LeeorJuve כתב:
אני לא משמש פה כדובר של האולטראס או משהו, אבל זה נכון להחרים את משחק הכדורסל ולא את משחק הכדורגל מכמה סיבות:
א'- בכדורסל ובאוהדיו מתעללים כל שבוע ושבוע, ולא בכדורגל. השעות הלא הגיוניות של תחילת המשחקים מרחיקות את הקהל ומנציחה את העובדה שאתה יכול להיות רק אוהד כדורגל בארץ אבל חובב כדורסל(מבחינת השיח הציבורי המקובל).
ב'- קבוצת הכדורגל נמצאת במקום רע ממנו היא צריכה לצאת בעזרת העידוד שלנו. למרות שזה חוצה את הלב שלי לשניים, בהינתן חשיבות המשחק והמצב שלנו בטבלה בשני הענפים, קבוצת הכדורגל זקוקה לנו כרגע טיפה יותר. קבוצת הכדורסל הבטיחה את המקום הרביעי.
ג'- אני סמוך ובטוח ששחקני הכדורסל הם בני-אדם אינטלגנטים, שמסוגלים להבין שעושים דבר כזה בלב מאוד כבד. אחרי שנה שלמה שבה הגענו בכמויות מפחידות למשחקים בשעות לא שעות, רק בשביל לדחוף אותם ולעזור להם לנצח, הם יבינו כי עושים את זה בשביל להמשיך ולתמוך בהם ולתת להם אהבה בלתי מתפשרת.
קודם כל אני רוצה להגיד שאני חושב שזה מאבק צודק ואם תבחרו להתמיד בו אני איישר קו ולא אגיע למשחק.
אני באופן אישי הייתי מעדיף שתבחרו דרך אחרת להביע את המחאה הזאת מהסיבה הפשוטה שהיא לא תהייה אפקטיבית, זה יהיה אייטם שידברו עליו 5 דקות והוא יעלם מהעולם.
הבעיה היא לא נקודתית לדרבי, הבעיה היא ההתקשרות בין המנהלת לערוץ 1 שמאפשרת לו בצורה שמופיעה בחוזה שלו לקבוע את שעות המשחקים כראות עיניו, זאת בעיה שצריך להלחם בה אבל
העדרות מן המשחק לא תעביר את המסר הנכון לדעתי.
צריך לחדד את המסר המדויק שרוצים להעביר ולהביע את המחאה הזו באופן שוטף משחק אחרי משחק בצורה רציפה ולנסות לארגן משהו רחב הרבה יותר מהחרמה של דרבי חוץ אחד שגם
ככה בטלויזיה עדיין יראה כאולם מלא.