קללות אפילו יותר קשות משחורציאנידיס, ועוד מחוץ למגרש,
אבל ההמון הישראלי טוען שזה נוראי ולא בסדר מה שהוא עשה

ופה? היווני גיבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי היה אומר על זה שמי שמקלל שחקן של הקבוצה שלו, עלול בעתיד לקלל שחקן של הקבוצה היריבה, שעלול לעלות במעלה היציע ולרדוף אחריו, ולרמוס בדרך מבוגרים, נשים וטף חפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הרשמית צריכה לערב את פיב"א או כל גורם אירופי בינ"ל אחר של הכדורסל אליו משתייכת מכבי אלקטרה. בדומה לתקדים קאנטונה, וללא קשר ל"עונש" שייתן האיגוד שעומד בראשו יו"ר מכבי בעצמו, צריך כאן עונש קשה שיחול על השחקן באשר הוא, לא חשוב באיזו מסגרת הוא משחק ובאיזו קבוצה. למשל עונש ל-6 חודשי השעייה שתמנע ממנו מלשחק לא רק בליגת העל בישראל, אלא גם ביורוליג, לא רק במכבי אלא גם קבוצה אירופית אחרת אם יעבור אליה בקיץ.

עם כל הציניות של חלקכם (והיא מוצדקת במידה מסויימת), רק בנס האירוע לא הסתיים עם נפגעים ואי אפשר להעביר את הענין לסדר היום בגלל הנס הזה. כמו שאוהד שפורץ למגרש נענש בחומרה וזה פלילי - כך גם שחקן שעולה ליציע במטרה לתקוף אוהד (ללא קשר אם הוא הצליח להכות אותו או שאותו אוהד הצליח לברוח) צריך להיענש בחומרה רבה.

הגבול צריך להיות ברור - מקום האוהדים ביציע ומקום השחקנים על הפרקט/הדשא. אלה לא עולים ליציע ואלה לא יורדים למגרש. ברגע ששחקן או אוהד חוצים את הקוים - יש להרחיק אותם למס' חודשים ולהטיל עליהם קנס כספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
:bang: לחשוב שהבהמה הגסה הזאת משתוללת ביציע והמוגלה הצהובה מגינה עליה ביחד עם כל העבדים שלו בתשקורת זה רק עוד סימפטום למה שקורה פה בארץ לא רק בספורט. לפחות נשמח שהגענו לזה שהמחלה מחלצת ניצחון בעור שיניה ובסוף עוד שולחת את החייה להשתולל ביציע? שימותו

ולא נשכח להגיד תודה לקבוצה הנהדרת הזאת גם על המשחק הנפלא אתמול.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
פיב"א לא קשורה ליורוליג.
היא לא יכולה להשעות את מכבי משום מקום.
עכשיו לך תפנה ליול"ב ולבורתימאו עם הצעה כזאת.
אני חושב שהוא יתקשה לא לצחוק לך בפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:32 
כל הזבלים שם צריכים לקבל מאיתנו בראש.
שחורציאניטיס, בלאט, מזרחי, פדרמן, ערוץ הספורט.
חייבים להכנס באמא של המכונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופו בסיום המשחק
הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:38 
להמשיך עם מסע ההכפשה נגדם
להפיץ את הסירטון של הילד הקטן כמעט נמחץ
הילד של אדלשטיין בוכה
תקריב עם הפרצוף של רצח בעיניים של סופו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:45 
חייבים חייבים להמשיך, השעיה של סופו לכל העונה תסתיים ככל הנראה לא רק בנצחון תדמיתי אלא גם בסבירות גבוהה באובדן האליפות של מכבי.
היום רמי יצא בהצהרות מעולות, אבל צריך להמשיך להוציא תצהירים ווידאו כל כמה שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
לצערי ולאור מה שאני רואה בטוקבקים ובתגובות בפייסבוק אתם חיים בסרט. זו מדינה רקובה, גם אחרי היום אוהדי הפועל אשמים. הדה לגיטימציה עובדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:50 
אורנה אוסטפלד כתב:
לצערי ולאור מה שאני רואה בטוקבקים ובתגובות בפייסבוק אתם חיים בסרט. זו מדינה רקובה, גם אחרי היום אוהדי הפועל אשמים. הדה לגיטימציה עובדת

