תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 17:23 
el dudernio כתב:
ערן מי לא אמר שיש. בעיות בסגל?
יש שלוש בעיות שנאמרות ע"י כולם מתחילת השנה.
מגנים, קישור אחורי וחלוץ.
אני ממשל טענתי ששנה שעברה היה לנו בעייתי ולא מאוזן ושהסגל השנה טוב יותר ומאוזן יותר. אני עדין עומד מאחורי דברי עם סייג קל העונה לשם שכטר (לא שאני חושב שיש מישהו שיוען שהוא לא אכזבת השנה) .

יש בעיה כלשהי עם החלוץ שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מגנים, קישור אחורי וחלוץ.
אני ממשל טענתי ששנה שעברה היה לנו בעייתי ולא מאוזן ושהסגל השנה טוב יותר ומאוזן יותר. אני עדין עומד מאחורי דברי עם סייג קל העונה לשם שכטר (לא שאני חושב שיש מישהו שיוען שהוא לא אכזבת השנה) .

מה זה סגל מאוזן, אל תשאל. דגני, צ'וקול, לוי, הרוש, אנטבי, כהן - כמות פסיכית אך לא רלוונטית של מגנים. לעומת זאת, שני בלמים (אחד כבר נגרע מהסגל) - קולין ואיליץ', עם דגני כאילתור או חיימוביץ' כמחליף הזוי או אנטבי כאילתור הזוי.
הלאה - פדידה, מסיקה, מלכה, ספורי, רן יצחק - שחקנים שנכנסים פה ושם, לפעמים בכלל לא, לפעמים פותחים.
שוער רכש שמגיע בלא מעט כסף ומגלה יכולת פחות טובה משוער קיים.

מה זה מאוזן, פלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 17:34 
מה עם עדכון אחוזי הצלחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
מה עם האלטרנטיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 18:59 
Red or Dead כתב:
ובקריית שמונה כשהוא ניצח את כל המשחקים הגדולים הוא ידע לאמן משחקים גדולים?
ובקריית שמונה הייתה לו הגנה מדהימה אז פתאום הוא שכח איך מעמידים הגנה?
הקבוצה שהוא בנה העונה פשוט שבירה מנטלית ברמה לא הגיונית, נאיבית, פראיירית ויש בה יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים על חשבון 2-3 שחקנים באמת טובים
ברור שזו אשמתו והוא נכשל, אבל זו לא שנת אימון ראשונה שלו ולא סתם היה כזה קונצזוס סביבו לפני העונה(וגם העונה, שוב, הפועל משחקת טוב ברוב המשחקים)

הוא מאבד את עצמו בקבוצות גדולות.
בק"ש לא היה לחץ והו אבנה לעצמו ולקבוצה ביטחון נרכש. חוץ מזה שרצקי מבים בכדורגל.

אפילו גיא לוזון החוצפן לא עמד בלחץ של קבוצה גדולה + אירופה אצלנו. והסתפק באירופה.
במשך הזמן התבגר והתחזק ועדים לאמן קבוצה גדולה בישראל זה לא כמו בקפריסין. על הפועל מכבי תל אביב הם נולדו טבמתח האישי גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
kruvi1 כתב:
Red or Dead כתב:
ובקריית שמונה כשהוא ניצח את כל המשחקים הגדולים הוא ידע לאמן משחקים גדולים?
ובקריית שמונה הייתה לו הגנה מדהימה אז פתאום הוא שכח איך מעמידים הגנה?
הקבוצה שהוא בנה העונה פשוט שבירה מנטלית ברמה לא הגיונית, נאיבית, פראיירית ויש בה יותר מדי שחקנים לא מספיק טובים על חשבון 2-3 שחקנים באמת טובים
ברור שזו אשמתו והוא נכשל, אבל זו לא שנת אימון ראשונה שלו ולא סתם היה כזה קונצזוס סביבו לפני העונה(וגם העונה, שוב, הפועל משחקת טוב ברוב המשחקים)

עזוב נו, בקריית שמונה נפל לו לידיים סגל שחקנים שהתאים במדויק לשיטה שלו, והיעדר יריבה רצינית בדרך לתואר, וזה הכל.
אני לא צריך לנתח את מה שהיה בקריית שמונה כדי לראות שהאיש פשוט מאמן גרוע. לא ייתכן שיש דברים שזועקים לשמיים ולא חל בהם שום שינוי מתחילת העונה.
מתחילת העונה אתה הנעת הכדור שלך מתחילה במגן אחד, ומסתיימת במגן השני וחוזר חלילה. אפשר היה לראות כבר אחרי חודש שאין לנו את המגנים המתאימים כדי שהשיטה הזו תניב פירות.
מעבר לזה, אני לא זוכר משחק אחד שבו החילופים שלו תרמו להפועל, ויש עוד המון דברים שאני יכול להצביע עליהם, שכולם רואים ועדיין לא משתנים.
ובכלל נראה שההשפעה שלו על הקבוצה היא יותר שלילית מחיובית, כלומר הוא מוציא מהסגל הקיים (סגל בינוני לכשעצמו שהוא בנה) פחות ממה שהוא שווה באמת.

עריכה - טועמה היה חילוף ראויבשני המשחקים האחרונים.

"זה הכל", סך הכל לקח אליפות ב20 הפרש עם הסגל הרביעי בטיבו בליגה וניצח את כל הקבוצות הגדולות(לדעתי אפילו על האפס), דבר פשוט שכל מאמן גרוע הצליח לעשות בליגה שלנו. הוא הצליח כמעט בכל עונה, כולל בקפריסין, גם חיפה רצתה אותו וגם פה היה אשכול של עשרות עמודים מלאי תפילות שהוא יגיע. לך לכל הקבוצות שלו בעבר ואני מאמין שתגלה שממוצעי הספיגות של הקבוצות שלו נמוכים. אצל כל מאמן שאתה רואה שבוע אחר שבוע אתה מגלה גם דברים לא טובים. זה קרה גם עם גוטמן, זה קורה עם ארז בכדורסל ותתפלא, זה קורה גם לסוזה במכבי. אז אתה החלטת על סמך עונה אחת שבה עשה טעויות עם הסגל למחוק את כל הקריירה שלו ולהכריז שהוא מאמן גרוע, בסדר.
בקרית שמונה ידעת שברגע שהם הבקיעו המשחק נגמר, אז פתאום רב"ש נהיה מאמן כל כך גרוע הגנתית?

שוב, לא אכפת לי.מה הוא עשה קודם. על סמך כל ההישגים האלה שלו, גם אני רציתי שהוא יבוא בתחילת השנה. אבל כל זה לא רלוונטי, למה שאני רואה מול עיני השנה בהפועל. אני גם לא מחלק את העבודה שלו להגנתית או התקפית. אני פשוט רואה מאמן גרוע, למרות ההישגים הקודמים שלו. הוא כושל בכל פרמטר, ויותר גרוע מזה הוא פשוט מנציח את אותו כישלון. אין שום אספקט במשחק הקבוצה או בתפקודי השחקנים שהיה חלש ותוקן במהלך העונה.
יותר מזה, אני לא מצליח להצביע על שחקן אחד שהוא הצליח לקדם או לגרום לו להציג יכולת טובה יותר ממה שראינו ממנו בעבר. אז מה לעזאזל אכפת לי מה הוא עשה בקריית שמונה? זה היה רלוונטי בתחילת העונה, וזה מה שסידר לו תנאים חלומיים בהפועל. מאז הוא עשה כל פעולה אפשרית כדי להוכיח שזה לא הגיע לו.
אין לי. בעיה שמאמן יטעה, כל אחד טועה. אבל אני רוצה לראות את הטעויות האלה מתוקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
el dudernio כתב:
מגנים, קישור אחורי ושוער (לא חלוץ כמו שנכתב בטעות בהתחלה).

מה זה סגל מאוזן, אל תשאל. דגני, צ'וקול, לוי, הרוש, אנטבי, כהן - כמות פסיכית אך לא רלוונטית של מגנים. לעומת זאת, שני בלמים (אחד כבר נגרע מהסגל) - קולין ואיליץ', עם דגני כאילתור או חיימוביץ' כמחליף הזוי או אנטבי כאילתור הזוי.
הלאה - פדידה, מסיקה, מלכה, ספורי, רן יצחק - שחקנים שנכנסים פה ושם, לפעמים בכלל לא, לפעמים פותחים.
שוער רכש שמגיע בלא מעט כסף ומגלה יכולת פחות טובה משוער קיים.

מה זה מאוזן, פלס.

ערן הסגל רחוק מלהיות "פלס", כמו שאמרתי יש 3 בעיות שנאמרות מתחילת השנה.
הבעיה של השוער היא בעיה שנאמרה גם כשהביאו את אדל, ורוב הקהל העדיף לתת לבוריס את האפודה (לגיטימי אבל הוא לא מספיק טוב), ההבאה של עמוס לא משנה את ה"איזון" ואיכות הסגל אם מתייחסים לבוריס כשוער פותח, אלא להפך.
הבעיה של המגנים היא בהחלט בעיה אקוטית, אבל גם בזה אני חושב שמצבינו טוב יותר משנה שעברה, בטח אם מתייחסים לתחילת העונה אז דגני היה
המגן שלך.
הבעיה עם הקישור האחורי היא בכלל עולם אחר, שנה שעברה שיחקת עם גורדנה ודג'מבה דג'מבה (בתחילת השנה הם היו היחידים שכשירים לשחק שם וגם
גורדנה לא ממש מההתחלה), השנה יש לך גם את שי מהרגע הראשון, סאשה ובריאן. ללא ספר הרבה יותר מאוזן משנה שעברה.
וכן מבחינה התקפית אתה קצת פחות טוב (טוטו, ורמוט, דאמרי וטב"ח) יותר טובים מ (שכטר, ורמוט, דאמרי וזגורי) אבל ממש לא בהרבה (לפחות תאורטית).
לכן אם אתה מסתכל על הסגל בכלליותו מבחינת בניה נעשה עבודה טובה יותר משנה שעברה, זה עדין לא אומר שאין בעיות ושאנחנו קבוצה מושלמת, זה רק
אומר שהסגל מאוזן יותר, וטוב יותר מה שכן בינואר שנה שעברה הוזרם הרבה יותר כסף לקבוצה ולכן התוצאות של חלון העברות (אלמוג כהן למשל) היו הרבה
יותר טובות.

אני שוב אומר זה לא שאין בעיות אבל לא הכל קשור למאמן ולזהותו, וממש מעט מאוד דברים יפתרו אם בכלל כאשר הוא יוחלף, מנגד אני חושב שיתווספו בעיות נוספות. כי למרות הביקורת בשורה התחתונה, כמעט כל משחק הקבוצה משחקת אותו דבר, מצליחה להגיע ל 4-5 מצבים (כמו שאמר לת"א) לא משנה מי היריבה,
ולא משנה מי השחקנים. לכן להגיד שאין טביעת אצבע של מאמן ולא רואים כלום זה פשוט להיות עיוור מרצון כי זה מצדיק את ה"אג'נדה" שבאנו איתה מהבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:21 
נרי, זה לא יאמן עד כמה אתה טומן את הראש בחול.

עזוב רגע את ההתעלמות שלך מהתנהלות מקצועית מגוחכת והזויה לפרקים (שחקנים שהיו שחקני ספסל חודשים, נזרקים להרכב, שון מלכה עולה כחילוף התקפי ואחרי 3 דקות נשלח לעמדת המגן, רמזי ספורי שחקן הרכב קבוע ופתאום נמצא בנוער, סלים טועמה מיובש חודשים, תגובה מאד מאוחרת בחילופים, אורלנדיץ' על הספסל בזמן שרן יצחק עולה לשחק ועוד), אלא שאתה מתעלם גם מכך שבכל מה שקשור למנהיגות, בן שמעון כבר מזמן פשט את הרגל וההשפעה שלו בקבוצה לא קיימת. הקבוצה הזו היא עדר ללא רועה, השחקנים לא מחזיקים מרב"ש, ובכל פעם שהוא מתראיין אתה מבין למה.

אולי רן בן שמעון מאמן גדול - ומה שהוא עשה בקרית שמונה זה הישג עצום - אבל בהפועל ת"א הוא עשה כמעט כל טעות אפשרית ונכשל כשלון טוטאלי. הסיבה היחידה שהוא במועדון זה כי אין כסף להחליף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
נועם אני ממש לא יודע עד כמה המנהיגות שלו לא קיימת.
אני עדין רואה קבוצה מאוד ממושמעת על המגרש, שמשחקת כל הזמן אותו דבר לא משנה מי משחק ליד ורמוט ודאמרי.
אני רואה מאמן שהבין לספורי (למרות רצון הקהל) אין כרגע מקום בסגל הבוגר, ושון מלכה לא באמת יבנה בעונה כזאת כאשר הוא "רק" צריך להציל את המולדת.
אני לא מבין במה רן יצחק פחות טוב מפטר אורלדיץ' הזה, ומה ראית בדקות שהוא שיחק שהיה שונה.

אני בעיקר רואה איך הקהל ואנחנו מפרשנים וממציאים לעצמינו מציאות ומנסים לכפות אותה על ההסובב.
זה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שרב"ש עושה, להזכירך אני גם חושב שגוטמן חייב לנו 2 אליפויות, אני פשוט לא הולך יחד עם ה"המון" כמו עדר כי מבחן התוצאה
לא מתאים לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני עדין רואה קבוצה מאוד ממושמעת על המגרש
אז כנראה שאין באמת בסיס לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
מה פרדי דויד עשה יותר טוב מבן שמעון שצריך להתגעגע?

ניצח קבוצות מעל מקום 7

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:44 
רב"ש זה פרדי דוד עם תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
el dudernio כתב:
אני עדין רואה קבוצה מאוד ממושמעת על המגרש
אז כנראה שאין באמת בסיס לדיון.

איפה אין משמעת?
איפה אתה רואה שלא עושים מה שהמאמן מבקש (ומה שעשו מתחילת השנה?)
אני רואה טעויות, איבודי כדור מפגרים אבל איך זה קשור לשמעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:51 
el dudernio כתב:
אני עדין רואה קבוצה מאוד ממושמעת על המגרש, שמשחקת כל הזמן אותו דבר לא משנה מי משחק ליד ורמוט ודאמרי.
אני רואה מאמן שהבין לספורי (למרות רצון הקהל) אין כרגע מקום בסגל הבוגר, ושון מלכה לא באמת יבנה בעונה כזאת כאשר הוא "רק" צריך להציל את המולדת.
אני לא מבין במה רן יצחק פחות טוב מפטר אורלדיץ' הזה, ומה ראית בדקות שהוא שיחק שהיה שונה.

אני בעיקר רואה איך הקהל ואנחנו מפרשנים וממציאים לעצמינו מציאות ומנסים לכפות אותה על ההסובב.
זה לא אומר שאני מסכים עם כל מה שרב"ש עושה, להזכירך אני גם חושב שגוטמן חייב לנו 2 אליפויות, אני פשוט לא הולך יחד עם ה"המון" כמו עדר כי מבחן התוצאה
לא מתאים לי.

לפעמים גם ההמון צודק.

לגבי אורלנדיץ' - לא אני זה שהחתים אותו. אני בטח לא יודע אם הוא טוב יותר או פחות מיצחק כי לא ראיתי אותו כמעט, אבל אם הוא לא יותר טוב מיצחק, מה הוא עושה בקבוצה בכלל?

ולגבי הקבוצה ה"ממושמעת" - קבוצה ממושמעת לא עושה כאלו פנדלים, קבוצה ממושמעת לא מקבלת אדומים טיפשיים, וקבוצה ממושמעת לא מתפרקת בכל פעם שהיא חוטפת גול.

אבל עזוב, זה ויכוח באמת מיותר כי אתה מקובע לעמדה שלך ופשוט לא שם לב למה שקורה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
גם הזוג רוני ואלישע לוי היו כאלה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:54 
its-sick כתב:
zink כתב:
גם הזוג רוני ואלישע לוי היו כאלה.

ֿ
לפחות אצל רוני לוי שוברים רגלים.
ולרב"ש באמת יש את אותם מהלכי פאניקה לא מוסברים של אלישע, תודה שהזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

לא מתאים לי.

לפעמים גם ההמון צודק.

לגבי אורלנדיץ' - לא אני זה שהחתים אותו. אני בטח לא יודע אם הוא טוב יותר או פחות מיצחק כי לא ראיתי אותו כמעט, אבל אם הוא לא יותר טוב מיצחק, מה הוא עושה בקבוצה בכלל?

ולגבי הקבוצה ה"ממושמעת" - קבוצה ממושמעת לא עושה כאלו פנדלים, קבוצה ממושמעת לא מקבלת אדומים טיפשיים, וקבוצה ממושמעת לא מתפרקת בכל פעם שהיא חוטפת גול.

אבל עזוב, זה ויכוח באמת מיותר כי אתה מקובע לעמדה שלך ופשוט לא שם לב למה שקורה בקבוצה.

מה העמדה שלי? שהקבוצה לא מספיק טובה.
מה הטענה שלי? שרב"ש הוא ממש לא האשם הבלעדי בזה.
מה השורה התחתונה שלי? שראלית המיקום של הפועל אמור להיות בין 2-4 עם סיכוי קטן ל 1 וסיכוי גדול יותר ל 5 (ק"ש שתעבור אותנו).
נכון כרגע העונה הזאת לא מוצלחת אבל לא שחורה כמו שמציירים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 11:16 
לא הבנתי את הדילוג החינני בין "אתם מסתכלים רק על מבחן התוצאה ואני לא", לבין "מה אתם רוצים, הכל בסדר, הפועל במקום הריאלי שלה במבחן התוצאה".

ונכון, היא משחקת אותו דבר מתחילת העונה, זו בדיוק הבעייה.היא משחקת בין רע לבינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 11:45 
לא יודע איך הוא הצליח לבנות קבוצה כל כך חסרת אופי,קבוצה של ילדות לא נחושות שברגע שחוטפים שער מפסיקים לשחק ופותחים רגליים לעוד,גם אם הייתי מנסה לבנות דבר כזה לא הייתי מצליח.
הקלות הבלתי נסבלת הזאת שאנחנו סופגים שערים כאלו מפגרים היא בזויה , ועמוס דרך אגב שאני חושב שהוא בלוף אחד גדול רחוק מאוד להיות הבעיה של הפועל העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 11:50 
Yalla Hapoel כתב:
הקלות הבלתי נסבלת הזאת שאנחנו סופגים שערים כאלו מפגרים היא בזויה , ועמוס דרך אגב שאני חושב שהוא בלוף אחד גדול רחוק מאוד להיות הבעיה של הפועל העונה הזאת.

איך זה יכול להיות רחוק מאד מהבעיה של הפועל העונה הזאת? לדעתי עמוס הוא הבעייה הראשונה של הפועל העונה הזאת (או עמדת השוער, לצורך העניין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
דני עמוס הוא עוד אחת מהבעיות שיש להן פיתרון, אבל המאמן מתעקש להנציח אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 12:23 
Yalla Hapoel כתב:
לא יודע איך הוא הצליח לבנות קבוצה כל כך חסרת אופי,קבוצה של ילדות לא נחושות שברגע שחוטפים שער מפסיקים לשחק ופותחים רגליים לעוד,גם אם הייתי מנסה לבנות דבר כזה לא הייתי מצליח.

אבל זה לא עניין של אופי זה עניין שיש יותר מידי ליקוים מובנים שבגללם אנחנו סופגים שערים רובם קשורים לזהות השחקנים וחלקם לעבודת המאמן
לדוגמה : בפן האישי לא משנה מה תעשה יש לך בעיה בעמדת השוער המגן הימני והקישור האחורי בפן של רב"ש זה אי היכולת לפתור בעיות חוזרות כמו פעולים מטופשים באזורים מסוכנים, וסתם עבירות מיותרות כמו של דגני בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
תגיד אל דוד , בקצרה:
אתה מודע לעובדה שלא ניצחנו אף קבוצה ממקומות 1-6 ?
אתה מודע לזה שעפנו מהגביע סיבוב אחד למרות הגרלה נוחה?
אתה מודע לזה שכל פעם נזרק לו איזה "שפן" תורן שיציל אותנו : שון מלכה (שנעלם) ספורי (שנעלם) פדידה (שעדיין מופיע פה ושם) או רן יצחק (שוב שפו במשחק האחרון) - זו דרך זו ? את פאקינג מאמין בפדידה? שיעלה כל משחק מחליף? אתה מאמין בשון ? לאן נעלם ?
אתה מודע לזה שאנחנו גורמים לקבוצות לנפץ את ההיסטוריות שלהן?
מודע לזה שחטפנו כבר 7 גולים ממכבי חיפה בשני משחקים?
מודע לשזה שעפנו מאירופה מוקדם למרות הגרלה נוחה ותוצאה מעולה בסיום?
מודע לזה שיש נגדנו ים פנדלים , וכרטיסים אדומים ?
מודע לכל אלו ?

אנחנו קבוצה ממושמעת (אהה) וטקטית (אהה) וטובה יותר מהקבוצה מולנו (אהה)
אתה או מישהו פה באמת מאמין לזה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא הבנתי את הדילוג החינני בין "אתם מסתכלים רק על מבחן התוצאה ואני לא", לבין "מה אתם רוצים, הכל בסדר, הפועל במקום הריאלי שלה במבחן התוצאה".

ונכון, היא משחקת אותו דבר מתחילת העונה, זו בדיוק הבעייה.היא משחקת בין רע לבינוני.

19 מחמל נפשי, הסיבה לדילוג היא פשוטה, אין דילוג.
אם אני מסתכל על רמת הכדורגל אני רואה קבוצה עם שיטה שמשחק יחסית ליריבותיה כדורגל איכותי. אני לא אומר שהכדורגל שהיא משחקת הוא איכותי וטוב. כי כדורגל כזה לא תמצא אצל אף קבוצה בארץ, כאשר אצל מ 4 הקבוצות שלפנינו אפילו לא תוכל למצוא כדורגל בינוני. זאת הרמה כאן ומי שחושב אחרת חיי בסרט.
מעבר לזה אם מסתכלים. בצורה מפוכחת על הסגלים אנחנו ברמה של חיפה וב"ש וקצת יותר טובים מק"ש. ככה שאם מסתכלים על מבחן התוצאה הוא לא כישלון גמור.
לכן אני לא מבין את המעקות והתלונות כנגד רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא עומדת כמעט באף קריטריון של "כדורגל איכותי", שגם ככה זה מושג מעורפל ולא מדיד.

ואיך, אם אנחנו שווים בסגל לחיפה ובאר שבע וטובים מקרית שמונה (בפרמטר הזה בלבד, כאמור), הוצאנו מהמשחקים נגדם נקודה מ-15?

כן, אנחנו "חיים בסרט".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:12 
פדידה בהפועל בקומבינה,אתם לא מבינים?
הוא הונחת על בן שמעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
תגיד אל דוד , בקצרה:
אתה מודע לזה שכל פעם נזרק לו איזה "שפן" תורן שיציל אותנו : שון מלכה (שנעלם) ספורי (שנעלם) פדידה (שעדיין מופיע פה ושם) או רן יצחק (שוב שפו במשחק האחרון) - זו דרך זו ? את פאקינג מאמין בפדידה? שיעלה כל משחק מחליף? אתה מאמין בשון ? לאן נעלם ?
מודע לכל אלו ?

מה שהוא אמר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
פדידה בהפועל בקומבינה,אתם לא מבינים?
הוא הונחת על בן שמעון.

דווקא פדידה הוא מהיחידים בסגל שיש מקום להשאיר אותם בעונה הבאה. הוא צעיר ולא מרוויח יותר מדי, ותחת רב"ש קשה מאוד להיות סופר-סאב או מחליף מצטיין כשפעם אתה ביציע ופעם אתה נכנס בדקה ה-85 למשחק מבולגן כמציל המולדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:23 
סימרוטיץ כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אבל זה לא עניין של אופי זה עניין שיש יותר מידי ליקוים מובנים שבגללם אנחנו סופגים שערים רובם קשורים לזהות השחקנים וחלקם לעבודת המאמן
לדוגמה : בפן האישי לא משנה מה תעשה יש לך בעיה בעמדת השוער המגן הימני והקישור האחורי בפן של רב"ש זה אי היכולת לפתור בעיות חוזרות כמו פעולים מטופשים באזורים מסוכנים, וסתם עבירות מיותרות כמו של דגני בשבת

יש בעיה בעמדת המגן הימני,אני אישית חושב שלוי לא כזה רע,הוא תפס כמה משחקים אחרונים חלשים,צ'קול זה מביך שהוא על הספסל שלנו בכלל.
למה רשמתי את ההודעה הזאת? לא רק שאנחנו בפיגור אנחנו חוטפים גול וסף השבירה של הקבוצה נמוך , אלא גם אם נשחק 60 דקות טוב ולא נבקיע (ויש משחקים שזה קורה אין מה לעשות) , אז ה10 דקות שהיריבה תשחק יותר טוב מאיתנו , אנחנו נחטוף שני שערים.
וזה כן קשור לאופי,וזה כן קשור לסף שבירה נמוך,ולנחישות ואגרסיביות והקרבה בהגנה , כי הרי שהיה דרבי הצלחנו לעצור(באופן יחסי) את ההתקפה הגדולה של מכבי , למה ? כי זה היה דרבי וכולם באו בטירוף (ואל תבואו לי עכשיו עם הבולשיט הזה של העומס של מכבי , הם רצו ונלחמו בדיוק כמונו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
תגיד אל דוד , בקצרה:
מודע לכל אלו ?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: