תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא באמת העמיד אחלה של תקציב. חוץ מזה שלא היה לו כיסוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לאחר שזה נאמר, לא צריך להפיל עליו גם את רצח רבין. קצת פרופורציה.

לא את רצח רבין, אבל בהחלט יש לו חלק גדול באיבוד השלטון אחרי רצח רבין בתור מנהל הקמפיין של פרס והעבודה בבחירות 96.
האיש שנתן את העצות הגרועות יותר באחת ממערכות הבחירות הקריטיות ביותר, שזלזל בנתניהו וביכולת שלו לנצח את פרס, שנתן את העצה האידיוטית לפרס לא לשאול כלום את נתניהו בעימות המפורסם, שזלזל בתשדירים המוצלחים של הליכוד, שחזרו שוב ושוב על שתיים-שלוש סיסמאות ולא הבין שזה מה שעובד, שחשב שהניצחון בכיס וכל מה שצריך זה להעביר זמן ולהרדים את המערכת את ליום הבחירות, והצליח להפסיד לעבודה את השלטון בתנאים של אחרי רצח רבין, מול אדם שלא מילא עד אז שום תפקיד בכיר והיה מראשי המסיתים נגד רבין בתקופת טרום הרצח.
עוד הישג גדול בקורות החיים של הכישלון המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ניהול סיכונים הוא תהליך הקשור בניהול שוטף ומטרתו לאתר סיכונים / מפגעים, הערכת עוצמת הפגיעה / הנזק, תעדוף הטיפול בהם על פי העוצמה, הגדרת השיפור הנדרש וההשקעה הנדרשת לשיפור ובקרה על ביצוע פעילויות השיפור.

ניהול סיכונים הינו גם חלק מניהול פרויקטים, מתבצע בהכנת תוכנית הפרויקט ולכל אורך חיי הפרויקט, ונועד להפחית את השפעת הסיכונים על השגת יעדי הפרויקט במהלכו ובסופו.
סיכון מוגדר כגורם או פעולה העלולים להתרחש שלא על פי התכנון וכתוצאה ממנו ייגרם נזק, לעלות, לגוף, או לזמן. הסיכון נמדד על פי סבירות המימוש שלו, ברמה הטכנית, התוכניתית או הניהולית, ועוצמת הפגיעה כתוצאה מהכשל מחושבת בעלות, בביצועים או בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 07:45 
19 כתב:

עם אלף סימני קריאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 09:00 
JustZiv כתב:
19 כתב:

עם אלף סימני קריאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 10:22 
19 כתב:

בינתיים המועדון עומד בצורה סבירה לחלוטין במחוייבויות הכספיות. זה לא ששחקנים לא מקבלים משכורת או שהמועדון פושט רגל. נכון, עשו קיצוץ מסויים בשכר, אבל לא משהו דרסטי וחסר פרופורציה. מכאן ועד האמירה שהתקציב "חסר כיסוי" יש איזה שני טריליון ק"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
19 כתב:

בינתיים המועדון עומד בצורה סבירה לחלוטין במחוייבויות הכספיות. זה לא ששחקנים לא מקבלים משכורת או שהמועדון פושט רגל. נכון, עשו קיצוץ מסויים בשכר, אבל לא משהו דרסטי וחסר פרופורציה. מכאן ועד האמירה שהתקציב "חסר כיסוי" יש איזה שני טריליון ק"מ.

זאת תגובה צינית נכון?
עשו קיצוץ מסוים בשכר?! עומד בהתחייבויות?!
אתה יכול לעשות להטוטי מילים וסמנטיקה כמה שתרצה. אבל זה לא ישנה את העובדה שרמון בנה למועדון תקציב שאין לו כיסוי. זה לא אומר שהמועדון בחדלות פירעון אבל זה אומר שאין כיסוי לתקציב שבנו.
לא חייבים להיות 'הדסה' בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
19 כתב:

יש פער של 15-17 מיליון שקל בין ההכנסות העונה לבין ההוצאות הצפויות -
תקציב הצוות המקצועי והשחקנים (רכישות,השאלות ומשכורות) מוערך ב 25 מיליון שקל, הוצאות התפעול מוערכות ב 15 מיליון.
ההכנסות ממכירת מנויים,כרטיסים,שחקנים (רק טב"ח למעשה) וספונסרים נעות סביב ה 23-25 מיליון.
להגיד שהתקציב חסר כיסוי זה עוד להחמיא לרמון.

כדי לגשר על הפער לקחו הלוואה מדיסקונט (כ 10 מיליון ש"ח בפריסה לעשר שנים), מקדמות מלאן ומהשילוט, הלוואת בעלים שחג'ג' הזרים, קיצצו רטרואקטיבית בשכר הבכירים ועם כל זה עדיין חסרים כ 5 מיליון שקלים רק בשביל שיוכלו לשלם משכורות עד סוף העונה, ועוד מבלי לדבר על החוב ללאוטרן על גילי ושכטר שעדיין לא שולם.

לחיים רמון היתה מטרה אחת כשלקח את הקבוצה מטביב, והוא הצהיר עליה בעצמו - הוא בעלים זמני שאמור לייצב את המועדון כדי להכין אותו לקראת מעבר לידי בעלים קבוע.
חיים רמון קיבל קבוצה נקיה מחובות, או לפחות כאלה שלא הוכחו עד היום כי טביב די ניקה את השולחן בהקשר הזה, ומוסר אותה במצב כלכלי אנוש כשמי שלא יכנס במקומו בעונה הבאה יצטרך לשים לא מעט כסף מכיסו רק כדי להעמיד תקציב נורמלי של 25-30 מיליון שקל.
אשמתו או לא אשמתו זה כבר לא ממש משנה, חיים רמון יכול מבחינתי להיות צדיק אומות העולם. אלו העובדות ואיתן אנחנו נצטרך להתמודד כשהוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:03 
טוב אז לא שני טריליון ק״מ, סך הכל בסך הכללי של הכל - אחלה מצב, סתם עליהום על הדוד חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
טוב אז לא שני טריליון ק״מ, סך הכל בסך הכללי של הכל - אחלה מצב, סתם עליהום על הדוד חיים.

חבל שהוא לא למד מדוד חיים כי הוא דווקא מנהל את המכולת שלו בצורה מצוינת, גם אם בובו הדביל הזה כל הזמן מפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
19 כתב:

תקציב הצוות המקצועי והשחקנים (רכישות,השאלות ומשכורות) מוערך ב 25 מיליון שקל, הוצאות התפעול מוערכות ב 15 מיליון.
ההכנסות ממכירת מנויים,כרטיסים,שחקנים (רק טב"ח למעשה) וספונסרים נעות סביב ה 23-25 מיליון.

כדי לגשר על הפער לקחו הלוואה מדיסקונט (כ 10 מיליון ש"ח בפריסה לעשר שנים), מקדמות מלאן ומהשילוט, הלוואת בעלים שחג'ג' הזרים, קיצצו רטרואקטיבית בשכר הבכירים ועם כל זה עדיין חסרים כ 5 מיליון שקלים רק בשביל שיוכלו לשלם משכורות עד סוף העונה, ועוד מבלי לדבר על החוב ללאוטרן על גילי ושכטר שעדיין לא שולם.

לחיים רמון היתה מטרה אחת כשלקח את הקבוצה מטביב, והוא הצהיר עליה בעצמו - הוא בעלים זמני שאמור לייצב את המועדון כדי להכין אותו לקראת מעבר לידי בעלים קבוע.
חיים רמון קיבל קבוצה נקיה מחובות, או לפחות כאלה שלא הוכחו עד היום כי טביב די ניקה את השולחן בהקשר הזה, ומוסר אותה במצב כלכלי אנוש כשמי שלא יכנס במקומו בעונה הבאה יצטרך לשים לא מעט כסף מכיסו רק כדי להעמיד תקציב נורמלי של 25-30 מיליון שקל.
אשמתו או לא אשמתו זה כבר לא ממש משנה, חיים רמון יכול מבחינתי להיות צדיק אומות העולם. אלו העובדות ואיתן אנחנו נצטרך להתמודד כשהוא יעזוב.

אתה זוכר מה רשמת כאן כל הקיץ, כן?
אזהרות מפני קריסה כלכלית לא היו שם. טיפים בנושא ניהול סיכונים גם לא היו שם. לא לפני פאנדורי ולא אחריה.
להפך, נתת מחמאות להנהלה שהעמידה סגל מלא לפני מחנה האימונים, והתחננת שיחתימו את עמוס.

שוב, חיים רמון לא טוב להפועל. הוא לא בקליבר שאמור להחזיק מועדון כזה. אין ספק, והוא צריך ללכת. זהו, זאת הסיבה היחידה.
אבל אנא מכם, חלאס עם הצביעות הזאת. חלאס. כולנו כאן בקיץ היינו באופוריה, כולנו לא היינו סולחים עד היום אם שכטר לא היה כאן, ואין כאן אפילו משתמש אחד שיכול להגיד "אמרתי לכם". אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:26 
בגלל זה כולם פה משתמשים בפורום ולא הבעלים של הפועל.
מדהים שצריך להגיד את זה בכלל.

נ.ב
אין אחד שיכול להגיד את זה, כי כולם היו תחת הרושם (מעניין למה, אולי כי שיקרו להם), שהתקציב מכוסה והכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
[quote="19"] בגלל זה כולם פה משתמשים בפורום ולא הבעלים של הפועל.

למחוק

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 19 פברואר 2014, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בגלל זה כולם פה משתמשים בפורום ולא הבעלים של הפועל.

נ.ב
אין אחד שיכול להגיד את זה, כי כולם היו תחת הרושם (מעניין למה, אולי כי שיקרו להם), שהתקציב מכוסה והכל בסדר.

לא אכפת לי מה התפקיד של כל אחד כאן על כדור הארץ,
אבל נשבר הזין לשמוע אוהדים שמשחקים אותה כאילו כל הקיץ הם הסתובבו עם שלטי "הפועל קורסת" על הגב.

אם אתה חושב שאצל אלי טביב, מוני הראל ואלוהים יודע מי עוד התקציב היה "מכוסה" אתה חי בסרט.
בנו קבוצה עם תקציב שמתבסס על אירופה וריצה לאליפות, על כל ההכנסות המשתמעות מכך. אין שום הבדל בין השנה ל20 שנה האחרונות.
זה לא הלך, ואנחנו בגרעון. איזה קטע. עכשיו מה שצריך לקרות (והיה צריך לקרות כבר מזמן) הוא שיגיע אלינו בעלים אמיתי, אחד שמוכן לשים כסף בקבוצה, לספוג הפסדים אם ישנם (ומבחינתי גם למשוך רווחים אם ישנם תוך המשך השקעה בקבוצה).

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 19 פברואר 2014, 11:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
הכי גרוע שיש פה חברים שבטוחים שחתיכה של שלט זה מה שמונע רכישה
והעובדה שחצי ליגה פה פותרת הכל באלימות מנעה מהם דודים עשירים????

ועוד קטנה , אם באמת חיים יביא את הקבוצה בסוף שנה לאיזון כלכלי (ואני לא מאמין) אז בסופו של דבר אם מחשיבים שהרגע השאיר פה שאלתיאל כלום ושום דבר , העבודה של חיים היא בסדר (לא יותר ולא פחות)

ואני בעניין של משהו יותר מבסדר
אבל יש לי סבלנות , יבוא רוכש! גם אם עדיין יניפו פה שלטים על מי ומה מייצגים
רק סבלנות
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:34 
אם אני אומר לך כבעלים של מקום העבודה שלך שהכל מעולה, ואתה הלכת וקנית אוטו על סמך זה, ואחרי חודשיים התברר שהכל היה ההיפך ממעולה וסגרתי את המפעל, אתה לא תהיה צבוע אם תראה בי אשם.

ומוני וטביב לא מעניינים אותי. וואו, אצלם היה אותו דבר, באמת מופת לניהול שראוי ללמוד ממנו.

ואנשים שעסוקים כל היום בלהראות שהם צדקו כל הזמן תמיד זה באמת מעצבן. מסכים, אבל הם לא רלוונטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אם אני אומר לך כבעלים של מקום העבודה שלך שהכל מעולה, ואתה הלכת וקנית אוטו על סמך זה, ואחרי חודשיים התברר שהכל היה ההיפך ממעולה וסגרתי את המפעל, אתה לא תהיה צבוע אם תראה בי אשם.

ומוני וטביב לא מעניינים אותי. וואו, אצלם היה אותו דבר, באמת מופת לניהול שראוי ללמוד ממנו.

ואנשים שעסוקים כל היום בלהראות שהם צדקו כל הזמן תמיד זה באמת מעצבן. מסכים, אבל הם לא רלוונטיים.

אני לא יודע איך החלטת פתאום להתייחס לצד של השחקנים ולהסביר לי למה הוא מגעיל, כאילו שאני תמכתי בו או משהו. אפילו לא הזכרתי אותו. ברור לי שזה צעד שקורה בגופים חולים, דוגמת הפועל.
מוני וטביב הם דוגמה לבעלים שהתנהלו בדיוק, אבל בדיוק כמו חיים רמון מבחינת בניית התקציב ותכנונו. אתה באמת צריך שאני אחפש עכשיו את הכתבות של תרחישי הבלהות "מה יקרה אם הפועל לא תעלה לצ'מפיונס?". זה רק מוכיח שאנחנו צבועים, כי אף אחד לא קם להזדעק אז, ואף אחד לא קם להזדעק בקיץ הנוכחי. אנחנו קמים (כמו תמיד) בדיעבד, וזה נפל על המשמרת של חיים רמון. זה כל מה שאני אומר

אין לנו בעלים כבר מיליון שנה. אז מה קרה עכשיו, שכולם נהיו מומחים לניהול סיכונים ובקרה פנימית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:41 
לא התייחסתי לשחקנים.
אם אני בעל המפעל (רמון), מכר לך שהכל בסדר ועל סמך זה האמנת שהכל בסדר (האוהדים שתמכו במהלכים בקיץ), אז אתה לא צבוע אם תתלונן על זה שהכל היה לא בסדר ושיקרו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא התייחסתי לשחקנים.
אם אני בעל המפעל (רמון), מכר לך שהכל בסדר ועל סמך זה האמנת שהכל בסדר (האוהדים שתמכו במהלכים בקיץ), אז אתה לא צבוע אם תתלונן על זה שהכל היה לא בסדר ושיקרו לך.

אוקיי, דיברת על מקום עבודה אז חשבתי שמדובר בשחקנים.
בכל אופן, תענה לי על שאלה. אם למחרת המשחק מול פאנדורי דמארי היה נמכר לחיפה, מה היה קורה? רמון היה בעלים בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 11:59 
לא, אבל הוא לפחות היה ישר אם הוא היה מצהיר על התסריט בתחילת עונה, ומאפשר לכל אחד להחליט מה דעתו על המהלכים לפי העובדות.

לשקר, ואחר כך להגיד שאתה צבוע כי תמכת במהלך ששיקרו לגביו ואמרו שיש לו כיסוי וביטוח, זו חוכמה קטנה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:
לא התייחסתי לשחקנים.

בכל אופן, תענה לי על שאלה. אם למחרת המשחק מול פאנדורי דמארי היה נמכר לחיפה, מה היה קורה? רמון היה בעלים בסדר?

אין לי כוח לכתוב את זה עוד פעם אז תאלץ להסתפק בלינק
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1876102#p1876102

מה ש 19 רשם זה נכון מאוד. אנחנו אוהדים, לא המנהלים של הפועל, ואנחנו ניזונים ממה שיוצא החוצה.
מה מעניין אותי מה טביב או מוני עשו, עמדו אנשים אחרי ההדחה מאירופה ואמרו שהכל בסדר ושהקבוצה לא תיפגע. או שהם שיקרו, או שהם לא דיברו אמת, או שהם הטעו, או שהם חשבו שלא יתפסו אותם בשקר. תבחר את מה שנראה לך.
דיון מיותר בעיני בכל מקרה. במקום להתעסק במה היה, עדיף לחשוב קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:10 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
19 כתב:

גניבת הדעת של התקציב לא תעבור שוב. גם אם אתה מסרב לקלוט הנתונים לא מסתדרים ואלה לא עובדות עד שיהיה פרסום רשמי של נתונים. עד אז אלה שקרים של חבורת רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:10 
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:
לא התייחסתי לשחקנים.

מה ש 19 רשם זה נכון מאוד. אנחנו אוהדים, לא המנהלים של הפועל, ואנחנו ניזונים ממה שיוצא החוצה.
מה מעניין אותי מה טביב או מוני עשו, עמדו אנשים אחרי ההדחה מאירופה ואמרו שהכל בסדר ושהקבוצה לא תיפגע. או שהם שיקרו, או שהם לא דיברו אמת, או שהם הטעו, או שהם חשבו שלא יתפסו אותם בשקר. תבחר את מה שנראה לך.

מבלי לקחת עמדה (כי העמדה שלי לא רלוונטית לדיון), אם מישהו אומר שעכשיו יורד גשם, ולא יורד גשם, בנוסף לאפשרות שהוא משקר או לא מדבר אמת (שזה כמו משקר) או מטעה או חושב שלא יתפסו אותו בשקר (שזה מעיד על זה שהוא משקר), יש גם את האפשרות שהוא פשוט טועה ואינו יודע להבדיל בין מצב בו יורד גשם ומצב בו לא יורד גשם. אולי הוא טועה כי הוא מטומטם, אולי הוא טועה כי הוא לא טרח לבדוק, אולי הוא טועה כי אין לו ידע בתחום האקלים, אולי הוא טועה כי תפיסת המציאות שלו שונה מהמקובל. יש הבדל משמעותי בין להגיד שמישהו הוא שקרן לבין להגיד שהוא פשוט טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא, אבל הוא לפחות היה ישר אם הוא היה מצהיר על התסריט בתחילת עונה, ומאפשר לכל אחד להחליט מה דעתו על המהלכים לפי העובדות.

לשקר, ואחר כך להגיד שאתה צבוע כי תמכת במהלך ששיקרו לגביו ואמרו שיש לו כיסוי וביטוח, זו חוכמה קטנה מאד.

מה זה לשקר? זה הכסף שלך שנמצא בערבות או שלהם?
בדיוק כפי שלקחו הימור והעמידו תקציב שמתבסס על אירופה, הם החליטו להגדיל את ההימור ולבנות על ריצה לאליפות (או מינימום מקום 2-3 מובטחים ככה שנעפיל לאירופה בקיץ הבא).
שני ההימורים (המושכלים יש לציין, בהתחשב בעשר השנים האחרונות) כשלו ועכשיו ממזערים נזקים. עושים את זה באופן מחורבן, מתנהלים באופן דוחה, אבל זה המצב.
אם רמון היה מעמיד קבוצה של 25 מיליון - היה חרא בעלים. אם היה מוכר את דמארי אחרי פאנדורי - היה חרא בעלים. אם לא היה מביא את שכטר - היה חרא בעלים. אם לא היה מביא את רב"ש - היה חרא בעלים. לא יעזור כלום, ההנהלה עשתה הכל כדי להעמיד קבוצה טובה ככל הניתן, וייאמר לזכותם שהם נתנו לזה עוד צ'אנס גם אחרי שעפנו מאירופה. אף אחד כאן לא היה מקבל מכירה של דמארי או שכטר עוד לפני שהליגה התחילה. בואו לא ניתמם.
אני לא מתווכח לשנייה - חייבים בעלים אמיתי. בעלים ולא מנהל/מתרים. אבל כדאי שאנשים כאן ייכנסו לפרופורציות עם הביקורת שלהם. ומעבר לכל, נמאס מהמשתמשים שמסתובבים כאן כמו טווסים שחזו את הכל עוד בשנת 1970.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:
לא התייחסתי לשחקנים.

אז אני אומר לך שהסתובבת כאן בקיץ והרעפת שבחים ואופטימיות לכל עבר,
ואתה נותן לי בתגובה הודעה שלך מלפני חודש?
הגיוני בסה"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:24 
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

בדיוק כפי שלקחו הימור והעמידו תקציב שמתבסס על אירופה, הם החליטו להגדיל את ההימור ולבנות על ריצה לאליפות (או מינימום מקום 2-3 מובטחים ככה שנעפיל לאירופה בקיץ הבא).
שני ההימורים (המושכלים יש לציין, בהתחשב בעשר השנים האחרונות) כשלו ועכשיו ממזערים נזקים. עושים את זה באופן מחורבן, מתנהלים באופן דוחה, אבל זה המצב.
אם רמון היה מעמיד קבוצה של 25 מיליון - היה חרא בעלים. אם היה מוכר את דמארי אחרי פאנדורי - היה חרא בעלים. אם לא היה מביא את שכטר - היה חרא בעלים. אם לא היה מביא את רב"ש - היה חרא בעלים. לא יעזור כלום, ההנהלה עשתה הכל כדי להעמיד קבוצה טובה ככל הניתן, וייאמר לזכותם שהם נתנו לזה עוד צ'אנס גם אחרי שעפנו מאירופה. אף אחד כאן לא היה מקבל מכירה של דמארי או שכטר עוד לפני שהליגה התחילה. בואו לא ניתמם.
אני לא מתווכח לשנייה - חייבים בעלים אמיתי. בעלים ולא מנהל/מתרים. אבל כדאי שאנשים כאן ייכנסו לפרופורציות עם הביקורת שלהם. ומעבר לכל, נמאס מהמשתמשים שמסתובבים כאן כמו טווסים שחזו את הכל עוד בשנת 1970.

לשקר זה להגיד שהתקציב מכוסה כשהוא לא.
ולהגיד אחר כך שמי שהיה בעד המהלכים הוא צבוע, כשנתנו לו נתונים שגויים, שעליהם הוא התבסס כשהוא קבע את דעתו, זה מצחיק.

זה כמו שאני אגיד לך שיש חמישה שחורים ושני אדומים, ואתה צריך לפגוע בשחור בשביל להרוויח, אבל כשתגלה שיש רק שחור אחד ושישה אדומים, אני אגיד לך שהסכמת לשים כסף אז מה אתה מתלונן עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

לשקר זה להגיד שהתקציב מכוסה כשהוא לא.
ולהגיד אחר כך שמי שהיה בעד המהלכים הוא צבוע, כשנתנו לו נתונים שגויים, שעליהם הוא התבסס כשהוא קבע את דעתו, זה מצחיק.

זה כמו שאני אגיד לך שיש חמישה שחורים ושני אדומים, ואתה צריך לפגוע בשחור בשביל להרוויח, אבל כשתגלה שיש רק שחור אחד ושישה אדומים, אני אגיד לך שהסכמת לשים כסף אז מה אתה מתלונן עכשיו.

אני לא מבין מה זה בעד המהלכים. מישהו ביקש ממך חוו"ד כלכלית ואמרת שהכל בסדר?
הכל מאוד ברור. המועדון בנה על אירופה, לא הלך. במקום למכור שחקן או שניים עוד לפני שמתחילה הליגה ולמעשה לוותר, החליטו לקחת הלוואה ולהזרים אותה לקבוצה. גם זה לא הלך ואני מאוד מקווה שנסיים במקום שיוביל לאירופה. איפה כאן השקר? איפה הנתונים השגויים? כולנו ידענו את זה מזמן. כולנו זרמנו, כי זה לא סקסי למכור את דמארי לפני המחזור הראשון לחיפה. מישהו כאן אמר "טוב חבר'ה, עזבו. זה מסוכן מדי. עדיף למכור, ללכת על עונה פיננסית ולכוון למקום 3 וגביע"?

ההבדל הוא שלאנשים שהלוו, הזרימו, הכניסו או כל מילה מכובסת אחרת פשוט נמאס. נמאס כי רמון מתנהל כמו דיקטטור שמסתיר סודות גרעין, ונמאס כי לקבוצה פשוט לא הולך.
הם רוצים בדיוק כמוך שהקבוצה תצליח, הכסף שלהם שם. אין כאן אינטרסים הפוכים, מה יש לשקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:34 
לא, זה בכלל לא ברור, כי הם התראיינו ואמרו שהתקציב מכוסה בלי קשר לאירופה. זו רמאות וזה שקר.
גם על סמך זה "כולם היו בעד להביא את השחקנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא, זה בכלל לא ברור, כי הם התראיינו ואמרו שהתקציב מכוסה בלי קשר לאירופה. זו רמאות וזה שקר.
גם על סמך זה "כולם היו בעד להביא את השחקנים".

ככל שאנחנו מעמיקים את הדיון, אני מבין שהטענה שלך מתבססת על דבר אחד בלבד: הראיון הזה של חג'ג' http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4415656,00.html.
הראיון הזה מלא בשופוני, אני ואני ואני ואני (כמו כל יתר הראיונות שלו) וכשקוראים אותו עכשיו הוא בהחלט מעורר עצבים. אבל בוא לא נהפוך את זה למקור המידע היחיד שלך בחיים.
אני אישית יודע שלקחו הלוואה וככה מנעו מכירת שחקנים, ואני רחוק מלהיות איזה מקורב. אני מניח אם ככה שמרבית האנשים ידעו.
הראיון הזה היה בגדר זריקת הרגעה, ואם תשאל אותי בהתחשב בצעדים שננקטו לאחריו הוא בהחלט היה במקום כי הפאניקה כאן אחרי פאנדורי הייתה גדולה.
הם החליטו לשמור על הסגל ואפילו לשפר אותו (ליאור לוי ועבדורחימי) כדי לנסות לרוץ לאליפות. אחרי שגם זה כשל, החליטו לסגת ולמזער נזקים.

מעבר לזה לא זכור לי מקרה שבו הטעו אותנו, הציגו נתונים שגויים (מתי רמון הציג איזשהו נתון בכלל) או משהו כזה.
הם מתנהלים באופן מחורבן, בפעם המאה אני אומר. אבל להגיד ששיקרו, הטעו, שדדו וכל הבולשיט הזה זה שטויות. המטרה שלנו ושלהם משותפת, ולכן זה משולל כל יסוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2014, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בהפועל תל אביב זועמים על אוהדי הקבוצה, שהתלוננו בפני ההתאחדות לכדורגל נגד מכבי חיפה בעקבות מחירי הכרטיסים למשחק בין הקבוצות ביום שני. האוהדים זועמים על כך שישנה איפה ואיפה והבדלים במחירים בין הצדדים.

http://www.one.co.il/Article/229754.html

ותראו את הפסקה המוזמנת של רמון וחג'ג' בסוף הכתבה של אופירע:
ציטוט:
בהפועל כועסים על האוהדים, שפנו על דעת עצמם, בלי לבדוק אם הקבוצה מטפלת ומה עושה בנידון. למעשה, מבנה הקבוצה כיום, בה לאוהדים יש חלק, מוליד בעיות מסוג זה שפוגעות בסופו של דבר בהתנהלות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: