ערן כתב:
el dudernio כתב:
ערן מי לא אמר שיש. בעיות בסגל?
יש שלוש בעיות שנאמרות ע"י כולם מתחילת השנה.
מגנים, קישור אחורי ושוער (לא חלוץ כמו שנכתב בטעות בהתחלה).
אני ממשל טענתי ששנה שעברה היה לנו בעייתי ולא מאוזן ושהסגל השנה טוב יותר ומאוזן יותר. אני עדין עומד מאחורי דברי עם סייג קל העונה לשם שכטר (לא שאני חושב שיש מישהו שיוען שהוא לא אכזבת השנה) .
מה זה סגל מאוזן, אל תשאל. דגני, צ'וקול, לוי, הרוש, אנטבי, כהן - כמות פסיכית אך לא רלוונטית של מגנים. לעומת זאת, שני בלמים (אחד כבר נגרע מהסגל) - קולין ואיליץ', עם דגני כאילתור או חיימוביץ' כמחליף הזוי או אנטבי כאילתור הזוי.
הלאה - פדידה, מסיקה, מלכה, ספורי, רן יצחק - שחקנים שנכנסים פה ושם, לפעמים בכלל לא, לפעמים פותחים.
שוער רכש שמגיע בלא מעט כסף ומגלה יכולת פחות טובה משוער קיים.
מה זה מאוזן, פלס.
ערן הסגל רחוק מלהיות "פלס", כמו שאמרתי יש 3 בעיות שנאמרות מתחילת השנה.
הבעיה של השוער היא בעיה שנאמרה גם כשהביאו את אדל, ורוב הקהל העדיף לתת לבוריס את האפודה (לגיטימי אבל הוא לא מספיק טוב), ההבאה של עמוס לא משנה את ה"איזון" ואיכות הסגל אם מתייחסים לבוריס כשוער פותח, אלא להפך.
הבעיה של המגנים היא בהחלט בעיה אקוטית, אבל גם בזה אני חושב שמצבינו טוב יותר משנה שעברה, בטח אם מתייחסים לתחילת העונה אז דגני היה
המגן שלך.
הבעיה עם הקישור האחורי היא בכלל עולם אחר, שנה שעברה שיחקת עם גורדנה ודג'מבה דג'מבה (בתחילת השנה הם היו היחידים שכשירים לשחק שם וגם
גורדנה לא ממש מההתחלה), השנה יש לך גם את שי מהרגע הראשון, סאשה ובריאן. ללא ספר הרבה יותר מאוזן משנה שעברה.
וכן מבחינה התקפית אתה קצת פחות טוב (טוטו, ורמוט, דאמרי וטב"ח) יותר טובים מ (שכטר, ורמוט, דאמרי וזגורי) אבל ממש לא בהרבה (לפחות תאורטית).
לכן אם אתה מסתכל על הסגל בכלליותו מבחינת בניה נעשה עבודה טובה יותר משנה שעברה, זה עדין לא אומר שאין בעיות ושאנחנו קבוצה מושלמת, זה רק
אומר שהסגל מאוזן יותר, וטוב יותר מה שכן בינואר שנה שעברה הוזרם הרבה יותר כסף לקבוצה ולכן התוצאות של חלון העברות (אלמוג כהן למשל) היו הרבה
יותר טובות.
אני שוב אומר זה לא שאין בעיות אבל לא הכל קשור למאמן ולזהותו, וממש מעט מאוד דברים יפתרו אם בכלל כאשר הוא יוחלף, מנגד אני חושב שיתווספו בעיות נוספות. כי למרות הביקורת בשורה התחתונה, כמעט כל משחק הקבוצה משחקת אותו דבר, מצליחה להגיע ל 4-5 מצבים (כמו שאמר לת"א) לא משנה מי היריבה,
ולא משנה מי השחקנים. לכן להגיד שאין טביעת אצבע של מאמן ולא רואים כלום זה פשוט להיות עיוור מרצון כי זה מצדיק את ה"אג'נדה" שבאנו איתה מהבית.