ערן כתב:
תקשיב, "חבוב" (אתה דושבאג במקרה?), הסתובבו מספיק שמות בקיץ וחלקם גם הועברו למועדון. לא מאמין לעצמי שאני עונה לך ברצינות, אבל יש לי כמה דקות של בטלה: בסקאלה שבין לוקאס סאשה למסוט אוזיל נמצאים מספיק שחקנים מתאימים להפועל ברמת היכולת והעלות. "קשה לי להודות שטעיתי"? במה? לוקאס סאשה הגיע בקיץ בתור שחקן בינוני וחביב שלא עונה על הצורך של הפועל, ונשאר כזה. כל השאר זה דמיונות והזיות של אנשים כמוך.
קודם כל, ידידי (עדיף לך מחבוב?), לא לקחת קשה מדי. לא עד כדי כך, שאתה מעז לענות לי ברצינות, ואוי לך אם זה לא יהיה ברגע של בטלה. איך תחיה עם עצמך? לא שאני עוסק בהשוואות, אבל אם להסיק מהתדירות בה אתה כותב כאן על רגעי הבטלה שלך, אז...
אז ברגע ה"בטלה" האחרון שלי דווקא, אתייחס לעניין - מראשית דרכו של סאשה בהפועל ועד בערך לשליש מהעונה - סברתי בדיוק כמוך, סברתי שהוא בינוני, תסכל אותי שהוא משחק לרוחב, קשה היה לי להבחין בערך המוסף המקצועי שלו. יחד עם זאת, ראיתי רצון וטירוף כאילו של איזה ילד שהפועל חשובה לו. הבסיס הזה, והיכולת שהצלחתי אט אט להבחין בה - נחישות, לחימה, עבודה שחורה שמתבטאת בלחץ על היריב, חילוצי כדור, תנועה. ממשחק למשחק ראינו אותו אכפתי יותר, ומשתפר בהתמדה עד כדי כך שהתחיל אפילו לשחק לעומק.
אני ממש אבל ממש לא חושב שהוא איזה עילוי גדול, ואני בהחלט מסכים שבמנעד שבין אוזיל לסשה יש כמה שחקנים טובים ממנו שיכולים היו להגיע, אבל לא הגיעו, והוא לא אשם בזה. הוא שחקן שבא לנסות ולהחזיר על האמון שנתנו בו. והוא עוד שחקן זר.
וגילוי סופר נאות - כן, כן, זה אני עם הברזילאים. סו וואט?? ידעתי לבקר אותו יפה מאד כשהוא הגיע, כמו שהיום אני יודע להעריך את התרומה שלו. או לפחות את העובדה שהבחור מנסה לתרום.
ואם בברזיל עסקינן, נתראה ברבע גמר המונדיאל בפורטלזה

לא, זו לא הזיה, זו מציאות.
לילה טוב