ממתי טוקבקים מקבלים החלטות?
אוהדי מכבי יוצאים נגדנו, ממש מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:51 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
לא קראתי את כל הדברים אבל בלי אני מסכים לבטח עם רוב הנאמר .לדון שימון מאחל כל רע, הנבלה נבו שתיענש על משוא הפנים שלה , סופו כאן צריכה להיגמר העונה שלו כולל אירופה.
אבל אני חייב לשתף ויש לי גם מה להגיד לאותו אוהד מ"שלנו" . כשברח הוא יודע טוב מאוד כנראה למה ברח. הוא הבין מיד שסופו אחריו והשאיר באמת את גיבורי הרגע בעיניי אותם אוהדים שלא ידעו מה קרה אבל נאבקו באיש האלים הזה ולא בפעם הראשונה שהוא מפגין אלימות ומאיים מה שכמובן מותר לחלאות הצהובות.
איני מכיר את שמו של האוהד אבל זכיתי לעמוד מתחתיו בדרבי בו הפסדנו בהחלטת פנדל שלא היה של שופט נבל (לא זוכר מי זה היה) בתחילת העונה.
הקללות בהן ניבל ללא הרף את שחקני הפועל ולא משנה מי היה שם (לא ראיתי אותו מעודד לשם שינוי) הפריעו לי וברגע מסויים חשבתי אני לטפל בעניין. הוא גם כמובן מקלל כל מי שזז כולל אוהד הפועל שהוא גם כנראה שופט בליגות נמוכות והכנראה סוג של חבר לאותו שופט. הנ"ל עמד כמה שורות מתחתיי ואותו אוהד קילל אותו כאילו הוא קיבל את ההחלטה. כמובן שהוא הבטיח שיזזין את כולם ותנו לי לנחש שזה גם מה שהבטיח לסופו ולכן הוא התפרץ עליו.
שיהיה ברור לסופו כמובן היה אסור לעשות את מה שעשה ויותר מכל גם למי שמגן עליו אך לא ציפיתי ליותר מאותה קבוצה נלעגת.

בדיוק. כל תושבי שער 7 שלכיוון הגדר משורות האמצע ומעלה מכירים את אותו אוהד, וכמובן שרבים מהפורום שחלקם חברים טובים שלו. כמוהו יש אוהד אחר שיושב בסביבה וכמותו נוהג לקלל חלק גדול מהמשחק ( שעליו עלתה תקווה בשבוע שעבר שאולי נקבל חופש ממנו לטובת בית הסוהר :) ) ולרוב את השחקנים והמאמן שלנו. יש מי שמתייחס לעניין כפולקלור של מגרשים, ויש מי שזה עושה לו חררה. גם בסביבה של מגרשים, שאינה סטרילית במיוחד, אלה תופעות יוצאות דופן. אם הפרשה הזו תסתיים בטיפול חזק גם בסופו וגם באוהד, מצויין. במציאות, לא זה ולא זה יקרו. כוחות מכבי הפכו את הדיון לגן ילדים, 'הם התחילו', מנסים לגלגל עלינו ומגבים את הטינופת והאיגוד והתקשורת בחלקם הלא מבוטל איתם. מכבי לא תטפל בסופו, ורמי אמר ש"דיברתי עם האוהד". אז כמו עם המשרוקית, וכמו עם ראיוס, וכמו עם סופו, פשוט יתגלגלו הלאה לפרשה הבאה וכלום לא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:52 
אורנה אוסטפלד כתב:

הכמות היא פסיכית.
בידיעות יש טור "יחסית" נגד סופו שגם מכפיש אותנו ביריקות וקריאות שואה, אבל הדרישה להעניש את סופו גררה שמתוך איזה 300 תגובות 280 מתוכם קוראים לפטר את הכותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
זו שעת מבחן לכדורסל הישראלי.

אני מאוד מקווה ששאר הקהלים בארץ,בעיקר החזקים כדוגמת ירושלים, יוכיחו ספורטיביות והגינות,ולמרות היריבות בינינו ידאגו להזכיר לסופו בכל משחק ולא לתת לנושא להשכח ולהעלם אחרי שיחזור מהשעיית משחק או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:54 
ארדיטי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ממתי טוקבקים מקבלים החלטות?
אוהדי מכבי יוצאים נגדנו, ממש מרגש.

אתה חי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כאילו שלמישהו מזיז הטוקבקים. יש שימון, ויש מנהלת ואיגוד והוא שולט בהם וזה מה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אולם כאשר שחורציאניטיס ירד למנהרה, נזרקו לעברו קריאות גזעניות , ולטענת אנשי מכבי אותו אוהד צרח לעבר דברים בגנות אימו (" I WILL FUCK YOUR MOTHER ")...

בחדר ההלבשה נראה הסנטר היווני נסער, כשניקולה וויציץ' שוחח עם שחורציאניטיס, שם הסביר להם על הקללות הגזעניות שספג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
אולם כאשר שחורציאניטיס ירד למנהרה, נזרקו לעברו קריאות גזעניות , ולטענת אנשי מכבי אותו אוהד צרח לעבר דברים בגנות אימו (" I WILL FUCK YOUR MOTHER ")...

בחדר ההלבשה נראה הסנטר היווני נסער, כשניקולה וויציץ' שוחח עם שחורציאניטיס, שם הסביר להם על הקללות הגזעניות שספג.

מה אתה רוצה
זה ידוע שרק לכושים יש אמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 404 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: