ranjef כתב:
למסור יפה גם אני יודע. אבל יש סטטיסטיקה, ושם אריאלי, איך לומר, לא משנה את כמות האפסים בשורה שלו. אם הוא היה חיית הגנה כמו גל איתן, הייתי אומר מילא, אבל גם זה הוא לא. צריך להשאיר אותו לבד לחצי דקה כדי שיזרוק את הזריקה הכי מגושמת בארץ, ואז הוא לא קולע. מבחינת גארדים ישראלים שמשחקים בארץ, ואתה יודע את זה, כל אחד אחר עולה עליו, בכל פרמטר, ואפשר לעבור על השמות. אתמול קיבלנו רק דוגמא אחת, בית יוסף, אבל יש עוד הרבה. אני אשמח לראות את גוט על חשבון אריאלי ומקווה שארז יעשה את הסוויץ׳ בראש. גוט לא מפחד, מראה הרבה יותר כישרון, הרבה יותר נחישות, וגם זוכר שאפשר לאיים על הסל, בניגוד לאריאלי.
אתה ממשיך לדבר על העדפה של גוט על פני אריאלי כאילו האחד בא על חשבון השני. אז זהו שלא.
גוט לא יכול להוביל כדור ולא יכול אפילו לסייע בניהול של המשחק.
אין ספק שהיכולות ההתקפיות העלובות של קאונסיל עולות על אלה של אריאלי כל עוד הוא מפוחד מכדי לשים את הזריקות הפנויות שלו מבחוץ באחוז גבוה.
אבל מכיון שהסטטיסטיקה רחוקה מלספר הכל (בניגוד למה שאתה חושב) אז עדין כל מי שהיה במשחק ומבין קצת כדורסל ראה שכשאריאלי היה על המגרש המשחק שלנו זרם ונראה טוב מאד. הכדור נע בהקפה ובמתפרצות והגענו לזריקות טובות ופנויות.
כשקאונסיל היה על המגרש כל הסלים שלנו (כשהיו כאלה) היו מקריים ובעיקר הגיעו מאילתורים והרבה מזל. מצד שני, הבלגן שיצרה הנוכחות שלו על המגרש הוביל לזריקות קשות ואיבודי כדור.
אריאלי הוא מנהל משחק, ועושה את זה טוב מאד למרות המגבלות הגדולות שלו (ואולי בגלל שהוא מודע להן).
קאונסיל הוא מפזר משחק ובלגניסט מושלם. כשהיה לנו סגל מלא והדקות שלו היו מוגבלות הוא לא היה מתפרע ככה והיה רגוע יותר ואז זה נראה איכשהו סביר.
היום האיש הזה מזיק לעומת החלופות, אפילו שגם הן לא ממש מוצלחות.