villa crespo כתב:
kobster כתב:
הלוואי שאותה תשוקה ואותן אנרגיות היו מוצגות גם אחרי ששיחררו את שכטר ורימו את כל האוהדים שקנו מנוי.
אה סליחה, היה איזה שלט שהרימו במחצית למשך שתי שניות ורבע שלא באמת אמר משהו.
.
והנה יצא המרצע מן השק.
מי שרוצה לתקוף את אולטראס הפועל, תמיד ימצא את הסיבה ותמיד יסובב את העולם למען האג'נדה שלו.
כששחררו את איתי שכטר, הרימו שלט נגד ההנהלה לכמה דקות. לדעתי היה צריך לעשות יותר נגד המהלך הבזיוני הזה של ההנהלה.
כשההנהלה בחרה לעשות משחק ראווה נגד משטרת ישראל, גם הרימו שלט נגד ההנהלה למשך כמה דקות.
כשהתאים לאדון קובסטר שאולטראס הפועל יוצא נגד ההנהלה, אז הוא תיאר את המחאה כאירוע לא מספק "הניפו אותו למשך שתי שניות ורבע".
כשלא התאים לאדון קובסטר, אז את אותה פעולה, שנמשכה אותו פרק זמן, אם לא פחות,, הוא כבר תיאר כמלאה בתשוקה ואנרגיות.
אבל העיקר שאנחנו הבעיה. לא אלו שאין להם אפילו את האינטגריטי להתסכל ולבדוק מה הם עושים למען הדברים שהם מאמינים בהם ומה הם נותנים עבור הקהל הזה. לבקר הכי קל.
תהיו בריאים.
הבנת הפוך לחלוטין. תקרא את ההודעות שלי ותראה שרשמתי שאתם לא הבעיה. הבעיה היא במי שמצפה מכם להיות מה שאתם לא. שלטים, דגלים,משרוקיות, מחאות, ווטאבר. אולטראס הפועל (יהיה הארגון הזה אמורפי ככל שיהיה) נלחם את המלחמות שלו, פעם זה מתחבר עם הדעות של הקהל הרחב ופעם לא.
אני מוריד ממכם את האחריות של לייצג את הקהל כי זה גם מה שאתם טוענים בכל מקום אפשרי, איך גם זה לא בסדר ?
אגב, וזה גם בהמשך ל 19, אני לא מאמין בלהפיל על אנשים אחרים לעשות משהו שאני יכול לעשות בעצמי, בכל אספקט בחיים. במקרה של ההנהלה הנוכחית, את הצעדים שלי אני לא עושה עם שלטים ותהלוכות.
רק בריאות.