תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 14:37 
אף אחד לא היה נותן להם מענקים שלא בחוזה, ובטח שלא היה להם בסיס לדרוש כזה דבר.
אפשר להתחיל להוריד ולעכב משכורות על בסיס הישגים, בלי שזה יהיה מעוגן בחוזה בשביל זה לא צריך את רמון. טביב יעשה את זה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל, יום שני 17.2 (כנראה ואילך)
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
הקיצוץ הוא מכה קלה בכנף
הבעיה תהיה כששחקן חדש יקבל הצעה מהפועל ומעוד קבוצות
אין ספק שחשש קיצוץ עתידי עשוי לגרום לו להגיד כן לאלונה, שחר וכן גם לטביב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 14:43 
19 כתב:

זה כבר קרה בעבר, ולמרות שלא היה להם בסיס לדרוש, הם בהחלט הבהירו שהם מצפים לזה.
(מדובר אמנם על שחקנים אחרים, אבל זה קרה לפני 5 שנים, ואנחנו מדברים פה על הסיטואציה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 15:22 
גם לאנשים שמרוויחים הרבה, יש התחיבויות כלכליות, יש משכנתא ויש תשלומים שהם מתחייבים אליהם בהתאם לתזרים הצפוי שנקבע להם בשכר.
תגובות כמו "מכה קלה בכנף" או "הם יגמרו את החודש" זה תגובות מגעילות של אנשים קנאים ומרירים.
כל הכבוד לשחקנים שמסכימים לקצץ, זה בהחלט לא מובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 15:25 
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:

זה כבר קרה בעבר, ולמרות שלא היה להם בסיס לדרוש, הם בהחלט הבהירו שהם מצפים לזה.
(מדובר אמנם על שחקנים אחרים, אבל זה קרה לפני 5 שנים, ואנחנו מדברים פה על הסיטואציה)

א. זה לא היה קשור לפלוס במאזן,זה היה קשור להישגים. ולדעתי הם ביקשו להכנס למו"מ על חוזה חדש, לא בונוסים. בבקשה, שרמון ייכנס למו"מ עם מי שבא לו על השכר שנה הבאה.
ב. נתת לי השראה, נכנסתי לבוס ואמרתי לו שהחברה הכפילה את עצמה בשנתיים האחרונות והיא כנראה במצב טוב, אז הבהרתי שמגיע לי בונוס. מעניין כמה ייכנס לי חודש הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 15:42 
לא, אתה מדבר על הדאבל, ואני מדבר על ההעפלה לבתים ב2008, ואז הם פשוט ביקשו מענקים. הקבוצה עלתה בפעם הראשונה, הכניסה מיליון יורו מסכנים, והם כבר רצו נתח מהכסף, במקום שזה יעבור לחיזוק. אולי לגיטימי מבחינתם, אותי זה הרגיז.

ההשוואות האלה בעייתיות. אתה יודע טוב מאוד שבעולם הכדורגל ללכת ראש בראש עם שחקן שמבקש מענק או שדרוג
זה אומר שחקן ממורמר שמחפש לעזוב. בקיצור, כשיש רווחים גדולים, השחקנים מוצאים את הדרך לקבל חלק, גם אם זה לא בחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אפשר להתחיל להוריד ולעכב משכורות על בסיס הישגים, בלי שזה יהיה מעוגן בחוזה בשביל זה לא צריך את רמון. טביב יעשה את זה מצויין.

זה לא שמתעסקים להם במשכורת בעקבות השגים, אלא מכיוון שההשגים יצרו את גרעון.
הייתי הרבה יותר שמח אם היו שואלים לפני שמורידים, אבל גם ככה מי שיתעקש יקבל את מלוא החוזה.

צ'ימפ, רמון אחראי לגרעון. אין ספק. אבל אי אפשר להתעלם מאחריות השחקנים והצוות המקצועי.
ואולי גם הגיע הזמן לקבל את המציאות. בקיץ רמון יכל לבחור שלא לקפות מעל הפופיק, ואז המועדון היה במאזן מאופס, אבל עם שחקנים של ליגה לאומית.
לא אומר אם זה טוב או לא, אבל אי אפשר לבוא בטענות לגרעון שבקלות ניתן לכסות אותו ע"י אותן פעולות שהיה אפשר לעשות בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהקיצוץ הוא פגיעה תדמיתית מסוכנת להפועל. מקווה מאוד שימים יגידו אחרת וששחקנים בכירים לא יחששו להגיע להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 16:30 
אני חושב שאנשים עדיין לא הפנימו לאיזה מצב חיים רמון הביא אותנו

אי אפשר להשוות אותו למוני וגם לא לטביב

אולי, אולי אפשר להשוות לשאול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 16:43 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

הייתי הרבה יותר שמח אם היו שואלים לפני שמורידים, אבל גם ככה מי שיתעקש יקבל את מלוא החוזה.

