תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למרות הכל - משחקים טוב
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 23:40 
אני יודע שזה לא אופייני בפורום שלנו להתנתק מכל המסביב ובאמת שאף פעם לא נהיה מרוצים ממה שקורה (די לקרוא אשכול אחד במשמרות המהפכה כדי להבין) ושלטון הקיצוניות ימשיך לשלוט כאן, אבל צר לי להרוס לכלום אבל יש גם דברים טובים העונה אפילו טובים מאוד בטח ובטח מהעונה הקודמת.

קודם כל הפועל כמעט בכל משחק העונה שיחקה יותר טוב מהיריבה שלה כולל במשחק אתמול כולל ב 10 שחקנים, התוצאות לא מגיעות ואת זה אפשר להסביר גם מקצועית.
עדיין יש מספר פרמטרים שצריכים להסתדר כדי שהתוצאות יגיעו, חלקם קשורים ברב"ש (שכמו שהבנתם הוא לא פח וגם לא גראדיולה) וחלקם קשורים למילים המקוללות "תהליך" "זמן" "דרך", כן כן אני יודע שהמילים האלו הן בגדר שיקוץ בפורום אבל עדיין הן רלוונטיות להמשך.

גם אותי רב"ש מוציא מדעתי לפעמים אבל יש לו גם חלק בזה שהקבוצה נראית כמו קבוצה וזה לא היה פה בשנתיים האחרונות, ישנן טעויות והן צריכות להיפתר, הן לא יפתרו אם כל שנה נתחיל הכל מהתחלה
הדברים הרעים שאפשר לזקוף להפועל העונה בצד המקצועי הם :
מבחינה קבוצתית :
נאיביות וחוסר קילריות,משחק הגנה,רכות ,טיפשות במשחק ההגנה,מצבים נייחים כולל חוצים וקרנות,חכמה קבוצתית
מבחינה אישית :
שוער - אין מה להרחיב
מגינים - למעט ליאור לוי אין אחד ראוי
קישור אחורי - השחקן שליד סשה פשוט לא מספיק טוב וכששסה לא טוב אז מגיעים בקלות למצבים מולנו
קישור והתקפה - אין לנו עוד שחקן כמו ורמוט לא בסי ולא זגורי נותנים את האקסטרה חכמה כדי שהתוצאות יגיעו
הדברים הטובים שאפשר לזקוף להפועל העונה בצד המקצועי הם :
מבחינה קבוצתית:
שליטה בקצב המשחק,הגעה למספר רב של מצבים,משחק התקפה טוב (לא מושלם),לחץ אפקטיבי על היריב בחלק מהזמן בחלק מהמשחקים
מבחינה אישית :
בלמים - למרות הכל ובאופן יחסי הבלמים שלנו שחקנים טובים, ההצבה של דגני כבלם זה מהלך טוב ונכון שיביא תוצאות בעתיד (כאן נכנס עניין "הזמן" המשוקץ)
שסה - הוא לא השחקן הכי טוב שלנו והוא בטח לא העילוי שכולנו חלמנו עליו, אבל כשהוא מוצב בתפקיד הנכון ונותנים לו לבצע את הדברים שיש לו יתרון בהם אז הוא עושה את זה בצורה טובה ויעילה
ורמוט - אם היה לנו עוד אחד כמוהו לא היינו צריכים אשכולות הגנה כאלו
דמארי - החלוץ הטוב והיעיל בארץ

אז יש גם דברים טובים בקבוצה הזו ואין מה לעשות קבוצה שמביאה כל כך הרבה שחקנים וצוות אימון חדש לא תניב את מרב התפוקה כל כך מהר, ישנו זמן מסוים (קשה להגדיר כמה) של ניסוי וטעייה עד אשר מגיעים לתוצר הרצוי.
זה דומה לתבשיל שאתה יודע שיכול לצאת טוב איכשהו רק שאתה לא בדיוק בטוח מה המרכיב שחסר לך כדי להפוך אותו בדיוק למה שאתה רוצה אך בהחלט ניתן בצורה סדורה ואמפירית להגיע לפתרון הרצוי

בסופו של יום אני לא מצליח להיפתר מהתחושה הקשה שמשחקים יותר טוב ברוב המשחקים אבל את התוצאות לא רואים.
מה שאני יודע זה שהדרך היחידה והרצויה על מנת לשנות את המצב הקיים טמונה בדרך בה יתמודדו עם הבעיה.
הסקת מסקנות גרנדיוזיות ומהפכות לא יעזרו לשום דבר.
למרות שרב"ש מאכזב גם אותי, הוא צריך להישאר בתפקיד גם בעונה הבאה ורק לאחר מכן נוכל להגדיר את הכהונה שלו אצלנו, אני רוצה להאמין שסבלנות ואורח רוח יטיבו עמנו.
מצטער שהפגנתי אופטימיות מסוימת ולא ציירתי הכל בשחור מקווה שתסלחו לי

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 25 פברואר 2014, 23:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למרות הכל - משחקים טוב
הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 23:48 
הכל טוב ויפה, אבל בסופו של יום (או של עונה) תהיה פה מכירת חיסול ושוב כל הסגל יוחלף. אין יציבות שם למעלה וזה מקרין עד למטה. אי אפשר לצפות להמשכיות (ובאמת שהפועל משחקת לטעמי בסדר גמור, אך סובלת מחוסר מזל לא נורמלי ולא מעט נאיביות) כשכל הזמן מרחפות שמועות על עתיד שחור למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למרות הכל - משחקים טוב
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
קודם כל הפועל כמעט בכל משחק העונה שיחקה יותר טוב מהיריבה שלה כולל במשחק אתמול

זה לא נכון, בלשון המעטה. וכיוון שעל זה אתה מבסס את כל הקייס שלך, הוא לא ממש מחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:01 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הכל טוב ויפה, אבל בסופו של יום (או של עונה) תהיה פה מכירת חיסול ושוב כל הסגל יוחלף. אין יציבות שם למעלה וזה מקרין עד למטה. אי אפשר לצפות להמשכיות (ובאמת שהפועל משחקת לטעמי בסדר גמור, אך סובלת מחוסר מזל לא נורמלי ולא מעט נאיביות) כשכל הזמן מרחפות שמועות על עתיד שחור למועדון.

יכול להיות שכן ויכול להיות, לטעמי זה לא הדיון, צריך להתייחס לתפקוד המקצועי כאילו אין הנהלה ולהנהלה מבלי קשר לתוצאות המקצועיות כי גם ההתנהלות הכי נכונה יכולה להוביל לתוצאות רעות וגם ההפך בדיוק כמו שראינו בהפועל בשלוש השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:01 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם גניבת הדעת של המשחקים טוב. תוצר של חסרי מושג שרואים את השליטה בכדור כמשחק טוב.
קבוצה טובה מנצחת קבוצות טובות ולא רק קבוצות קיקיוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

זה לא נכון, בלשון המעטה. וכיוון שעל זה אתה מבסס את כל הקייס שלך, הוא לא ממש מחזיק מים.

להפועל יש המון כשלים במשחק שלה
אבל בלי קשר להפועל, קשה לומר שחיפה שיחקה טוב אתמול.
אפילו קשה לומר שחיפה שיחקה סביר.
חיפה קבוצה עלובה שניצחה קבוצה אבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
פעם היו אומרים שהפועל צריכה ללמוד לנצח גם את הקבוצות הקטנות

העונה השתנתה הנישה:
הפועל צריכה ללמוד לנצח גם את הקבוצות הגדולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:09 
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

זה כן נכון
ובאופן כללי כשהדיון הוא תאורטי ולא מדעי אין בכלל מקום לקבוע על סמך משהו שאינו עובדה הסקה לגבי כל התאוריה
אבל זה לא כל כך משנה כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:12 
Peace Hope כתב:
די כבר עם גניבת הדעת של המשחקים טוב. תוצר של חסרי מושג שרואים את השליטה בכדור כמשחק טוב.
קבוצה טובה מנצחת קבוצות טובות ולא רק קבוצות קיקיוניות.

בגלל גישות דטרמיניסטיות כאלו המקום לשיפור אינו קיים, לא הכל רע כמו שלא הכל טוב וכן שליטה בכדור לא אומרת מהומה אלא אם היא מתבטאת במשהו במשחק
ובהפועל היא מתבטאת בזמן האחרון לריבוי מצבים והבקעת שערים, מי שלא רואה שינוי מתחילת העונה עם החזקת הכדור הלא יעילה לשיפור שיש בהחזקת הכדור כיום כנראה חסר מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:23 
לא קצת נמאס מהוויכוחים האלה? חוץ משינויים ברמת הנחרצות ועומק הזלזול בצד שמנגד, זה אותו וויכוח שמתקיים כאן בכל אשכול מתחילת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:55 
סימרוטיץ כתב:
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

זה כן נכון
ובאופן כללי כשהדיון הוא תאורטי ולא מדעי אין בכלל מקום לקבוע על סמך משהו שאינו עובדה הסקה לגבי כל התאוריה
אבל זה לא כל כך משנה כנראה

זה אחושילינג לא נכון.
אם אתה רוצה ענף ספורט שבו המנצח הוא זה ששלט אופטית במגרש אז לך תראה גולות או פטאנק או השד יודע מה.
כדורגל זה משחק פשוט. תבקיע יותר מהיריב שלך. זהו. ואת זה הפועל של השנה עושה רק נגד קבוצות נחותות ממנה או מול עשרה שחקנים.
אז מילא, אם היה לנו את התקציב או הפאסון או הציפיות של אשדוד או מכבי פתח תקווה... תיסלם. נסיים כל שנה במקומות 6-10, מדי פעם איזו הדחה ברבע גמר גביע שבסיומה נגיד "הליגה זה החמאה שלנו".
אבל אתה לא אשדוד או מכבי פתח תקווה. אתה מועדון עם תקציב גדול, אצטדיון גדול, ממוצע קהל גבוה גם בעונות מהתחת, ועוד.
מגיע להפועל תל אביב בעלים נורמאלי ומאמן שיכול לישון בשקט בלילה ולהסתכל על עצמו בראי, במקום אוסף של כלומניקים עם פה גדול ומאמן שקרן גנב דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שיש שיפור מסוים משנה שעברה (באיכות המשחק בלבד. אחוזי ההצלחה לא השתפרו). אבל צריך לשאול האם השיפור הוא בעקבות המאמן, או שפשוט יש לנו שחקנים יותר טובים משנה שעברה (ורמוט, דמארי בכושר שיא, בסי וזגורי לעומת טב"ח, דמארי פחות טוב, תמוז זורק זין וממן)
לדעתי, אם המשחקים הטובים שלנו הם מול כל נמושות הליגה, ולעומת זאת מול כל קבוצה עם מאמן סביר שקצת מנסה לתקוף אותנו אנחנו לא מנצחים אז השיפור טמון באיכות השחקנים בעיקר. רואים שהפועל קבוצה לא מאומנת. פשוט למזלנו יש פה קבוצות חלשות שמולן האיכות שלנו בדרך כלל מספיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 01:04 
nirog כתב:
פעם היו אומרים שהפועל צריכה ללמוד לנצח גם את הקבוצות הקטנות

העונה השתנתה הנישה:
הפועל צריכה ללמוד לנצח גם את הקבוצות הגדולות

כן הא?
ספר לי על עכו, רעננה, בני יהודה*2, בית"ר, הפועל חיפה בגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 01:06 
מסכים עם פותח האשכול.

כל אחד ודעתו האישית. אני העונה יוצא מהפסדים בהרגשה של פיספוס, בהרגשה של וואלה שיחקנו טוב ורוב המשחק שלטנו בחצי המגרש של היריב.
דיכאון כי יש לנו 900 קרנות כל משחק , ולמה איזה איליץ או מישהו לא יגיע לפני כולם וינגח מהפינה הקרובה לרשת. למה המגנים לא מצליחים לבשל פעם אחת לדאמרי שיחורר את הרשת.
ואיך בהתקפה אחת הכדור של היריב נכנס. הרי הסטטיסטיקה מראה שהם בלי שער כבר חצי שנה ודווקא היום זה נכנס להם.

בדר"כ זה צבוע להפסיד ולהגיד אין לי בעיה שיפסידו אבל למה הם לא מתאמצים. הרצון לנצח נותן את התחושה כשמנצחים זה כי השחקנים רצו.
בניגוד לעונה שעברה שהן בהפסדים והן בניצחונות שיחקנו חרא , העונה השחקנים רוצים,מתאמצים אבל הכל יוצא הפוך. אפשר להעלים עין אבל הנהלה שכונה , הכל לא ברור ומשתנה כל שבוע , קיצוץ בשחקנים - זה פוגע ומשפיע.

אני עדיין אופטימי שאולי המזל ישחק הפעם לצידנו ונצליח לנצח את ה3 המשחקים הקרובים ופתאום כל הדיבורים יהיו אחרת ושכן אפשר לנצח קבוצות טובות ובמיוחד שאנחנו משחקים כדורגל.
יכול להיות שזה גם לא יקרה וניגרר לפלייאוף התחתון. אבל יש גם עונות כאלו{ראה יונייטד של העונה} וצריך להמשיך לתמוך.

:hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 01:46 
היה מספיק לשמוע את הראיון של בנאדו אחרי המשחק כדי להבין את גודל הפספוס. הוא נשמע כאילו חטף תבוסה כי הקבוצה שלו לא היתה משהו, בלשון המעטה, גם כשהיינו ב-10 שחקנים, אבל היתה יעילה (כמו במשחק בבלומפילד 4-2).
היו משחקים בקרית אליעזר ששיחקנו פחות טוב וניצחנו (2-0 הזכור לטובה עם הגול של גילי בסוף) כי היה לנו מזל בטונות (ואניימה אחד בשער).
השנה אין לנו מזל, נקודה. לא נפלנו ממכבי בהפסד בדרבי (תודה לשופט). לא נפלנו מב"ש בבלומפילד (ושוב תודה לשופט). לא נפלנו מביטר בטדי (הפסד של נאיביות). איפה היינו פחות טובים? במשחק בב"ש, במשחק בסכנין. אולי עוד כמה שברחו לי מהראש.
בקיצור, עונה מוזרה. אם רוב הסגל הזה ימשיך עוד עונה ויהיו שיפוצים במקומות הדרושים, אפשר להתברג חזק בצמרת. הבעיה היא, שוב, הנהלה שלא משרה ביטחון על כלום. שוב מכירות חיסול, החלפות סגלים בומבסטיות. אי אפשר לעלות על דרך המלך בצורה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 03:49 
מסכים עם פותח האשכול.

כבר אין טיעונים עם תוצאות כאלה וחבל על המלל.

אני כן מאמין בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
ניהינו קבוצה נאיבית קלאסית.
משחקים כאילו יפה אבל חסרי תכלית לחלוטין.
התיאור שלת"א נתן פה איפשהו הוא הכי ממצה- אנחנו משחקים התקפות כדוריד מסביב לרחבת היריב, וזה נותן תחושה של שליטה, אבל אין לנו כמעט מצבים לגול ואנחנו מאוד פגיעים בעורף למתפרצות.

זה היה יכול להיראות אחרת אם היה שוער יותר טוב ואם היו לנו מגינים סבירים.
ורב"ש הוא זה שבחר את השחקנים האלו.

אנחנו אמנם נראים הרבה יותר טוב מהעונה שעברה, אבל זאת לא חכמה, בעונה שעברה כאב בעיניים לראות משחקים של הפועל.

ועם כל זה, אני חושב שרב"ש צריך להישאר, לעשות תיקונים, להתחיל להריץ שחקנים שיהוו את התשתית לשנה הבאה ולקוות שניקח איזה דרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 08:48 
אין ספק שהעונה אנחנו הרבה יותר טובים מהעונה שעברה.ויותר מרגשים מהקבוצה המשעממת של שירזי שזכתה בגביע.
הבעיה שלנו העונה זה קישור האחורי חלש שלא מצליח לעזור להגנה.
העונה גם הוכח שעדיף גרם של מזל מאשר קילו של יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:17 
הפועל לא משחקת טוב העונה. היא משחקת איום ונורא ורע לתפארת, בצירוף ד"ש משנות השבעים העליזות (NOT), ובעיקר בנויה בצורת פירמידה הפוכה (ויציבה כמוה בדיוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
איפי טומבי כתב:
הפועל לא משחקת טוב העונה. היא משחקת איום ונורא ורע לתפארת, בצירוף ד"ש משנות השבעים העליזות (NOT), ובעיקר בנויה בצורת פירמידה הפוכה (ויציבה כמוה בדיוק).

שקלתי לצטט פה איזה טור שלך,
אבל זה כמו להילחם בטחנות רוח.

עיוורות.

באשליות.

על חומרים מפוקפקים.

נערך לאחרונה על ידי KingAlpaca בתאריך 26 פברואר 2014, 09:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:33 
החזקת כדור או לא החזקת כדור, ניצול מצבים או אי ניצול מצבים, כל זה לטעמי הרבה פחות משמעותי מהכאוס ההגנתי.
הפועל סופגת כשהיריבה עוברת את החצי, לא משנה מי היריבה. אני לא זוכר עונה שהיינו כ"כ חדירים ושבריריים. אי אפשר להגיד על קבוצה שסופגת בלי שהצד השני יתאמץ אפילו, שהיא משחקת יותר טוב מהיריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
ניתוח מדוייק של פותח האשכול
מסכים עם הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:46 
ציטיאט כתב:
ניתוח מדוייק של פותח האשכול
מסכים עם הכל

מסכים כמעט עם הכל. בסופו של יום הפועל לא עושים תוצאות טובות, אם נשאיר לרגע בצד את העמידות המנטאלית המזעזעת, בגלל ששחקנים מקבלים המון החלטות לא נכונות, בעיקר בחלק ההתקפי. לא משחררים כדור בזמן, המון הולכים עם הראש בקיר (זגורי ועבדורחימי הם נושאי הדגל). לא מדבר על הגנה שעושה המון טעויות וקישור אחורי שמצד אחד דואג לשליטה בכדור ומצד שני חודרים אותו כמו מסננת.
אני מתומכי בן שמעון והפועל משחקים כדורגל הרבה יותר טוב ממה ששיחקו בשנתיים האחרונות, אבל הוא חייב לקחת את הקבוצה עוד צעד אחד קדימה ואת זה הוא עוד לא השכיל לעשות וזה מדאיג. שיטה מטמיעים במשך 3-4 חודשים, לאחר מכן התוצאות צריכות להגיע. להחזקת הכדור צריכה גם להיות תכלית והראשונה שבהן היא שהקבוצה תהיה הרבה פחות פגיעה וגול אחד במשחק, מקסימום שניים, אמורים להספיק לנצחון.
בקבוצה שלא יודעת מה יהיה איתה מחר, קשה לדבר ברצינות על בנייה ותהליכים. זה לא אומר שהכל רע, אבל בסופו של יום, עם תוצאות קשה להתווכח. זה עדיין לא אומר שהוא צריך ללכת. הוא צריך ללמוד מטעויות ולשפר. פה הוא נופל בהרבה מקרים וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני מבין שמבחינתך לשחק טוב זה לשים את הכדור ברשת ולא יותר מזה?
כי כמעט בכל משחק הפועל הכתיבה את הקצב, שלטה בכדור, אימה יותר על השער ובערך עלתה על יריבתה בכל מדד אפשרי.
כמובן שבין זה לבין משחק הכדורגל הקשר הוא מקרי בהחלט ומה שחשוב זה רק התוצאה הסופית, מכיוון שבזה הפועל השנה לא מספיק
טובה, אין ברירה אלא לקבוע חד משמעית שהפועל פחות טובה מיריבותיה בהגדרה (למרות שאנחנו עדין בחלק העליון של הטבלה אז כנראה
שגם לפי האינדקציה הזאת אנחנו יותר טובים מרב יריבותינו).

בהחלט עושה רושם שלפרשני הספורט של ערוץ 1 כמו יורשים במעוז השמאל.

עכשיו לגבי הנושא המקצועי,
אני חושב שהפועל קבוצה בפאניקה ואת זה רב"ש לא הצליח למנוע, אבל אנחנו קבוצה בפאניקה עם סף שבירה של ילדה בת שלוש כבר שנתיים בערך.
הפאניקה וחוסר השקט הזה מביא להרבה טעויות מפגרות במיוחד אחרי שאנחנו סופגים את השער. עם אני מסתכל לאורך זמן הטעות היחידה שאני יכול
לזקוף לטובת רב"ש היא חוסר ההחלטיות מהתחלה לגבי השוער, כלומר הוא החליט אבל בלחץ הקהל והסביבה בהפועל הביאו לחוסר החלטה אמיתית, ולכן
אף שוער שעולה השנה בהפועל לא מצליח לספק ביטחון, וכל טעות שלו רק מסבכת ומכניסה לפאניקה את הקבוצה וההגנה עוד יותר. רב"ש ניסה
לפתור את המצ"ב ע"י הנעת כדור מסודרת מאחורה אבל זה לא הצליח, הרבה בגלל שכטר והמגנים (ואני אסביר). המגנים של הפועל לא מצליחים כמעט אף פעם
לשחרר את הלחץ על הקבוצה, כי הם לא מסוגלים לעבור שחקן (דוגמא טובה לכך היה במשחק נגד חיפה), לכן לחץ עליהם מגביר את הלחץ בסופו של דבר על הבלמים,
במצב הזה מי שנאלץ לשבור "לחץ" זה השחקן האחרון, וכשהוא עושה את זה, טעות שלו מביאה לשערים של היריבה.
מאחר ושכטר נראה הצל של וולטון סילבה גם כאשר הצלחנו לשבור את הלחץ (הרבה פעמים ע"י ורמוט שהעביר קדימה לדאמרי שירד לקבל כדור מאחורה), מי שנשאר
לסיים את המהלך ולהעניש (ובכך למנוע מהקבוצות לעשות עליך לחץ) זה הוא, ולכן זה הזמין עוד יותר לחץ על הקבוצה.

בהרבה משחקים פתחנו טוב ולחצנו, אבל החטאנו לא מעט, כאשר הקבוצה היריבה התאוששה קצת וניסתה ללחוץ היא, שברנו את הלחץ ב 5 דקות הראשונות אבל במקום
לנצל את דלילות ומרווחים בהגנה שיוצר הלחץ של היריב החטאנו בשלומיאליות (למשל הרוש בחיפה), ואז עשינו איזה טעות שלחץ של היריב גרם לה (איבוד כדור של המגנים / בלמים בדר"כ) ונכנסו לפיגור ממנו לקבוצה בפאניקה קשה לצאת.

אם מסתכלים לשנה הבאה או אפילו להמשך הנוכחית, אני חושב שצריך לתת לטועמה לשחק מאחורי חלוץ, כדי שיהיה עוד שחקן שמסוגל לעשות את הפעולה הנכונה, ולהוריד את זגורי לספסל כי הוא מאיים פחות על השער מבסי, ולהמשיך לפתוח עם שי וסאשה בקישור)
לגבי ההגנה אני לא חושב שיש מה לעשות יותר מידי אבל אם מחליטים לשחק עם דגני כבלם (לא שיש ברירות) חובה לשחק עם לוי כמגן ועם הרוש בשמאל (למרות שהוא לא באמת עולה על אנטבי)וכן לקבל ההחלטה מי השוער שהולך לשחק עד סוף השנה (ואם רב"ש רואה את עצמו כאן גם שנה הבאה אז כנ"ל).

אדום תל אביבי,
קבוצה שסופגת ללא בעיה היא קבוצה עם הגנה חלשה וחסרת מזל, זה לא אומר שהיא לא משחקת כדורגל נכון וטוב, זה רק אומר שהיא פגיע ושיש לה חולשות.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 26 פברואר 2014, 10:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אחרי מה שעברנו שנה שעברה,פתאום הכל נראה נצבע בוורוד,למרות שזה ממש על סף השחור.
במצטבר של העונה,הפועל שיחקה אולי 180 דקות כמו קבוצה,וגם זה עוד קצת בהפרזה.
עובדתית שבליגה כל כך חלשה,הפועל לא הצליחה לנצח שום קבוצה שנמצאת במקום שישי ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 09:54 
el dudernio כתב:
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
:BOW:

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:13 
מה שלטעמי חשוב זה להבין שקבוצת כדורגל זה לא משהו פשוט של תעשה X ועוד Y יצא Z , יש כאן המון מרכיבים כדי שקבוצה תתפקד טוב ואותו סגל שחקנים יכול להיות בינוני בזמן X וטוב בזמן Y
אבל לצערי הרב פה כנראה יש אנשים שיודעים יותר טוב מכולם הם כלכך בטוחים שהם יודעים שרק אם תתנו להם את המושכות אז הכל יהיה אחרת, הקביעות שלהם תמיד יהיו קוטלות מבלי להשאיר שום ספק שהמבוקר הוא חסר מושג,פח,גרוע וכו' .... שחקנים ומאמנים כאחד, אלו בדרך כלל האנשים שתומכים בלהעיף, לפטר, לזרוק
בגלל זה יש תחושה שהפורום הפך לפורום יציע העיתונות שבו המהות לא כלכך משנה רק מי "צועק" יותר חזק
בנוגע לרב"ש אני מודה שאני תופס ממנו מאמן טוב אך יחד עם זאת ישנה הרגשה שהוא פועל מתוך אגו עקשן ואינו משנה את דעתו,
הוא הגיע לכאן עם אידאולוגית משחק מסוימת וניסה לכפות אותה על סגל שהוא בנה אך לא בדיוק מתאים למה שהוא רוצה, צורת המשחק מאוד השתנתה מתחילת העונה אך ישנה תחושה שהעקשנות שלו מחזירה אותנו כל הזמן אחורה למה שהוא האמין שיכול לעבוד
אם הוא לא יצליח לשנות ולהשתחרר מהעבר שלו הוא לא יצליח להביא את השינוי המיוחל, אבל אם כן אני מאמין שנגיע למקומות אחרים לגמרי
אני חושב שהפועל של תחילת העונה זו לא הפועל שאנחנו רואים היום ואותי זה מעודד כי זה כן מראה על יכולת מסוימת של שינוי אל יחד עם זאת אנחנו עדיין רואים בעיות שנוצרו בבניית הסגל שכרגע מקשים עלינו לעשות את קפיצת המדרגה (שוער,בלם,מגן שמאלי,קשר אחורי) ולכן יש את בעיית הרכות הזו כי לא משנה כמה טוב משחקים עדיין זה נראה כמו הילד שעומד עם האצבע בסכר כי את הגול שלנו נחטוף מאחד מנק' התורפה האלו
לכן יש גם בסיס לשינוי והשאלה הגדולה האם רב"ש ישנה או לא
כל השאר זה קשקושים של האנשים שיודעים הכל כמו אלפקה ושות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:15 
אחת העונות האפורות והמגעילות ביותר בשני העשורים האחרונים שאפילו הצליחה לעשות את הבלתי יאומן ולגבור על השנה הקודמת. עם כמעט 0 רגעים מרגשים (למעט הנצחון על בית"ר), גם בעונות הכמעט ירידה שלנו , נצחנו דרבים, משחקים גדולים ועשינו דברים באירופה.
בהתחשב בעובדה שאין שום תהליך ובשנה הבאה תהיה פה שוב קבוצה חדשה לגמר, אני לא לוקח מהעונה הזו שום דבר...אולי ההתפרצות של בסי, שבינתיים נראית כמו ניצוץ קטן..
החזקת כדור ושליטה בקצב המשחק באמת מעניינים את התחת....
העובדה שבעונה הזו "גילינו" שחקנים כמו אבוטבול וטועמה מדגישה עד כמה הקבוצה הזו אפורה. בלי דמארי וגילי אנחנו גם יורדים בעונה כזו ליגה, או לפחות נלחמים על הירידה עד השנייה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
el dudernio כתב:
ערן כתב:
סימרוטיץ כתב:

בהחלט עושה רושם שלפרשני הספורט של ערוץ 1 כמה יורשים במעוז השמאל.

מה?

מה מה?
מפרשנים תוצאה ללא קשר לנעשה על המגרש לא?
או שאתה טוען שנוימן גאון כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: