red_o כתב:
בסדר זה לא חדש ולא הנקודה זה המייצגים את ישראל
הנקודה היא שבאים 30 חבר׳ה ומרשים לעצמם לעשותכל העולה על רוחם ודעתם בלי לחשוב על הצדדים שמסביב שנפגעים. בדיוק כמו שירי השואה. מגעיל
shlomi1100 כתב:
עוד טמטום מבית היוצר של האולטראס. שלט שגורם לאוהדי הפועל להיראות חסרי כל רגישות ואנושיות(לצערי אף אחד לא מבין שרק יושבי שער 5 הם כאלה).
חבורה של טיפשים שרק רוצים להתריס.
לא הבנתי מה הקשר לשירי שואה ולדגלים שמישהו אחר הזכיר כאן. אני נגד שירי שואה, חושב שהדגלים מפריעים לעידוד וצריך למצוא את האיזון הנכון, מאד חשוב לי הקהל והעידוד וכפועל יוצא , אירגון אולטראס הפועל. אה כן, ואני מתנגד למשחקי ראווה נגד משטרת ישראל וחושב שזו יריקה בפרצוף שלנו.
אתם מדברים על חוסר רגישות ואנושיות? השלט הזה היה השלט הכי עדין שאפשר, כדי גם להעביר את המסר וגם לא לפגוע בכבוד המשפחה, אז על איזה חוסר רגישות אתם מדברים?
קחו לכם כהנחת יסוד שאין דבר כזה בעולם שהקבוצה תבחר לעשות משחק נגד משטרת ישראל ואנחנו נשתוק כאילו כלום ועכשיו תגידו לי איך אפשר היה להגיב בצורה יותר מאופקת מזה?
כנראה שאין לכם מושג מה היחס של משטרת ישראל לאוהדים, או לחלק מהאוהדים לפחות, אחרת אין כאן אחד שהיה חושב שהמשחק הזה הוא לגיטימי. אני אזרח שומר חוק ואני צריך לעבור התעללות משוטר מזדמן פעמיים בשבוע. כל חטאי הוא שאני רוצה להכניס אביזרי עידוד ליציע. זה מספיק לשוטר כדי לקטלג אותי כעבריין ולהשתמש בכח שנותנים לו, כדי לאיים ולדבר אליי בצורה מגעילה.
כל שבוע צריך להיאבק מחדש בהחלטה שרירותית של שוטר אחר, שרוצה להראות מי הבוס. כל שבוע אוהדים עומלים על תפאורה, מבקשים אישור מראש, בצורה מסודרת, ואז מגיע שוטר ומשנה את ההחלטה שלו. אז מה אם אוהדים עמלו וטרחו. ואז כשמנסים לדבר איתו בהיגיון, אז זה ישר עובר לאיום על מעצרים. כמו שאמרתי, עבריין אני לא.
ולמה אני רושם את כל זה? כי באופן אישי, מניח שכמו רבים כאן, אין דבר שאני שונא יותר מחוסר צדק והתעמרות של חזק בחלש. אין דבר שאני שונא יותר מאנשים שמנצלים את הכח שלהם לרעה. לא משנה אם זה שוטר, קצין בצה"ל, בוס בעבודה או ערס ברחוב. כי ההרגשה הזאת של להיות חסר אונים, מתסכלת כל פעם מחדש. אז לנו אין את הכח להילחם בגוף כ"כ חזק וכ"כ לא הוגן כמו משטרת ישראל. אז אנחנו בולעים את הרוק כל שבוע ויודעים שאלה התנאים ועם זה צריך לחיות.
ואז באה לי הנהלת הפועל ובוחרת מיוזמתה לערוך משחק ראווה עם אותם אנשים שמתעללים בנו כל שבוע. עם אותם אנשים רעי לב שיצטלמו ויחייכו ביום רביעי ויחזרו לסורם ביום שבת וימשיכו להפוך את חיי האוהד לבלתי אפשריים.
אז למה בדיוק אנחנו צריכים לקבל את זה בשיוויון נפש?
אנחנו חסרי הרגישות? אנחנו הרעים בסיפור?
אי אפשר להפעיל קצת מחשבה?
בושה וחרפה.