pogi כתב:
MoToBOy כתב:
אנשים שוכחים פה שזה לא רמון הביא אותנו למצב הזה אלא טביב
רמון פשוט מנהל גרוע שבנה יותר מידי על הכסף מאירופה, לא אשמתו שבן שמעון נכשל הוא נתן לו את כל מה שרצה
ועכשיו שאין את הכסף הזה מה שיקרה זה מה שהיה אמור להיות העונה (כנראה שחכתם את האשכולות בתחילת העונה)
רמון נתן לנו לפנטז עונה אחת ונכשל בגדול ועונה הבאה יהיה תקציב קטן ובלי חלומות עד שיגיע מישהו שיאזן את הפועל חזרה
מצטער אבל זה קשקוש
למצב שהיום אחראי בראש ובראשונה חיים רמון.
רמון קיבל קבוצה סך הכל בריאה עם נכסים וכרטיס לאירופה ואחרי שזכתה בגביע עונה קודם
לא נראה לי שטביב הכריח אותו להחתים שחקנים שהעלות שלהם גדולה על המועדון הזה בכמה מידות
לא נראה לי שטביב הכריח אותו להחליף במהלך שנה וחצי עשרות שחקנים ולהחליף מאמנים ועוזרי מאמנים כושלים על ימין ועל שאל
לא נראה לי שטביב הכריח אותו לתת לפרופסור רב"ש יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחו, לרבות הבאת שוער מקריית שמונה במאות אלפי שקלים למרות שיש לנו כבר שוער לא פחות טוב
אתה מנסה לצייר תמונה נורא נחמדה: "רמון ניסה להגשים לנו את החלום ועכשיו הוא נכשל אז שנה הבאה נחזור לנקודת ההתחלה"
ובכן, במהלך ה"פינטוז" שלו רמון עשה למועדון הזה הרבה מאוד נזק.
אני לא מדבר על זה שמאז שהגיע אנחנו מקבלים בראש במשחקי דרבי, מסיימים את הסיפור בליגה אחרי סיבוב, מושפלים באירופה ומודחים על ההתחלה מהגביע.
אני גם לא מדבר על הבור התקציבי שהוא הצליח להביא אותנו אליו ממש בלי סיבה, תוך כדי ניהול חסר אחריות, הרסני וקטלני שיכול לגמור מועדון.
אני לא מדבר על זה שאחרי שני עשורים הוא הביא אותנו למצב בו אנחנו שוקלים למכור שחקני מפתח ליריבות שלנו כי אין לנו כסף.
אני אפילו לא מדבר על זה שהוא הצליח תוך שנה וחצי להחזיר אותנו 20 שנה אחורה, לרסק אותנו מוראלית ולתת לכולנו להרגיש כמה אנחנו נחותים ביחס למכבי, תוך שהוא מצהיר בפומבי ש"אין לו כסף לקנות בסופר של גולדהרד" וש"הפועל ת"א לא מעניינת אף אחד".
אני מדבר על זה, שהוא הביא אותנו למצב שבו שחקנים מבינים שכל ניצחון שלהם עלול לפגוע להם במשכורת וככה הם אמורים לעלות לשחק.
אתה מבין?
תוך פאקינג שנה וחצי הוא הביא אותנו למצב בו השחקנים עלולים לחשוב אם בכלל שווה להם לנצח לכזה מצב אני לא זוכר את טביב מביא אותנו.
אם לא היית מכיר אותך פה קצת זמן הייתי מתחיל לחשוד אחרי הודעה כזו. רמון קיבל קבוצה בריאה עם נכסים???
רמון קיבל קבוצה עם חובות מאד גדולים ועד לרגע זה מתנהלים הליכי בוררות בקשר לחובות האלו.
רמון קיבל קבוצה עם מחלקת נוער מפוררת ומרוסקת.
רמון החזיר לקבוצה את גילי ורמוט.
רמון מינה לקבוצה את המאמן הכי מבוקש בשוק המאמנים הישראלים.
רמון החליף שני מאמנים - את אבוקסיס ואת פרדי דוד ובשני המקרים הוא קיבל החלטה נכונה.
רמון לא החליף שחקנים. המקסימום שאתה יכול להאשים אותו זה בכך שנתן למאמן סמכויות נרחבות מדי. זו אולי טעות בדיעבד, אבל בטח לא משהו שהופך אותו לאוייב העם.
אגב, כמה שחקנים החתים יעקב שחר בזמן הזה? החליף, ייבש, החזיר וקנה?
בינתיים, רמון החתים בקבוצה את ורמוט, את אלמוג כהן, את ישראל זגורי, את איתי שכטר, את הזרים שהמאמן דרש ממנו.
יאללה, נמאס לי להתווכח כבר עם אנשים שלא משנה מה תהיה המציאות, הם כבר יסובבו את העובדות ככה שיתאמו לאג'נדה שלהם.