תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:53 
סיכום המשחק בדה באזר - http://tinyurl.com/ntn3mlj

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
השלט שאתה תלית בשער 7 העביר את הנקודה מספיק טוב. כל המוסיף גורע.

אני מניח שדיברת אלי אבל היה לי קשה לתלות שלט מהבית, וגם אם הייתי תולה לא בטוח שהאנשים בשכונה שלי היו מבינים על מה מדובר...
אגב, אתה רק מחזק את הטענה שלי. האולטראס בוחרים את המלחמות שלהם לפי מה שנראה להם ולא נלחמים מלחמות בשביל כל הקהל, גם כי זה לא ממש התפקיד שלהם והם מציינים את זה שוב ושוב בכל מקום אפשרי. שיהיה להם לבריאות, בשיא הכנות. הטענה שלי היא לא כלפיהם אלא כלפי מי שחושב שהאולטראס מייצגים משהו או מישהו מלבד עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם שי בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2720063

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
בהתחלה תהיתי למה אין שם אף שאלה מקצועית, לטוב ולרע: על מצבים נייחים, מסירות, כושר וכו'. ואז הבנתי. זה ראיון שסופית ממקם את שי אבוטבול בתור הרבה דברים אחרים שקשורים למועדון - חוץ משחקן כדורגל. יחסי אוהדים-הנהלה, יחסי שחקנים-הנהלה, יחסי שחקנים-שחקנים, יחסי שחקנים-מאמן. זה פשוט אוסף קלישאות שטחי, ומעניין גם מי הטיפוסים השטחיים שיתלהבו מהדבר הזה. חבל שכבר יש בהפועל מישהו שממונה על הקשר עם הקהל, אחרת הייתי שם אותו בתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:14 
kobster כתב:
הלוואי שאותה תשוקה ואותן אנרגיות היו מוצגות גם אחרי ששיחררו את שכטר ורימו את כל האוהדים שקנו מנוי.
אה סליחה, היה איזה שלט שהרימו במחצית למשך שתי שניות ורבע שלא באמת אמר משהו.

.

והנה יצא המרצע מן השק.
מי שרוצה לתקוף את אולטראס הפועל, תמיד ימצא את הסיבה ותמיד יסובב את העולם למען האג'נדה שלו.
כששחררו את איתי שכטר, הרימו שלט נגד ההנהלה לכמה דקות. לדעתי היה צריך לעשות יותר נגד המהלך הבזיוני הזה של ההנהלה.
כשההנהלה בחרה לעשות משחק ראווה נגד משטרת ישראל, גם הרימו שלט נגד ההנהלה למשך כמה דקות.
כשהתאים לאדון קובסטר שאולטראס הפועל יוצא נגד ההנהלה, אז הוא תיאר את המחאה כאירוע לא מספק "הניפו אותו למשך שתי שניות ורבע".
כשלא התאים לאדון קובסטר, אז את אותה פעולה, שנמשכה אותו פרק זמן, אם לא פחות,, הוא כבר תיאר כמלאה בתשוקה ואנרגיות.
אבל העיקר שאנחנו הבעיה. לא אלו שאין להם אפילו את האינטגריטי להתסכל ולבדוק מה הם עושים למען הדברים שהם מאמינים בהם ומה הם נותנים עבור הקהל הזה. לבקר הכי קל.
תהיו בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:16 
http://forum.12p.co.il/index.php?s=93ff ... pic=154114
מישהו מההנהלה מקווה ששם עין על האשכול הזה, שיבדקו בלאן היסטורית רכישה. יוצא להם משתלם יכולים למכור ניקובים ב50 נגד ב"י וק"ש ולצאת עם כרטיס לדרבי ב100
תמונה של אוהד מכבי משם שקנה:
תמונה

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 11 פברואר 2014, 16:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בהתחלה תהיתי למה אין שם אף שאלה מקצועית, לטוב ולרע: על מצבים נייחים, מסירות, כושר וכו'. ואז הבנתי. זה ראיון שסופית ממקם את שי אבוטבול בתור הרבה דברים אחרים שקשורים למועדון - חוץ משחקן כדורגל. יחסי אוהדים-הנהלה, יחסי שחקנים-הנהלה, יחסי שחקנים-שחקנים, יחסי שחקנים-מאמן. זה פשוט אוסף קלישאות שטחי, ומעניין גם מי הטיפוסים השטחיים שיתלהבו מהדבר הזה. חבל שכבר יש בהפועל מישהו שממונה על הקשר עם הקהל, אחרת הייתי שם אותו בתפקיד הזה.

הדבר הכי גרוע בהפסד אתמול זה שיחשבו שעקב חסרונו לא ניצחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

במכבי היו שואלים אותם על ספרינטים, סגירה אלכסונית ולחץ בשליש של היריבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
kobster כתב:
הלוואי שאותה תשוקה ואותן אנרגיות היו מוצגות גם אחרי ששיחררו את שכטר ורימו את כל האוהדים שקנו מנוי.
אה סליחה, היה איזה שלט שהרימו במחצית למשך שתי שניות ורבע שלא באמת אמר משהו.

.

והנה יצא המרצע מן השק.
מי שרוצה לתקוף את אולטראס הפועל, תמיד ימצא את הסיבה ותמיד יסובב את העולם למען האג'נדה שלו.
כששחררו את איתי שכטר, הרימו שלט נגד ההנהלה לכמה דקות. לדעתי היה צריך לעשות יותר נגד המהלך הבזיוני הזה של ההנהלה.
כשההנהלה בחרה לעשות משחק ראווה נגד משטרת ישראל, גם הרימו שלט נגד ההנהלה למשך כמה דקות.
כשהתאים לאדון קובסטר שאולטראס הפועל יוצא נגד ההנהלה, אז הוא תיאר את המחאה כאירוע לא מספק "הניפו אותו למשך שתי שניות ורבע".
כשלא התאים לאדון קובסטר, אז את אותה פעולה, שנמשכה אותו פרק זמן, אם לא פחות,, הוא כבר תיאר כמלאה בתשוקה ואנרגיות.
אבל העיקר שאנחנו הבעיה. לא אלו שאין להם אפילו את האינטגריטי להתסכל ולבדוק מה הם עושים למען הדברים שהם מאמינים בהם ומה הם נותנים עבור הקהל הזה. לבקר הכי קל.
תהיו בריאים.

הבנת הפוך לחלוטין. תקרא את ההודעות שלי ותראה שרשמתי שאתם לא הבעיה. הבעיה היא במי שמצפה מכם להיות מה שאתם לא. שלטים, דגלים,משרוקיות, מחאות, ווטאבר. אולטראס הפועל (יהיה הארגון הזה אמורפי ככל שיהיה) נלחם את המלחמות שלו, פעם זה מתחבר עם הדעות של הקהל הרחב ופעם לא.
אני מוריד ממכם את האחריות של לייצג את הקהל כי זה גם מה שאתם טוענים בכל מקום אפשרי, איך גם זה לא בסדר ?

אגב, וזה גם בהמשך ל 19, אני לא מאמין בלהפיל על אנשים אחרים לעשות משהו שאני יכול לעשות בעצמי, בכל אספקט בחיים. במקרה של ההנהלה הנוכחית, את הצעדים שלי אני לא עושה עם שלטים ותהלוכות.
רק בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:33 
ערן כתב:
בהתחלה תהיתי למה אין שם אף שאלה מקצועית, לטוב ולרע: על מצבים נייחים, מסירות, כושר וכו'.

מתי לאחרונה ראית ראיון כלשהו בכלי תקשורת כלשהו שיש בו שאלות מקצועיות? וחוץ מזה, שי אחראי לשאלות של הכתב? אולי אם היה שואל אותו שאלות מקצועיות הוא היה נותן תשובות לענין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
ערן כתב:

הדבר הכי גרוע בהפסד אתמול זה שיחשבו שעקב חסרונו לא ניצחנו

לדעתי עם שי בהרכב אתמול היינו נראים יותר טוב
לא בגלל שהוא כזה טוב, אלא בגלל שבראיין חלש והשילוב שלו עם סאשה נוראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
ערן כתב:
במכבי היו שואלים אותם על ספרינטים, סגירה אלכסונית ולחץ בשליש של היריבה?
מצחיק שטענת פה כמה וכמה פעמים שיש איזו אובססיה על מכבי, כשאתה זה ששולף אותה בכל פעם. מה הקשר למה שכתבתי?
זה ראיון שכל קשר בינו ובין כדורגל לא קיים. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אם היית קורא בין השורות היית מבין שהראיון הזה נועד להזכיר לכולם איך שי אבוטבול הוא הסמל הגדול והאולטימטיבי של הפועל תל אביב, כי מה לעשות שכנראה המעמד שלו בחדר ההלבשה החל להתערער קצת. ולכן לא סתם ציינתי שאין בראיון הזה מילה אחת על כדורגל. נתפסתם ל"מסירות" ו"מצבים נייחים", אבל זו היתה רק דוגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:41 
אבל ככה זה תמיד בראיונות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:55 
ערן כתב:
נועם, אם היית קורא בין השורות היית מבין שהראיון הזה נועד להזכיר לכולם איך שי אבוטבול הוא הסמל הגדול והאולטימטיבי של הפועל תל אביב, כי מה לעשות ש כנראה המעמד שלו בחדר ההלבשה החל להתערער קצת . ולכן לא סתם ציינתי שאין בראיון הזה מילה אחת על כדורגל. נתפסתם ל"מסירות" ו"מצבים נייחים", אבל זו היתה רק דוגמה.

קיבלת אתמול משחק בלי שי. מרוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 16:58 
באמת אני יושב בבית ותופס את הראש למה אנשים אטומים ולא מבינים על מה הבעיה. צריך להזכיר לכם את כל אוהדי הפועל שנשלחו על ידי שוטרים לבית חולים? צריך להזכיר לכם את השוטר יס"מ שהוריד לאוהד הפועל אשך? צריך להזכיר לכם מה קרה אז בטדי שתפס כותרות בחדשות? את השוטר שחטף לתינוק בקבוק מהיד? את השוטרים שהכניסו לדשה חולה סרטן צולע ופיצצו אותו מכות רק בגלל שקבל על זה ששוטר ביציע הכניס לילד בן 12 מכשיר קשר בראש... גם את זה צריך להזכיר? או אולי שעל כל אבוקה שהייתה 10 אוהדים היו נעצרים כי המשטרה לא יודעת מי הדליק אז בוא נעצור את כולם, את הבחורה ששוטר ריסק לה את הטלפון כי צילמה אותו נותן מכות לאוהד אחר, את הבאלגן בקריית 8 ששוטר דרס עם הסוס אוהדת הפועל, ששוטר ריסק לאוהד את הפנים ועשה לו 3 שברים באף רק כי הגן בגופו על הבן שלו שהשוטרים ניפחו בבעיטות כשהוא על הרצפה, רוצים להמשיך? אפשר שבוע לשבת ולכתוב למה לא צריך לשחק איתם.

http://www.ultrashapoel.com/article.php?sid=532

http://red-fans.com/Article.asp?id=10087

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 88,00.html

http://www.carmi-law.co.il/Article/47/% ... 7%A7%D7%9C

זו רק רשימה חלקית אפילו לא אחוז אחד ממה שקורה וזה עוד רק לנו, גם ביום יום שאנחנו בתור אזרחים ולא אוהדים הם הגוף הכי שנוא במדינה.

ומי שזה לא הספיק לו כדי להבין למה לא לשתף איתם פעולה שילך לפסיכולוג.

חוץ מזה לאף אוהד גדול ככל שהיה (והיו כמה כאלה בזמן האחרון) לא עשו משחק ראווה, רוצה להנציח? תכין שלט! יש עוד 1000 דרכים להנצחה שהם לא על חשבון אלה שסבלו וסובלים מהמשטרה.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 11 פברואר 2014, 17:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
לא. תופתע, אני חושב שאתמול היינו יכולים להיעזר במסירות מדויקות שלו, בייחוד בדקות שבהן עכו הסתגרה.

אבל מה שלא מקובל עלי, וימשיך כנראה להרוס לי את החיים, זה שבכל קיץ ברור שחייבים להביא קשר אמצע מעולה, ושבכל קיץ מתפשרים בסופו של דבר על קשר אמצע חלש, ושבכל תחילת עונה מנסים את הקשר החלש על חשבון אבוטבול, ושבמהלך העונה פתאום מבינים שאולי שי אבוטבול יותר טוב מהשחקן החלש, ואז שי אבוטבול הופך - שוב! - לשחקן שבו תלויה הפועל תל אביב. ולאן זה מקדם את הפועל תל אביב, במהלך העונה ובעתיד? לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:01 
יא-אללה, רק לראות את התמונה מלמעלה של המכביסט עם הכרטיסים ולהיזכר איזה הנהלה מחורבנת גיס חמישי יש למועדון הזה ולמה בחיים יותר לא נגיע לשום הישג ספורטיבי משמעותי.
הצעד חסר האחריות הזה זה בדיוק כמו להעביר את הדרבי לרמת גן ואפילו קצת יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:03 
ערן כתב:
לא. תופתע, אני חושב שאתמול היינו יכולים להיעזר במסירות מדויקות שלו, בייחוד בדקות שבהן עכו הסתגרה.

אבל מה שלא מקובל עלי, וימשיך כנראה להרוס לי את החיים, זה שבכל קיץ ברור שחייבים להביא קשר אמצע מעולה, ושבכל קיץ מתפשרים בסופו של דבר על קשר אמצע חלש, ושבכל תחילת עונה מנסים את הקשר החלש על חשבון אבוטבול, ושבמהלך העונה פתאום מבינים שאולי שי אבוטבול יותר טוב מהשחקן החלש, ואז שי אבוטבול הופך - שוב! - לשחקן שבו תלויה הפועל תל אביב. ולאן זה מקדם את הפועל תל אביב, במהלך העונה ובעתיד? לשום מקום.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
כן, רק שזה לא אשמת שי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:05 
אפרופו שי, אני חושב שאחרי המשחק מול עכו הבנתי שהשחקן הכי מזיק בהפועל זה גרזיציץ.
זה שהעמדה הזאת נותרת ללא שחקן משמעותי כבר כמה שנים טובות זה מחדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מכיר את משפחת שובל יחסית טוב ובעיקר את הנכד של מי שלכבדו משחק הראווה, גם הוזמנתי למשחק ויכול להיות שאגיע. לפי דעתי וגם אמרתי את זה היה עדיף אולי שהמשחק היה נגד שחקני עבר או אוהדים ולא נגד המשטרה. אבל אין מה לעשות כך נקבע המשחק ואם אני יגיע אז זה יהיה כדי לכבד את איתי ואת המשפחה שלו וממש לא אכפת לי מהצד של המשטרה אכפת לי מכך שזה משחק לזכרו שדרך אגב היה אוהד שרוף מאוד של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:25 
19 כתב:
ערן כתב:

כל מילה.

נכון, אבל שי לא אשם בזה, וכולם בקיץ מקווים לשחקן טוב יותר ממנו, אז את מי אתם משכנעים?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 11 פברואר 2014, 17:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:25 
קרספו אני מבין את מה שאתה כותב.
אני מכיר את הבעיה שיש עם המשטרה ביציעים ומחוצה לה.
אבל צריך לדעת להבדיל שהאיש היה קצין בכיר במשטרה ולכן יש היגיון במשחק נגד המשטרה.
המשטרה זה גוף ענק, זה לא אומר שמשחקים דווקא מול אלו שעושים את הבעיות במגרשי הכדורגל.
אני חושב שהעניין הזה פשוט יצא מפרופורציה, האולטראס לא חייבים ולא צריכים להגיב לכל דבר שקשור למועדון ובמיוחד דבר זניח שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:26 
דבר ראשון יוזמה מבורכת על המיני מנוי :ROSE:
איך למנוע מאוהדי מכבי את שער 8? פשוט מאוד, כל אוהד מכבי שיכנס לשער 8 יורחק. פשוט וקל

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:33 
לירון האדום כתב:
קרספו אני מבין את מה שאתה כותב.
אני מכיר את הבעיה שיש עם המשטרה ביציעים ומחוצה לה.
אבל צריך לדעת להבדיל שהאיש היה קצין בכיר במשטרה ולכן יש היגיון במשחק נגד המשטרה.
המשטרה זה גוף ענק, זה לא אומר שמשחקים דווקא מול אלו שעושים את הבעיות במגרשי הכדורגל.
אני חושב שהעניין הזה פשוט יצא מפרופורציה, האולטראס לא חייבים ולא צריכים להגיב לכל דבר שקשור למועדון ובמיוחד דבר זניח שכזה.

העניין הזה של שלט שהונף לדקה וחצי? צודק, באמת יצא מפרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:34 
19 כתב:
ערן כתב:

כל מילה.

יכול להיות, אבל זה בטח לא משהו שיכול לעמוד לחובתו של אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
ערן כתב:

כל מילה.

נכון, אבל שי לא אשם בזה, וכולם בקיץ מקווים לשחקן טוב יותר ממנו, אז את מי אתם משכנעים?

תאמין לי שיש מספיק אוהדים שקונים את הבלוף הזה, מקצועית ו״ערכית״. וראיונות כאלה רק עוזרים לשמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:41 
ערן כתב:
NARKOTIKA כתב:
19 כתב:
ערן כתב:

כל מילה.

תאמין לי שיש מספיק אוהדים שקונים את הבלוף הזה, מקצועית ו״ערכית״. וראיונות כאלה רק עוזרים לשמר את זה.

ערכית גם אני קונה את הבלוף הזה, וטוב לי עם זה. מקצועית- מה אני אגיד לך, אם הוא היה יושב על חוזה סנטדרטי של שחקן סגל רוטציה- בסביבות ה120 אלף דולר נטו, אז הוא בחלט מתאים. גם השנה הוכח למרות כל האנטי שיש נגדו שהוא יכול לתת תפוקה, ולפעמים מול קבוצות קטנות הוא האופציה הכי טוב שיש לנו, וספק אם יש שחקן ישראלי בארץ (שרלנווטי ללדבר עליו בקשר של "להביא") שהייתי מעדיף על פניו במשחקים האלה.

אני לא רואה איפה בקיץ יש אנשים שצועקים "למה מביאים קשר אמצע, יש את שי!". אתה נתקלת בדבר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 17:48 
נדמה כי האולטראס הופך את עצמו לגוף דו פרצופי בעל פיצול אישיות , איך יכול להיות שמצד אחד הוא מקדם ערכים ליברלים פלורליסטים וסוציאלים ואליו מצד שני ערכים אי סובלניים אנטי דמוקרטים ואנטי פלורליסטים, על גבול הגזענות
לא ברור לאיזה כיוון הם הולכים ... אבל אין ספק שהם לוקחים את כולנו איתם עם אנחנו אוהבים את זה או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: