Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:
בלי לזלזל בבושה שחשים חלק מחברי, על מה מגיע לנו עונש לעזזל?
מה קרה לך?
לא שמעת שניצולי שואה ראו את השלט שהונף במשך 2 הדקות במחצית ופרצו בבכי היסטרי? חייבים לפצות אותם על כך.
אפילו "מנכ"ל הקרן לניצולי השואה" אמר את זה ואני בטוח שהוא בכלל לא אוהד מכבי קוקסינל ומחופש שגויס כדי לדרוך לנו על הפצעים ולזיין אותנו עוד יותר.
אחלה מגניב.
רק שעל טמטום, ילדותיות, ואוננות הדדית בפרהסיה משלמים.
מעולה
תפסו את אותם אוהדים? שייתבעו אותם תביעות פליליות ואזרחיות על הסתה
החליטו להעניש את כל הקהל? שיענישו גם את הקהל של מכבי על קריאות גזעניות נגד טועמה.
בכל מקרה זה לא קשור לכל הנבלות המכבסטים שמנצלים את התפקידים הציבוריים שלהם כדי לזיין את המוח נגד הפועל,
כי אני מניאק אם יש ניצול שואה אחד ש״מירר בבכי״ כשהוא ראה את השלט האידיוטי הזה. לכן בהזדמנות זאת אני מאחל לאותו ״מנכ״ל קרן למען ניצולים״ את כל הרע שבעולם, כמו לכל יתר ״רוצי טובתנו״ שיצאו מהחורים. התגובה הבאה הולכת להכיל שפה בוטא, ולא מכבדת התנצלותי על כך משאר חברי הפורום.
תקשיב לי טוב יחתיכת אפס מאופס מזדיין בתחת מפונק, שלא חווה קושי בימיו והמשבר הכי גדול בחיים שלו היה להפסיד בדרבי! אתה מנייאק ואתה חתיכת בן זונה חסר רגישות שלא מבין מה האנשים האלו חוו, ולמען האמת אני גם לא מאחל את זה לזהבי. האנשים האלו ראו את המשפחות שלהם גוועות ברעב, את הקרובים אליהם מוצאים להורג ועוד אינספור זוועות שאינך מסוגל לקלוט או להכיל. האנשים ששרדו את השואה שרדו תנאים לא אנושיים שאתה בכלל לא רוצה לדמיין, ההשלכות של מה שחוו והיחס לו זוכים כעת יכולים למוטט כל אדם. כן אני בטוח שהיו אנשים שבכו, היו אנשים שבכו כשראו איך משתמשים בסבל שלהם ובטראומה שלהם מזלזלים בהם בצורה הכי נוראית שיש. כל זה על מנת לקלל קהל אחר.
אין לך מושג מה זו שואה ואני גם מקווה שלא תהיה לך. אתה פשוט ילד מפונק ואדיוט, שחושב שכל העולם נגדו ולא מסוגל לומר אני טעיתי. לצערי אלו המנהיגים של האולטרס היום כמה בני עשרה שעסוקים במרד נגד העולם ומנסים לבעוט במוסכמות.
תתעורר לא כל העולם נגדך ואם כל העולם נגדך אולי כדאי שתשאל למה, אני מבטיח לך שתמצא את התשובות.
אתה מאחל לאדם שמקדיש חייו לסיוע לניצולי שואה את כל הרע? אני מאחל לך שתקבל סטירה מצלצלת שתעיר אותך מהטמטום בו אתה נמצא, בכנות אני מקווה שאתה לא מדבק.
תקשיב לי טוב מתרומם חמוד
בתור אחד שהיה 5 פעמים בפולין, עשה עבודות ומחקרים על השואה, ואחד שמשפחת הוריו נספתה כמעט כולה בשואה, אני מבטיח לך שאני יכול ללמד אותך על השואה הרבה יותר ממה שאתה יכול ללמד אותי.
לפי מה שכתבת אתה נראה לי ילד שעדיין לא הגיע לכיתה יא׳ ועדיין לא עבר את המסע לפולין, לא יודע כלום על השואה ואין לו מושג אפילו מה אומר המושג ״יודנראט״. לידיעתך, השירים שהאוהדים שרים ומכילים את המילה ״נאצים״ חמור פי אלף מהשלט שהונף אתמול. אתה יודע למה אותו מנכ״ל לא יצא נגדינו בטענות שניצולי שואה פונים אליו בוכים בגלל השירים הדבילים האלה? כי כנראה אף אחד לא ההרים אליו טלפון וביקש ממנו לעשות את זה.
וכן, אם עוד לא הבנת, בתור הפועל כמעט כל המדינה נגדנו. ככה זה כשהיריבה שלך מתיימרת לייצג את הרוח היהודית ואת מדינת ישראל ומניפה את דגלי ישראל כל משחק. הם הקבוצה שמייצגת את הממסד, לא אתה. ועל כל אירוע כמו שהיה בדרבי הם ידאגו לגייס את אותם נשמות טובות שישתו לך את הדם.