צ'ימפ, רמון אחראי לגרעון. אין ספק. אבל אי אפשר להתעלם מאחריות השחקנים והצוות המקצועי.
ואולי גם הגיע הזמן לקבל את המציאות. בקיץ רמון יכל לבחור שלא לקפות מעל הפופיק, ואז המועדון היה במאזן מאופס, אבל עם שחקנים של ליגה לאומית.
לא אומר אם זה טוב או לא, אבל אי אפשר לבוא בטענות לגרעון שבקלות ניתן לכסות אותו ע"י אותן פעולות שהיה אפשר לעשות בקיץ.

אין בעייה
שיודיע שכל עוד הוא בראש המערכת יהיו שחקני ליגה לאומית, פלוס שהוא לא נותן את הקבוצה בחינם בלי תנאים למי שמעוניין בה, ועובר את הבדיקות הדרושות. נראה מה יהיה אז.

או שכמו כל שאול ממוצע, אם לא הוא אז אין אף אחד ואין הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 16:49 
pogi כתב:

לאיזה מצב רמון הביא אותנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 16:58 
נועם שחם כתב:
pogi כתב:

למצב זהה למצב שהיינו בו בשנות ה-90 המוקדמות.

למצב שמתקרב בצעדי ענק למצב שהיינו בו שסוף שנות ה-80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אצל הגרמנים גם יש בעיות עם ההנהלה, הנהלה של מכבי החליטה במשחק ביום חמישי מול באזל יהיה אסור לאוהדי מכבי להכניס אביזרי\ציוד עידוד לאצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
אנשים שוכחים פה שזה לא רמון הביא אותנו למצב הזה אלא טביב
רמון פשוט מנהל גרוע שבנה יותר מידי על הכסף מאירופה, לא אשמתו שבן שמעון נכשל הוא נתן לו את כל מה שרצה

ועכשיו שאין את הכסף הזה מה שיקרה זה מה שהיה אמור להיות העונה (כנראה שחכתם את האשכולות בתחילת העונה)
רמון נתן לנו לפנטז עונה אחת ונכשל בגדול ועונה הבאה יהיה תקציב קטן ובלי חלומות עד שיגיע מישהו שיאזן את הפועל חזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:10 
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אין בעייה
שיודיע שכל עוד הוא בראש המערכת יהיו שחקני ליגה לאומית, פלוס שהוא לא נותן את הקבוצה בחינם בלי תנאים למי שמעוניין בה, ועובר את הבדיקות הדרושות. נראה מה יהיה אז.

הוא על תקן המושיע, עד שלא יפרק אותנו עד הסוף, והוא לא, תמיד ישים פץ' כזה או אחר, זה כנראה משהו שלא יחלחל אצל מרבית האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אין בעייה

התכוונת, פלוס שהוא כן נותן את הקבוצה בחינם?
אין שום בעיה למכור נכסים ולהגיע למצב מאוזן. זה גם מה שטוענים שהוא היה צריך לעשות בקיץ האחרון, אם לא כבר בזה הקודם.

מה הכוונה נראה מה יהיה אז?
אז אולי האנשים הבאמת קצת יותר שקולים פה בפורום יבינו את זה, אבל יש רבבת אנשים בבלומפילד שרוצים תוצאות ולא ממש מתעניינים במצב הכספי של הקבוצה.

מעבר לכך שאתה נובח על העץ הלא נכון, וגם בעיני רמון כשל בצורה די פנומנלית בתקופה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:14 
pogi כתב:
נועם שחם כתב:
pogi כתב:

למצב זהה למצב שהיינו בו בשנות ה-90 המוקדמות.

למצב שמתקרב בצעדי ענק למצב שהיינו בו שסוף שנות ה-80.

בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:16 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אין בעייה

התכוונת, פלוס שהוא כן נותן את הקבוצה בחינם?
אין שום בעיה למכור נכסים ולהגיע למצב מאוזן. זה גם מה שטוענים שהוא היה צריך לעשות בקיץ האחרון, אם לא כבר בזה הקודם.

מה הכוונה נראה מה יהיה אז?
אז אולי האנשים הבאמת קצת יותר שקולים פה בפורום יבינו את זה, אבל יש רבבת אנשים בבלומפילד שרוצים תוצאות ולא ממש מתעניינים במצב הכספי של הקבוצה.

מעבר לכך שאתה נובח על העץ הלא נכון, וגם בעיני רמון כשל בצורה די פנומנלית בתקופה שלו.

התכוונתי ללא נותן.
שגם יגיד שאיתו תהיה קבוצה חלשה, ובנוסף שהוא לא מוכן לשחרר בחינם. יש לו יושר להגיד כזה דבר?
ומה יהיה אז? יותר מהר מאשר את טביב יזרקו אותו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
ברור.. זה לא שאלה בכלל..
אבל אני לא חושב שזה המצב. אולי אני תמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:26 
MoToBOy כתב:
רמון פשוט מנהל גרוע שבנה יותר מידי על הכסף מאירופה, לא אשמתו שבן שמעון נכשל הוא נתן לו את כל מה שרצה

ועכשיו שאין את הכסף הזה מה שיקרה זה מה שהיה אמור להיות העונה (כנראה שחכתם את האשכולות בתחילת העונה)
רמון נתן לנו לפנטז עונה אחת ונכשל בגדול ועונה הבאה יהיה תקציב קטן ובלי חלומות עד שיגיע מישהו שיאזן את הפועל חזרה

מצטער אבל זה קשקוש
למצב שהיום אחראי בראש ובראשונה חיים רמון.

רמון קיבל קבוצה סך הכל בריאה עם נכסים וכרטיס לאירופה ואחרי שזכתה בגביע עונה קודם
לא נראה לי שטביב הכריח אותו להחתים שחקנים שהעלות שלהם גדולה על המועדון הזה בכמה מידות
לא נראה לי שטביב הכריח אותו להחליף במהלך שנה וחצי עשרות שחקנים ולהחליף מאמנים ועוזרי מאמנים כושלים על ימין ועל שאל
לא נראה לי שטביב הכריח אותו לתת לפרופסור רב"ש יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחו, לרבות הבאת שוער מקריית שמונה במאות אלפי שקלים למרות שיש לנו כבר שוער לא פחות טוב

אתה מנסה לצייר תמונה נורא נחמדה: "רמון ניסה להגשים לנו את החלום ועכשיו הוא נכשל אז שנה הבאה נחזור לנקודת ההתחלה"

ובכן, במהלך ה"פינטוז" שלו רמון עשה למועדון הזה הרבה מאוד נזק.
אני לא מדבר על זה שמאז שהגיע אנחנו מקבלים בראש במשחקי דרבי, מסיימים את הסיפור בליגה אחרי סיבוב, מושפלים באירופה ומודחים על ההתחלה מהגביע.
אני גם לא מדבר על הבור התקציבי שהוא הצליח להביא אותנו אליו ממש בלי סיבה, תוך כדי ניהול חסר אחריות, הרסני וקטלני שיכול לגמור מועדון.
אני לא מדבר על זה שאחרי שני עשורים הוא הביא אותנו למצב בו אנחנו שוקלים למכור שחקני מפתח ליריבות שלנו כי אין לנו כסף.
אני אפילו לא מדבר על זה שהוא הצליח תוך שנה וחצי להחזיר אותנו 20 שנה אחורה, לרסק אותנו מוראלית ולתת לכולנו להרגיש כמה אנחנו נחותים ביחס למכבי, תוך שהוא מצהיר בפומבי ש"אין לו כסף לקנות בסופר של גולדהרד" וש"הפועל ת"א לא מעניינת אף אחד".

אני מדבר על זה, שהוא הביא אותנו למצב שבו שחקנים מבינים שכל ניצחון שלהם עלול לפגוע להם במשכורת וככה הם אמורים לעלות לשחק.
אתה מבין? תוך פאקינג שנה וחצי הוא הביא אותנו למצב בו השחקנים עלולים לחשוב אם בכלל שווה להם לנצח
לכזה מצב אני לא זוכר את טביב מביא אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
זה הכל טוב ויפה, אבל אתה יודע בסוף משחקים שחקנים.
ועל ההדחה מאירופה חתומים בן שמעון והשחקנים, שעליהם לא היה שום לחץ. כנ"ל לגבי ההדחה מהגביע ושאר הפאשלות בתחילת העונה.

רמון אשם בהרבה דברים, אבל לא בהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:36 
pogi כתב:
MoToBOy כתב:

מצטער אבל זה קשקוש

רמון קיבל קבוצה סך הכל בריאה עם נכסים וכרטיס לאירופה ואחרי שזכתה בגביע עונה קודם
לא נראה לי שטביב הכריח אותו להחתים שחקנים שהעלות שלהם גדולה על המועדון הזה בכמה מידות
לא נראה לי שטביב הכריח אותו להחליף במהלך שנה וחצי עשרות שחקנים ולהחליף מאמנים ועוזרי מאמנים כושלים על ימין ועל שאל
לא נראה לי שטביב הכריח אותו לתת לפרופסור רב"ש יד חופשית לעשות ככל העולה על רוחו, לרבות הבאת שוער מקריית שמונה במאות אלפי שקלים למרות שיש לנו כבר שוער לא פחות טוב

אתה מנסה לצייר תמונה נורא נחמדה: "רמון ניסה להגשים לנו את החלום ועכשיו הוא נכשל אז שנה הבאה נחזור לנקודת ההתחלה"

אני לא מדבר על זה שמאז שהגיע אנחנו מקבלים בראש במשחקי דרבי, מסיימים את הסיפור בליגה אחרי סיבוב, מושפלים באירופה ומודחים על ההתחלה מהגביע.
אני גם לא מדבר על הבור התקציבי שהוא הצליח להביא אותנו אליו ממש בלי סיבה, תוך כדי ניהול חסר אחריות, הרסני וקטלני שיכול לגמור מועדון.
אני לא מדבר על זה שאחרי שני עשורים הוא הביא אותנו למצב בו אנחנו שוקלים למכור שחקני מפתח ליריבות שלנו כי אין לנו כסף.
אני אפילו לא מדבר על זה שהוא הצליח תוך שנה וחצי להחזיר אותנו 20 שנה אחורה, לרסק אותנו מוראלית ולתת לכולנו להרגיש כמה אנחנו נחותים ביחס למכבי, תוך שהוא מצהיר בפומבי ש"אין לו כסף לקנות בסופר של גולדהרד" וש"הפועל ת"א לא מעניינת אף אחד".

אני מדבר על זה, שהוא הביא אותנו למצב שבו שחקנים מבינים שכל ניצחון שלהם עלול לפגוע להם במשכורת וככה הם אמורים לעלות לשחק.
אתה מבין? תוך פאקינג שנה וחצי הוא הביא אותנו למצב בו השחקנים עלולים לחשוב אם בכלל שווה להם לנצח

אם לא היית מכיר אותך פה קצת זמן הייתי מתחיל לחשוד אחרי הודעה כזו. רמון קיבל קבוצה בריאה עם נכסים???

רמון קיבל קבוצה עם חובות מאד גדולים ועד לרגע זה מתנהלים הליכי בוררות בקשר לחובות האלו.

רמון קיבל קבוצה עם מחלקת נוער מפוררת ומרוסקת.

רמון החזיר לקבוצה את גילי ורמוט.

רמון מינה לקבוצה את המאמן הכי מבוקש בשוק המאמנים הישראלים.

רמון החליף שני מאמנים - את אבוקסיס ואת פרדי דוד ובשני המקרים הוא קיבל החלטה נכונה.

רמון לא החליף שחקנים. המקסימום שאתה יכול להאשים אותו זה בכך שנתן למאמן סמכויות נרחבות מדי. זו אולי טעות בדיעבד, אבל בטח לא משהו שהופך אותו לאוייב העם.

אגב, כמה שחקנים החתים יעקב שחר בזמן הזה? החליף, ייבש, החזיר וקנה?

בינתיים, רמון החתים בקבוצה את ורמוט, את אלמוג כהן, את ישראל זגורי, את איתי שכטר, את הזרים שהמאמן דרש ממנו.

יאללה, נמאס לי להתווכח כבר עם אנשים שלא משנה מה תהיה המציאות, הם כבר יסובבו את העובדות ככה שיתאמו לאג'נדה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:40 
אדום נחמד כתב:
ועל ההדחה מאירופה חתומים בן שמעון והשחקנים, שעליהם לא היה שום לחץ. כנ"ל לגבי ההדחה מהגביע ושאר הפאשלות בתחילת העונה.

אתה יודע, מנכ"ל נמדד בהצלחה של החברה שלו, למרות שבסוף את העבודה עושים העובדים ולא הוא.

גם מוני הראל וגם טביב הביאו הישגים לקבוצה הזאת עם סדר גודל דומה של תקציבים, אפילו בעונה של טביב לבד לקחנו גביע.
זה הופך אותם למנהלים לתפארת? ממש לא. אבל זה מראה עד כמה רמון הוא מנהל בדיחה.

כאשר בשנה וחצי אנחנו חווים אינסוף השפלות ואפס הצלחות, אז הבעיה היא אצל אדון רמון, לא אצל אף אחד אחר.
אם מצרפים את זה לשתי קדנציות קודמות כושלות ביותר שלו שכמעט הסתיימו בירידה, מגיעה המסקנה המתבקשת שהבנאדם הזה צריך לא להיות בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
רמון הציע לשחקנים בונוס על הפסדים? מענק ירידה?
על מה אתם מדברים בכלל?
סיפורי פוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה יודע, מנכ"ל נמדד בהצלחה של החברה שלו, למרות שבסוף את העבודה עושים העובדים ולא הוא.

גם מוני הראל וגם טביב הביאו הישגים לקבוצה הזאת עם סדר גודל דומה של תקציבים, אפילו בעונה של טביב לבד לקחנו גביע.

כאשר בשנה וחצי אנחנו חווים אינסוף השפלות ואפס הצלחות, אז הבעיה היא אצל אדון רמון, לא אצל אף אחד אחר.
אם מצרפים את זה לשתי קדנציות קודמות כושלות ביותר שלו שכמעט הסתיימו בירידה, מגיעה המסקנה המתבקשת שהבנאדם הזה צריך לא להיות בהפועל.

אני לא זוכר גול של טביב או חילוף של הראל שהביאו לנו ניצחון
פרדי דוד לקח גביע ומקום 3 למרות כל הבלאגן שהיה עם ההנהלה וטביב
בן שמעון המאמן עם הכי הרבה שקט בעשור האחרון (אפילו לגוטמן לא היה כזה שקט) גם מהקהל וגם מההנהלה ותראה לאן הגענו
להאשים את רמון פה זה או גניבת דעת או חוסר מושג בכדורגל

בקשר להודעה הקודמת שלך, אני מסכים איתך שטביב לא הכריח אותו לעשות את זה ואתה מחזק את מה שאני אומר
אם רמון לא היה עושה את כל זה אז היינו מתחילים את העונה הזאת כמו שנתחיל את העונה הבאה
עם תקציב מינימום בלי כוכבים ובלי שאיפות
למכור את השחקנים ליריבות זה או למכור אותם ולעשות עליהם כסף או שהם היו שם השנה בלי שעשית על זה כסף אז מה עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 17:59 
נועם שחם כתב:
pogi כתב:
MoToBOy כתב:

מצטער אבל זה קשקוש

אם לא היית מכיר אותך פה קצת זמן הייתי מתחיל לחשוד אחרי הודעה כזו. רמון קיבל קבוצה בריאה עם נכסים???

רמון קיבל קבוצה עם חובות מאד גדולים ועד לרגע זה מתנהלים הליכי בוררות בקשר לחובות האלו.

רמון קיבל קבוצה עם מחלקת נוער מפוררת ומרוסקת.

רמון החזיר לקבוצה את גילי ורמוט.

רמון מינה לקבוצה את המאמן הכי מבוקש בשוק המאמנים הישראלים.

רמון החליף שני מאמנים - את אבוקסיס ואת פרדי דוד ובשני המקרים הוא קיבל החלטה נכונה.

רמון לא החליף שחקנים. המקסימום שאתה יכול להאשים אותו זה בכך שנתן למאמן סמכויות נרחבות מדי. זו אולי טעות בדיעבד, אבל בטח לא משהו שהופך אותו לאוייב העם.

אגב, כמה שחקנים החתים יעקב שחר בזמן הזה? החליף, ייבש, החזיר וקנה?

בינתיים, רמון החתים בקבוצה את ורמוט, את אלמוג כהן, את ישראל זגורי, את איתי שכטר, את הזרים שהמאמן דרש ממנו.

יאללה, נמאס לי להתווכח כבר עם אנשים שלא משנה מה תהיה המציאות, הם כבר יסובבו את העובדות ככה שיתאמו לאג'נדה שלהם .

יכולתי לרשום לך עמוד לכל שורה שכתבת, אבל אני אענה בקצרה.

- רמון קיבל קבוצה עם חובות? אני לא מכיר קבוצות עם חובות שמביאות שחקנים במאות אלפי דולרים כמו ורמוט ושכטר. גם לא זכור לי שהמועדון חויב לשלם חובות מתקופת טביב (בכל מקרה עפ"י ההסכם כפי שרמון הציג אותו, החובות מתקזזים מהתשלום לטביב).

- רמון קיבל מחלקת נוער מרוסקת? שוק טוטאלי! כבר שנים שמחלקת הנוער שלנו מרוסקת, זה ממש קשור לקטסטרופה שאנחנו נמצאים בה עכשיו.
-החליף את אבוקסיס ואת פרדי? ומי הביא אותם? אני? אתה? מי החתים את אבוקסיס לעוד שנה בשיא תקופת הכישלון? המשתמש "נירוג"?

-לא החליף שחקנים? אז עוד פעם, מי כן החליף? מי הביא לך את הכשרונות העולים פנסטיל, דג'מבה וקוטניו רק כדי להחליף אותם בניר נחום, פאביצ'ביץ, קוסטה ורוצ'לה? אני יכול לומר לך שזה לא אני עשיתי את זה. נתן סמכויות נרחבות מידי למאמנים? מעולה! זה שאתה נותן סמכויות לא פוטר אותך מאחריות לתוצאות הכושלות.

-מה יעקב שחר עשה? אין לי מושג. אני רק יודע שהוא לא התחנן אלינו שינקח את הכוכבים שלו אלא להפך.

- החתים את ורמוט, שכטר אלמוג כהן וזגורי- כל הכבוד! ולאן הגענו איתם? אתה לא חושב שאם היינו בונים קבוצה מאוזנת בתקציב שתפור למידות שלנו היינו יכולים להגיע להישגים טובים יותר? סך הכל אני לא חושב שבשביל להפסיד בדרבי 4:0 צריך את אלמוג כהן ובשביל לסיים את הליגה אחרי סיבוב צריך את שכטר וזגורי. אבל באמת תודה לבעלים הדגול שהביא לנו את ה"כוכבים" האלה במאות אלפי דולרים והביא אותנו למצב שאי אפשר לשלם משכורות.

אני מצטער אבל לא אני זה שמסובב כאן את העובדות, אני רשמתי את העובדות כפי שהן
רמון הוא ממש לא אויב העם, אבל כדי לרסק מועדון כדורגל לא צרי להיות אויב עם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 18:13 
MoToBOy כתב:
pogi כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא זוכר גול של טביב או חילוף של הראל שהביאו לנו ניצחון
פרדי דוד לקח גביע ומקום 3 למרות כל הבלאגן שהיה עם ההנהלה וטביב
בן שמעון המאמן עם הכי הרבה שקט בעשור האחרון (אפילו לגוטמן לא היה כזה שקט) גם מהקהל וגם מההנהלה ותראה לאן הגענו
להאשים את רמון פה זה או גניבת דעת או חוסר מושג בכדורגל

בקשר להודעה הקודמת שלך, אני מסכים איתך שטביב לא הכריח אותו לעשות את זה ואתה מחזק את מה שאני אומר
אם רמון לא היה עושה את כל זה אז היינו מתחילים את העונה הזאת כמו שנתחיל את העונה הבאה
עם תקציב מינימום בלי כוכבים ובלי שאיפות
למכור את השחקנים ליריבות זה או למכור אותם ולעשות עליהם כסף או שהם היו שם השנה בלי שעשית על זה כסף אז מה עדיף?

בו נתחיל מזה שפרדי היה רוצה לזכות בגסיע אבל מי שזכה בגביע זה ניצן שירזי

עכשיו תקשיב, רב"ש נכשל כישלון טוטאלי והוכיח שאין לו יכולות לאמן קבוצה גדולה.
הכישלון המקצועי הוא שלו.

אבל, כשמסתכלים בתמונת מאקרו, על כל מה שקרה מאז שהגיע רמון ועד עכשיו, אי אפשר לנתק אותו מהתוצאות.
הכסף נמצא אצלו- הוא הבעל בית. הוא זה שמנהל את העניינים. כשמגיע המאמן ומבקש ממנו להחתים שוער מקריית שמונה במשהו כמו מליון שקל, התפקיד שלו זה לתת לאותו מאמן כאפה לפרצוף ולהגיד לו "יש לנו כבר שוער". במיוחד במצב הכלכלי שלנו. כשאתה מתעלם מהמצב הכלכלי, בונה תקציב שלם על הלוואות ו"הבטחות" מחברים. נותן למאמנים לעשות ככל העולה על רוחם מבלי לתת דין וחשבון. האחריות בסופו של דבר היא שלך. ככה זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 18:16 
ההבדל ביני לבינך, הוא שאני לא בא להגיד שרמון הוא איזה סיפור הצלחה, אבל אני גם לא חושב שההצגה שלו כאיזה כשלון נוראי היא במקום. היו לו החלטות טובות יותר ופחות, סיכום התקופה שלו הוא לא סיפור הצלחה, אבל ביחס למצב בו היינו בקיץ של עזיבת טביב, המצב סביר. אני עוד לא רואה את המועדון מתרסק כלכלית או מקצועית.

אפשר לכתוב משפט ביקורת עם נקודה בסוף, ואפשר לשים בסופו שלושה סימני קריאה!!!

בגדול, אני לא חושב שרמון עולה בהרבה על המנהלים הקודמים שהיו למועדון בעשור האחרון וגם לא ממש נופל מהם. החסרון הגדול שלו הוא שאין לו הון שהוא יכול להזרים לקבוצה, אבל זה מצב נתון שאני לא מייחס לחובתו. זה לא שיש לרמון מליונים שהוא מסרב להזרים לקבוצה ולפחות הוא לא שודד את קופת הקבוצה כמו קודמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 18:39 
נועם שחם כתב:
ההבדל ביני לבינך, הוא שאני לא בא להגיד שרמון הוא איזה סיפור הצלחה, אבל אני גם לא חושב שההצגה שלו כאיזה כשלון נוראי היא במקום. היו לו החלטות טובות יותר ופחות, סיכום התקופה שלו הוא לא סיפור הצלחה, אבל ביחס למצב בו היינו בקיץ של עזיבת טביב, המצב סביר. אני עוד לא רואה את המועדון מתרסק כלכלית או מקצועית.

אפשר לכתוב משפט ביקורת עם נקודה בסוף, ואפשר לשים בסופו שלושה סימני קריאה!!!

בגדול, אני לא חושב שרמון עולה בהרבה על המנהלים הקודמים שהיו למועדון בעשור האחרון וגם לא ממש נופל מהם. החסרון הגדול שלו הוא שאין לו הון שהוא יכול להזרים לקבוצה, אבל זה מצב נתון שאני לא מייחס לחובתו. זה לא שיש לרמון מליונים שהוא מסרב להזרים לקבוצה ולפחות הוא לא שודד את קופת הקבוצה כמו קודמו.

השתי שורות האחרונות שלך הן בדיוק העניין.
המנהלים הקודמים שלנו (טביב והראל) לא שפכו פה מליונים, לדעתי התקציבים בשנתיים האחרונות עולים על שלהם, לכן אני לא רואה את העובדה שאין לו הון כחסרון הגדול ביותר שלו.
אני דווקא אומר לא אחת שמזל שלרמון אין עוד כסף אחרת הוא היה זורק גם אותו לפח.

כמו שציינתי גם טביב וגם הראל הגיעו עם אותו סדר גודל של כסף להישגים. זה כמובן לא הופך אותם למנהלי על. פשוט רמון משתייך, שלא באשמתו, לקבוצה של אנשים שאיפה שהם נוגעים לא צומח דשא.
הוא הוכיח את זה בקדנציה הראשונה בהפועל, גם בקדנציה השנייה וגם באינספור תפקידים ציבוריים שמילא.
אתה לא רואה את המועדון מתרסק, אבל אני מאוד מוטרד ולדעתי אם או בלי רוכש אסור שרמון ימשיך לנהל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2014, 18:45 
אתה חושב שהראל וטביב ניהלו טוב יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 309 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: