JustZiv כתב:
אדום נחמד כתב:
מעבר לכך שאני מסכים עם ארוס בכל מילה, יש משהו שהוא לא ציין ונח לאחרים לשחק עליו
נכון, יש בור.
אבל הבור הזה הוא תוצאה של נכסים (וכן, גם תקציב שוטף, אבל על זה לרמון אין שליטה).
אז הבאנו את גילי ואיתי, הם נכסים שבגדול אפשר למכור. כנ"ל דמארי.
היחיד שמעיק על התקציב זה רן בן שמעון, ושוב, קובסטר, היית בדעה שהוא הראשוןש צריך להביא, לפני שחקנים ולפני הכל. סומך על רב"ש וזה.
ובאמת מספיק עם ההתממות. כולנו ידענו שבלי אירופה יהיה חור. מעבר לזה שזה מה שרמון אמר.
קובי, דיברנו על זה בפרטי לא פעם ולא פעמיים. אי אפשר להתכחש לזה שידענו מה המצב. ובוא נשים דברים על השולחן. לא אמרת לי בשום שלב את הדברים שאתה אומר היום.
תתמקדו בעיקר, והוא השאלה למה אין רוכש. תתמקדו בעיקר והוא ההתנהלות הכושלת ביומיום.
תתמקדו בעיקר, בחוסר השקיפות ומידור בעלי השליטה והעמותה.
ב-ע-י-ק-ר.
מי יבוא לפה כשהוא צריך לכסות בור של 10 מיליון ש״ח ומעלה?
מי יבוא לפה כשרמון מחפש מישהו שלא רק יכסה את הבור בקבוצה, אלא גם יכסה לו על החלק השני שהוא צריך להעביר לטביב?
מי יבוא לפה כשלקבוצה הזאת יש הלוואות לבנק, משרד כרטיסים, ״סנטה קלאוסים״ והשד יודע מי עוד?
עזוב מיץ׳ גולדהאר, אחת כמו אלונה ברקת או ג׳קי בן זקן, אפילו אחד כמו שחר. אתה רואה מישהו ברמה שלהם שם על הקבוצה 25-30 מיליון רק בשביל לסגור בורות וזה עוד לפני שהוא יצטרך לשים כמה מיליונים בשביל להעמיד קבוצה נורמלית???
אני מסכים איתך שנעשתה חרא עבודה בלשמור על תג מחיר שפוי לקבוצה, שעמד על 17 מליון שקל וקפץ ב10 מיליון, אבל בכל זאת, קבוצות בסדר גודל שלנו (בינתיים...) נמכרות במחירים כאלה כל שנה.
סתם בשביל הדוגמא, אלונה שילמה על הפועל באר שבע 8.7 מיליון שקל, כשלקבוצה לא היה כלום והיא הייתה בליגה הלאומית(!!!).
(סתם אנקדוטה, אני ביום של ציטוטים, הנה ציטוט של אלונה מ,2010:
, באותו יום בו היא הודיעה שהיא עוזבת "
ציטוט:
אעמוד בהתחייבויות, אבל בעתיד אשמח אם האוהדים יקימו עמותה וייקחו את הקבוצה על עצמם", הוסיפה. "האווירה היתה לא נעימה מספר חודשים", סיפרה ברקת, "אוהדים יכולים למחות ולהעיר, אבל ברגע שזה גולש לאלימות יש קו אדום שנחצה, ולא הייתי יכולה לעבור על כך לסדר היום".
)