תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 13:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 22:45 
לא ראיתי את המשחק , אבל מעניין אם גם הפעם ההתאחדות תגבה את השופט.... לדעתי לא

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
קש, חיפה? בתחילת הערב היה עדיף תיקו
כעת אני מייחל להפסדים של חיפה עד לתום העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 23:00 
כל הכבוד לבכר וק"ש עם חצי תקציב הוא מביא אותם להתמודד על שלב הבתים באירופה ובעמדה מצוינת לקחת גביע. כמה שרב"ש בדיחה זה עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
זה רק מוכיח כמה שקט ניהולי זה דבר בריא לקבוצת כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 23:34 
ChEGi כתב:

גם בחיפה יש שקט ניהולי ויותר כסף והם עוברים עונה בזיונית כמו שלנו בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2014, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
שיגידו שגם הפעם הפאול היה מחוץ לרחבה ונמשך אל תוך הרחבה, כמו בדרבי הראשון.
ועכשיו אנחנו שמונה נקודה ממקום שלישי, וחמש ממקום רביעי, ויש לנו דרבי חוץ, כוס אמעק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 09:34 
chimpfive כתב:
כל הכבוד לבכר וק"ש עם חצי תקציב הוא מביא אותם להתמודד על שלב הבתים באירופה ובעמדה מצוינת לקחת גביע. כמה שרב"ש בדיחה זה עצוב.

די נו, אתה לא רציני. בכל זאת המח של האנשים לא נמחק לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 09:39 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

ממ... אולי שלי נמחק, למה הוא לא רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 09:43 
בר קולמוסא כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

ממ... אולי שלי נמחק, למה הוא לא רציני?

כי הוא מדבר על אותו מאמן שלקח אליפות! בק"ש עם עשירית תקציב ממכבי ת"א ושליש תקציב מהפועל וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 09:47 
יש הבדל ענקי בין בנית קבוצה לבית אימון קבוצה
יש כאלה שיודעים לעשות רק אחד משניהם ויש כאלה שיודעים לעשות את שניהם
אם הייתי בעלים של קבוצת כדורגל , אחרי מה שרב"ש עשה במכבי והפועל , לא הייתי נותן לו להתקרב אפילו מטר מהארנק שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
קרית שמונה איבדה בשנתיים את שחקני המפתח שלה בעונות האחרונות: עמאשה, גבאי, בדש, אבו חצירא ובכל זאת שמרה על יציבות ויכולת. הלוואי שהפועל היתה נראית חצי מאומנת כמוה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:30 
וגם אלרואי שלא ברור איך, אבל היה שם כוכב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:32 
רב"ש בדיחה בכל קנה מידה, אני מאוד רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:40 
zink כתב:
ChEGi כתב:

בחיפה יש שקט ניהולי עד שהקבוצה לא מצליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:44 
ערן כתב:
קרית שמונה איבדה בשנתיים את שחקני המפתח שלה בעונות האחרונות: עמאשה, גבאי, בדש, אבו חצירא ובכל זאת שמרה על יציבות ויכולת. הלוואי שהפועל היתה נראית חצי מאומנת כמוה העונה.

רן בן שמעון עשה מלא טעויות וכנראה שיש לו גם בעיית אופי (שיש כמובן ל80% מהמאמנים פה), אבל למרות התוצאות ולמרות ההגנה הבאמת קטסטרופלית לא הכל רע אצלו, תאמין לי.
אני לא יכול לשים את היד איפה הוא בדיוק נופל. אני חושב שהוא מאמן עם מודעות הגנתית ואין שום סיבה שההגנה של הפועל תראה ככה וזה לגמרי עליו, אבל בגדול הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה, בטח ביחס לשנתיים הקודמות שכל קבוצה באה לפה ועשתה להפועל בית ספר באמצע ואני מדבר על כל הקבוצות.
כמו שכבר כתבתי כאן, יש חוסר קורלציה מדהים בין אחוזי החזקת הכדור של הפועל לכמות הספיגות. במשחק ההתקפה יש המון מה לשפר, וחלק מאוד גדול עליו, אבל לא רק.
אבל אותו מאמן זכה באליפות עם הפועל ק"ש עם סגל וקבוצה שהוא בנה מהמסד לטפחות, אז להגיד שבכר עושה אירופה עם חצי תקציב לעומת מה שרב"ש עושה השנה בהפועל עם תקציב גדול יותר זה קצת מצחיק (ואני מאוד מעריך את בכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
״מאמן עם מודעות הגנתית״? זו לא סדנה להעצמת מודעות, זו קבוצת כדורגל. ״הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה״? בחיאת תסביר לי מה זה אומר. החזקת כדור? די נו אנחנו תיכף באפריל, זה מביך להמשיך להשתמש בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:02 
redrony כתב:
ערן כתב:

רן בן שמעון עשה מלא טעויות וכנראה שיש לו גם בעיית אופי (שיש כמובן ל80% מהמאמנים פה), אבל למרות התוצאות ולמרות ההגנה הבאמת קטסטרופלית לא הכל רע אצלו, תאמין לי.
אני לא יכול לשים את היד איפה הוא בדיוק נופל. אני חושב שהוא מאמן עם מודעות הגנתית ואין שום סיבה שההגנה של הפועל תראה ככה וזה לגמרי עליו, אבל בגדול הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה, בטח ביחס לשנתיים הקודמות שכל קבוצה באה לפה ועשתה להפועל בית ספר באמצע ואני מדבר על כל הקבוצות.
כמו שכבר כתבתי כאן, יש חוסר קורלציה מדהים בין אחוזי החזקת הכדור של הפועל לכמות הספיגות. במשחק ההתקפה יש המון מה לשפר, וחלק מאוד גדול עליו, אבל לא רק.
אבל אותו מאמן זכה באליפות עם הפועל ק"ש עם סגל וקבוצה שהוא בנה מהמסד לטפחות, אז להגיד שבכר עושה אירופה עם חצי תקציב לעומת מה שרב"ש עושה השנה בהפועל עם תקציב גדול יותר זה קצת מצחיק (ואני מאוד מעריך את בכר).

אם יש חוסר קורלציה מדהים בין אחוזי החזקת הכדור של הפועל לכמות הספיגות, כנראה (בעצם בטוח) שיש פה כשל בקונספציה, כך שכל התאוריה שלך על קבוצה שיודעת מה היא רוצה ממנה, לא נכונה. אני לא אמשיך לטחון פה את מה שכולם כותבים על החזקת הכדור הלא יעילה שלנו, אבל זו בהחלט העונה שכל הדברים הכי רעים קרו וגם בעונות בהן כמעט ירדנו ליגה , לא נכשלנו בכל הפרמטרים האפשריים שזה שלב הבתים באירופה, צמרת (מן הסתם) , גביע ו, 0 נצחונות נגד קבוצות שממוקמות 1-5 והפסד מיקום באירופה לעונה הבאה. פשוט כשלון טוטאלי קולאסלי בכל מבחן אפשרי.

אני זוכר איך כמעט גמרת פה בעונת האליפות של ק"ש ממהלך שבו שחקני ק"ש החליפו מקומות בזמן התקפה וטענת שזה משהו ש"רן בן שמעון לימד אותם", אז מסתבר שאי אפשר ללמד שחקנים בוגרים כדורגל, אלא רק לאמן אותם ולגבי הסגל של ק"ש, כמו אצל בכר, שרצקי אחראי לבנייה, לשחקני הבית במחלקת הנוער שהוא משקיע בה את הנשמה , כולל להגיע למשחקי ילדים ונוער בכל שבת בבוקר , ואפילו לזרים.
בראייה לאחור, הייתי מעדיף שאפילו טביב (השם ישמור) יהיה אחראי לבניית הסגל ולא לתת את המושכות למאמן חסר ניסיון שלא הוכיח שום דבר בבניית קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:02 
אולי הפועל צריכה להחתים את איזי שירצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ChEGi כתב:

זה לא שקט ניהולי, זה שקט מהקהל.
אין שם קהל דוחף, אבל גם אין קהל מלחיץ. הרי הם התחילו דיי גרוע העונה, ואפילו פתחו לא משהו בעונת האליפות שלהם.
במצב כזה בקבוצה גדולה עם ציפיות כבר היה בלאגן. זה ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:12 
שחר כתב:
redrony כתב:
ערן כתב:

אם יש חוסר קורלציה מדהים בין אחוזי החזקת הכדור של הפועל לכמות הספיגות, כנראה (בעצם בטוח) שיש פה כשל בקונספציה, כך שכל התאוריה שלך על קבוצה שיודעת מה היא רוצה ממנה, לא נכונה. אני לא אמשיך לטחון פה את מה שכולם כותבים על החזקת הכדור הלא יעילה שלנו, אבל זו בהחלט העונה שכל הדברים הכי רעים קרו וגם בעונות בהן כמעט ירדנו ליגה , לא נכשלנו בכל הפרמטרים האפשריים שזה שלב הבתים באירופה, צמרת (מן הסתם) , גביע ו, 0 נצחונות נגד קבוצות שממוקמות 1-5 והפסד מיקום באירופה לעונה הבאה. פשוט כשלון טוטאלי קולאסלי בכל מבחן אפשרי.

אני זוכר איך כמעט גמרת פה בעונת האליפות של ק"ש ממהלך שבו שחקני ק"ש החליפו מקומות בזמן התקפה וטענת שזה משהו ש"רן בן שמעון לימד אותם", אז מסתבר שאי אפשר ללמד שחקנים בוגרים כדורגל, אלא רק לאמן אותם ולגבי הסגל של ק"ש, כמו אצל בכר, שרצקי אחראי לבנייה, לשחקני הבית במחלקת הנוער שהוא משקיע בה את הנשמה , כולל להגיע למשחקי ילדים ונוער בכל שבת בבוקר , ואפילו לזרים.
בראייה לאחור, הייתי מעדיף שאפילו טביב (השם ישמור) יהיה אחראי לבניית הסגל ולא לתת את המושכות למאמן חסר ניסיון שלא הוכיח שום דבר בבניית קבוצה.

אני כמעט בטוח שאתה טועה לגבי המהלך הזה שאתה מדבר עליו (פשוט לא הסטייל שלי).
לגבי החזקת הכדור שהיא לא יעילה, אף אחד לא צריך לכתוב את זה, עם התוצאות אי אפשר להתווכח. הקבוצה מחזיקה בכדור ומקבלת גולים בכמויות ומשחקת לא חכם בהתקפה. זה היה יכול להיות טוב לשלושה חודשים ראשונים, בטח שלא לשלב כזה בעונה ואין ויכוח שיש פה בעיה רצינית.
לגבי בניית הסגל, כמובן שנעשו טעויות, אבל פה זה הרבה בדיעבד. בשחקנים כמו אלברמן, זיו ואפילו ראדי אף אחד לא היה נוגע פה לפני שנתיים והם משתלבים בהצלחה בקבוצה כמו מכבי. יש פה הרבה עניין של בטחון ואיך עונה מתפתחת.
אני עדיין חושב שרב"ש הוא מאמן עם בסיס טוב שמבין כדורגל, וכנראה שיש דברים אחרים שמכשילים אותו. אבל לא הכל עליו. נכון שהוא האחראי גם על השחקנים שהוא הביא, אבל כל התפקוד בקבוצה הזו החל בראשה כמובן וכלה באחרון השחקנים הוא דפוק.
שום מאמן לא יכול להיות אחראי על מה שקרה בדרבי האחרון גם אם אוראל דגני זה שחקן שהוא הביא והוא היה השחקן הכי גרוע בעולם.
השאלה מה האלטרנטיבה ואיך כן אפשר שמאמן כמו בן שמעון עם הדברים הטובים שכן יש לו יוכל להצליח.
אין לי ספק שבהפועל חייב להיות אדם מעליו, בפורמט שיש במכבי שינחיל חזון ומדיניות. כמובן שבקבוצה כמו הפועל שלא יודעים אם מחר יהיו משכורות זה קצת בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פלייאוף עליון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:12 
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
ChEGi כתב:

אין שם קהל דוחף, אבל גם אין קהל מלחיץ. הרי הם התחילו דיי גרוע העונה, ואפילו פתחו לא משהו בעונת האליפות שלהם.

!!!!

תודה רבה, מפתיע אותי שאף אחד לא רשם את זה קודם.
תשאלח את עצמכם באמת למה פתאום נראינו טוב לכמה מחזורים ופתאום אחרי הפסד אחד שבקבוצה עם קהל שפוי לא היה משפיע הפסדנו הכל.
ותמשיכו לשאול למה זה כן עובד בקבוצה חסרת ציפיות ולחצים.
אבל היי אלי כהן יפתור הכל ושקט ניהולי!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:19 
כמה מחזורים? זכור לי בערך משחק אחד העונה שנראינו בו טוב, נגד הפועל חיפה בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:21 
ערן כתב:
״מאמן עם מודעות הגנתית״? זו לא סדנה להעצמת מודעות, זו קבוצת כדורגל. ״הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה״? בחיאת תסביר לי מה זה אומר. החזקת כדור? די נו אנחנו תיכף באפריל, זה מביך להמשיך להשתמש בזה.

אבל אני לא חושב שהפועל קבוצה מצוינת שמשחקת כדורגל מדהים ואני בטח לא מאושר עם מה שאני רואה. אני בהחלט מודע לכל הבעיות. אני עדיין אקח את הקבוצה של השנה על הקבוצה של השנתיים האחרונות שהיתה נותנת לכל קבוצה לעשות לה בית ספר. כי אני עדיין מאמין שהבסיס של הקבוצה הנוכחית הוא נכון. יש פה איזה קצר שאני מודה שאני לא ממש מסוגל להסביר אותו.
שאני אומר מאמן עם מודעות הגנתית אני מתכוון למאמן שהעמיד כבר קבוצות עם הגנה חזקה שהיוותה בסיס להצלחה של הקבוצה גם מבחינת התיאום ביניהם, גם מבחינה פרסונלית וגם בהשפעה על משחק ההגנה של הקבוצה. השחקנים שמשחקים בהגנה של הפועל הם אולי לא הכי גדולים בעולם, אבל הוא לא הביא שחקני נוער. זה בטח לא מסביר כמות ספיגות כזו שהפועל מחזיקים הכדור 65% מהזמן. אתה יושב על מכבי חצי שלם, הם עוברים את החצי 4 פעמים, פעמיים מגיעים לאחד על אחד ועוד פעמיים עושים גול. נשבע לך שגם עם מאמן ילדים זה לא אמור לקרות. לא יכול להסביר את זה בדיוק כמו שלא יכולתי להסביר איך ק"ש שלקחה אלפיות ניצחה כמות כזו של משחקים שהיא אכן ממצה 200% מהפוטנציאל שלה, אבל לא היתה קבוצה שמשחקת כדורגל מהיר או אפילו עושה לחץ בחלק המגרש של היריב.
יש בהפועל המון דברים טעונים שיפור שעל רובם רב"ש אחראי והכשלון הוא ברובו שלו ועדיין, הקבוצה הזו והיכולת שלה שווה הרבה יותר נקודות ממה שיש לה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:23 
כמה שזה נשמע פשטני
הכל מתחיל ונגמר בשוער ובהגנה הגרועה שלנו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:34 
redrony כתב:
ערן כתב:

אבל אני לא חושב שהפועל קבוצה מצוינת שמשחקת כדורגל מדהים ואני בטח לא מאושר עם מה שאני רואה. אני בהחלט מודע לכל הבעיות. אני עדיין אקח את הקבוצה של השנה על הקבוצה של השנתיים האחרונות שהיתה נותנת לכל קבוצה לעשות לה בית ספר. כי אני עדיין מאמין שהבסיס של הקבוצה הנוכחית הוא נכון. יש פה איזה קצר שאני מודה שאני לא ממש מסוגל להסביר אותו.
שאני אומר מאמן עם מודעות הגנתית אני מתכוון למאמן שהעמיד כבר קבוצות עם הגנה חזקה שהיוותה בסיס להצלחה של הקבוצה גם מבחינת התיאום ביניהם, גם מבחינה פרסונלית וגם בהשפעה על משחק ההגנה של הקבוצה. השחקנים שמשחקים בהגנה של הפועל הם אולי לא הכי גדולים בעולם, אבל הוא לא הביא שחקני נוער. זה בטח לא מסביר כמות ספיגות כזו שהפועל מחזיקים הכדור 65% מהזמן. אתה יושב על מכבי חצי שלם, הם עוברים את החצי 4 פעמים, פעמיים מגיעים לאחד על אחד ועוד פעמיים עושים גול. נשבע לך שגם עם מאמן ילדים זה לא אמור לקרות. לא יכול להסביר את זה בדיוק כמו שלא יכולתי להסביר איך ק"ש שלקחה אלפיות ניצחה כמות כזו של משחקים שהיא אכן ממצה 200% מהפוטנציאל שלה, אבל לא היתה קבוצה שמשחקת כדורגל מהיר או אפילו עושה לחץ בחלק המגרש של היריב.
יש בהפועל המון דברים טעונים שיפור שעל רובם רב"ש אחראי והכשלון הוא ברובו שלו ועדיין, הקבוצה הזו והיכולת שלה שווה הרבה יותר נקודות ממה שיש לה היום.

אני מסכים עם הכל, והסיבה היא, כנראה, פשוטה. יש לנו יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים.
רב"ש מבין כדורגל ויודע לאמן. הוא כנראה חושב שהוא איזה קוסם שיכול להוציא מים מסלע.
על אותו סגל שים שוער ברמה גבוהה, קשר אמצע ברמה גבוהה ובלם רציני ויש פה קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:50 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
ערן כתב:

אני מסכים עם הכל, והסיבה היא, כנראה, פשוטה. יש לנו יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים.
רב"ש מבין כדורגל ויודע לאמן. הוא כנראה חושב שהוא איזה קוסם שיכול להוציא מים מסלע.
על אותו סגל שים שוער ברמה גבוהה, קשר אמצע ברמה גבוהה ובלם רציני ויש פה קבוצה אחרת.

לא טובים, לא בשלים, לא חכמים. זה לא אומר שהוא לא אחראי על זה גם כן. מאמן טוב יודע לשפר שחקנים אינדיבידואלית, בעיקר את החשיבה שלהם. שחקן כמו זגורי זו דוגמא קלאסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:52 
זה נכון, אבל בגבולות מסוימים ובסיטואציה מסוימת. אתה, כנראה, לא יכול ללמד שחקן מבוגר א ב של כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:54 
אה הבנתי redrony משועשע, וזה למה? כי רב"ש לקח פעם אליפות עם ק"ש. גם קלינגר לקח אליפות עם מכבי ת"א, אני חושב שהוא עדיין מאמן כושל וסוג של בדיחה, אז בוא נפריד, עבר ונוסטלגיה כל הכבוד לרב"ש ולהפועל ת"א שהגישו לו אליפות באריזה. לגבי ההווה, מבניית הקבוצה עד הכדורגל העלוב, דרך כשל להנהיג את השחקנים, וכמובן שההישגים, הוא בדיחה. ובכר, מה לעשות איש, עשה עם קבוצה של חצי תקציב, שעוד לקחו לה שחקנים, את מה שרב"ש היה חולם לעשות העונה. וכן שירצקי עוזר, אבל לא בשביל זה משלמים מיליונים של שקלים, הרי הוא אמור להיות פרופסור לכדורגל. אם זה לא בדיחה אני לא יודע מה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 11:57 
הגלמוד מלוד כתב:
IdanTheLittle כתב:
zink כתב:
ChEGi כתב:

!!!!

תודה רבה, מפתיע אותי שאף אחד לא רשם את זה קודם.
תשאלח את עצמכם באמת למה פתאום נראינו טוב לכמה מחזורים ופתאום אחרי הפסד אחד שבקבוצה עם קהל שפוי לא היה משפיע הפסדנו הכל.
ותמשיכו לשאול למה זה כן עובד בקבוצה חסרת ציפיות ולחצים.
אבל היי אלי כהן יפתור הכל ושקט ניהולי!!!!!!!!!

תנסה להוסיף עוד כמה סימני קריאה, אולי זה יהפוך אותך לצודק יותר.

שים את רב"ש עם כזה סגל במחלה, בחיפה, בבית"ר...אתה יודע מה, אפילו בב"ש..אם הוא יקבל חצי מהשקט היחסי שהוא זכה לו בהפועל אני נותן לך מה שאתה רוצה.
להגיד שלא נראינו טוב בגלל הקהל, זה אפילו יותר מופרך מלספר שאיליץ, הוא הבלם הכי טוב שנחת פה אי פעם, הבלם הכי טוב בליגה, או השטות הזו שרשמת בתחילת העונה.
את זה אני יכול לכתוב גם בלי סימן קריאה אחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2014, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין מה רואים מהקבוצה השנה שמזה ניתן להסיק שהוא מאמן טוב.
כי הוא הצליח להטמיע שיטת משחק לא יעילה, מבלי שיהיו לו את הכלים שיתאימו לה?
מאמן טוב היה יודע לזהות את הבעיות ולתקן אותן. הוא לא תיקן כלום. רק המשיך עם הראש בקיר, ועם אותן הטעויות. וזה עוד בלי לדבר על ניהול הסגל המביך שלו, מהפארסה של השוערים ועד להעלאה האקראית של שחקנים לדשא.
מעבר לזה, אפשר לספור על כף יד אחת את הפעמים שהחילופים שלו לא הזיקו לקבוצה בזמן משחק.

רן בן שמעון כשל בכל נקודה מכריעה אליה הגענו העונה, והוא כשל לא רק ביחס לציפיות ממנו, אלא גם ביחס למאמנים החלשים ביותר שהיו פה לפניו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: