תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 09:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
משהו מוזר ומסריח בהתנהלות המשטרתית בכל הפרשה הזאת. לא בטוח שמדובר בחלמאות תמימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אסלח לאייל גולן ולו בגלל שעכשיו מדברים בחדשות רק על החרא המשמים שלו כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני לא אסלח לאייל גולן ולו בגלל שעכשיו מדברים בחדשות רק על החרא המשמים שלו כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם

האמת שאתמול בחדשות חפרו על זה ושמו את הכתבות המענינות בשוליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
הכל טוב ויפה, אבל מי זה לעזאזל אייל גולן??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הכל טוב ויפה, אבל מי זה לעזאזל אייל גולן??
אני יודע לענות לך! זה זמר חתונות שעשה מיליונים והעלים אותם ממס הכנסה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 16:19 
Frank Serpico כתב:
משהו מוזר ומסריח בהתנהלות המשטרתית בכל הפרשה הזאת. לא בטוח שמדובר בחלמאות תמימה.

אכן אכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 16:49 
דובר על זה השבוע.
הרי שלושה חודשים התנהלה חקירה סמוייה לחלוטין, סתם פתאום הכל יצא החוצה? כנראה היה למשטרה איזה אינטרס שזה ייצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

באמת הזוי ..בעיקר החשיפה

לעשטת חיפוש שבוע אחרי שכולם יודעים שחוקרים זאת לא חלמאות זה רקוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
דובר על זה השבוע.
הרי שלושה חודשים התנהלה חקירה סמוייה לחלוטין, סתם פתאום הכל יצא החוצה? כנראה היה למשטרה איזה אינטרס שזה ייצא.

אולי זה שהכלומניקים האלה לא מצליחים לעצור את אירועי הטרור של משפחות הפשע? או שאפילו נציגי החוק הבכירים ביותר לא חסינים והעבריינים בעלי מספיק תושייה בשביל להעיף אוטו באוויר באמצע תל אביב באור יום
ולמי שלא שמע-גם שלום דומרני שנעצר בקול תרועות שוחרר בלי כלום.

Bigger elsewhere קלאסי. הם והתשקורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
צור ש. כתב:
דובר על זה השבוע.

אולי זה שהכלומניקים האלה לא מצליחים לעצור את אירועי הטרור של משפחות הפשע? או שאפילו נציגי החוק הבכירים ביותר לא חסינים והעבריינים בעלי מספיק תושייה בשביל להעיף אוטו באוויר באמצע תל אביב באור יום
ולמי שלא שמע-גם שלום דומרני שנעצר בקול תרועות שוחרר בלי כלום.

Bigger elsewhere קלאסי. הם והתשקורת

הוא ישחורר בסוף אבל עד מחר לפחות הוא במעצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 01:03 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
פאביו כתב:

צריך להפריד את הילדים מהריאליטי הזבל הזה
צריך לדעת איפה הילד שלך מסתובב בלילות
צריך לדעת מי החברים של הילד שלך
צריך להקנות לילדים שלך ערכים
ונכון , זה לא פשוט.

וואו, איזה ברור זה עכשיו, רק לשמור עליהם מצפייה בריאליטי, וככה לגרום לזה שלילד יהיה קשה להתחבר, כי הילדים האחרים רואים ריאליטי, וזה מה שמדברים עליו בכיתה.
מכאן הילד ימצא דרך לצרוך את הריאליטי, דיי בקלות אפילו (או לחילופין לא יימצא, יהיה בודד, וישנא אותך על זה שמנעת ממנו חברים).
ואיזה קל זה לדעת איפה הילד שלך מסתובב ברחוב, הרי הוא אף פעם לא יגיד לך שהוא הולך לחבר, ומשם הם ילכו למועדון.
וזה הרי ידוע שהחברים של הילד שלך הם בדיוק מה שהם נראים, ואין מצב שהבן של העורך דין הנחמד מעשן נרגילה וצורך סמים.
ולהקנות לילדים ערכים זה ממש קל, עזוב את זה שרוב מה שאומרים לנער מתבגר לעשות הוא עושה הפוך.

תראה, נערים מתבגרים מטבעם חסרי כל הגיון, הם נסחפים אחרי החברים והאנשים החזקים בתקווה שגם הם יהיו חזקים חברתית כמוהם, והילדים החזקים הם בדרך כלל עם הכי פחות מושג מה הם עושים, הם בעצמם מחפשים דרכים לשמור על המעמד החברתי, ולהישאר במעמד העל-אדם שהם הצליחו לבנות לעצמם, בשביל להיות כזה אתה צריך לעשות דברים שהם ראציונלית שגויים, אבל גורמים לך להיות מגניב, ולהראות כאחד שאין לו חולשות, תראו איזה גבר אני, אני שואף גז מזגנים על הגג, לא אכפת לי שיש סיכוי שאני אפול, אין לי את החולשה הזו, אין סיכוי שאם אני אעשה אני אקבל סרטן, אני לא כמו כולם, אין לי תחולשות האלו. מכאן קל מאוד להגיע למצב שאם לא תשכבי עם אייל גולן, מי מהחברות הנחשבות באמת תדבר איתך? מה את לא זורמת? נו בקטנה, כולן עושות את זה, אפילו הפופולאריות.

אני אומר את זה אגב, כנער כזה בעצמי, אין שום הגיון במה שנערים מתבגרים עושים, לפני 3 שבועות קיבלתי רישיון נהיגה, היום אח שלי נהג וסימס בו זמנית, הוא אמר לי אף פעם לא להוריד את הידיים מההגה ושמה שהוא עשה זה מטומטם.
הוא צודק לגמרי, זה מסוכן ומקטין מאוד את טווח התגובה שלך. עדיין אני מאמין שאני אעשה את זה. למה? כי אני רוצה לנסות את זה, האגו שלי לא מרשה לי לא לעשות דברים שאח שלי עושה, אני חייב לנהוג ביד אחת כמוהו, כי אם לא זו לא בעיה, למה שלי זו תהיה?.
ואני אולי עוד מישהו שמחשיב את עצמו חזק בעניין הזה, אף פעם לא עישנתי כלום, לא שתיתי הרבה יותר מדי (וגם אם כן, כמעט תמיד היה לי איך לחזור הביתה ביחד עם אדם נוסף). ושילמתי על זה גם מחיר חברתי דיי יקר (אני לא מוקצה חברתית או משהו כזה, אבל חברים שאני נפגש איתם על בסיס קבוע אפשר לספור על יד אחת, חברה למשל לא הייתה לי מכיתה ג' כשהציעו חברויות כדי להיות כמו הגדולים (כן, אני "בתול מת" בן 18 אם מישהו שואל)).

עכשיו ברור, אפשר לנסות ולחנך את הילד לחשיבה עצמאית, לא ללכת עם הזרם, ללכת תמיד עם מה שחינכו אותו להאמין בו אבל:
1. ברוב הגדול של המקרים, ממה שראיתי אצל חברים גם זה לא יעזור.
2. ואני אומר את זה הכי פשוט והכי אמיתי שאני יכול - הלוואי שלא הייתי מרגיש שאני צריך לדחוף את הדעה שלי לכל מקום, הלוואי שהייתי הרבה יותר נסחף עם הזרם, נותן שאכטה כשמעבירים את הנרגיליה, שותה עוד שוט, שהייתי מבריז מבית ספר והולך עם חברים לאכול איפשהו, כי אני ממש ממש לא בטוח שהבידוד החברתי היחסי שיש לי (שלא יובן, אני מודה לאלוהים על כל אחד מהחברים האמיתיים שיש לי), שווה את כל הקטע הזה של דעה עצמאית והתנגדות לרוב, שזה שווה את ה100 ב5 יחידות מתמטיקה, שזה שווה את זה שאני לא אסתבך בצרות.

אני כמובן לא רוצה להיות זה עם הפנים המטושטשות בערוץ 10, אבל מצד שני, גם הצד השני לא כזה פנאן, ורוב האנשים לא באמת מוצאים איזון, תמיד תרגיש שאתה צריך להיות יותר זורם, תמיד תרגיש שאתה בשליטה על מה שאתה עושה, שאתה יודע לשים את הגבול, גם אם הגבול זה שאייל גולן רק ינשק ולא נעשה סקס, טוב נעשה סקס אבל רק עם קונדום.

תראה, כל מה שרשמתי לא נוגד את העניין הזה שיש סיכוי, לא קטן אפילו, שאם ההורים היו מתנהגים אחרת הילדה לא הייתה מגיעה למצב הזה. אבל זה כל כך רחוק ממדע מדויק, הגיון ולוגיקה לא באמת עובדים כאן, יש כל כך הרבה השפעות לכאן ולכאן שההורה לא תלוי בהם, וכל מהלך של ילד מתבגר נוגע לכל כך הרבה גורמים, שלהאשים את ההורים במקרים (לא בכל המעשה, רק באיך שיצאו הילדות), זה פשוט לא הגיוני ולא נכון לטעמי.
ההורים אחראיים למצב של הילד בגילאים שהוא לא עצמאי, עד אזור סוף היסודי. משם כבר הגורמים כל כך משתנים שזה לא באמת אפשרי להגיד שההורים האלו לא היו צריכים להיות הורים (מעט מאוד הורים היו מקבלים "רשיון להורות" אם זה היה תנאי הקבלה).

שער חמש הוא קרנבל, התיאור שנתת משקף מציאות בצורה מאד מפוקחת, ומרשים לקרוא את זה מפרספקטיבה של מישהו בזמן אמת. הרבה נערים מרגישים ככה, אבל גם היכולת לבטא את התחושות הללו היא לא מובנת מאילה בכלל. אני חושב שבן אדם שמודע למעשים שלו, לשני הכיוונים, מוצא את האיזון שמתאים לו ולא מתחרט בראיה לאחור.
תיכון זה שלב כזה, שרק כשאתה יותר ממנו אתה מבין איזו בועה מוזרה זו הייתה. רוב האנשים שאתה מכיר יבינו לעומק את מה שאתה אומר רק מאוחר יותר בחיים שלהם, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 14:04 
http://news.walla.co.il/?w=/10/2697376
זה נהיה יותר ויותר מגעיל
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
מסתמן: לא יוגש כתב אישום נגד אייל גולן
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/524/ ... 402&loc=14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 16:18 
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 16:23 
מאת יוני הללי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
כמה ציטוטים "חשובים מאד"
http://tribona.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%A4 ... 7%95%D7%AA
"באים תובעים אדם על לא עוול בכפיו, הוא לא אנס ולא עשה מעשה בכוח, הבנות באו וגירו אותו, הוא לא פיתה אותן."
"הן לא קטינות. קטינה לפי דת זה מגיל 6. בגיל 3 התחתנה רבקה ליצחק וגיל 11 הולידה את יעקב ועשיו. חמתי התחתנה בגיל 11 וחצי, ובגיל 13 ילדה את יוסי גיסי. בדור שלנו הן מתחתנות קשישות."

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כמה ציטוטים "חשובים מאד"
http://tribona.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%A4 ... 7%95%D7%AA
"באים תובעים אדם על לא עוול בכפיו, הוא לא אנס ולא עשה מעשה בכוח, הבנות באו וגירו אותו, הוא לא פיתה אותן."
"הן לא קטינות. קטינה לפי דת זה מגיל 6. בגיל 3 התחתנה רבקה ליצחק וגיל 11 הולידה את יעקב ועשיו. חמתי התחתנה בגיל 11 וחצי, ובגיל 13 ילדה את יוסי גיסי. בדור שלנו הן מתחתנות קשישות."

:PUKE: :PUKE: :PUKE:
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
והתגובות שאלוהים ייקח שם את כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
עופר לוי הוא המשוגע הכי גדול בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 09:21 
מה שעוד יותר מגעיל שם זה התגובות שתומכות בו.
בעע. דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 08:32 
אז שבועיים מספרים לנו שגולן הוא בעצם בסדר והכל טעות שלא תחזר על עצמה. והיום בבוקר יש פרסום חדש שמראה כמה הבן אדם חושב שהוא מינימום אלוהים.

מסתבר שאייל גולן עלה על מטוס מארה"ב לישראל כשבידו כרטיס לביזנס. כאשר התיישב גולן בכיסאו הוא ביקש להשתדרג למחלקה ראשונה כי הוא כמובן...אייל גולן.
לאחר שנעשו כמה בירורים נאמר לזמר החביב שיקבל הנחה משמעותית ויוכל להשתדרג תמורת 2000 דולר. גולן המסכן זעם והחליט לפעול.
הוא הגיש לאחראי על הנושא את הטלפון שלו וטען שסמנכ"ל אל על על הקו. מנהל השירות של הטיסה סירב להאמין והחליט לבדוק מי באמת על הקו, הוא התקשר למטה אל על בלוס אנג'לס ובדק.
מסתבר שזה היה חבר טוב של אייל גולן - מוטי גמיש, יועץ של ניר ברקת.

מנהל השירות פנה לגולן ואמר לו "נראה לי שחברים שלך עובדים עלי", בסופו של דבר הוא שילם 2000 דולר ושודרג.

כמה מבחיל ומלא בעצמו אדם יכול להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 08:55 
מגעיל, אבל לא נורא ממש רלוונטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 08:58 
צור ש. כתב:
אז שבועיים מספרים לנו שגולן הוא בעצם בסדר והכל טעות שלא תחזר על עצמה. והיום בבוקר יש פרסום חדש שמראה כמה הבן אדם חושב שהוא מינימום אלוהים.

מסתבר שאייל גולן עלה על מטוס מארה"ב לישראל כשבידו כרטיס לביזנס. כאשר התיישב גולן בכיסאו הוא ביקש להשתדרג למחלקה ראשונה כי הוא כמובן...אייל גולן.
לאחר שנעשו כמה בירורים נאמר לזמר החביב שיקבל הנחה משמעותית ויוכל להשתדרג תמורת 2000 דולר. גולן המסכן זעם והחליט לפעול.
הוא הגיש לאחראי על הנושא את הטלפון שלו וטען שסמנכ"ל אל על על הקו. מנהל השירות של הטיסה סירב להאמין והחליט לבדוק מי באמת על הקו, הוא התקשר למטה אל על בלוס אנג'לס ובדק.
מסתבר שזה היה חבר טוב של אייל גולן - מוטי גמיש, יועץ של ניר ברקת.

מנהל השירות פנה לגולן ואמר לו "נראה לי שחברים שלך עובדים עלי", בסופו של דבר הוא שילם 2000 דולר ושודרג.

כמה מבחיל ומלא בעצמו אדם יכול להיות?

דיי נו.
מה אתה חושב שהוא היחיד שעושה את זה?
יש עוד מלא כמוהו פשוט לא שומעים על המקרים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אבל עליו שומעים כי הוא מזרחני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשד: זמר מפורסם (אייל גולן) קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 06 מרץ 2014, 23:48 
הנערה שתמונתה עם איילן גולן הופיעה בהקשר של הפרשה אין ספור פעמים (בווטאסאפ למשל)
תדבר הערב ב"צינור הלילה" (00:00 בערוץ 10ׂׂׂ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשד: זמר מפורסם (אייל גולן) קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 00:35 
צור ש. כתב:
הנערה שתמונתה עם איילן גולן הופיעה בהקשר של הפרשה אין ספור פעמים (בווטאסאפ למשל)
תדבר הערב ב"צינור הלילה" (00:00 בערוץ 10ׂׂׂ)

פספסתי, מה אמרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2014, 00:46 
שההורים שלה והוא מכירים. שהתמונות שלה איתו סתם נקשרו לפרשה למרות שאין לה שום קשר אליה. שהצטלמה איתו כי היא מעריצה אותו אבל לא היה מעולם שום דבר מעבר.
ההורים שלה דיברו וסיפרו על הקשיים שעברו, אמרו שהמזל הוא שבתקופה שהכל התפוצץ היא לא הייתה בבית וגם הייתה ללא הפלאפון שלה ולמזלה נחסך ממנה כל הרעש התקשורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: