תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:04 
חיפה לקחו מאוהדי בית"ר 120 שקלים כשהם התארחו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ציטוט:
בהפועל תל אביב זועמים על אוהדי הקבוצה, שהתלוננו בפני ההתאחדות לכדורגל נגד מכבי חיפה בעקבות מחירי הכרטיסים למשחק בין הקבוצות ביום שני. האוהדים זועמים על כך שישנה איפה ואיפה והבדלים במחירים בין הצדדים.

לא היה ולא נברא.
כולם יודעים ומודעים לכל התהליך על כל שלביו עד מכתב התלונה להתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:19 
השקר העיקרי של רמון הוא הבטחת השקיפות. לא סתם הוא לא עומד בהבטחה הזו. כל הזמן מתפרסמים נתונים סותרים, אף אחד לא יודע מה המצב האמיתי של המועדון, והנתונים מהחשב שלו לא מסתדרים עם מציאות ריאלית. על הבסיס הזה הכל עומד, וזה הנתון היחידי שחשוב. הכנסות, הוצאות, התחייבויות, הלוואות. מכאן ייגזר תקציב עתידי ובעיקר אלה הנתונים שרוכש יראה. זה מה שכל אוהד צריך לעשות, לדרוש את קיום ההבטחה הפעוטה הזו שכל מועדון או גוף ציבורי כלשהו עומדים בהם- פרסום מאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:35 
19 כתב:
ואם אין לך דמארי למכור ב5 מיליון שקל? תמכור עשרה בחצי מיליון? ושנה הבאה לא תהיה בני יהודה, תהיה אום אל פאחם.

אגב, באותו הקשר לדיון שלך עם ארוס,
הפועל עשתה את המהלך הזה להמר על אירופה בניפוח תקציבי כבר מספר שנים טובות.

אם לא היינו עושים את זה, סביר להניח שכל העונות בעשור האחרון שהיו טובות מקצועית באופן יחסי, לא היו כאלה, שלא נדבר על הניקוד באירופה.
אם באמת אין לך נכסים, אתה בבעיה. כשנהיה במצב הזה, אולי צריך לשקול מחדש אם להמר על אירופה או לא.

כרגע מבחינתי זה כן מוחלט, כל קיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:48 
אגב 2,
עם מדברים על שקרים ונתונים כוזבים,
אז רמון דווקא מאלה שפחות אפשר להאשים.

זה מה שהוא אמר על עסקת שכטר בקיץ:
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4392

ציטוט:
חיים רמון: "אין כסף לעסקה של איתי שכטר"
במהלך "יום הגיבוש" שערכה הנהלת הקבוצה לחברי הדירקטוריון אמר רמון בצורה גלויה: "אין לנו כסף לעסקה. אני לא רואה את איתי שכטר מגיע אלינו". גורמים בדירקטוריון: "אסור לוותר מהר. צריכים לשקול את כל האפשרויות".

וזה מה שהוא אמר אחרי ההדחה מאירופה:
http://red-fans.com/Article.asp?id=10035
ציטוט:

"איזה בלאגן. איך נצא מזה?".

הוא בעצם הודה בכך שהוא הימר על אירופה, יש גם בכתבה ציטוטים של ביקורת על הגישה הזאת, שאפשר להסכים איתה ואפשר שלא.

אם הבעיה שלכם עם השקרים,
לכו לאיש הזה:

ציטוט:
עידו חג'ג' הצהיר בהודעה הרשמית: "הכסף מאירופה היה אמור להיות הבונוס שלו, לא בונים תקציב על בסיס שימני שאלה. אנו יודעים להסתדר בלי הכסף מאירופה ואין כוונה לשחרר אף שחקן בכדי לפנות את התקציב. זה מאכזב, זה נכון, אבל הקבוצה תישאר ביחד וחזקה למשימות החשובות בליגה ובגביע". כאמור הודעה זו עומדת בניגוד מוחלט לדברי יתר חברי הדירקטוריון המצויים לא פחות בפרטי המאזן הכספי של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לכך שאני מסכים עם ארוס בכל מילה, יש משהו שהוא לא ציין ונח לאחרים לשחק עליו
נכון, יש בור.
אבל הבור הזה הוא תוצאה של נכסים (וכן, גם תקציב שוטף, אבל על זה לרמון אין שליטה).
אז הבאנו את גילי ואיתי, הם נכסים שבגדול אפשר למכור. כנ"ל דמארי.
היחיד שמעיק על התקציב זה רן בן שמעון, ושוב, קובסטר, היית בדעה שהוא הראשוןש צריך להביא, לפני שחקנים ולפני הכל. סומך על רב"ש וזה.
ובאמת מספיק עם ההתממות. כולנו ידענו שבלי אירופה יהיה חור. מעבר לזה שזה מה שרמון אמר.
קובי, דיברנו על זה בפרטי לא פעם ולא פעמיים. אי אפשר להתכחש לזה שידענו מה המצב. ובוא נשים דברים על השולחן. לא אמרת לי בשום שלב את הדברים שאתה אומר היום.

תתמקדו בעיקר, והוא השאלה למה אין רוכש. תתמקדו בעיקר והוא ההתנהלות הכושלת ביומיום.
תתמקדו בעיקר, בחוסר השקיפות ומידור בעלי השליטה והעמותה.
ב-ע-י-ק-ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:32 
אדום נחמד כתב:
נכון, יש בור.
אבל הבור הזה הוא תוצאה של נכסים (וכן, גם תקציב שוטף, אבל על זה לרמון אין שליטה).
היחיד שמעיק על התקציב זה רן בן שמעון, ושוב, קובסטר, היית בדעה שהוא הראשוןש צריך להביא, לפני שחקנים ולפני הכל. סומך על רב"ש וזה.
ובאמת מספיק עם ההתממות. כולנו ידענו שבלי אירופה יהיה חור. מעבר לזה שזה מה שרמון אמר.
קובי, דיברנו על זה בפרטי לא פעם ולא פעמיים. אי אפשר להתכחש לזה שידענו מה המצב. ובוא נשים דברים על השולחן. לא אמרת לי בשום שלב את הדברים שאתה אומר היום.

תתמקדו בעיקר, והוא השאלה למה אין רוכש. תתמקדו בעיקר והוא ההתנהלות הכושלת ביומיום.
ב-ע-י-ק-ר.

מי יבוא לפה כשהוא צריך לכסות בור של 10 מיליון ש״ח ומעלה?
מי יבוא לפה כשרמון מחפש מישהו שלא רק יכסה את הבור בקבוצה, אלא גם יכסה לו על החלק השני שהוא צריך להעביר לטביב?
מי יבוא לפה כשלקבוצה הזאת יש הלוואות לבנק, משרד כרטיסים, ״סנטה קלאוסים״ והשד יודע מי עוד?

עזוב מיץ׳ גולדהאר, אחת כמו אלונה ברקת או ג׳קי בן זקן, אפילו אחד כמו שחר. אתה רואה מישהו ברמה שלהם שם על הקבוצה 25-30 מיליון רק בשביל לסגור בורות וזה עוד לפני שהוא יצטרך לשים כמה מיליונים בשביל להעמיד קבוצה נורמלית???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:39 
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
נכון, יש בור.

ב-ע-י-ק-ר.

מי יבוא לפה כשרמון מחפש מישהו שלא רק יכסה את הבור בקבוצה, אלא גם יכסה לו על החלק השני שהוא צריך להעביר לטביב?
מי יבוא לפה כשלקבוצה הזאת יש הלוואות לבנק, משרד כרטיסים, ״סנטה קלאוסים״ והשד יודע מי עוד?

עזוב מיץ׳ גולדהאר, אחת כמו אלונה ברקת או ג׳קי בן זקן, אפילו אחד כמו שחר. אתה רואה מישהו ברמה שלהם שם על הקבוצה 25-30 מיליון רק בשביל לסגור בורות וזה עוד לפני שהוא יצטרך לשים כמה מיליונים בשביל להעמיד קבוצה נורמלית???

אני מסכים איתך שנעשתה חרא עבודה בלשמור על תג מחיר שפוי לקבוצה, שעמד על 17 מליון שקל וקפץ ב10 מיליון, אבל בכל זאת, קבוצות בסדר גודל שלנו (בינתיים...) נמכרות במחירים כאלה כל שנה.

סתם בשביל הדוגמא, אלונה שילמה על הפועל באר שבע 8.7 מיליון שקל, כשלקבוצה לא היה כלום והיא הייתה בליגה הלאומית(!!!).
(סתם אנקדוטה, אני ביום של ציטוטים, הנה ציטוט של אלונה מ,2010:
, באותו יום בו היא הודיעה שהיא עוזבת "
ציטוט:
אעמוד בהתחייבויות, אבל בעתיד אשמח אם האוהדים יקימו עמותה וייקחו את הקבוצה על עצמם", הוסיפה. "האווירה היתה לא נעימה מספר חודשים", סיפרה ברקת, "אוהדים יכולים למחות ולהעיר, אבל ברגע שזה גולש לאלימות יש קו אדום שנחצה, ולא הייתי יכולה לעבור על כך לסדר היום".
)

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 19 פברואר 2014, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:41 
יש הבדל בין 9 ל-30
ושוב זה לפני השקעה ברכש.

לדעתי אנחנו בדרך לאותו תהליך שעברה בית״ר מאז שארקדי סיים לשים שם כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:43 
זה לא 30 מיליון, בן אדם שישים 25 מליון יקח את הקבוצה ואתה יודע את זה,
ומה זה החרטא הזאת לפני השקעה ברכש?
למה זה נכנס למשוואה בכלל? בקנייה של ב"ש זה כן כולל רכש?

ששניידר שם 60 מיליון על מכבי זה כלל רכש? שאברמוביץ קנה את צ'לסי? למה אתם דוחפים כל פעם את הרכש הזה?
(אגב, אם כבר, הטיעון הזה הוא נגדך. כי אלונה שמה 9 מיליון על קבוצה מליגה לאומית שדורשת השקעה כספית גדולה בשביל להביא אותה לטופ. מי שיקנה את הפועל יקח קבוצה מליגת העל ולא מהלאומית, כשכבר יש לו ביד את שכטר, דמארי גילי, דגני ושחקנים שנחשבים לשורה הראשונה או השנייה בארץ, כלומר- להשקיע פחות ברכש)
זה בעיה של הקונה. לא של המוכר. אם זה כבד עליו, הוא יכול בשנה הראשונה להשקיע פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:47 
כי יש כל כך הרבה מיצ׳ים בעולם שמסתובבים שם שרק מחכים לזרוק 25 - 30 מיליון ש״ח על קבוצה. אם כבר לך על משהו יותר קרוב למשל יאמר ומכבי נתניה, תבדוק בכמה הוא קנה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:50 
אני לא אמרתי שהוא חייב לשים רכש מהתחלה, אבל זה בטוח עובר לכל מי שירצה לקנות את המועדון בראש. כמה להשקיע אם בכלל בשביל להצליח.

אלונה שמה 9 ובכל שנה השקיעה קצת עד שהגיעה למה שהגיעה היום. בהפועל בנאדם צריך לבוא ולשים רק בתור התחלה כמעט 30 מיליון. זה וואחד סכום, גם לאחד כמו שחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:51 
chimpfive כתב:
כי יש כל כך הרבה מיצ׳ים בעולם שמסתובבים שם שרק מחכים לזרוק 25 - 30 מיליון ש״ח על קבוצה. אם כבר לך על משהו יותר קרוב למשל יאמר ומכבי נתניה, תבדוק בכמה הוא קנה אותם.

אני לא צריך לבדוק, זה היה 6 מליון שקל, באמת סכום נמוך- אבל גם פה קבוצה שנופלת ממך בכל מה שקשור לאצטדיון, ניקוד אירופי, כמות קהל, נכסים (שחקנים) ועוד ועוד.

ולמה זה יותר קרוב מאלונה? מקרים די דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 14:59 
JustZiv כתב:
אני לא אמרתי שהוא חייב לשים רכש מהתחלה, אבל זה בטוח עובר לכל מי שירצה לקנות את המועדון בראש. כמה להשקיע אם בכלל בשביל להצליח.

אלונה שמה 9 ובכל שנה השקיעה קצת עד שהגיעה למה שהגיעה היום. בהפועל בנאדם צריך לבוא ולשים רק בתור התחלה כמעט 30 מיליון. זה וואחד סכום, גם לאחד כמו שחר

מאיפה הגעת לסכום הדמיוני הזה? על מה 30 מליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
נכון, יש בור.

ב-ע-י-ק-ר.

ומי יבוא לפה כשאין חוב אבל גם אין ורמוט דמארי ושכטר, או בקיצור אין נכסים?
ואם ימכרו את דמארי בקיץ, אז הבור יקטן, אבל מי שישים כסף יצטרך להביא חלוץ.
העובדות הן שלא היה לא ג'קי ולא אלונה בקיץ שעבר, כשרק חיפשנו מי יקח את הקבוצה מטביב.
זה לא אומר שאני סומך על רמון שהוא עושה ה-כ-ל בשביל להביא רוכש. אני רק אומר שהבור הזה לא נולד יש מאין. הוא לא נולד כי רמון נתן לבת שלו משכורת בהפועל.
הוא נולד כי רצינו קבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:09 
אגב ברקת - השוויי הכולל של העסקה מסתכם ב-8.7 מיליון שקלים, כשהעירייה בשיתוף כספי תרומה של איש העסקים נוחי דנקנר, תכסה חלק גדול מחובות העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:13 
אדום נחמד כתב:
JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
נכון, יש בור.

ב-ע-י-ק-ר.

ומי יבוא לפה כשאין חוב אבל גם אין ורמוט דמארי ושכטר, או בקיצור אין נכסים?
ואם ימכרו את דמארי בקיץ, אז הבור יקטן, אבל מי שישים כסף יצטרך להביא חלוץ.
העובדות הן שלא היה לא ג'קי ולא אלונה בקיץ שעבר, כשרק חיפשנו מי יקח את הקבוצה מטביב.
זה לא אומר שאני סומך על רמון שהוא עושה ה-כ-ל בשביל להביא רוכש. אני רק אומר שהבור הזה לא נולד יש מאין. הוא לא נולד כי רמון נתן לבת שלו משכורת בהפועל.
הוא נולד כי רצינו קבוצה טובה.

מי קבע בדיוק שנכסים בדמות של שחקנים הם בכלל פאקטור לקנייה של קבוצת כדורגל? למה איזה נכסים בדיוק היו לנתניה, ק"ש, ב"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:17 
מה רלוונטי נכסים וניקוד?
הרוכש צריך להחליף את רמון בתור זה שייקח על עצמו את החלטת בית המשפט, וזהו. לא שקל יותר. שלום תודה ואל תחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:37 
chimpfive כתב:
אגב ברקת - השוויי הכולל של העסקה מסתכם ב-8.7 מיליון שקלים, כשהעירייה בשיתוף כספי תרומה של איש העסקים נוחי דנקנר, תכסה חלק גדול מחובות העבר.

8.7 מליון בלי חובות, או לפי מה שאתה אומר- חלק גדול מהחובות מכוסה. כלומר אפילו נשאר איזה חוב בסדר גודל של 300 אלף שקל.
אבל גם אנחנו מדברים על סכום של 25 מליון שכוללים את החובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:39 
19 כתב:
מה רלוונטי נכסים וניקוד?
הרוכש צריך להחליף את רמון בתור זה שייקח על עצמו את החלטת בית המשפט, וזהו. לא שקל יותר. שלום תודה ואל תחזור.

סבבה. איך אתה מודד ערך של קבוצה? מבחינתך המחיר של הפועל ת"א ועכו צריך להית אותו מחיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:41 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:

8.7 מליון בלי חובות, או לפי מה שאתה אומר- חלק גדול מהחובות מכוסה. כלומר אפילו נשאר איזה חוב בסדר גודל של 300 אלף שקל.
אבל גם אנחנו מדברים על סכום של 25 מליון שכוללים את החובות.

כלולים במחיר עבור המשקיע. יש לך תורמים או ערייה פראיירים שירצו לכסות את החובות? אני חושב שרמון כבר מצא כאלה בסיבוב הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:44 
אני לא מודד ערך של קבוצה או של שחקן. זה יש שמאי פורום שיודעים לעשות.

מי שאין לו כסף להחזיק קבוצה לא עושה עליה רווח ומשחרר תמורת ההתחייבויות שלו. וזהו. כלום מעבר. הוא לא השביח, הוא אולי אפילו קילקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:45 
זה לא העניין- יש לנו מצד אחד קבוצה מליגה לאומית שנקנתה ב9 מליון שקל, ומתחילה עם מאזן אפס, ומצד שני את הפועל שאם תימכר בסכום ששווה לפי 2.5 מזה, גם תתחיל עם מאזן אפס.

עכשיו השאלה היא עד כמה זה קריטי. ברור שעדיף מחיר נמוך, אבל להציג את זה בתור משהו לא ריאלי לדעתי זה מוגזם, במיוחד בהינתן הדוגמא של ב"ש. אני חושב שסביר שהמחיר של הפועל יהיה פי 2 מהמחיר של הפועל ב"ש (שוב, במצבה אז, לא היום).

גם אנחנו הרי יכולים למכור את כל השחקנים, להיות מאוזנים, אפשר לרדת גם ללאומית ולהחזיר לחג'ג' את ההלוואה על שכטר, ואז המחיר של הקבוצה יהיה בערך 9 מליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 15:46 
19 כתב:
אני לא מודד ערך של קבוצה או של שחקן. זה יש שמאי פורום שיודעים לעשות.

מי שאין לו כסף להחזיק קבוצה לא עושה עליה רווח ומשחרר תמורת ההתחייבויות שלו. וזהו. כלום מעבר. הוא לא השביח, הוא אולי אפילו קילקל.

מה שמאי? כולה דיון בפורום. אתה חייב להתחיל לקחת את זה יותר קל, אם זה לא מעניין אותך אז למה לדבר בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
לא לא 19. ציניות לא מועילה פה.
שאלתם מי יקנה קבוצה במחיר כזה. אז עניתי.
אני אחזור על הנקודה העיקרית-
החוב לא נוצר כי גנבו לנו כסף, במישרין או בעקיפין, אלא כי ניסינו לבנות קבוצה טובה.
לולא הרצון הזה, לא היה חוב, ובקלות אפשר לכסות את החוב ברגע שהרצון ישתנה.
מהיום הראשון היה ברור, ובצדק, שרמון לא אמור לשים כסף.
אז מה ציפיתם שיקרה אחרי שנתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 16:28 
אותי לא מעניין אם הורסים את הפועל מכוונות טובות או רעות. גם למוני היו כוונות טובות, הוא בשורה אחת עם טביב מבחינתי. השורה התחתונה זהה. הוא המנהל, הוא נכשל. אפשר לחשוב שרק מנהלים שגונבים הולכים הביתה. אני אסתכן ואומר ש99% הולכים הביתה למרות שהיה להם אינטרס מובהק שמקום העסק יצליח. זה בכלל לא מעניין אותי מה הכוונות שלו.

ונרקוטיקה, זה דיון משעמם ולאף אחד אין כלים לקבוע מחיר, אתה תגיד 30, אני אגיד 12, אף אחד לא מתבסס על כלום, אז הוא מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאתה צודק. שוב, אף אחד פה לא מתווכח שרמון צריך ללכת הביתה.
אבל מפה ועד כמויות הרעל שנשפכות כאן המרחק גדול.

ודווקא מוני עשה כמה דברים שנוגדים את האינטרס של הצלחת הקבוצה מתוך כוונה מודעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 16:42 
19 כתב:

ונרקוטיקה, זה דיון משעמם ולאף אחד אין כלים לקבוע מחיר, אתה תגיד 30, אני אגיד 12, אף אחד לא מתבסס על כלום, אז הוא מיותר.

אתה שאלת מה רלוונטי נכסים וניקוד, שאלתי על מה אתה כן מתבסס, ומאז זה זה הפך למיותר. סבבה, זה לא הכי חשוב בעולם כרגע, את זה אני מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 16:45 
זה לא רלוונטי לבן אדם שרק מצהיר שאין לו כסף ורוצה להפטר מהנכס, כי הוא לא עומד בהתחייבויות.
זה כן רלוונטי לשחר, אם מישהו ירצה לקנות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 17:04 
תגידו, היה אי פעם מנהל בהפועל שכן מישהו היה מרוצה ממנו?

כל אלו שמחרפים את תאומים, הראל או רמון- בתקופה שטרם תאומים ושות' היה להפועל ת"א ניהול יותר טוב?

עובדתית, מאז שנת 1998, הפועל ת"א נמצאת בטופ של הכדורגל הישראלי, עם 3-4 עונות בינוניות, 3-4 עונות טובות, ו-3 עונות חלומיות.

חוץ מגולדהאר ושחר, היו בכדורגל הישראלי אי פעם מנהלים מהסוג שאתם מפנטזים עליהם פה?

לא הגיע הזמן קצת להתחבר למציאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: