תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 00:06 
להגיד ״לקח זריקות טובות ולא הכניס אותן״ אפשר להגיד על סקוררים כמו קרלון או רביב בימים ספציפיים (כלומר שחקנים שמטבעם לוקחים על עצמם הרבה ולפעמים קצת משתוללים). להגיד את זה על אריאלי זה חסר משמעות, זה לא בדיוק שחקן שבחירת זריקות זה אישו אצלו. כל מה שנדרש ממנו מבחינת עשיית נקודות זה לקלוע זריקות חופשיות לחלוטין מבחוץ, וכרגע לא הוא ולא גוט מצליחים לעשות את זה ברמה מינימלית. עד שזה לא יקרה הם חור גדול בהתקפה וזה פוגע מאוד במשחק ההתקפי שלנו.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 00:23 
Fez כתב:
להגיד ״לקח זריקות טובות ולא הכניס אותן״ אפשר להגיד על סקוררים כמו קרלון או רביב בימים ספציפיים (כלומר שחקנים שמטבעם לוקחים על עצמם הרבה ולפעמים קצת משתוללים). להגיד את זה על אריאלי זה חסר משמעות, זה לא בדיוק שחקן שבחירת זריקות זה אישו אצלו. כל מה שנדרש ממנו מבחינת עשיית נקודות זה לקלוע זריקות חופשיות לחלוטין מבחוץ, וכרגע לא הוא ולא גוט מצליחים לעשות את זה ברמה מינימלית. עד שזה לא יקרה הם חור גדול בהתקפה וזה פוגע מאוד במשחק ההתקפי שלנו.

אריאלי חייב לתת תפוקה התקפית יפה יותר
וגולן חייב לקחת זריקות כדי לצבור ביטחון מתישהוא זה יכנס ואז תראו עם הזמן קלעי ברמה גבוהה,שאגב עושה עבודה הגנתית ראוייה לשבחים (היום 3 חט' 1 רב' 2 סחיטת עב' ב 5 דק',שולמן לא עשה עליו סל אחד)

_________________
"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 01:52 
רדנקו כתב:
ranjef כתב:
purvis short כתב:
ranjef כתב:
קאונסיל היום: 24 דק׳, 13 נק, 4 מ-6 ל-2, 1 מ-1 ל-3, 2 ריב, 4 אס, 3 איבודים. מדד 19, הכי גבוה בקבוצה
אחרי הארפר. משחק טוב שלו, וגם של הארפר לשם שינוי. חבל שהם לא באים ככה כל משחק.
בראון בערב פושר, ובגדול המזל שלנו שנתניה הכי חלשים בליגה לדעתי.
אריאלי קיבל פאקינג 20 דקות, לעומת רק 5 של גוט, שבבחירה בין שניהם הייתי מחלק את זה בערך הפוך.
צר לי, אבל קאונסיל (או גל איתן לצורך העניין) עדיפים על אריאלי ב-3 דרגות לפחות. הוא פשוט שחקן של ליגה ארצית, או לאומית גג.

אריאלי היה מעולה היום בהגנה (כן כן) ובהתקפה הוא הריץ את המשחק יפה מאוד. הוא נתן אחלה משחק. רכז טהור? אריאלי נתן היום משחק של רכז טהור. כמעט בכל דקה עשה את השחקנים סביבו לטובים יותר.


אתה (קצת) לא אובייקטיבי לגבי קאונסיל. הוא גם היום, וגם בכלל, יותר טוב מאריאלי ב-3 דרגות.
לא שזאת גאווה גדולה בתור זר, אבל זאת האמת. גם גל איתן עולה על אריאלי בכל פרמטר.
אריאלי, בדיוק כמו במערכון של נשרק׳ה, מבוהל.


שטויות במיץ.
אריאלי שחקן טוב יותר ממנו ומועיל הרבה יותר ממנו.
הנזק שקאונסיל עושה כשהוא תוקע את המשחק הוא פשוט עצום. הוא גורם לאיבודים שנגרמים כתוצאה מהמצבים שלתוכם הוא תוקע את הקבוצה ולזריקות רעות.
פשוט שחקן מחריד.


אם אתה אשכרה מאמין בזה - לבריאות. אני רק חושב שיש לך כמות רעל על קאונסיל שלא תוכל לצאת מהגוף גם בניתוח.
הוא לא שחקן גדול ולא זר טוב, אבל אריאלי זה השחקן הכי חלש בסגל של הפועל. ביי פאר.
הזריקה שלו היא הכי גמלונית שראיתי משחקן חוץ, אי פעם. הכי אנטי כדורסל.
וגרוע מזה, הוא נראה כ״כ מבוהל בכל שנייה שלו על הפרקט, ב-20 דקות חוץ מלמסור לזה שלידו לא עשה כלום.
0 נקודות, החטיא איזה 3 זריקות, וכמו שכתבו פה - זה לא שבמשחקים אחרים הוא קלע משהו.
גוט עדיף עליו, ומבחינת פוטנציאל - יש לו בערך פי 3 מלאריאלי. רק עיוור לא רואה את זה.
אבל כן, קאונסיל שכבר כמה משחקים קולע דאבל פיגרס באחוזים טובים, שומר טוב, מחלק אסיסטים, והיום עם מדד השני הכי גבוה בהפועל, יותר חלש מאריאלי. ברור.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 06:21 
כשכתבתי על ההגנה של אריאלי, התכוונתי למשחק נגד נתניה. טמיר שמר מצוין את רובינסון, וגם את שולמן ובית יוסף. הזריקות שהוא לקח היו טובות, ונכון שהוא היה צריך לשים אותן.
נגד נתניה הוא ממש לא היה חור התקפי, כי הוא הריץ את הקבוצה יפה מאוד. ברור שלאורך זמן אם הוא לא יקלע את הזריקות הפנויות זה בעייתי מאוד. ברור שאריאלי לא איזה כוכב. אבל ביחס לאיך שהוא נראה מתחילת העונה, במשחקים האחרונים יש שיפור.
ואני ממש לא מסכים שאריאלי נראה מבוהל. אם כבר, מי שנראה מבוהל זה קאונסיל, שאפילו בדבר אלמנטרי כמו כדרור הוא נראה חסר ביטחון, ואפילו מסירות רוחב פשוטות הוא הצליח לאבד. אריאלי שיחק עם ביטחון והיה טוב.
ובנוגע לקאונסיל אותי ממש לא מעניין מדד, מעניין אותי מה שאני רואה, וזה שחקן רע שבכל דקה שלו על המגרש אני מתכווץ ממבוכה. זר חלש גם לליגה שניה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 06:32 
משחק שני ברציפות שאריאלי מוכיח שהוא שחקן ראוי, עד מגדל בכל ההזדמנויות שלו לשחק הוא היה נורא. עדיין יש בו מן גמלוניות כזאת והוא נראה חסר ביטחון אבל עושה רושם שהביטחון עולה.

גולן גוט זה גבר אמיתי. עלה וטרף את הפרקט אתמול. 3 חטיפות וריבאונד התקפה, עלה עם הרבה ביצים. מה שכן, הוא חייב לשפר את הקליעה, יש לו 0/6 העונה מהשלוש ולפי מה שאחד מאנשי הפועל אמר אתמול, קליעה משלוש אמורה להיות נקודת מפתח רצינית אצלו.

הארפר היה טוב אתמול אחרי תקופה ארוכה, מקווה מאוד שזה ימשיך ככה.

יש סיכוי שאתמול זה המשחק הכי טוב שלנו בריבאונד העונה? או לפחות בריבאונד התקפה? (11)

טוויטר
תמונה

קאונסיל צייץ מלא דברים מוזרים וכתב שהוא הולך היום לגן החיות...

_________________
אמרו לי "אתה לא נורמלי תפסיק כבר לקחת ללב"
הם לא מבינים שזה ככה כשמישהו אוהב


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

קאונסיל צייץ מלא דברים מוזרים וכתב שהוא הולך היום לגן החיות...

לא קשור לענף הטוויטר

_________________
"זאת לא קבוצה עם קהל, זה קהל עם קבוצה"
גלעד שמחוני


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 08:25 
הסטטיסטיקה של קאונסיל משקרת.

אמנם תרם נקודות באחוזים סבירים, אבל הוא לא רכז. הוא לא שולט בקצב המשחק, ובעיקר מבלגן אותו. נתניה הצליחה להצמד אלינו בלי לשחק כדורסל, רק בגלל טעויות מנטליות שלנו. עם רכז נורמאלי, זה לא צריך לקרות.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 08:41 
דיון מאלף בנושא קאונסיל, דמות שתלווה אותנו ברוחה עוד שנים רבות. התרשמותי היא שהאכזבה המוצדקת מכך שלא נמצא לו מחליף טוב יותר (ובלי להגרר ל"למה") משפיעה באופן מוגזם, ומונעת מחלק מהפרשנים הבאמת-מכובדים כאן להעיז ולומר מילה טובה עליו, גם כשמגיע. להיות מצד אחד סלחני לתפוקה ההתקפית המינימלית של אריאלי וגוט (ואני מאד מעריך את שניהם), ומצד שני לאפיין את הנקודות, אסיסטים וסחיטת עבירות של קאונסיל כמקריות/מזליקיות/גם-עציץ-היה-יכול זה לא רציני וודאי לא אובייקטיבי. התפוקה שנקבל ממנו היא מוגבלת ולפעמים הרבה פחות מזה (כמו בירושלים), אבל אמש, למרות כמה טעויות מרגיזות (כמו נסיון האסיסט המוזר בצבע לאוואנס בדקות הסיום וזינוק הקאמיקזה בעקבותיו) הוא תרם די הרבה. מעבר לכך, אריאלי נחלש מאד במחצית השנייה, והאופציות של ארז היו די מוגבלות.

שם אחד שלא ממש עלה כאן הוא שולדברנד, שלא היה במיטבו, בלשון המעטה, בשני צידי המגרש, וזאת אחרי תצוגה מצויינת רק שבוע לפני כן במלחה. קצת יותר יציבות אצלו היתה תורמת לנו המון.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 08:59 
יונתן היה מעופף לגמרי אתמול. לא הצליח להיכנס למשחק.

_________________
אמרו לי "אתה לא נורמלי תפסיק כבר לקחת ללב"
הם לא מבינים שזה ככה כשמישהו אוהב


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
גולן גוט חייב לקבל יותר דקות,היה תענוג לראות אותו אתמול.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 09:39 
איזה מילה טובה בדיוק מגיע לקאונסיל?
כל פעולה טובה שלו מתקבלת ביציע כאילו הוא הבקיע גול...
בריצה של 9-0 של נתניה קאונסיל גמר לנו לבד שלוש התקפות.
פעם שמעתי פרשן כדורסל אומר שרכז נמדד בדופק של המאמן שהכדור אצלו
אז חוץ מהמאמן אין אחד ביציע שרגוע שהכדור אצלו.
לא מדובר בשחקן כדורסל, ואם היינו מביאים במקומו שחקן כדורסל היינו היום כבר בטוחים ב1-4 ולא צרכיםצ להתפלל להפסד של נס ציונה.
ניצחנו אתמול במשחק לא טוב שלנו כי שחקנו נגד יריב מאוד חלש.
שוב גירדנו את ה70 נקודות
ובאופן כללי רגע לפני הפליאוף אנחנו נראים כמו קבוצה של מקומות 6-8 ולא 1-4
אני מאוד מקווה שלימונד יחזור לעצמו ואיתו הקבוצה תחזור להציג את הכדורסל הטוב שהיא שיחקה בחלק גדול מהעונה
לצערי אני לא אופטימי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 09:41 
פנאטי בלב כתב:
דיון מאלף בנושא קאונסיל, דמות שתלווה אותנו ברוחה עוד שנים רבות. התרשמותי היא שהאכזבה המוצדקת מכך שלא נמצא לו מחליף טוב יותר (ובלי להגרר ל"למה") משפיעה באופן מוגזם, ומונעת מחלק מהפרשנים הבאמת-מכובדים כאן להעיז ולומר מילה טובה עליו, גם כשמגיע. להיות מצד אחד סלחני לתפוקה ההתקפית המינימלית של אריאלי וגוט (ואני מאד מעריך את שניהם), ומצד שני לאפיין את הנקודות, אסיסטים וסחיטת עבירות של קאונסיל כמקריות/מזליקיות/גם-עציץ-היה-יכול זה לא רציני וודאי לא אובייקטיבי.


:ROSE:
זה נסיון אבוד.
יש פה אנשים שיהיו מוכנים להוכיח שבן אדם מת בקבר יכול לנצח את קאונסיל באחד על אחד. ואריאלי מצד שני, מקום שני אולי רק לגל מקל מבחינת דירוג גארדים ישראלים.
ללא דמגוגיה, והרבה אובייקטיביות.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 09:45 
אני מסכים שקאונסיל טוב מאריאלי.
מצד שני ברמה של קאונסיל אני מעדיף לראות את אריאלי או גוט.
את הטעויות שלהם יותר קל לי לקבל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 09:49 
חבר'ה יש דברים שסטטיסטיקה מול קבוצה כמו נתניה לא יכולה לומר לנו. בעיקרון, מבחינת נזק ממשכורת גבוהה- הארפר זה הנזק הכי גדול להפועל. קאונסיל אמנם ליצן, אבל לא עולה כמו הארפר. מבחינה מקצועית גרידא, אין לא חושב שיש עוררין שקאונסיל גרוע מהארפר.

לגבי גולן גוט. יחסית לגיל שלו, אפשר לומר שיש לו פשוט ביצים. יש שחקנים שרואים את זה עליהם. הוא גולמי, אפשר לעבוד עליו המון אבל יסודות הגנה, כדרור וקליעה יש לו. אופי לעומת זאת, הוא הביא מהבית.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 09:57 
מה שברור הוא, שעם לימונד ובלי לימונד אלו שתי קבוצות שונות לגמרי. אני לא מוטרד מזה שהיינו רעים אתמול, וגם בתחילת העונה היו לנו משחקים כאלו. הבשורה הטובה היא שלימונד יכול לשחק, למסור ולקלוע, ונקווה שתוך משחק שניים יפטר גם מהחששות והעכבות שנותרו אחרי הפציעה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:04 
ranjef כתב:
פנאטי בלב כתב:
דיון מאלף בנושא קאונסיל, דמות שתלווה אותנו ברוחה עוד שנים רבות. התרשמותי היא שהאכזבה המוצדקת מכך שלא נמצא לו מחליף טוב יותר (ובלי להגרר ל"למה") משפיעה באופן מוגזם, ומונעת מחלק מהפרשנים הבאמת-מכובדים כאן להעיז ולומר מילה טובה עליו, גם כשמגיע. להיות מצד אחד סלחני לתפוקה ההתקפית המינימלית של אריאלי וגוט (ואני מאד מעריך את שניהם), ומצד שני לאפיין את הנקודות, אסיסטים וסחיטת עבירות של קאונסיל כמקריות/מזליקיות/גם-עציץ-היה-יכול זה לא רציני וודאי לא אובייקטיבי.


:ROSE:
זה נסיון אבוד.
יש פה אנשים שיהיו מוכנים להוכיח שבן אדם מת בקבר יכול לנצח את קאונסיל באחד על אחד. ואריאלי מצד שני, מקום שני אולי רק לגל מקל מבחינת דירוג גארדים ישראלים.
ללא דמגוגיה, והרבה אובייקטיביות.


שום דמגוגיה, המון אובייקטיביות. קאנסיל הוא הזר הכי גרוע בארץ כיום, משחקני הכדורסל המביכים שדרכו על הפרקט בארץ וההבדל בין מאבק על מקום שלישי לפלייאוף התחתון.

_________________
הפועל כדורסל חזרה לי לחיים. אל תתנו לה ללכת.
הצטרפו עוד היום לעמותת הפועל אוסישקין.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:05 
גם אתמול קאונסיל היה הזר הכי גרוע על המגרש, והיחידי שראו שאין לו את הכישרון כדי לשחק בליגת העל.
גם אתמול הדקות שהוא היה על המגרש היו ברובן הדקות הגרועות ביותר של הפועל. גם אתמול הוא החזיר את נתניה במו ידיו למשחק עם איבודי כדור שילד מהנוער היה מתקשה לעשות (מסירות פשוטות שהוא לא היה מסוגל להעביר. תסתכלו שוב על המשחק)
לא מגיעה לו מילה טובה, כי הוא שחקן איום. כי הוא הזר הגרוע ביותר בשתי הליגות הבכירות וכל נגיעה שלו בכדור מסגירה חוסר אונים ומיעוט כישרון.
זה שהוא עדיין בהפועל זה מחדל מקצועי. אין שום דרך סלחנית לקבל את זה שאחד הזרים הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי עומד לסגור עונת משחקים שלמה בהפועל תל אביב.
וכמו שמהפכה אמר, בשורה התחתונה, עם שחקן כדורסל במקום קאונסיל - היינו בפלייאוף העליון.
אנשים פה מביאים לי את המדד שלו, כמו שפעם הביאו את מדד הפלוס מינוס, כאילו אנחנו עיוורים. כאילו לא ראינו שאפילו לשמור על הכדור, דבר אלמנטרי שרכז אמור לעשות, הוא לא היה מסוגל עלשות ברבע האחרון. ואני לא מדבר על לכניס כדור פשוט פנימה לגבוהים, עוד דבר שרכז טהור אמור לעשות וקאונסיל גם את זה לא יודע.
הניסיון הזה להראות כאילו יש בו משהו, בכל זאת, זה בגדי המלך החדשים גרסת הפועל. כנראה שרק אנשים מאוד מאוד מאוד חכמים יכולים להבחין בגדולתו של הקאונסיל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
כשהארפר ייתן משחק טוב ויישחק אגרסיבי נגד גבוהים לגיטימיים- כמו של חיפה למשל, ולא מול "תאומי המגדל" אלירן גואטה בן ה-40 וניר כהן, אני אשתכנע שיש אצלו שינוי מנטלי ושהוא עשה סוויץ' בראש. עד אז אני קצת סקפטי והלוואי שהוא יוכיח שאני טועה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
הארפר מעולה כשחקן 3. כל נסיון לשחק איתו כגבוה נכשל, למרות המשחק אמש.

וקאונסיל יכול להצליח, אבל לא בליגת העל. בשביל שחקנים כמותו יש ליגה לאומית.

_________________
ג'ינג'י מאת מרים ילן שטקליס:
"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
עם כבר מדברים על סטטיסטיקה איפה אפשר לראות מדדים ונתונים עבור חמישיות ולא עבור שחקנים בודדים?

_________________
האדם נולד חופשי בכל מקום נתון הוא בכבלים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:34 
purvis short כתב:
גם אתמול קאונסיל היה הזר הכי גרוע על המגרש, והיחידי שראו שאין לו את הכישרון כדי לשחק בליגת העל.
גם אתמול הדקות שהוא היה על המגרש היו ברובן הדקות הגרועות ביותר של הפועל. גם אתמול הוא החזיר את נתניה במו ידיו למשחק עם איבודי כדור שילד מהנוער היה מתקשה לעשות (מסירות פשוטות שהוא לא היה מסוגל להעביר. תסתכלו שוב על המשחק)
לא מגיעה לו מילה טובה, כי הוא שחקן איום. כי הוא הזר הגרוע ביותר בשתי הליגות הבכירות וכל נגיעה שלו בכדור מסגירה חוסר אונים ומיעוט כישרון.
זה שהוא עדיין בהפועל זה מחדל מקצועי. אין שום דרך סלחנית לקבל את זה שאחד הזרים הגרועים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי עומד לסגור עונת משחקים שלמה בהפועל תל אביב.
וכמו שמהפכה אמר, בשורה התחתונה, עם שחקן כדורסל במקום קאונסיל - היינו בפלייאוף העליון.
אנשים פה מביאים לי את המדד שלו, כמו שפעם הביאו את מדד הפלוס מינוס, כאילו אנחנו עיוורים. כאילו לא ראינו שאפילו לשמור על הכדור, דבר אלמנטרי שרכז אמור לעשות, הוא לא היה מסוגל עלשות ברבע האחרון. ואני לא מדבר על לכניס כדור פשוט פנימה לגבוהים, עוד דבר שרכז טהור אמור לעשות וקאונסיל גם את זה לא יודע.
הניסיון הזה להראות כאילו יש בו משהו, בכל זאת, זה בגדי המלך החדשים גרסת הפועל. כנראה שרק אנשים מאוד מאוד מאוד חכמים יכולים להבחין בגדולתו של הקאונסיל.


הכל נכון, הוא פשוט עדיין יותר טוב מאריאלי ב-3 דרגות.
אין סתירה בין הדברים. זה שקאונסיל גרוע בתור זר, לא אומר שאריאלי שחקן לליגת העל.
הוא לא, ולא סתם כל הקבוצות ששיחק בהן ויתרו עליו, גם בעונה של חוק רוסי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:43 
לאריאלי יש מקום בקבוצה כמו הפועל. הוא צריך להיות שחקן של 5-8 דקות למשחק והוא יהיה בסדר. הנקודה היא שהוא צריך לשחק ליד שלושה זרים טובים וליד שני גארדים איכותיים.
אם אתה מצפה שתשחק בקו החוץ עם קאונסיל, אריאלי ובראון ואריאלי יפרח - ובכן. זה לא יקרה. לשים את אריאלי בקו חוץ כזה זה להכשיל אותו. הוא לא יוביל קבוצה. כי אין לו את היכולות האלה (בעיקר האתלטיות, אבל לא רק)
אבל אתמות, כשאריאלי שיחק ליד לימונד ובראון, הוא היה טוב מאוד. הוא פינה את לימונד לעשות נקודות, איפשר להפועל לשחק בקו חוץ של שלושה גארדים שרץ יפה את המגרש (בניגוד להרכבים עם מתן בעמדה 3 שהם יותר כבדים ופחות ניידים). הוא מסר יפה, הפעיל את הקבוצה.
באותן דקות הבנת למה ארז רוצה רכז זר, בדיוק כדי לפנות את לימונד ובראון למשחק יותר מהיר.
הנקודה היא שיש לך את קאונסיל, שהוא שחקן כל כך רע, ולא מוכשר, ומחזיק את הכדור סתם ולא מוסר טוב, שכל הרכב כמעט שהוא נמצא איתו על המגרש הוא תוקע אותו.
קאונסיל אולי שחקן יותר טוב מאריאלי.
אבל אם תשאל אותי איזה קו חוץ עדיף: אריאלי, לימונד בראון או קאונסיל, לימונד, בראון.
בלי ספק אני לוקח את זה שאריאלי בפנים וקאונסיל בחוץ.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
שקאונסיל מנהל את ההתקפה זה תמיד נראה כמו ברדק ושהכל מאולתר.

_________________
"עד שעה מאוחרת בלילה נשמע בחוצות תל אביב קול רינה ושירה "לנו הגביע"
"אולם הפועל ע"ש אריק איינשטיין"!!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 10:49 
ועוד משהו: היתרון הכי גדול של אריאלי על קאונסיל זה בהבנת המשחק. אתמול זה היה הבדל תהומי.
כמו שיהלום כתב. כשאריאלי שיחק, המשחק היה מסודר ורץ יפה. כשקאונסיל שיחק - זה היה ברדק.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:01 
למסור יפה גם אני יודע. אבל יש סטטיסטיקה, ושם אריאלי, איך לומר, לא משנה את כמות האפסים בשורה שלו. אם הוא היה חיית הגנה כמו גל איתן, הייתי אומר מילא, אבל גם זה הוא לא. צריך להשאיר אותו לבד לחצי דקה כדי שיזרוק את הזריקה הכי מגושמת בארץ, ואז הוא לא קולע. מבחינת גארדים ישראלים שמשחקים בארץ, ואתה יודע את זה, כל אחד אחר עולה עליו, בכל פרמטר, ואפשר לעבור על השמות. אתמול קיבלנו רק דוגמא אחת, בית יוסף, אבל יש עוד הרבה. אני אשמח לראות את גוט על חשבון אריאלי ומקווה שארז יעשה את הסוויץ׳ בראש. גוט לא מפחד, מראה הרבה יותר כישרון, הרבה יותר נחישות, וגם זוכר שאפשר לאיים על הסל, בניגוד לאריאלי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:19 
גוט היה אחלה אתמול. אבל אריאלי שיחק יותר טוב ממנו.
ברור שיש הרבה גארדים ישראלים יותר טובים ממנו. אבל זה שאלה של מחיר, וכמה אתה מוכן להשקיע בשביל שחקן של 5-8 דקות במשחק מקסימום.
אני מאוד אוהב את יועד והייתי שמח אם היה אצלנו, אבל הוא עולה הרבה יותר מאריאלי. עכשיו, אתה צריך להחליט האם לשים את ההפרש על יועד, או על זר טוב.
ככה בונים קבוצת כדורסל. אתה לא צריך בכל עמדה שחקן על. אם ליד שולדי, מתן ורביב היו לך ארבעה זרים טובים, פלוס יותם שירן, גוט ואריאלי שיתנו השלמות של דקות. זה מספיק.
הבעיה היא שאין לך ארבעה זרים טובים, אז מדברים על אריאלי כן טוב לא טוב.
בקבוצה שיש לה ארבעה זרים טובים פלוס שולדי, מתן ורביב - אריאלי סבבה, בתוך גארד מחליף זול.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
אריאלי העלה את הרמה שלו מאז שקיבל יותר דקות, בפירוש. זה עדיין לא ברמה של גארד פותח. אבל הוא נראה הרבה יותר מלא בטחון, נותן הגנה סבירה סופסוף, ואם רק היה יותר יציב בקליעה אז בכלל הייתי מבסוט עליו. זה לא בר טימור, אבל הוא בפירוש נראה סופסוף כמו מחליף לגיטימי.

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:28 
ranjef כתב:
למסור יפה גם אני יודע. אבל יש סטטיסטיקה, ושם אריאלי, איך לומר, לא משנה את כמות האפסים בשורה שלו. אם הוא היה חיית הגנה כמו גל איתן, הייתי אומר מילא, אבל גם זה הוא לא. צריך להשאיר אותו לבד לחצי דקה כדי שיזרוק את הזריקה הכי מגושמת בארץ, ואז הוא לא קולע. מבחינת גארדים ישראלים שמשחקים בארץ, ואתה יודע את זה, כל אחד אחר עולה עליו, בכל פרמטר, ואפשר לעבור על השמות. אתמול קיבלנו רק דוגמא אחת, בית יוסף, אבל יש עוד הרבה. אני אשמח לראות את גוט על חשבון אריאלי ומקווה שארז יעשה את הסוויץ׳ בראש. גוט לא מפחד, מראה הרבה יותר כישרון, הרבה יותר נחישות, וגם זוכר שאפשר לאיים על הסל, בניגוד לאריאלי.


אתה ממשיך לדבר על העדפה של גוט על פני אריאלי כאילו האחד בא על חשבון השני. אז זהו שלא.
גוט לא יכול להוביל כדור ולא יכול אפילו לסייע בניהול של המשחק.
אין ספק שהיכולות ההתקפיות העלובות של קאונסיל עולות על אלה של אריאלי כל עוד הוא מפוחד מכדי לשים את הזריקות הפנויות שלו מבחוץ באחוז גבוה.
אבל מכיון שהסטטיסטיקה רחוקה מלספר הכל (בניגוד למה שאתה חושב) אז עדין כל מי שהיה במשחק ומבין קצת כדורסל ראה שכשאריאלי היה על המגרש המשחק שלנו זרם ונראה טוב מאד. הכדור נע בהקפה ובמתפרצות והגענו לזריקות טובות ופנויות.
כשקאונסיל היה על המגרש כל הסלים שלנו (כשהיו כאלה) היו מקריים ובעיקר הגיעו מאילתורים והרבה מזל. מצד שני, הבלגן שיצרה הנוכחות שלו על המגרש הוביל לזריקות קשות ואיבודי כדור.
אריאלי הוא מנהל משחק, ועושה את זה טוב מאד למרות המגבלות הגדולות שלו (ואולי בגלל שהוא מודע להן).
קאונסיל הוא מפזר משחק ובלגניסט מושלם. כשהיה לנו סגל מלא והדקות שלו היו מוגבלות הוא לא היה מתפרע ככה והיה רגוע יותר ואז זה נראה איכשהו סביר.
היום האיש הזה מזיק לעומת החלופות, אפילו שגם הן לא ממש מוצלחות.

_________________
אני עם הקהל. קבוצה של האוהדים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:30 
הפועל כתב:
אריאלי העלה את הרמה שלו מאז שקיבל יותר דקות, בפירוש. זה עדיין לא ברמה של גארד פותח. אבל הוא נראה הרבה יותר מלא בטחון, נותן הגנה סבירה סופסוף, ואם רק היה יותר יציב בקליעה אז בכלל הייתי מבסוט עליו. זה לא בר טימור, אבל הוא בפירוש נראה סופסוף כמו מחליף לגיטימי.

הוא לא צריך להיות בר טימור. בר היה שחקן של 25 דקות במשחק.
אריאלי, ליד ארבעה זרים טובים, יכול לתת לך 5-8 דקות במשחק מהספסל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: נתניה. א 23.02 20:05
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:32 
הארפר עדיין לא ממש שומר. אם ארז לא מחליף אותו באווונס בסוף נראה לי היינו מפסידים.
ארז :ROSE:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.