גיא האדום כתב:
התיאוריה על השריפה והעשן בתא הטייס רצה באינטרנט כבר כמה ימים בנוסחים כאלו או אחרים.
אני חושב שאחד הדברים שהתאוריה הזאת מתקשה להסביר זה אפס התקשורת מהמטוס לדיווח על התקלה. אני מבין שהעדיפות הראשונה במקרה שכזה היא לא לדווח אלא לעשות דברים אחרים אבל אני מתקשה להאמין שבדקות הארוכות שעברו בין גילוי התקלה לבין איבוד ההכרה של הטייסים הם לא יכלו לזרוק מילה לאף אחד.
באופן כללי, אין לי מושג מה הנהלים של המטוס וחברת התעופה הזאת אבל אני חושב שנהלים סבירים חייבים לכלול הוראה שלא סוגרים במכוון את מערכת האיתור של טיסה לפני שמדווחים על התקלה למישהו. לא היה צריך את המקרה הזה כדי לחשוב שזה רעיון רע במיוחד.
העובדה היא שטייסים מסבירים שזה הגיוני שהם לא בזבזו זמן על תקשורת (כי אי אפשר לעזור להם). לך תדע איזה בלאגן היה שם. אם הם באמת ניסו לתמרן את האוירון ככה שהשריפה תכבה, ניסו לנתק מכשירים וכו', לא בטוח שהיה להם זמן להתקשר, ויתכן שהם נחנקו, התעלפו, מתו.
מה שכן, לא ברור לי איך נכנס עשן לתא נוסעים (ותא הטייס) שהוא pressurized (לא יודע איך אומרים בעברית) מבחוץ, אם התאוריה של הטייס הזה נכונה שזה שריפה בגלגל הקדמי או משהו.
דה רוסי כתב:
עוד שאלה שנשאלה היא מדוע לא היו שיחות יוצאות של הנוסעים מהמטוס?
הרי ב 11/9 הנוסעים התקשרו מהמטוסים להיפרד מהקרובים שלהם ואילו כאן בימים אלו כאשר לכל תינוק של סמאטרפון לא היתה שיחה אחת החוצה?
איך בדיוק תהיה שם קליטה? יש פה חנות תקליטים לידי שאין לי בה קליטה, אז באויר?
ב9-11 השיחות היו מטלפון אויר של האוירון (שהולך דרך לוויין). באוירון הזה לא היו טלפונים כאלה. אולי חלק גם מסלולרי, אבל ארה"ב ובטיסה נמוכה יש סיכוי לקליטת אנטנה סלולרית כנראה.