תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 15:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:10 
ערן כתב:
לא עקבתי, האם אוהדי שער 5-4 יוכלו להשתמש במנויים לכניסה לשער 8 ו-13? אם כן, לפחות זה חוסך עוד 1500 אוהדי מכבי בדרבי בית הבא.

זה לא שלושה משחקים? אין שלושה משחקי בית לפני הדרבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:10 
נמאס כבר מהאדיוטים האלה,חבורה של ילדים מטומטמים.אני לא מכליל על האולטרס,אבל נשבר הזין.אתם האחראים למה שקורה בשער 5 מבחינת שלטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לא עקבתי, האם אוהדי שער 5-4 יוכלו להשתמש במנויים לכניסה לשער 8 ו-13? אם כן, לפחות זה חוסך עוד 1500 אוהדי מכבי בדרבי בית הבא.

שמעתי ברדיו שמנויי 4-5 יוכלו להיכנס לשערים האחרים. אבל לא ראיתי שום הודעה רשמית בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:15 
kruvi1 כתב:
ערן כתב:

שמעתי ברדיו שמנויי 4-5 יוכלו להיכנס לשערים האחרים. אבל לא ראיתי שום הודעה רשמית בנושא.

איפה?
יש כמעט 10 מנויים, ו10% מהתכולה המקורית לאורחת.
כמה מקומות נשארים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:24 
יש 8 במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:35 
צור ש. כתב:
סמור כתב:

אדום עולה בפייסבוק
"

בהמשך לפרסום של צנציפר בווינט על כך שכדור הדרבי לכאורה הועבר לערן זהבי, נמסר לנו ע"י המועדון כי מדובר בספין ושקר מוחלט שיזמו הצהובים. דובר המועדון: "זהו ספין מכוער של מכבי. כבר במגרש לא הסכמנו לתת את הכדור. זה אמנם מסורת, אבל לשחקן בלי כבוד כמו זהבי - אנו לא ניתן את הכבוד הזה"

"

זה חתיכת בדיחה, עדיף שיביאו לו את הכדור ויתעסקו באיך לחרבן פחות את המצב במועדון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:42 
משחקים בפיפי וקקי. מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
משחקים בפיפי וקקי. מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל 19.3
הודעהפורסם: 19 מרץ 2014, 23:50 
כשטביב העביר את שער 5 לשער 11, עשו לו פוגרום. מה יגידו עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 00:08 
JustZiv כתב:
כשטביב העביר את שער 5 לשער 11, עשו לו פוגרום. מה יגידו עכשיו?

את הכתובות עשו וכיוונו בעיקר לאוהדי מכבי, כנארה כ"קונטרה" על זה שראו שם קירות צהובים של מכבי בניסיון לחקות את הקיר שהאולטראס עשה בשער 5. ואז תלו שלט "100 ימי החסד עומדים להגמר" כנארה בגלל מה שהלך עם הסוכה ליד הבית של טביב, השלט הורד, אנשים התעצבנו, אבל הבלאגן החל אחרי שטביב עשה את מעשה רמון וביקש מההתאחדות לסגור את 4-5..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 00:15 
אדום נחמד כתב:
בלי לזלזל בבושה שחשים חלק מחברי, על מה מגיע לנו עונש לעזזל?

מה קרה לך?
לא שמעת שניצולי שואה ראו את השלט שהונף במשך 2 הדקות במחצית ופרצו בבכי היסטרי? חייבים לפצות אותם על כך.
אפילו "מנכ"ל הקרן לניצולי השואה" אמר את זה ואני בטוח שהוא בכלל לא אוהד מכבי קוקסינל ומחופש שגויס כדי לדרוך לנו על הפצעים ולזיין אותנו עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 00:26 
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

מה קרה לך?
לא שמעת שניצולי שואה ראו את השלט שהונף במשך 2 הדקות במחצית ופרצו בבכי היסטרי? חייבים לפצות אותם על כך.
אפילו "מנכ"ל הקרן לניצולי השואה" אמר את זה ואני בטוח שהוא בכלל לא אוהד מכבי קוקסינל ומחופש שגויס כדי לדרוך לנו על הפצעים ולזיין אותנו עוד יותר.

אחלה מגניב.
רק שעל טמטום, ילדותיות, ואוננות הדדית בפרהסיה משלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 00:27 
בלי קשר שאני יושב שער 5 ואני לא רוצה להגיד בכלל מה אני חושב על העונש ועל ההנהלה
טעות ענקית של הפועל לסגור את שער 5 בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 01:36 
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

מה קרה לך?

אחלה מגניב.

מעולה
תפסו את אותם אוהדים? שייתבעו אותם תביעות פליליות ואזרחיות על הסתה
החליטו להעניש את כל הקהל? שיענישו גם את הקהל של מכבי על קריאות גזעניות נגד טועמה.
בכל מקרה זה לא קשור לכל הנבלות המכבסטים שמנצלים את התפקידים הציבוריים שלהם כדי לזיין את המוח נגד הפועל, כי אני מניאק אם יש ניצול שואה אחד ש״מירר בבכי״ כשהוא ראה את השלט האידיוטי הזה.
לכן בהזדמנות זאת אני מאחל לאותו ״מנכ״ל קרן למען ניצולים״ את כל הרע שבעולם, כמו לכל יתר ״רוצי טובתנו״ שיצאו מהחורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 01:42 
אני מסכים איתך עקרונית, אבל אתה מתווכח את הוויכוח של אתמול.
מרגע שהוחלט ש"קללות שואה" זה לא חוקי הוויכוח הזה נגמר.
חבורה של ילדים מפגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
עוד עונש עלוב מבית היוצר של בית הדין, להעניש 3000 איש בגלל 3 אדיוטים.
הכי עצוב זה שההנהלה שלנו משתפת עם זה פעולה, הולכת כצון לטבח.
ציזיק היה אומר שזה אוהדים שלא קשורים למועדון, שהמועדון עושה כל פעילות למען זכרון השואה ושהם יטופלו.
אנגלידיס היה אומר שמדובר באירוע חד פעמי, של אנשים שהורחקו כבר מזמן וההנהלה תובעת אותם אזרחית.
רמון מציע לסגור את שער 4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:15 
pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

מה קרה לך?

אחלה מגניב.

מעולה
החליטו להעניש את כל הקהל? שיענישו גם את הקהל של מכבי על קריאות גזעניות נגד טועמה.
בכל מקרה זה לא קשור לכל הנבלות המכבסטים שמנצלים את התפקידים הציבוריים שלהם כדי לזיין את המוח נגד הפועל, כי אני מניאק אם יש ניצול שואה אחד ש״מירר בבכי״ כשהוא ראה את השלט האידיוטי הזה.
לכן בהזדמנות זאת אני מאחל לאותו ״מנכ״ל קרן למען ניצולים״ את כל הרע שבעולם, כמו לכל יתר ״רוצי טובתנו״ שיצאו מהחורים.

התגובה הבאה הולכת להכיל שפה בוטא, ולא מכבדת התנצלותי על כך משאר חברי הפורום.

תקשיב לי טוב יחתיכת אפס מאופס מזדיין בתחת מפונק, שלא חווה קושי בימיו והמשבר הכי גדול בחיים שלו היה להפסיד בדרבי! אתה מנייאק ואתה חתיכת בן זונה חסר רגישות שלא מבין מה האנשים האלו חוו, ולמען האמת אני גם לא מאחל את זה לזהבי. האנשים האלו ראו את המשפחות שלהם גוועות ברעב, את הקרובים אליהם מוצאים להורג ועוד אינספור זוועות שאינך מסוגל לקלוט או להכיל. האנשים ששרדו את השואה שרדו תנאים לא אנושיים שאתה בכלל לא רוצה לדמיין, ההשלכות של מה שחוו והיחס לו זוכים כעת יכולים למוטט כל אדם. כן אני בטוח שהיו אנשים שבכו, היו אנשים שבכו כשראו איך משתמשים בסבל שלהם ובטראומה שלהם מזלזלים בהם בצורה הכי נוראית שיש. כל זה על מנת לקלל קהל אחר.

אין לך מושג מה זו שואה ואני גם מקווה שלא תהיה לך. אתה פשוט ילד מפונק ואדיוט, שחושב שכל העולם נגדו ולא מסוגל לומר אני טעיתי. לצערי אלו המנהיגים של האולטרס היום כמה בני עשרה שעסוקים במרד נגד העולם ומנסים לבעוט במוסכמות.
תתעורר לא כל העולם נגדך ואם כל העולם נגדך אולי כדאי שתשאל למה, אני מבטיח לך שתמצא את התשובות.

אתה מאחל לאדם שמקדיש חייו לסיוע לניצולי שואה את כל הרע? אני מאחל לך שתקבל סטירה מצלצלת שתעיר אותך מהטמטום בו אתה נמצא, בכנות אני מקווה שאתה לא מדבק.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:18 
האדס כתב:
עוד עונש עלוב מבית היוצר של בית הדין, להעניש 3000 איש בגלל 3 אדיוטים.
הכי עצוב זה שההנהלה שלנו משתפת עם זה פעולה, הולכת כצון לטבח.
ציזיק היה אומר שזה אוהדים שלא קשורים למועדון, שהמועדון עושה כל פעילות למען זכרון השואה ושהם יטופלו.
אנגלידיס היה אומר שמדובר באירוע חד פעמי, של אנשים שהורחקו כבר מזמן וההנהלה תובעת אותם אזרחית.
רמון מציע לסגור את שער 4-5.

אני שואל ברצינות, השלט עבר לפחות ליד 100 איש, אף אחד לא ניסה להוריד אותו?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
אה, עכשיו תפקיד האוהדים לאכוף את החוק?

אוהדים משלמים כסף על מנוי, הם באים למשחק והולכים.
הם לא צריכים לעצור אנשים ששרים "שואה", למרות שהם יכולים לנסות, זה לא תפקידם.
הם לא צריכים להוריד שלטים של אנשים אחרים, למרות שהם יכולים לנסות, זה לא תפקידם.
הם לא צריכים לשמור על הסדר ביציע, יש גוף שמקבל על זה כסף, אבל רק אצלנו במדינה לא רק שתופסים את האשם, גם עולים על הגל ומאשימים את כולם.
סליחה, לא במדינה, בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:29 
ביזיון פשוט ביזיון!!!!
מישהו יודע אם קיימת דרך משפטית לתבוע את הכסך ששילמתי במנוי על ה 3 משחקים שקיבלנו לא לשבת בשער 5 ?
כי אני ממש לא קשור לשלט ואני בטוח שעוד 2000 אנשים לא קשורים ולא מגיע לנו להיענש בצורה הביזיונית הזו ! (ולא מעניין אותי איפה יתנו לי לשבת במקום כי אני מעדיף לקבל את הכסף ששילמתי מאשר לשבת בשער 8/13! ולא שאני רואה אופציה כזו שמכניסים את כל שער 5 לאחד השערים האלה כי אין בהם מקום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
הם יצטרכו לתת למנויים להכנס לשערים אחרים, כיוון שזה לא יהיה אפשרי לא מול חיפה, ולא מול מכבי ת"א, אפשר ורצוי לתבוע את המועדון על הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:48 
נראה לכם שיתנו למנויי 4-5 להכנס לשערים אחרים?
לשער 13 או 2 שכרטיס אליו מוכרים באיזה 120 שקל?
הם יעדיפו להוציא את כל הכרטיסים למכירה לאוהדי *כבי ולא לתת אותם למנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
סויר, לפני שפוגי יענה לך רק רציצי להגיד לך שאתה סתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 09:33 
אדום נחמד כתב:
סויר, לפני שפוגי יענה לך רק רציצי להגיד לך שאתה סתום.

:BOW: :BOW: :BOW:
סבבה אחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 09:34 
האדס כתב:
אה, עכשיו תפקיד האוהדים לאכוף את החוק?

אוהדים משלמים כסף על מנוי, הם באים למשחק והולכים.
הם לא צריכים לעצור אנשים ששרים "שואה", למרות שהם יכולים לנסות, זה לא תפקידם.
הם לא צריכים להוריד שלטים של אנשים אחרים, למרות שהם יכולים לנסות, זה לא תפקידם.
הם לא צריכים לשמור על הסדר ביציע, יש גוף שמקבל על זה כסף, אבל רק אצלנו במדינה לא רק שתופסים את האשם, גם עולים על הגל ומאשימים את כולם.
סליחה, לא במדינה, בהפועל.

תגיד לי מה דעתך על מדיניות ישראל בשטחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 09:40 
מה נסגר?
4-5 יכולים להכנס לשערים אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 09:42 
Tom Sawyer כתב:
pogi כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

מה קרה לך?

אחלה מגניב.

מעולה

התגובה הבאה הולכת להכיל שפה בוטא, ולא מכבדת התנצלותי על כך משאר חברי הפורום.

תקשיב לי טוב יחתיכת אפס מאופס מזדיין בתחת מפונק, שלא חווה קושי בימיו והמשבר הכי גדול בחיים שלו היה להפסיד בדרבי! אתה מנייאק ואתה חתיכת בן זונה חסר רגישות שלא מבין מה האנשים האלו חוו, ולמען האמת אני גם לא מאחל את זה לזהבי. האנשים האלו ראו את המשפחות שלהם גוועות ברעב, את הקרובים אליהם מוצאים להורג ועוד אינספור זוועות שאינך מסוגל לקלוט או להכיל. האנשים ששרדו את השואה שרדו תנאים לא אנושיים שאתה בכלל לא רוצה לדמיין, ההשלכות של מה שחוו והיחס לו זוכים כעת יכולים למוטט כל אדם. כן אני בטוח שהיו אנשים שבכו, היו אנשים שבכו כשראו איך משתמשים בסבל שלהם ובטראומה שלהם מזלזלים בהם בצורה הכי נוראית שיש. כל זה על מנת לקלל קהל אחר.

אין לך מושג מה זו שואה ואני גם מקווה שלא תהיה לך. אתה פשוט ילד מפונק ואדיוט, שחושב שכל העולם נגדו ולא מסוגל לומר אני טעיתי. לצערי אלו המנהיגים של האולטרס היום כמה בני עשרה שעסוקים במרד נגד העולם ומנסים לבעוט במוסכמות.
תתעורר לא כל העולם נגדך ואם כל העולם נגדך אולי כדאי שתשאל למה, אני מבטיח לך שתמצא את התשובות.

אתה מאחל לאדם שמקדיש חייו לסיוע לניצולי שואה את כל הרע? אני מאחל לך שתקבל סטירה מצלצלת שתעיר אותך מהטמטום בו אתה נמצא, בכנות אני מקווה שאתה לא מדבק.

תקשיב לי טוב מתרומם חמוד
בתור אחד שהיה 5 פעמים בפולין, עשה עבודות ומחקרים על השואה, ואחד שמשפחת הוריו נספתה כמעט כולה בשואה, אני מבטיח לך שאני יכול ללמד אותך על השואה הרבה יותר ממה שאתה יכול ללמד אותי.
לפי מה שכתבת אתה נראה לי ילד שעדיין לא הגיע לכיתה יא׳ ועדיין לא עבר את המסע לפולין, לא יודע כלום על השואה ואין לו מושג אפילו מה אומר המושג ״יודנראט״. לידיעתך, השירים שהאוהדים שרים ומכילים את המילה ״נאצים״ חמור פי אלף מהשלט שהונף אתמול. אתה יודע למה אותו מנכ״ל לא יצא נגדינו בטענות שניצולי שואה פונים אליו בוכים בגלל השירים הדבילים האלה? כי כנראה אף אחד לא ההרים אליו טלפון וביקש ממנו לעשות את זה.
וכן, אם עוד לא הבנת, בתור הפועל כמעט כל המדינה נגדנו. ככה זה כשהיריבה שלך מתיימרת לייצג את הרוח היהודית ואת מדינת ישראל ומניפה את דגלי ישראל כל משחק. הם הקבוצה שמייצגת את הממסד, לא אתה. ועל כל אירוע כמו שהיה בדרבי הם ידאגו לגייס את אותם נשמות טובות שישתו לך את הדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
לכן בהזדמנות זאת אני מאחל לאותו ״מנכ״ל קרן למען ניצולים״ את כל הרע שבעולם

אתה יודע, לפעמים כל ענייני הפועל/מכבי/דרבי/כדורגל מתגמדים בהשוואה לחיים האמיתיים.

מקווה שזו סתם היתה פליטת פה ילדותית כתוצאה מכעס רגעי, נפיחה ותו לא, ולא אמירה של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 10:37 
pogi כתב:

תקשיב לי טוב מתרומם חמוד
בתור אחד שהיה 5 פעמים בפולין, עשה עבודות ומחקרים על השואה, ואחד שמשפחת הוריו נספתה כמעט כולה בשואה, אני מבטיח לך שאני יכול ללמד אותך על השואה הרבה יותר ממה שאתה יכול ללמד אותי.
לפי מה שכתבת אתה נראה לי ילד שעדיין לא הגיע לכיתה יא׳ ועדיין לא עבר את המסע לפולין, לא יודע כלום על השואה ואין לו מושג אפילו מה אומר המושג ״יודנראט״. לידיעתך, השירים שהאוהדים שרים ומכילים את המילה ״נאצים״ חמור פי אלף מהשלט שהונף אתמול. אתה יודע למה אותו מנכ״ל לא יצא נגדינו בטענות שניצולי שואה פונים אליו בוכים בגלל השירים הדבילים האלה? כי כנראה אף אחד לא ההרים אליו טלפון וביקש ממנו לעשות את זה.
וכן, אם עוד לא הבנת, בתור הפועל כמעט כל המדינה נגדנו. ככה זה כשהיריבה שלך מתיימרת לייצג את הרוח היהודית ואת מדינת ישראל ומניפה את דגלי ישראל כל משחק. הם הקבוצה שמייצגת את הממסד, לא אתה. ועל כל אירוע כמו שהיה בדרבי הם ידאגו לגייס את אותם נשמות טובות שישתו לך את הדם.

חוץ מהשורה הראשונה,
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2014, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
pogi כתב:
לכן בהזדמנות זאת אני מאחל לאותו ״מנכ״ל קרן למען ניצולים״ את כל הרע שבעולם

אתה יודע, לפעמים כל ענייני הפועל/מכבי/דרבי/כדורגל מתגמדים בהשוואה לחיים האמיתיים.

מקווה שזו סתם היתה פליטת פה ילדותית כתוצאה מכעס רגעי, נפיחה ותו לא, ולא אמירה של ממש.

אתה יודע.. בתור מנכל הקרן לניצולים, הוא קצת אחראי לתת התנאים שבהם חיים אותם ניצולים.
ואם במקום לטפל בהם הוא מבזבז זמנו בענייני הפועל, מי פה מגמד את החיים האמיתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: