תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
רמון יגייס הכסף שיחסר ויעזוב את הפועל
עבדורחימי שוב מועמד למכירה לכיסוי הגרעון
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=229390

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ג 11.02
הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 11:58 
כמה שהו פוליטיקאי -
ציטוט:
רמון לא מופתע מכך ששוב לא עמדו בהבטחות שנתנו לו. כמו שהוא ידע לגייס בתחילת העונה 10 מיליון שקלים, רמון ידע לגייס את מה שחסר, ופשוט לא יראו אותו יותר. עידו חג'ג, האחים שרון ואיציק ניסנוב, מאיר תושב, סיימון כץ יצטרכו לחתום במקומו על הערבות של 1.3 מיליון שקל ושיעשו מה שהם רוצים עם הקבוצה".

את ה10 מיליון הוא גייס מהלוואת מהבנק ולאן, שכמובן אנחנו נצטרך להתמודד עם ההשלכות אחרי שהוא (והוא כנראה לא) יעזוב. אין שום עדות לכך שרמון שם עד היום שקל, די מדהים שהוא בא בטענות לאנשים שלא זרקו עליו כסף, באמת הם לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
נכתב פה כבר על ההסכמה שלהם לניהול במקומו
אבל לא על כך שהם צריכים לחתום במקומו על הערבויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
מיני מנוי ל3 משחקי הבית הבאים

ציטוט:
זוהי קריאה לכל האדומים: שריינו לעצמכם עוד היום מקום ביציע, בצורה הפשוטה המהירה והמשתלמת ביותר. הקליקו כאן לרכישת מיני-מנוי לשלושת משחקי הבית הקרובים והחשובים: http://bit.ly/1fc9Nr8

שימו לב: המשחק מול בני יהודה יתקיים בשבת הקרובה בשעה 17:00, המשחק מול ק"ש יתקיים בשבת ה-1.3.14 בשעה 15:30. מועד הדרבי טרם נקבע ע"י ההתאחדות.

למעוניינים לרכוש כרטיסים למשחק הקרוב מול בני יהודה בלבד במחיר אחיד של 50 ש"ח לשער 8 ו-100 ש"ח לשערים 2,13, הקליקו כאן: http://bit.ly/1kxPSu2

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:33 
עסקה טובה האמת, הלוואי שימכרו הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
צודק סיימון
תמיד תורם ותומך ב UH
הפעם הם הזגימו,בענק
ציטוט:
בעלי הפועל תל אביב נגד האולטראס: "אין מילים לרוע לב, תתביישו לכם"
מתח בין ההנהלה לאוהדים בעקבות משחק ראווה שייערך בין הקבוצה למשטרה. סיימון כץ, אחד הבעלים, תקף את ארגון האוהדים בפייסבוק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4487067,00.html

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:46 
פאביו כתב:
צודק סיימון
תמיד תורם ותומך ב UH
הפעם הם הזגימו,בענק
ציטוט:
מתח בין ההנהלה לאוהדים בעקבות משחק ראווה שייערך בין הקבוצה למשטרה. סיימון כץ, אחד הבעלים, תקף את ארגון האוהדים בפייסבוק

סימון אולי צודק אבל סימון לא יודע לדבר.
מה קשור הלא מייצגים את ישראל? זה נראה כמו תגובה של אוהד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
zink כתב:

לאוהדי הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
סיימון צודק. וזאת עם כל החוסר הערכה שלי למשטרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:58 
חייבים למכור הכל בשביל לא להשאיר לאוהדי מכבי כרטיסים לשער 8 לדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
מפריע שלא נותנים לצרכנים לבחור מקום בשער 13, אלא "לאן" יבחר להם את המקום בצורה שרירותית, ומסתירים מהם שלא נשארו הרבה מקומות ראויים פנויים ב-13.
בטח ישלחו את הרוב ל-12 או לשורות האחרונות איפה שהעמודים מסתירים.
לקחת את הנתון הזה בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:25 
פאביו כתב:
צודק סיימון
תמיד תורם ותומך ב UH
הפעם הם הזגימו,בענק
ציטוט:

עוד טמטום מבית היוצר של האולטראס. שלט שגורם לאוהדי הפועל להיראות חסרי כל רגישות ואנושיות(לצערי אף אחד לא מבין שרק יושבי שער 5 הם כאלה).
חבורה של טיפשים שרק רוצים להתריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:26 
GATE7 כתב:
פאביו כתב:
צודק סיימון
תמיד תורם ותומך ב UH
הפעם הם הזגימו,בענק
ציטוט:

סימון אולי צודק אבל סימון לא יודע לדבר.
מה קשור הלא מייצגים את ישראל? זה נראה כמו תגובה של אוהד מכבי.

בסדר זה לא חדש ולא הנקודה זה המייצגים את ישראל
הנקודה היא שבאים 30 חבר׳ה ומרשים לעצמם לעשותכל העולה על רוחם ודעתם בלי לחשוב על הצדדים שמסביב שנפגעים. בדיוק כמו שירי השואה. מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
חייבים למכור הכל בשביל לא להשאיר לאוהדי מכבי כרטיסים לשער 8 לדרבי

יגיעו גם לאוהדי מכבי וגם לספסרים.
אם אני אוהד מכבי קודם כל אני מבטיח את המקום שלי ב-200 ש"ח.
כי אם לא אשיג כרטיס לשער של הקבוצה שלי (שלא יהיה פחות מ-120 ש"ח), אצל ספסרים זה יתחיל ב-300.
ואם אשיג זאת לא בעיה למכור אותו ב-200.

ספסרים יחגגו על שער 8.
כאמור, רק מהדרבי הם ירוויחו כסף מהמיני-מנוי הזה.
אבל שלא תחשבו שהם לא יעשו כסף גם מהמשחק מול בני יהודה.
מהר מאד לא יהיו למכירה כרטיסים ל-8, והספסרים ימכרו לשם בערך ב-80 ש"ח.
לא רוצה? לך תקנה ב-100 ש"ח לשער 2 בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:

הנקודה היא שבאים 30 חבר׳ה ומרשים לעצמם לעשותכל העולה על רוחם ודעתם בלי לחשוב על הצדדים שמסביב שנפגעים. בדיוק כמו שירי השואה. מגעיל

וכשהם מעלים שלט "100% אנטי מכבי" הם שואלים מישהו? זה פה לא קומונה שהכל מתנהל בהצבעות רוב של כולם.
גם אני לא מסכים עם המסר שבשלט, אז מה? אם זה מפריע לאנשים, שיניפו שלטים אחרים, שידברו איתם, שיבקרו (כמו שסיימון כץ עושה), שיריבו. אבל לערער על עצם ה"זכות" שלהם להניף את השלט? למה מה קרה?
הם לא צריכים "לחשוב על כל הצדדים". אם אני מחר ארצה להניף שלט בבלומפילד, אני לא אשאל אף אחד ולא אעשה משאל, וככה צריך להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
חבורה של ילדים ערסים.
נ.ב תעיפו תדגלים שמפריעים ליציע לראות את המשחק
נ.ב.ב תפסיקו לסנגר ילדים קטנים עם משקפיים ולהפוך אותם למושפעים שקוראים לזקנים בני זונות רק כי לא "פתחו צפה". אני מתחיל לשנוא אותכם אולטראס הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
בלה בלה בלה בלה בלה.. סיימון כץ :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:47 
שבת חורפית בפתח, קשה לראות יותר מדי אנשים שלא מנויים שיגיעו ולכן גם קניית מיני מנויים לשער 8 לא תשתלם למישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
שבת חורפית בפתח, קשה לראות יותר מדי אנשים שלא מנויים שיגיעו ולכן גם קניית מיני מנויים לשער 8 לא תשתלם למישהו

כנראה שתטבע

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 13:52 
אוקיי אז השלב הבא הוא פתיחה של ארגון אוהדים מתחרה.
אחר כך יעיפו את אבוטובול ויהיו חולצות שחורות אצל אחד הארגונים.
אז קצת טיטולים ו4 שנים בלי דרבי בהן אבוטבול יאמן את הפועל ויכשל.
ואז יגיע רוכש קנדי עשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:02 
הפועל כתב:
red_o כתב:

וכשהם מעלים שלט "100% אנטי מכבי" הם שואלים מישהו? זה פה לא קומונה שהכל מתנהל בהצבעות רוב של כולם.
גם אני לא מסכים עם המסר שבשלט, אז מה? אם זה מפריע לאנשים, שיניפו שלטים אחרים, שידברו איתם, שיבקרו (כמו שסיימון כץ עושה), שיריבו. אבל לערער על עצם ה"זכות" שלהם להניף את השלט? למה מה קרה?
הם לא צריכים "לחשוב על כל הצדדים". אם אני מחר ארצה להניף שלט בבלומפילד, אני לא אשאל אף אחד ולא אעשה משאל, וככה צריך להיות

כל עוד השלט פוגע במישהו אז כן - אתה לא תניף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:06 
red_o כתב:

shlomi1100 כתב:

עוד טמטום מבית היוצר של האולטראס. שלט שגורם לאוהדי הפועל להיראות חסרי כל רגישות ואנושיות(לצערי אף אחד לא מבין שרק יושבי שער 5 הם כאלה).

לא הבנתי מה הקשר לשירי שואה ולדגלים שמישהו אחר הזכיר כאן. אני נגד שירי שואה, חושב שהדגלים מפריעים לעידוד וצריך למצוא את האיזון הנכון, מאד חשוב לי הקהל והעידוד וכפועל יוצא , אירגון אולטראס הפועל. אה כן, ואני מתנגד למשחקי ראווה נגד משטרת ישראל וחושב שזו יריקה בפרצוף שלנו.
אתם מדברים על חוסר רגישות ואנושיות? השלט הזה היה השלט הכי עדין שאפשר, כדי גם להעביר את המסר וגם לא לפגוע בכבוד המשפחה, אז על איזה חוסר רגישות אתם מדברים?
קחו לכם כהנחת יסוד שאין דבר כזה בעולם שהקבוצה תבחר לעשות משחק נגד משטרת ישראל ואנחנו נשתוק כאילו כלום ועכשיו תגידו לי איך אפשר היה להגיב בצורה יותר מאופקת מזה?

כנראה שאין לכם מושג מה היחס של משטרת ישראל לאוהדים, או לחלק מהאוהדים לפחות, אחרת אין כאן אחד שהיה חושב שהמשחק הזה הוא לגיטימי. אני אזרח שומר חוק ואני צריך לעבור התעללות משוטר מזדמן פעמיים בשבוע. כל חטאי הוא שאני רוצה להכניס אביזרי עידוד ליציע. זה מספיק לשוטר כדי לקטלג אותי כעבריין ולהשתמש בכח שנותנים לו, כדי לאיים ולדבר אליי בצורה מגעילה.
כל שבוע צריך להיאבק מחדש בהחלטה שרירותית של שוטר אחר, שרוצה להראות מי הבוס. כל שבוע אוהדים עומלים על תפאורה, מבקשים אישור מראש, בצורה מסודרת, ואז מגיע שוטר ומשנה את ההחלטה שלו. אז מה אם אוהדים עמלו וטרחו. ואז כשמנסים לדבר איתו בהיגיון, אז זה ישר עובר לאיום על מעצרים. כמו שאמרתי, עבריין אני לא.
ולמה אני רושם את כל זה? כי באופן אישי, מניח שכמו רבים כאן, אין דבר שאני שונא יותר מחוסר צדק והתעמרות של חזק בחלש. אין דבר שאני שונא יותר מאנשים שמנצלים את הכח שלהם לרעה. לא משנה אם זה שוטר, קצין בצה"ל, בוס בעבודה או ערס ברחוב. כי ההרגשה הזאת של להיות חסר אונים, מתסכלת כל פעם מחדש. אז לנו אין את הכח להילחם בגוף כ"כ חזק וכ"כ לא הוגן כמו משטרת ישראל. אז אנחנו בולעים את הרוק כל שבוע ויודעים שאלה התנאים ועם זה צריך לחיות.
ואז באה לי הנהלת הפועל ובוחרת מיוזמתה לערוך משחק ראווה עם אותם אנשים שמתעללים בנו כל שבוע. עם אותם אנשים רעי לב שיצטלמו ויחייכו ביום רביעי ויחזרו לסורם ביום שבת וימשיכו להפוך את חיי האוהד לבלתי אפשריים.
אז למה בדיוק אנחנו צריכים לקבל את זה בשיוויון נפש?
אנחנו חסרי הרגישות? אנחנו הרעים בסיפור?
אי אפשר להפעיל קצת מחשבה?
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
הפועל כתב:
red_o כתב:

אז אם אני חושב שהשלט "100% אנטי מכבי" הוא מבזה, מעורר שנאה, ולא קשור לכלום? צריך להוריד אותו?
אני מבטיח לך שיש אוהדים שחושבים ככה.
אם יש שלט "הנהלה זונה" צריך להוריד אותו כי יש הרבה אנשי םשנפגעים וחושבים שההנהלה עושה עבודה מעולה? בחיאת.
אין שום קהילה שמתנהלת בצורה הזאת, אלא במקרים קיצוניים ביותר (שלטים גזעניים למשל).
אם מי שהשלט הופנה אליו נפגע ממנו (ואני יכול להבין אותו, ואני מסכים איתו) זה באמת מאד מצער. באמת, בלי טיפת ציניות. אבל עדיין מותר להניף את השלט ולחשוב אחרת ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:12 
אני קורא את ההודעה של קרספו וחש ייאוש גדול.
אין לי אפילו כוח להיכנס לויכוח (לצערי כבר עשיתי את זה בפייסבוק)...

תהיו בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אני בז עמוקות לתרבות ה"דווקא" וה"בואו תלמדו אותנו" של האולטראס וכתבתי את זה פה לא מעט, אבל אין שום בעיה עם השלט הזה, להפך. אין כמעט אוהד שהלך לכדורגל בעשור האחרון באופן קבוע - כמו ש-19 ציין אתמול, מדובר במנהג די הזוי בסטנדרטים המעודכנים של הפורום הזה - ולא נפגע בצורה כזו או אחרת מהתנהלות המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
אבל קרספו צודק. אי אפשר להתייחס בשוויון נפש למשטרה. היחס שלה לאוהדי הפועל הוא בושה וחרפה, ואסור לסלוח לה על זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:15 
הפועל כתב:
red_o כתב:
הפועל כתב:
red_o כתב:

אז אם אני חושב שהשלט "100% אנטי מכבי" הוא מבזה, מעורר שנאה, ולא קשור לכלום? צריך להוריד אותו?
אני מבטיח לך שיש אוהדים שחושבים ככה.
אם יש שלט "הנהלה זונה" צריך להוריד אותו כי יש הרבה אנשי םשנפגעים וחושבים שההנהלה עושה עבודה מעולה? בחיאת.
אין שום קהילה שמתנהלת בצורה הזאת, אלא במקרים קיצוניים ביותר (שלטים גזעניים למשל).
אם מי שהשלט הופנה אליו נפגע ממנו (ואני יכול להבין אותו, ואני מסכים איתו) זה באמת מאד מצער. באמת, בלי טיפת ציניות. אבל עדיין מותר להניף את השלט ולחשוב אחרת ממנו.

לא אמרתי אסור להניף
רק שכשמניפים שלטים צריך לחשוב על ההשלכות של השלט...

וקרספו, נו באמת.... אני מאמין שהמשפחה יזמה את המהלך והזמינה את ההנהלה
ולא אתה ולא אף אחד יבחר למשפחה כיצד להנציח את קרובם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:16 
villa crespo כתב:
red_o כתב:

shlomi1100 כתב:

אתם מדברים על חוסר רגישות ואנושיות? השלט הזה היה השלט הכי עדין שאפשר, כדי גם להעביר את המסר וגם לא לפגוע בכבוד המשפחה, אז על איזה חוסר רגישות אתם מדברים?
קחו לכם כהנחת יסוד שאין דבר כזה בעולם שהקבוצה תבחר לעשות משחק נגד משטרת ישראל ואנחנו נשתוק כאילו כלום ועכשיו תגידו לי איך אפשר היה להגיב בצורה יותר מאופקת מזה?

כנראה שאין לכם מושג מה היחס של משטרת ישראל לאוהדים, או לחלק מהאוהדים לפחות, אחרת אין כאן אחד שהיה חושב שהמשחק הזה הוא לגיטימי. אני אזרח שומר חוק ואני צריך לעבור התעללות משוטר מזדמן פעמיים בשבוע. כל חטאי הוא שאני רוצה להכניס אביזרי עידוד ליציע. זה מספיק לשוטר כדי לקטלג אותי כעבריין ולהשתמש בכח שנותנים לו, כדי לאיים ולדבר אליי בצורה מגעילה.
כל שבוע צריך להיאבק מחדש בהחלטה שרירותית של שוטר אחר, שרוצה להראות מי הבוס. כל שבוע אוהדים עומלים על תפאורה, מבקשים אישור מראש, בצורה מסודרת, ואז מגיע שוטר ומשנה את ההחלטה שלו. אז מה אם אוהדים עמלו וטרחו. ואז כשמנסים לדבר איתו בהיגיון, אז זה ישר עובר לאיום על מעצרים. כמו שאמרתי, עבריין אני לא.
ולמה אני רושם את כל זה? כי באופן אישי, מניח שכמו רבים כאן, אין דבר שאני שונא יותר מחוסר צדק והתעמרות של חזק בחלש. אין דבר שאני שונא יותר מאנשים שמנצלים את הכח שלהם לרעה. לא משנה אם זה שוטר, קצין בצה"ל, בוס בעבודה או ערס ברחוב. כי ההרגשה הזאת של להיות חסר אונים, מתסכלת כל פעם מחדש. אז לנו אין את הכח להילחם בגוף כ"כ חזק וכ"כ לא הוגן כמו משטרת ישראל. אז אנחנו בולעים את הרוק כל שבוע ויודעים שאלה התנאים ועם זה צריך לחיות.
ואז באה לי הנהלת הפועל ובוחרת מיוזמתה לערוך משחק ראווה עם אותם אנשים שמתעללים בנו כל שבוע. עם אותם אנשים רעי לב שיצטלמו ויחייכו ביום רביעי ויחזרו לסורם ביום שבת וימשיכו להפוך את חיי האוהד לבלתי אפשריים.
אז למה בדיוק אנחנו צריכים לקבל את זה בשיוויון נפש?
אנחנו חסרי הרגישות? אנחנו הרעים בסיפור?
אי אפשר להפעיל קצת מחשבה?
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 14:17 
שחר כתב:
אני קורא את ההודעה של קרספו וחש ייאוש גדול.
אין לי אפילו כוח להיכנס לויכוח (לצערי כבר עשיתי את זה בפייסבוק)...

תהיו בריאים.

ממה אתה חש ייאוש גדול?
הכי קל להוציא אותנו כרעים וחסרי רגישות.
אין לי שום דבר נגד המשפחה וחבל לי שהם בכלל צריכים להיות מעורבים בדבר כזה, אבל איך אתה היית מרגיש אם היית צריך לסבול כל שבוע מאנשים רעים ואטומים, שבאמת לא עשית להם שום דבר רע (מי שמכיר אותי, שיגיד אם אני עבריין או חסר לב) ולא היה לך שום יכולת להשפיע על זה או להילחם בזה. פשוט שום דבר.
כל מה שנשאר לך הוא לבקש מהקבוצה שלך לא לשתף איתפ פעולה באירועים מסוג אלה.
אז מה כ"כ מייאש בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: