תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לוקאס סאשה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:34 
ואני רשמתי ששנים לא הבאת זר דומיננטי או "מספיק טוב" לעמדה הזו וזה לא הפריע לך להתמודד על אליפות וגם לקחת ב2010
לא נפלת העונה בגלל לוקאס לא משנה כמה תנסו להציג את זה ככה
ואתה לא היחיד שהגיב כאן אז תפסיק לחשוב שכל מה שרושמים מכוון ישר אליך
לגבי קולין אני לא זוכר, אם תזכיר לי אני אענה עניינית

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לוקאס סאשה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:36 
Red or Dead כתב:
מפתיע שכל מי שהחליט שהוא לא שחקן ממשיך להגיד את זה
מישהו בדק את הסטטיסטיקה של גילי?

אני לא החלטתי כלום מהתחלה. יותר מזה, אני חושב שלקבוע איכות של שחקן שלא ראית מעולם, על סמך גוגל, זה כמו להגיד עץ או פלי.

עדיין, הוא בינוני מינוס, עוד אחד בשרשרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:44 
אתה אולי לא החלטת כלום אבל כבר אחרי משחק האימון הראשון החליטו כאן שלא היה צריך להחתים אותו
חוץ מזה אני יושב שורה מתחתיך, בינוני מינוס זה אולי המחמאה הכי יפה שנתת לו כל העונה..

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:49 
לדעתי, אם סשה יישאר, בעונה הבאה התרומה שלו תגדל משמעותית. אנחנו מדברים על שחקן צעיר יחסית, שיש לו פוטנציאל, ובסה"כ נותן עונה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע לבעוט ולא יודע למסור, איזה עוד שקרים תמציאו בשביל להצדיק את עצמכם...
וגם עבר שחקן לא מעט פעמים, לא עובר כמו גילי, אבל יודע להשתחרר מלחץ.
זה שאני אומר שלא נצליח להביא שחקן יותר טוב ממנו זה לא כי אני מסתפק בבינוניות
הוא פשוט שחקן טוב, ובמבט לאחור על כל הזרים שהפועל הביאה בשנים האחרונות, הסיכוי נמוך מאוד שנביא שחקן יותר טוב ממנו שבנוסף יהיה צעיר ועם שכר נמוך.
סאשה לא אמור לתת מספרים בתור קשר אחורי ויש לו 2 שערים ועוד 2 בישולים
בנתיים הקשרים ההתקפיים ורמוט כובש 5 שערים וזגורי 6 שערים, עכשיו תבין למה סאשה הוא ממש לא הבעיה שלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:16 
התפוקה של זגורי וורמוט בסדר גמור. ההתקפה שלנו בסדר גמור. ההגנה המחרידה שלנו היא שורש הבעיה. מספיק להסתכל על יחס השערים שלנו כדי להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:17 
נועם שחם כתב:
התפוקה של זגורי וורמוט בסדר גמור. ההתקפה שלנו בסדר גמור. ההגנה המחרידה שלנו היא שורש הבעיה. מספיק להסתכל על יחס השערים שלנו כדי להבין.

ההתקפה שלנו היא דווקא חרא אחד גדול
אבל זה בגלל אלה שגם עושים את ההגנה שלנו חרא עוד יותר גדול - שני המגנים שכמעט ולא תורמים לא למעלה ולא למטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
כמות הלחץ שהוא מייצר וההשקעה שלו הם אדירים אז במצב הנוכחי הוא עדיף בעיני מכל הקשרים בעיקר מאלה שלא מסוגלים לרוץ מעל 20 שניות

לא מבין למה לא טענו שהמשאף שנזרק למגרש היה עבור אחד מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:41 
אני אוהב אותו. בין הבודדים שכל משחק ומשחק נותן את ה100 אחוז שלו ונראה לי שנרוויח אותו בתור שחקן הרבה יותר טוב אם רן יתפקד אותו כקשר התקפי כי יש לו בעיטה טובה וסיומת טובה מול השוער. בעט העונה בכל המסגרות 3 בעיטות חופשיות וכבש 3 גולים. מעניין מתי רב"ש יבין שיש לנו סוף סוף בועט טוב ממצבים נייחים ולהפסיק לתת לשי להרים{כמה שאני אוהב אותו, כבר שתי עונות שהוא גרוע ממצבים נייחים ובקושי עובר את השחקן הראשון}.

סה"כ בן 23 ועונה ראשונה בארץ. צריך להשאיר אותו עוד עונה ולדעתי עונה הבאה התפוקה שלו יכולה לגדול משמעותית.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:42 
פשוט תענוג איך הוא רץ לעומק כל הזמן ללא כדור. מזכיר את הבן זונה מעבר לכביש שזה בעצם מה שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
היה מצוין אתמול ובכלל לדעתי הוא אחלה של שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 01:04 
עדיף שהוא יישאר, זה לא שבמצבנו אנחנו הולכים להביא זר יותר טוב ממנו בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לוקאס סאשה
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 07:20 
הוא כלומניק רציני, אבל נוכח הנסיבות העגומות הייתי לצערי משאיר. זה לא שאני הולך להנות ממשהו בעונה הבאה ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 10:16 
ערן כתב:
אם במקומו היה זר ברמה גבוהה - כמו שכל אחד שקשור לענף מבין שהקבוצה הזו צריכה כבר כמה שנים - ולא שחקן בינוני כמוהו, אולי העונה הזו לא היתה כל כך גרועה ומזיקה.

"אם במקומו היה זר ברמה גבוהה"...

אוי, נו באמת. איך זה קרה שגארת' בייל סגר בריאל?? איך פיספסנו את אוזיל שסגר בארסנל?? חבוב, אולי מוטב שתפסיק לחיות באיזה עולם שלא קיים, כי זרים ברמה גבוהה, אפילו בצד השני של הכביש - אין.

אולי אגב, אם הייתה נבנית כאן קבוצה טובה, עם שחקנים טובים ומחויבים, היית קורא לאותו שחקן "בינוני" להגדרתך, יהלום. אין עוד בקבוצה שחקן עם מחויבות כמו לוקאס, וזאת היא לא דעתי אלא עובדה מוצקה. ומחויבות זה מושא להערכה גדולה בימינו אנו. אני לא הייתי מרגיש נוח לקרוא לשחקן הכי מחויב שלנו (ועוד זר!!! למען השם) "בינוני". זה אינטרסנטי, ילדותי, ובטח שלא נכון. לא מדובר באינייסטה הבא, וכן, אפילו לא בגאבור הולמאי, אבל זה בהחלט שחקן ראוי, צעיר, בעל אישיות נכונה, ובעל יסודות טובים להיות אחד מעמודי התווך של הקבוצה בשנים הקרובות.

משום מה קשה לך להודות שטעית, כי מתחילת הדרך סימנת אותו כ"לא שחקן". עזוב כבר את הילד, יש מספיק צרות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
תקשיב, "חבוב" (אתה דושבאג במקרה?), הסתובבו מספיק שמות בקיץ וחלקם גם הועברו למועדון. לא מאמין לעצמי שאני עונה לך ברצינות, אבל יש לי כמה דקות של בטלה: בסקאלה שבין לוקאס סאשה למסוט אוזיל נמצאים מספיק שחקנים מתאימים להפועל ברמת היכולת והעלות. "קשה לי להודות שטעיתי"? במה? לוקאס סאשה הגיע בקיץ בתור שחקן בינוני וחביב שלא עונה על הצורך של הפועל, ונשאר כזה. כל השאר זה דמיונות והזיות של אנשים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 10:53 
שוב פעם הפועל הפשוט עם הברזילאים שלו איפה הגילוי הנאות????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
אה נכון, זה ההוא עם הברזילאים. מרוב יצורים שממלאים פה כל חלקה טובה בשנים האחרונות, שכחתי את הדור הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:19 
כאילו שחסרים פה אנשים שרשמו שהם אוהבים אותו, שהוא שחקן טוב ושהוא צריך להשאר עוד לפני שהגיע הפועל הפשוט לדיון

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
אין סאשה אין מנוי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 23:43 
פאביו כתב:
אין סאשה אין מנוי

אם כבר, יש סאשה אין מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 00:08 
ערן כתב:
תקשיב, "חבוב" (אתה דושבאג במקרה?), הסתובבו מספיק שמות בקיץ וחלקם גם הועברו למועדון. לא מאמין לעצמי שאני עונה לך ברצינות, אבל יש לי כמה דקות של בטלה: בסקאלה שבין לוקאס סאשה למסוט אוזיל נמצאים מספיק שחקנים מתאימים להפועל ברמת היכולת והעלות. "קשה לי להודות שטעיתי"? במה? לוקאס סאשה הגיע בקיץ בתור שחקן בינוני וחביב שלא עונה על הצורך של הפועל, ונשאר כזה. כל השאר זה דמיונות והזיות של אנשים כמוך.

קודם כל, ידידי (עדיף לך מחבוב?), לא לקחת קשה מדי. לא עד כדי כך, שאתה מעז לענות לי ברצינות, ואוי לך אם זה לא יהיה ברגע של בטלה. איך תחיה עם עצמך? לא שאני עוסק בהשוואות, אבל אם להסיק מהתדירות בה אתה כותב כאן על רגעי הבטלה שלך, אז...

אז ברגע ה"בטלה" האחרון שלי דווקא, אתייחס לעניין - מראשית דרכו של סאשה בהפועל ועד בערך לשליש מהעונה - סברתי בדיוק כמוך, סברתי שהוא בינוני, תסכל אותי שהוא משחק לרוחב, קשה היה לי להבחין בערך המוסף המקצועי שלו. יחד עם זאת, ראיתי רצון וטירוף כאילו של איזה ילד שהפועל חשובה לו. הבסיס הזה, והיכולת שהצלחתי אט אט להבחין בה - נחישות, לחימה, עבודה שחורה שמתבטאת בלחץ על היריב, חילוצי כדור, תנועה. ממשחק למשחק ראינו אותו אכפתי יותר, ומשתפר בהתמדה עד כדי כך שהתחיל אפילו לשחק לעומק.

אני ממש אבל ממש לא חושב שהוא איזה עילוי גדול, ואני בהחלט מסכים שבמנעד שבין אוזיל לסשה יש כמה שחקנים טובים ממנו שיכולים היו להגיע, אבל לא הגיעו, והוא לא אשם בזה. הוא שחקן שבא לנסות ולהחזיר על האמון שנתנו בו. והוא עוד שחקן זר.

וגילוי סופר נאות - כן, כן, זה אני עם הברזילאים. סו וואט?? ידעתי לבקר אותו יפה מאד כשהוא הגיע, כמו שהיום אני יודע להעריך את התרומה שלו. או לפחות את העובדה שהבחור מנסה לתרום.

ואם בברזיל עסקינן, נתראה ברבע גמר המונדיאל בפורטלזה ;-) לא, זו לא הזיה, זו מציאות.

לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 00:16 
ערן כתב:
אה נכון, זה ההוא עם הברזילאים. מרוב יצורים שממלאים פה כל חלקה טובה בשנים האחרונות, שכחתי את הדור הקודם.

כאילו ש"ההוא" ו"יצור" הם ביטויים מכובדים יותר מ"חבוב".

נו, מילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה בטוחים שאם רק יביאו לה את המושכות, הם יגיעו ל"ארץ הזר-תותחים הזולים", ויוציאו משם שחקן אולטימטיבי במחיר רצפה שגם ממש ממש רוצה להגיע להפועל.

אף אחד לא טען שסאשה זה שחקן לאליפות, סך הכל שחקן צעיר וסבבה יחסית בקבוצה של מוגבלים, שנותן מעצמו הרבה ויודע כדורגל דיי טוב למחיר שלו.

כנראה שאפשר להביא שחקן יותר טוב במחיר שלו, הבעיה זה שהשחקן הזה לא בדיוק מתדפק על הדלת של חודורוב עם חוזה ביד, ספק אם הסקאוטרים החובבנים מינוס של הפורום יצליחו למצוא את השחקן הזה, אני בטח לא סומך על הסקאוטרים של המועדון למצוא אותו.

אז אם היה מגיע רוכש ומה שהיה מונע ממנו להביא זרתותח לאמצע זה שסאשה ממלא את המקום, אדרבה, מצידי שיעלה מחר על מטוס חזרה לברזיל. כל עוד זה לא המצב, אני לא מבין מה כל כך דחוף לכם לזרוק שחקן סבבה שככל הנראה מה שיביאו במחיר שלו יהיה ברמתו (ולדעתי גם למטה מכך).

כמו שאומר המשפט הידוע - "עדיף ציפור אחת ביד מ2 על העץ".

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 17:49 
סאשה הגיע על תקן שחקן בתקציב בינוני (להבדיל מזר תותח) לעמדת האופניסיבי-דפנסיבי (שהוא שניהם, אבל לא אחד מהם באופן מובהק) במסגרת חולית מרכז שדה של 3.
כל זמן שבונים שחלק נכבד מהמשחקים נשחק עם שלישיה במרכז השדה בטוח שמקומו בטוח. אם מדובר ב- 4-4-2 לאורך כל העונה, אין לו מקום טבעי בהרכב ולכן, בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 17:59 
הייתי שמח מאוד אם הוא יישאר עונה הבאה על תקן הקשר האחורי ושיבוא לידו קשר מרכזי הרבה יותר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2014, 00:47 
חייבים להשאיר אותו ,שחקן לא רע ,
אלה אם כן יביאו זרתותח אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
דרבי שני בכדורסל שלוקאס מגיע לעודד עם חולצת הפועל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 20:45 
סמור כתב:
דרבי שני בכדורסל שלוקאס מגיע לעודד עם חולצת הפועל :BOW:

:ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:49 
תמונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 21:57 
Violet כתב:
תמונה?

באינסטגרם של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: