תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הודעת הארגון בנוגע להתנגשות משחקי הדרבי ביום שני הבא
הודעהפורסם: 10 מרץ 2014, 23:58 
ארגון "אולטראס הפועל" קורא לקהל אוהדי הפועל תל אביב, בלב כבד, להחרים את משחק הדרבי הקרוב בכדורסל שייערך באולם יד-אליהו (יום ב', 17.3) ואף להימנע מצפייה בו בטלוויזיה, אלא אם יזוז למועד אחר. זאת בעקבות החלטת גופי השידור לקיומם במועדים סמוכים של משחק הדרבי בכדורגל לדרבי בכדורסל. החלטה המאלצת את קהל האוהדים המעוניינים לתמוך בקבוצתם לוותר על אחד מהמשחקים ובכך למעשה הוא מאבד מהערך הספורטיבי שלו.

הארגון קורא להנהלת הקבוצה, לגופי השידור ולכלל עסקני הכדורסל לעשות ככל שיידרש, על מנת שדרבי הכדורסל לא ישוחק במועד סמוך לדרבי הכדורגל. עבור אוהדי הפועל בכדורסל ובכדורגל האווירה ביציע, היא הגורם העיקרי שמבדיל את משחק זה מיתר המשחקים עבור השחקנים על המגרש, האוהדים וגם עבור צופי הטלוויזיה. ספורט תחרותי משוחק קודם כל עבור קהל האוהדים ולא עבור צופי הטלוויזיה וגימיקים שיווקים ועל אחת כמה וכמה כאשר מדובר בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעת הארגון בנוגע להתנגשות משחקי הדרבי ביום שני הבא
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:01 
למה בדיוק אוהדי הפועל צריכים להחרים דוקא את הדרבי בכדורסל ולא את זה בכדורגל?

איזה קריאה חצופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:03 
אני מניח שזה כי הכדורסל הוא זה שערוץ 1 דחפו לשעה לא קשורה, לא טבעית, ולא הגיונית ליום חול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:07 
19 כתב:
אני מניח שזה כי הכדורסל הוא זה שערוץ 1 דחפו לשעה לא קשורה, לא טבעית, ולא הגיונית ליום חול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:27 
צריך שתדברו עם הארגון של חיפה יש להם משחק כדורגל בראשון וגם משחק עם ירושלים בראשוןא
אולי יש אפשרות שיחליפו בימים ויהיה לערוץ 1 מה לשדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:36 
Adom Bdam כתב:
צריך שתדברו עם הארגון של חיפה יש להם משחק כדורגל בראשון וגם משחק עם ירושלים בראשוןא
אולי יש אפשרות שיחליפו בימים ויהיה לערוץ 1 מה לשדר...

גם מבחינת הפועל ירושלים שיש להם משחק ברביעי ביורוקאפ זה יכול לעזור עוד יום מנוחה. כמובן בהנחה שהרבע הגמר שם לא משוחק באותו שבוע.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:03 
נהפכתם למכביסטים, אולי גם תשאילו להם את השלט "דירה להשכיר / קבוצה להפקיר". זו מחאה חסרת ערך כמו שהיתה ה"מחאה" של אוהדי מכבי, זה לא הזיז לאף ובסוף הם יצאו יצאו סתם טיפשים.

צריך לעשות כל מה שאפשר כדי לדחות את אחד המשחקים, אבל אסור בשום מקרה להפקיר את הקבוצה.

בסופו של דבר מדובר רק ב-750-1000 אוהדים שבמאמץ ואולי הקדמה של רבע שעה של המשחק הראשון יכולים להספיק לשני המשחקים. ואפילו לראות 2 נצחונות,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:18 
מהלך נכון ובזמן.
לא ניתן להשלים עם הזלזול הזה בקהל.

והפועל-כדורסל זה חוץ כדורגל בית.החלטה נכונה לדעתי לאור זה.
מרתיחה אותי המחשבה שאם אבחר ללכת לכדורסל אפספס את הכדורגל
ואם אלך לכדורגל חצי ממשחק הכדורסל בכלל לא אראה.
כל הכבוד לאולטראס שמנסים לעשות לחץ וקיבלו החלטה קשה.
פרנקל ומרכוס הורגים את הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:25 
beny כתב:
נהפכתם למכביסטים, אולי גם תשאילו להם את השלט "דירה להשכיר / קבוצה להפקיר". זו מחאה חסרת ערך כמו שהיתה ה"מחאה" של אוהדי מכבי, זה לא הזיז לאף ובסוף הם יצאו יצאו סתם טיפשים.

צריך לעשות כל מה שאפשר כדי לדחות את אחד המשחקים, אבל אסור בשום מקרה להפקיר את הקבוצה.

בסופו של דבר מדובר רק ב-750-1000 אוהדים שבמאמץ ואולי הקדמה של רבע שעה של המשחק הראשון יכולים להספיק לשני המשחקים. ואפילו לראות 2 נצחונות,

חתיכת פישר חצוף, מי אתה בכלל שתקרא מכביסט לאוהדי הפועל שכואב להם להפסיד את המשחק הזה לא פחות ממך?

לאוהדי מכבי היתה התלבטות בין ללכת למשחק שלהם או להפקיר. המקרה הזה שונה לחלוטין ואתה דמגוג מטונף כשנתת את הדוגמא הזאת.

רק לך בטח הדילמה הזאת כואבת נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:27 
beny כתב:

קודם כל 1000 איש זה משמעותי! ובלתי אפשרי להגיד להם "תבחרו" לאן לא להגיע. פשוט לא נתפס!!

דבר שני -
אם המשחק לא לפני 6 הסיכוי שלך להספיק להגיע בזמן למשחק השני קטן.
נעזוב את זה שאנשים עובדים גם בחיינו ובשעה 6 זה לא נורמלי, המשחק יגמר ברבע ל8 כשעה לפני הדרבי. אז או שיש לך כוח ללכת ברגל או לנסוע 15 דקות לבלומפילד ולך תמצא חנייה כ45 דקות לפני המשחק ואז אחרי שתמצא לעבור את ההבטחה שמן הסתם תבדוק יותר מאשר משחק רגיל.

קיצור יום ראשון!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:41 
ההודעה כשלעצמה מאוד במקום. אני מקווה שהגופים הרלוונטים יגיעו להחלטה הנכונה בעניין. עם זאת, אני מאמין שיהיו מאות בודדות (ובהם אני) שיעדיפו ללכת לכדורסל ולהגיע לכדורגל באיחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 02:47 
אדום בכל מקום כתב:
beny כתב:

חתיכת פישר חצוף, מי אתה בכלל שתקרא מכביסט לאוהדי הפועל שכואב להם להפסיד את המשחק הזה לא פחות ממך?

לאוהדי מכבי היתה התלבטות בין ללכת למשחק שלהם או להפקיר. המקרה הזה שונה לחלוטין ואתה דמגוג מטונף כשנתת את הדוגמא הזאת.

רק לך בטח הדילמה הזאת כואבת נכון

כל אחד יכול להחליט האם ללכת למשחק הכדורסל ולהגיע באיחור לכדורגל,
ובלית ברירה, חלק מהאוהדים ייגיעו לכדורסל והיתרה לכדורגל. אבל הפקרת הקבוצה זהה בשורה התחתונה למה שעשו אוהדי מכבי, ולא חשוב מה התרוץ.

ואם אתם חושבים שזה יזיז משהו לפרנקל המכביסט אתם נאיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 02:59 
אם המטרה היא להפעיל לחץ, אז מילא שיהיה בהצלחה. זו באמת שערוריה, גם עבור האוהדים שלנו וגם עבור האוהדים של מכבי.

אם זה באמת משקף את עמדת הארגון / האדומים / ההנהלה, אז זה מביך לחלוטין.
לפני חודשיים כתבתי כאן בפורום שיכול להיות שזה יקרה viewtopic.php?f=8&t=102978
בחודשיים שעברו אפשר היה לעשות 71 דברים כדי להבטיח שהמשחקים לא יהיו באותו יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 03:11 
זה יותר פוגע בנו.
כי כל אחד מה1000 שאמורים להיות בנוקיה גם אמור אחרי זה להגיע לבלומפילד.

אני בספק אם יש יותר מ100 אוהדי מכבי בנוקיה שגם יילכו לשער 11 אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 04:04 
ערוץ 1 הם בני זונות גדולים וצריך להילחם בכל הכח שהמשחק יועבר ליום ראשון
אבל מה שאתם עושים פה בעצם גומר את הסיפור מראש
אני לא יודע אם הקהל היינו מנצחים שם אבל בלי הקהל זה חסר סיכוי
לא רוצה לחשוב מה ירגישו השחקנים שהם יראו שהם בלי הקהל
אני חושב שהעיתוי שלכם לא מתאים

בהנחה והמשחק יוקדם לרבע ל6 כמו שהיה בדרבי הקודם שמכבי אחר כך הלכו לבלומפילד למשחק נגד באר שבע
ואז לא צריכה להיות בעיה לעבור מיד אליהו לבלומפילד
גם תהיה החרמה?

ובלי קשר הצעות למעשים
https://www.facebook.com/iba.channel11?ref=br_tf
https://www.facebook.com/iba.page
https://www.facebook.com/bslisrael

פוסט כזה עם כמה מאות או אלפי לייקים יכול לעשות משהו
לראייה משחק של ארסנל שהיה אמור להיות משודר משני עם משחק של סטנטרנד ליאז
https://www.facebook.com/sport2.co.il/p ... 9359090437
הפך למשחק המרכזי ושודר גם בשידור נפרד באתר האינטרנט שלהם
גם שם האוהדים חשבו שאין מה לדבר ואין מה לעשות והצליחו להזיז
למה אני מפנה את זה אליכם? כי הקהל יעד שלי מאוד קטן ואם אוהד שיותר מקושר יעשה את זה
זה יכול להיות יותר מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הודעת הארגון בנוגע להתנגשות משחקי הדרבי ביום שני הבא
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 08:06 
אם באמת המשחק לא יוזז, הנפגעת היחידה תהיה הקבוצה, שלא תקבל את העידוד והתמיכה, ועוד בדרבי. זה גם גורם להם להרגיש מין סוג ב׳ כזה.
החרמות כאלה לא ממש מזיזות למנהלת
אני בכל אופן מתכוון ללכת לכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 08:21 
בבקשה אל תחרימו את המשחק, אני מבין לגמרי את הכעס שלכם אבל בלי האולטראס הקבוצה תפגע בעוד המנהלת תשמח שהמשחק עבר בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הודעת הארגון בנוגע להתנגשות משחקי הדרבי ביום שני הבא
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
בבקשה אל תחרימו את המשחק, אני מבין לגמרי את הכעס שלכם אבל בלי האולטראס הקבוצה תפגע בעוד המנהלת תשמח שהמשחק עבר בשלום.

בשלום ובאוירת פסטיבל פתטי כמו שהם אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 09:17 
מצד אחד, כל הכבוד לאולטראס על ההודעה הזאת, יפה שהם נוקטים עמדה ועוד יותר יפה שהם מודיעים מה הם מתכוונים לעשות. וזאת זכותם המלאה.

מה שאני לא אוהב זה את הקריאה לאוהדים להחרים את המשחק, החלטם שאתם לא באים אוקיי, הודעתם על זה - יפה. עכשיו שכל אחד יעשה כראות עיניו, אין שום סיבה להוציא "קריאה" לכלל האוהדים לעשות כמוכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 09:28 
מה עם קריאה לאוהדים לא לשיר שירי שואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 09:31 
אם כבר להחרים אז את הכדורגל שנראים כמו הצרות שלי...

אני אישית מעדיף ללכת קודם לכדורסל שם יש חבורת לוחמים שאני יודע שתיתן הכל בשביל העידוד שלי,
בכדורגל גם אם אצעק חזק ולא אשב דקה הם יזרקו זין ויחטפו בראש מהמחלה.

אתם יכולים ללכת לשבת בשער 5 אני אהיה בדרבי סל!!! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
מתי הנהלת מכבי תקרא לאוהדי לא להגיע למשחק מחשש להרג אוהדים?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם להחרים את הכדורגל, כדי להימנע מרצף סיוטי של 5 שעות חגיגות צהובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 10:58 
gigs כתב:

אני אישית מעדיף ללכת קודם לכדורסל שם יש חבורת לוחמים שאני יודע שתיתן הכל בשביל העידוד שלי,

הודעה דוחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:10 
ברגר כתב:
gigs כתב:

הודעה דוחה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:15 
אני לא משמש פה כדובר של האולטראס או משהו, אבל זה נכון להחרים את משחק הכדורסל ולא את משחק הכדורגל מכמה סיבות:

א'- בכדורסל ובאוהדיו מתעללים כל שבוע ושבוע, ולא בכדורגל. השעות הלא הגיוניות של תחילת המשחקים מרחיקות את הקהל ומנציחה את העובדה שאתה יכול להיות רק אוהד כדורגל בארץ אבל חובב כדורסל(מבחינת השיח הציבורי המקובל).
ב'- קבוצת הכדורגל נמצאת במקום רע ממנו היא צריכה לצאת בעזרת העידוד שלנו. למרות שזה חוצה את הלב שלי לשניים, בהינתן חשיבות המשחק והמצב שלנו בטבלה בשני הענפים, קבוצת הכדורגל זקוקה לנו כרגע טיפה יותר. קבוצת הכדורסל הבטיחה את המקום הרביעי.
ג'- אני סמוך ובטוח ששחקני הכדורסל הם בני-אדם אינטלגנטים, שמסוגלים להבין שעושים דבר כזה בלב מאוד כבד. אחרי שנה שלמה שבה הגענו בכמויות מפחידות למשחקים בשעות לא שעות, רק בשביל לדחוף אותם ולעזור להם לנצח, הם יבינו כי עושים את זה בשביל להמשיך ולתמוך בהם ולתת להם אהבה בלתי מתפשרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:20 
LeeorJuve כתב:
אני לא משמש פה כדובר של האולטראס או משהו, אבל זה נכון להחרים את משחק הכדורסל ולא את משחק הכדורגל מכמה סיבות:

א'- בכדורסל ובאוהדיו מתעללים כל שבוע ושבוע, ולא בכדורגל. השעות הלא הגיוניות של תחילת המשחקים מרחיקות את הקהל ומנציחה את העובדה שאתה יכול להיות רק אוהד כדורגל בארץ אבל חובב כדורסל(מבחינת השיח הציבורי המקובל).
ב'- קבוצת הכדורגל נמצאת במקום רע ממנו היא צריכה לצאת בעזרת העידוד שלנו. למרות שזה חוצה את הלב שלי לשניים, בהינתן חשיבות המשחק והמצב שלנו בטבלה בשני הענפים, קבוצת הכדורגל זקוקה לנו כרגע טיפה יותר. קבוצת הכדורסל הבטיחה את המקום הרביעי.
ג'- אני סמוך ובטוח ששחקני הכדורסל הם בני-אדם אינטלגנטים, שמסוגלים להבין שעושים דבר כזה בלב מאוד כבד. אחרי שנה שלמה שבה הגענו בכמויות מפחידות למשחקים בשעות לא שעות, רק בשביל לדחוף אותם ולעזור להם לנצח, הם יבינו כי עושים את זה בשביל להמשיך ולתמוך בהם ולתת להם אהבה בלתי מתפשרת.

קודם כל אני רוצה להגיד שאני חושב שזה מאבק צודק ואם תבחרו להתמיד בו אני איישר קו ולא אגיע למשחק.

אני באופן אישי הייתי מעדיף שתבחרו דרך אחרת להביע את המחאה הזאת מהסיבה הפשוטה שהיא לא תהייה אפקטיבית, זה יהיה אייטם שידברו עליו 5 דקות והוא יעלם מהעולם.
הבעיה היא לא נקודתית לדרבי, הבעיה היא ההתקשרות בין המנהלת לערוץ 1 שמאפשרת לו בצורה שמופיעה בחוזה שלו לקבוע את שעות המשחקים כראות עיניו, זאת בעיה שצריך להלחם בה אבל
העדרות מן המשחק לא תעביר את המסר הנכון לדעתי.
צריך לחדד את המסר המדויק שרוצים להעביר ולהביע את המחאה הזו באופן שוטף משחק אחרי משחק בצורה רציפה ולנסות לארגן משהו רחב הרבה יותר מהחרמה של דרבי חוץ אחד שגם
ככה בטלויזיה עדיין יראה כאולם מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:24 
יש סיבה אחת טובה למה אנחנו צריכים להעדיף את משחק הכדורגל על פני הכדורסל, וזאת כי זה משחק בית.

עדיין, אני מצפה מכל בן אדם לקבל את ההחלטה שמתאימה לו ביותר (למשל למי שאין מנוי לכדורגל...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:43 
ארדיטי, איזה עוד דרך יש?
מבחינת לוחות הזמנים לא ניתן לשלב את שני המשחקים.
יותר מזה, מי שיסע לבלומפילד לא יוכל גם לראות בטלוויזיה את הסוף של הכדורסל
יש פה סיטואציה שמחייבת לבחור משחק אחד מבין השניים
לצערנו מי שמנהל פה את הכדורסל לא סופר אותנו
חובתנו מהיום ועד סוף העונה לתת לפרנקל ומרכוס תחושה של אורחים לא רצויים בכל משחק שלנו
כמובן במסגרת הגבולות שלא יגרמו לקבוצה לעמוד לדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
נהפכתם למכביסטים , אולי גם תשאילו להם את השלט "דירה להשכיר / קבוצה להפקיר". זו מחאה חסרת ערך כמו שהיתה ה"מחאה" של אוהדי מכבי, זה לא הזיז לאף ובסוף הם יצאו יצאו סתם טיפשים.

בסופו של דבר מדובר רק ב-750-1000 אוהדים שבמאמץ ואולי הקדמה של רבע שעה של המשחק הראשון יכולים להספיק לשני המשחקים. ו אפילו לראות 2 נצחונות ,

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: