תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רבש
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:19 
19 כתב:
זה שאין מישהו שעדיף עליו כרגע, זו כנראה התכונה הכי בולטת שלו בחצי השנה שלו בהפועל. זה נכון.
שיסיים את העונה, ישפטו אותו בסופה, יחליטו מה רוצים לעשות, הוא יחליט מה הוא רוצה לעשות.

אין יותר מדי טעם לדוש בזה במאניה דיפרסיה כל שבוע מחדש.

זה ברור. אבל זה הטבע פה של האנשים. ושאני אומר שאין מישהו עדיף עליו, זה כי אני רואה בו גם הרבה דברים טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:20 
אני מקווה שכולכם מבינים שבמידה ורמון לא יביא רוכש (די כבר עם ה"יגיע רוכש" הזה. הוא לא "יגיע" לבד), מה שאנחנו רואים היום זה ברצלונה ביחס לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:22 
האדס כתב:
א. רשמתי אם לא יגיע רוכש, לכן ברור גם לי שזו הדרך היחידה להצלחה ממשית.
ב. הראיה הכללית הזו של 22 מיליון שקל היא לא נכונה ומוטעת. כרגע האנשים היחידים ששמים כסף בהפועל הם האוהדים, ברגע שהרמה המקצועית תרד, גם ההכנסה הזו תרד.
אני לא רואה סיטואציה שיש בעונה הבאה יותר מ-6000 מנויים אם לא יבנו פה קבוצה טובה, וקבוצה טובה יבנו רק על בסיס הכנסה מאירופה.
ג. אני שמח שזה מספיק עבורך בשביל להישאר בליגה, אבל זה לא הפועל כדורסל, השאיפות אמורות להיות מעט יותר גבוהות.

תוסיף לזה שאין בלומפילד עונה הבאה, 6000 זה מספר אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אירופה זה החרטה הכי גדולה שהמועדון יכול להמציא.
מי מבטיח שנעבור 3 סיבובים בהנחה ונשיג את הכרטיס לאירופה? ומי מבטיח שאם נעלה לבתים,עונה אחר כך נגיע לאירופה?

ברור שאף אחד לא מבטיח לנו שנצליח לעבור 3 סיבובים, וכמובן אף אחד לא מבטיח שכל שנה נגיע לאירופה.
בגלל זה צריך לקחת דברים בפרופורציות.
נכון שגם בתקציב לא גבוהה להישאר בליגה לא אמורה להיות משימה יותר מדי קשה, אבל בהנחה ואתה משחק באירופה ויש לך תקציב בריא כשאתה לא בונה על הכנסות וכל מה שנכנס זה בונוס, אתה יכול להעמיד קבוצה אטרקטיבית שתשחק יפה בליגה תעלה עם נשמה באירופה, ולהגדיל את הסיכוי למצוא רוכש.
הרבה יותר אטרקטיבי לרוכש קבוצה שמשחקת גבוהה בצמרת ומנסה להתברג לאירופה מקבוצת אמצע טבלה מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אבל נשאר בליגה, מה זה משנה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אוגוסטוס היל כתב:
אני מקווה שכולכם מבינים שבמידה ורמון לא יביא רוכש (די כבר עם ה"יגיע רוכש" הזה. הוא לא "יגיע" לבד), מה שאנחנו רואים היום זה ברצלונה ביחס לעונה הבאה.

הסיכוי שיגיע רוכש תוך 3 חודשים הוא אפסי. ובכל זאת, חייבים להגיע לאירופה כי זו הדרך היחידה להעמיד תקציב ראוי. אנחנו 2 נקודות מחיפה, הם שבוע הבא בטדי, אנחנו בבלומפילד, יאללה צאו מהדיכאון, יהיה מספיק זמן לבכות אם וכאשר במאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:24 
האדס כתב:
ב. הראיה הכללית הזו של 22 מיליון שקל היא לא נכונה ומוטעת. כרגע האנשים היחידים ששמים כסף בהפועל הם האוהדים, ברגע שהרמה המקצועית תרד, גם ההכנסה הזו תרד.
אני לא רואה סיטואציה שיש בעונה הבאה יותר מ-6000 מנויים אם לא יבנו פה קבוצה טובה, וקבוצה טובה יבנו רק על בסיס הכנסה מאירופה.
ג. אני שמח שזה מספיק עבורך בשביל להישאר בליגה, אבל זה לא הפועל כדורסל, השאיפות אמורות להיות מעט יותר גבוהות.

ברור, אבל לא תשיג את זה עם אירופה. בשביל להתחרות על האליפות, אתה צריך להעמיד תקציב של 50 מיליון פלוס מינוס ולהפיק ממנו קרוב ל-100% (כלומר שהכל יילך טוב, בלי פציעות, כושר טוב של שחקנים).
אירופה, אמור לתת לך גם אם אתה מגיע בסביבות 3-4 מיליון שקל לשנה אם אתה מנהל נכון את הכסף שמגיע משם. לנהל נכון זה אומר לא לזרוק הכל בעונה אחת, אלא לחלק על פני כמה שנים קדימה. זה שכל שנה יש ה"אירופה" הזה בחרב מעל צוואר המועדון רק מנציח את ההתנהלות השכונתית.
הרי מה קורה, לא יודעים אם מגיעים לאירופה עד סוף אוגוסט. ככה אי אפשר לבנות קבוצה. אם מהמרים, לוקחים סיכון. אם לא מהמרים, מקטינים את הסיכוי להגיע לאירופה ומביאים שחקנים מאוחר מדי. מועדון צריך להתנהל לפי ההכנסות הבטוחות שלו. אם בשנה אחת יש לך יותר, תחלק את זה קדימה ל-3 שנים ותבטיח לעצמך כל שנה עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:24 
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה. עוד שלושה חודשים בערך נגמרת העונה, מכבי זו מכבי של העונה, ב"ש זו ב"ש של העונה, פ"ת זו פ"ת של העונה, והפועל זו הפועל של העונה. הכל ינוע סביב אותו סדר גודל של יכולת, פעם קצת יותר טוב, פעם קצת פחות טוב.
מי שרוצה להתרגש מהמשחקים הטובים יותר או הטובים פחות בשביל להגיד לאחרים אחר כך "אמרתי לכם", שיהיה לו לבריאות. זה מה יש.

כזאת מחצית שניה מזעזעת והחילוף הראשון מגיע פאקינג בדקה 83, זה מה שיש?
נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אירופה זה החרטה הכי גדולה שהמועדון יכול להמציא.
מי מבטיח שנעבור 3 סיבובים בהנחה ונשיג את הכרטיס לאירופה? ומי מבטיח שאם נעלה לבתים,עונה אחר כך נגיע לאירופה?

ברור שאף אחד לא מבטיח לנו שנצליח לעבור 3 סיבובים, וכמובן אף אחד לא מבטיח שכל שנה נגיע לאירופה.
בגלל זה צריך לקחת דברים בפרופורציות.
נכון שגם בתקציב לא גבוהה להישאר בליגה לא אמורה להיות משימה יותר מדי קשה, אבל בהנחה ואתה משחק באירופה ויש לך תקציב בריא כשאתה לא בונה על הכנסות וכל מה שנכנס זה בונוס, אתה יכול להעמיד קבוצה אטרקטיבית שתשחק יפה בליגה תעלה עם נשמה באירופה, ולהגדיל את הסיכוי למצוא רוכש.
הרבה יותר אטרקטיבי לרוכש קבוצה שמשחקת גבוהה בצמרת ומנסה להתברג לאירופה מקבוצת אמצע טבלה מינוס.

לא עולים עם "נשמה" לאירופה. עולים עם סגל טוב.
במשך שנים התבנית הייתה ברורה, בונים קבוצה טובה, הקהל קונה מנויים וההכנסות מאירופה מכסות את האפשרות להשקעה נוספת של בעלים.
אז עונה אחת זה לא עבד, אז פתאום אירופה זה חרטא, אירופה זה לא משהו שאפשר להתבסס עליו.
איזה תקציב הביא לפה את הקבוצה של 09/10? של 10/11? רק הכנסות מאירופה. בטח לא מה"בעלים". הפיקציה הזו שמטפטפים כבר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

redrony כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה
עוד שלושה חודשים בערך נגמרת העונה, מכבי זו מכבי של העונה, ב"ש זו ב"ש של העונה, פ"ת זו פ"ת של העונה, והפועל זו הפועל של העונה. הכל ינוע סביב אותו סדר גודל של יכולת, פעם קצת יותר טוב, פעם קצת פחות טוב.

מי שרוצה להתרגש מהמשחקים הטובים יותר או הטובים פחות בשביל להגיד לאחרים אחר כך "אמרתי לכם", שיהיה לו לבריאות.

זה מה יש.

אני לא מסכים שזה מה יש. מה יש זה החצי הראשון שהוא הדברים הטובים ברב"ש (ולא משנה נגד מי שיחקנו).
לצערי בא החצי השני ואין מה לעשות, הוא חתום על ההפסד הזה ב-100%. כבר אחרי 5 דקות ראו שהקבוצה עלתה נרפית והוא היה חייב להגיב.
גם בחילופים (עבדורחימי היה חייב לצאת כי הוא פשוט חרב את המשחק) וגם בלתת להם איזו בעיטה שימשיכו לעשות לחץ כמו בחצי הראשון.
דרך אגב, גם לגבי החצי הראשון שהיה טוב יחסית, עדיין, קבלת ההחלטות בסוף ההתקפות היו לא מספיק טובות, המון רבעי וחצאי מצבים שהלכו לאיבוד שעם קצת יותר ריכוז המשחק הזה לא היה מסתבך בכלל.
וכמובן שאי אפשר להוריד את האשמה מהשחקנים. בשביל כזה משחק לא צריך מאמן ולא צריך חילופים. שחקני כדורגל אמורים להבין מה צריך לעשות נגד קבוצה כמו עכו. הנרפות שלהם היתה חרפה. לא רוצה לומר זלזול. כאילו לא ממש רצו לנצח.

לא
להגיד שמה שיש זה הטוב
זה כמו אלה שיגידו שמה שיש זה החצי השני

מה שיש זו קבוצה בינונית שפעם תשחק בינוני פלוס, ופעם בינוני מינוס. גם בתוך משחקים היא תתן מחצית בינונית פלוס ומחצית חלשה, כמו היום.

להאמין ששיא היכולת של הפועל (שגם הוא בינוני פלוס עד עכשיו) יהפוך לממוצע זה האמא של הווישפול ט'ינקינג. למה שהרע לא יהפוך לממוצע?
נראה מה יהיה עד סוף הסיבוב.

לא יודע מה יהיה עד סוף הסיבוב. אני יודע מה הפוטנציאל. צריך להבין למה יש נפילות כאלה שקרו יותר מדי העונה. אין שום סיבה שמשחק כמו היום יסתבך. אם לבן שמעון יש נקודות חלשות, הוא צריך לשפר אותן. אם הוא לא לומד מהטעויות שלו, זו בעיה קשה. אם הוא לא מבין שהוא טועה, זו בעיה עוד יותר קשה.
ועדיין, יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה מעצמה (רב הזמן), מיישמת חלק מהדברים בצורה נכונה, אבל עדיין לא מספיק איכותי ולא למספיק זמן.
יש הרבה סיבות, חלק טעויות של המאמן, חלק שחקנים, חלק בטחון. אני באמת שלא רואה מישהו טוב ממנו.

תגיד פעם ניסית לצאת רגע מהתפיסה הזו ואולי להבין שפשוט יש לנו מאמן לא טוב?
כי כל האמירות האלה של "יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה" ו-"שיחקנו טוב בחצי הראשון" כבר בתחילות להיות מצחיקות. בוא נגיד "העיקר ההשתתפות" וזהו. בכל הפעמים ששיחקנו טוב השנה, בכולן, היריבות שלנו בחרו מיוזמתן להסתגר ולא ניסו לתקוף. ברגע שקבוצות, אפילו העלובות שבהן כמו עכו, בני יהודה והפועל חיפה בגביע, ניסו טיפ טיפה להפעיל לחץ, הן הגיעו לרחבה, הבקיעו, סחטו פנדלים וחגגו עלינו. נגד קבוצות יותר טובות כמו מכבי חיפה, סכנין וב"ש אני בכלל לא מדבר. המאמן הזה פשוט לא מספיק טוב והוא בנה קבוצה לא טובה עם תקציב לא קטן. ההגנה זוועתית, קישור האמצע עלוב והשוער מחריד. הדבר היותר גרוע הוא שבנוסף לבניית הסגל הלקויה, המאמן הזה לא יודע לנהל משחק והוכיח את זה לא פעם, לא פעמיים, לא שלוש, לא חמש ולא עשר פעמים. לא מדובר כאן ב"טעויות שיכולות לקרות", הוא פשוט לא מתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חתול אדום כתב:
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה. עוד שלושה חודשים בערך נגמרת העונה, מכבי זו מכבי של העונה, ב"ש זו ב"ש של העונה, פ"ת זו פ"ת של העונה, והפועל זו הפועל של העונה. הכל ינוע סביב אותו סדר גודל של יכולת, פעם קצת יותר טוב, פעם קצת פחות טוב.
מי שרוצה להתרגש מהמשחקים הטובים יותר או הטובים פחות בשביל להגיד לאחרים אחר כך "אמרתי לכם", שיהיה לו לבריאות. זה מה יש.

כזאת מחצית שניה מזעזעת והחילוף הראשון מגיע פאקינג בדקה 83, זה מה שיש?
נו באמת.

לא
מה שיש זו היכולת שראית מתחילת השנה פלוס מינוס, לא מעניינת אותי מחצית אחת ספיציפית.
זה מה שהקבוצה הזו שווה.

בעיקר בגלל הסגל העקום שלה ומי שאחראי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
האדס כתב:

ברור, אבל לא תשיג את זה עם אירופה. בשביל להתחרות על האליפות, אתה צריך להעמיד תקציב של 50 מיליון פלוס מינוס ולהפיק ממנו קרוב ל-100% (כלומר שהכל יילך טוב, בלי פציעות, כושר טוב של שחקנים).
אירופה, אמור לתת לך גם אם אתה מגיע בסביבות 3-4 מיליון שקל לשנה אם אתה מנהל נכון את הכסף שמגיע משם. לנהל נכון זה אומר לא לזרוק הכל בעונה אחת, אלא לחלק על פני כמה שנים קדימה. זה שכל שנה יש ה"אירופה" הזה בחרב מעל צוואר המועדון רק מנציח את ההתנהלות השכונתית.
הרי מה קורה, לא יודעים אם מגיעים לאירופה עד סוף אוגוסט. ככה אי אפשר לבנות קבוצה. אם מהמרים, לוקחים סיכון. אם לא מהמרים, מקטינים את הסיכוי להגיע לאירופה ומביאים שחקנים מאוחר מדי. מועדון צריך להתנהל לפי ההכנסות הבטוחות שלו. אם בשנה אחת יש לך יותר, תחלק את זה קדימה ל-3 שנים ותבטיח לעצמך כל שנה עוד קצת.

אם היו מנהלים נכון את תקציב הרכש של הקבוצה בתחילת העונה, יכולנו לא להיות עם גירעון גם במצב של אי העפלה לאירופה.
אבל במקום זה רב"ש זרק פה 70, שם 90, נתקעו עם שחקנים כמו סלים, יגאל. הביאו שחקנים בינונים כמו גרזיץ' ועמוס.
וכמובן הסכומים הלא פרופרציונאלים ששילמו על איתי.
עכשיו אירופה זה חרב על הצוואר? מה זו האג'נדה המפגרת הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:27 
pogi כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
זה מה יש
זו הקבוצה
עוד שלושה חודשים בערך נגמרת העונה, מכבי זו מכבי של העונה, ב"ש זו ב"ש של העונה, פ"ת זו פ"ת של העונה, והפועל זו הפועל של העונה. הכל ינוע סביב אותו סדר גודל של יכולת, פעם קצת יותר טוב, פעם קצת פחות טוב.

מי שרוצה להתרגש מהמשחקים הטובים יותר או הטובים פחות בשביל להגיד לאחרים אחר כך "אמרתי לכם", שיהיה לו לבריאות.

זה מה יש.

אני לא מסכים שזה מה יש. מה יש זה החצי הראשון שהוא הדברים הטובים ברב"ש (ולא משנה נגד מי שיחקנו).
לצערי בא החצי השני ואין מה לעשות, הוא חתום על ההפסד הזה ב-100%. כבר אחרי 5 דקות ראו שהקבוצה עלתה נרפית והוא היה חייב להגיב.
גם בחילופים (עבדורחימי היה חייב לצאת כי הוא פשוט חרב את המשחק) וגם בלתת להם איזו בעיטה שימשיכו לעשות לחץ כמו בחצי הראשון.
דרך אגב, גם לגבי החצי הראשון שהיה טוב יחסית, עדיין, קבלת ההחלטות בסוף ההתקפות היו לא מספיק טובות, המון רבעי וחצאי מצבים שהלכו לאיבוד שעם קצת יותר ריכוז המשחק הזה לא היה מסתבך בכלל.
וכמובן שאי אפשר להוריד את האשמה מהשחקנים. בשביל כזה משחק לא צריך מאמן ולא צריך חילופים. שחקני כדורגל אמורים להבין מה צריך לעשות נגד קבוצה כמו עכו. הנרפות שלהם היתה חרפה. לא רוצה לומר זלזול. כאילו לא ממש רצו לנצח.

לא
להגיד שמה שיש זה הטוב
זה כמו אלה שיגידו שמה שיש זה החצי השני

מה שיש זו קבוצה בינונית שפעם תשחק בינוני פלוס, ופעם בינוני מינוס. גם בתוך משחקים היא תתן מחצית בינונית פלוס ומחצית חלשה, כמו היום.

להאמין ששיא היכולת של הפועל (שגם הוא בינוני פלוס עד עכשיו) יהפוך לממוצע זה האמא של הווישפול ט'ינקינג. למה שהרע לא יהפוך לממוצע?
נראה מה יהיה עד סוף הסיבוב.

לא יודע מה יהיה עד סוף הסיבוב. אני יודע מה הפוטנציאל. צריך להבין למה יש נפילות כאלה שקרו יותר מדי העונה. אין שום סיבה שמשחק כמו היום יסתבך. אם לבן שמעון יש נקודות חלשות, הוא צריך לשפר אותן. אם הוא לא לומד מהטעויות שלו, זו בעיה קשה. אם הוא לא מבין שהוא טועה, זו בעיה עוד יותר קשה.
ועדיין, יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה מעצמה (רב הזמן), מיישמת חלק מהדברים בצורה נכונה, אבל עדיין לא מספיק איכותי ולא למספיק זמן.
יש הרבה סיבות, חלק טעויות של המאמן, חלק שחקנים, חלק בטחון. אני באמת שלא רואה מישהו טוב ממנו.

כי כל האמירות האלה של "יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה" ו-"שיחקנו טוב בחצי הראשון" כבר בתחילות להיות מצחיקות. בוא נגיד "העיקר ההשתתפות" וזהו. בכל הפעמים ששיחקנו טוב השנה, בכולן , ה יריבות שלנו בחרו מיוזמתן להסתגר ולא ניסו לתקוף. ברגע שקבוצות, אפילו העלובות שבהן כמו עכו, בני יהודה והפועל חיפה בגביע, ניסו טיפ טיפה להפעיל לחץ, הן הגיעו לרחבה, הבקיעו, סחטו פנדלים וחגגו עלינו. נגד קבוצות יותר טובות כמו מכבי חיפה, סכנין וב"ש אני בכלל לא מדבר. המאמן הזה פשוט לא מספיק טוב והוא בנה קבוצה לא טובה עם תקציב לא קטן. ההגנה זוועתית, קישור האמצע עלוב והשוער מחריד. הדבר היותר גרוע הוא שבנוסף לבניית הסגל הלקויה, המאמן הזה לא יודע לנהל משחק והוכיח את זה לא פעם, לא פעמיים, לא שלוש, לא חמש ולא עשר פעמים. לא מדובר כאן ב"טעויות שיכולות לקרות", הוא פשוט לא מתפקד.

redrony אם אתה יכול למסור למאמן שזו הנקודה הכי חלשה שלו, ואם הוא באמת יכול לעשות משהו בנדון, אני אישית אתן לו תואר פרופסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:33 
הבעיה האמיתית אצל רן שהוא לא איש מקצוע טוב כמו שרובנו חשבנו.
ניהול משחק ביזיוני ובעיקר אכזבה מהעובדה שכשהיה בקפריסין כנראה לא באמת צפה במשחקים מליגת העל וחשב שהכל נשאר במצב הדברים של שנתיים אחורה כשהיה מאמן ק״ש.
אין לי ספק שאם היה מחובר קצת יותר גרזיציץ ועמוס לא היו דורכים בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:40 
amirgk כתב:
הפועל משחקת כדורגל חיובי והתקפי. להפועל אין שוער ואין משחק הגנה.
רב"ש אחראי גם לטוב וגם לרע, ועדיין, חייב להמשיך בעונה הבאה, ואני מאמין שהוא יכול לתקן.

אתה אופטימי.
גם אני קראתי את זה שהחוצפן שחר כבר מגשש. שהמועדון יוציא הודעה אם הוא ממשיך או נשאר בעקבות כל הפרסומים.
בסוף גם אותו נאבד כי החוזה שלו יקר מדי והופס חוזרים לימי שייע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:44 
pogi כתב:

כי כל האמירות האלה של "יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה" ו-"שיחקנו טוב בחצי הראשון" כבר בתחילות להיות מצחיקות. בוא נגיד "העיקר ההשתתפות" וזהו. בכל הפעמים ששיחקנו טוב השנה, בכולן , היריבות שלנו בחרו מיוזמתן להסתגר ולא ניסו לתקוף. ברגע שקבוצות, אפילו העלובות שבהן כמו עכו, בני יהודה והפועל חיפה בגביע, ניסו טיפ טיפה להפעיל לחץ, הן הגיעו לרחבה, הבקיעו, סחטו פנדלים וחגגו עלינו. נגד קבוצות יותר טובות כמו מכבי חיפה, סכנין וב"ש אני בכלל לא מדבר. המאמן הזה פשוט לא מספיק טוב והוא בנה קבוצה לא טובה עם תקציב לא קטן. ההגנה זוועתית, קישור האמצע עלוב והשוער מחריד. הדבר היותר גרוע הוא שבנוסף לבניית הסגל הלקויה, המאמן הזה לא יודע לנהל משחק והוכיח את זה לא פעם, לא פעמיים, לא שלוש, לא חמש ולא עשר פעמים. לא מדובר כאן ב"טעויות שיכולות לקרות", הוא פשוט לא מתפקד.

בוא נשים שנייה את התקציב בצד, הוא לא רלוונטי כרגע.
אני לא יכול להגיד שאני לא מסכים לגמרי עם מה שאתה כותב. יש בעיה, אין ספק. ברור שקבוצות לוחצות או מנסות ללחוץ אותך, אתה צריך להעלות את הרמה. גם קבוצה כמו מכבי, שמנסים לשחק נגדה כדורגל, היא מתקשה.
אבל היום וגם במשחק כמו נגד בית"ר בטדי היתה איזו נפילה מנטלית שאני לא יודע אם היא בהכרח קשורה לזה שלחצו אותנו, או שהנפילה הזו השמינה אותן לעשות את זה. הפועל היום הפסיקו לשחק הרבה לפני שעכו הלכו קדימה. עשו המון טעויות בחלק ההתקפי, איבודי כדור בלי לחץ, ממש נרפות.
ב"ש בודאי שלא לחצה ולא שהפועל היו גדולים נגדם, אבל זה היה משחק שדווקא מה שכתבת לא בא לידי ביטוי. גם לא נגד מכבי. חיפה היה משחק רע מתוך סריה של כמה משחקים לא טובים נגד בני יהודה, ק"ש ואשדוד.
וכן, הוא גם טועה בחילופים לפעמים והיום כמו שכתבתי הוא לא הגיב שהיה ברור שהקבוצה לא מתפקדת. הכל נכון ובהפסדים הכל גם צף.
ועדיין, אתה נורא ציני ומסתכל רק על חצי הכוס הריקה. אני רואה גם הרבה דברים טובים בהפועל השנה, וכן רואה בסיס שאפשר ללכת איתו קדימה. גם מבחינת שיטת המשחק, גם בסגל השחקנים. בטח אם אני משווה לשנתיים האחרונות. אבל ברור שהתוצאות כרגע לא טובות ועם זה אי אפשר להתווכח, אבל גם אי אפשר לשרוף אותו לגמרי. המאמן הזה כבר הוכיח שיש לו מושג ולכל מאמן יש דברים טובים יותר ופחות. אני מתחילת העונה כתבתי שהמטרה היא להכין קבוצה לעונה הבאה שתתמודד על האליפות. ברור שגם אם גוורדיולה היה פה, אם הולכים לפרק את הקבוצה זה לא יכול לקרות. אבל אם אפשר יהיה לשמור על הסגל הקיים פחות או יותר עם חיזוקים נקודתיים, אז המבחן הוא העונה הבאה. בכל מקרה, צריך לתת לו שנתיים אלא אם יקרה משהו דרסטי שיחייב החלפה שלו (אם לדוגמא פתאום נהיה מועמדים לירידה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:47 
סימרוטיץ כתב:
אני מתומכיו ואני אמשיך לטעון שהוא צריך להמשיך וזה הפסד מאוד מעצבן וחתום כולו עליו
לא מבין עם זה טמטום או יוהרה או משהו אחר, אבל לא יכול להיות שכולם רואים שלא עלינו למחצית השניה והחילוף הראשון בדקה ה 82 ועוד של בסי כאשר יש שני קשרים אחוריים על המגרש
תגובות איטיות ומאוחרות למה שקרה במגרש

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:48 
chimpfive כתב:

redrony אם אתה יכול למסור למאמן שזו הנקודה הכי חלשה שלו, ואם הוא באמת יכול לעשות משהו בנדון, אני אישית אתן לו תואר פרופסור.

בוא נגיד שאם הייתי יכול למסור לו את זה, הייתי שואל גם כל מיני שאלות. לא מת על הצורה של השאלה שלך. אותי מעניינת הפועל, לא רב"ש. שמו ש-2 פתיחות עונה טובות שהיו בשנתיים האחרונות לא גרמו לי להעריך מאמנים שמלכתחילה לא הערכתי והבנתי שלטווח הארוך הפועל ייפלו, אז פה חצי עונה פחות טובה מבחינת תוצאות אבל שאני כן מזהה דברים חיוביים לא יגרמו לבטל מישהו שאני מאמין בו. דרך אגב, אותו דבר לגבי שחקן כמו שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:50 
האדס כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:

אם היו מנהלים נכון את תקציב הרכש של הקבוצה בתחילת העונה, יכולנו לא להיות עם גירעון גם במצב של אי העפלה לאירופה.
אבל במקום זה רב"ש זרק פה 70, שם 90, נתקעו עם שחקנים כמו סלים, יגאל. הביאו שחקנים בינונים כמו גרזיץ' ועמוס.
וכמובן הסכומים הלא פרופרציונאלים ששילמו על איתי.
עכשיו אירופה זה חרב על הצוואר? מה זו האג'נדה המפגרת הזאת?

אי הגעה לאירופה זו חרב על הצוואר. ואני לא מדבר רק על העונה הזו. גם בעונות הקודמות היה את הלחץ הזה וחיכו עד סוף אוגוסט בשביל להביא שחקנים וככה זה גם היה נראה. זה שזרקו העונה סתם כסף זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:50 
במבחן התוצאה בינתיים רן נכשל ובגדול !
הדחה מאירופה בשלב מוקדם, אי התמודדות על מקומות 1-2 כבר בשלב מוקדם של העונה.
הדחה מהגביע כבר בסיבוב הראשון.
שום ניצחון על קבוצה ממקומות 1-6.
פשוט כשלון.
אבל וזה אבל גדול, אין מאמן אחר בשוק שאפשר היה לקוות שיאמן את הפועל.
לרן יש גם הצלחה, היתי נותן לו להמשיך עוד שנה לפחות, אולי כמו בק.8 עם השנים הקבוצה גם תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:53 
Redfan כתב:
amirgk כתב:
הפועל משחקת כדורגל חיובי והתקפי. להפועל אין שוער ואין משחק הגנה.
רב"ש אחראי גם לטוב וגם לרע, ועדיין, חייב להמשיך בעונה הבאה, ואני מאמין שהוא יכול לתקן.

אתה אופטימי.
גם אני קראתי את זה שהחוצפן שחר כבר מגשש. שהמועדון יוציא הודעה אם הוא ממשיך או נשאר בעקבות כל הפרסומים.
בסוף גם אותו נאבד כי החוזה שלו יקר מדי והופס חוזרים לימי שייע.

אני בדרך כלל מאוד פסימי. בשבועות האחרונים אני רואה באמת קבוצה שמשחקת יפה, מסודר, מחזיקה כדור, נלחמת ומנצחת, וזה כולל את היום עד לדקה ה 50.
חסר לקבוצה הזאת מנהיג, חסר באדיר, חסר שוער יציב, חסר זיקה למועדון, שזה דבר שקשה מאוד להטמיע כאשר מדברים על "כל שחקן למכירה" חדשות לבקרים, והדבר שהכי חסר זה קורטוב של מזל. אם אני יעבור איתך משחק משחק מתחילת עונה, עם מעט מזל, היינו במקום אחר.
רן אשם לטוב ולרע, אבל עם מערכת לא לחוצה, עם הקוף של אירופה והבור התקציבי, דברים היו נראים אחרת. לרן יש יכולות, יש לו גם חסרונות, אבל למי לא?
עכשיו בחזרה למציאות, 2 הפרש מחיפה, יש עוד 3 משחקים נגדם, להרים ידיים ולהיכנס לדיכאון? אסור! לעלות בשבת, לכתוש את בני יהודה, ולגנוב 1-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:55 
שיוציאו הודעה שהוא נשאר לעונה הבאה ושיענקלה שחר יזדיין, קנאי מסריח.
גם את עבדורחימי בסוף הוא עוד יקח לנו בקיץ. אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:59 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

בוא נגיד שאם הייתי יכול למסור לו את זה, הייתי שואל גם כל מיני שאלות. לא מת על הצורה של השאלה שלך. אותי מעניינת הפועל, לא רב"ש. שמו ש-2 פתיחות עונה טובות שהיו בשנתיים האחרונות לא גרמו לי להעריך מאמנים שמלכתחילה לא הערכתי והבנתי שלטווח הארוך הפועל ייפלו, אז פה חצי עונה פחות טובה מבחינת תוצאות אבל שאני כן מזהה דברים חיוביים לא יגרמו לבטל מישהו שאני מאמין בו. דרך אגב, אותו דבר לגבי שחקן כמו שכטר.

זה כמובן היה בסוג של הלצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 23:59 
Redfan כתב:
שיוציאו הודעה שהוא נשאר לעונה הבאה ושיענקלה שחר יזדיין, קנאי מסריח.
גם את עבדורחימי בסוף הוא עוד יקח לנו בקיץ. אפס מאופס.

אף אחד לא יוציא הודעה, זה לא מסחרי. וכמו שאמרתי, כל שחקן, מאמן, איש משק וכו מועמד למכירה, זה עצוב ומתסכל, אבל זו המציאות שלנו.
רק איזון תקציבי (מכירה של דמארי+מכירה של שכטר+כרטיס לאירופה ועלייה לבתים) יביא שקט, ועל זה צריך להילחם בשלושה חודשים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 00:05 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

זה כמובן היה בסוג של הלצה.

נראה לי חצי הלצה. בסדר, אני מבין את זה. גם פוגי עכשיו כתב, "אולי יש סיכוי שהוא באמת מאמן לא טוב וכו'...". כן, יש סיכוי כזה, ויכול להיות שזו המסקנה שאני אגיע אליה בסוף, אבל כרגע אני רואה מספיק דברים טובים בשביל שהוא ימשיך עוד שנה. וכן, ברור שקבלות העבר שלו זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 00:19 
redrony כתב:
pogi כתב:

כי כל האמירות האלה של "יש קבוצת כדורגל שיודעת מה היא רוצה" ו-"שיחקנו טוב בחצי הראשון" כבר בתחילות להיות מצחיקות. בוא נגיד "העיקר ההשתתפות" וזהו. בכל הפעמים ששיחקנו טוב השנה, בכולן , היריבות שלנו בחרו מיוזמתן להסתגר ולא ניסו לתקוף. ברגע שקבוצות, אפילו העלובות שבהן כמו עכו, בני יהודה והפועל חיפה בגביע, ניסו טיפ טיפה להפעיל לחץ, הן הגיעו לרחבה, הבקיעו, סחטו פנדלים וחגגו עלינו. נגד קבוצות יותר טובות כמו מכבי חיפה, סכנין וב"ש אני בכלל לא מדבר. המאמן הזה פשוט לא מספיק טוב והוא בנה קבוצה לא טובה עם תקציב לא קטן. ההגנה זוועתית, קישור האמצע עלוב והשוער מחריד. הדבר היותר גרוע הוא שבנוסף לבניית הסגל הלקויה, המאמן הזה לא יודע לנהל משחק והוכיח את זה לא פעם, לא פעמיים, לא שלוש, לא חמש ולא עשר פעמים. לא מדובר כאן ב"טעויות שיכולות לקרות", הוא פשוט לא מתפקד.

אני לא יכול להגיד שאני לא מסכים לגמרי עם מה שאתה כותב. יש בעיה, אין ספק. ברור שקבוצות לוחצות או מנסות ללחוץ אותך, אתה צריך להעלות את הרמה. גם קבוצה כמו מכבי, שמנסים לשחק נגדה כדורגל, היא מתקשה.
אבל היום וגם במשחק כמו נגד בית"ר בטדי היתה איזו נפילה מנטלית שאני לא יודע אם היא בהכרח קשורה לזה שלחצו אותנו, או שהנפילה הזו השמינה אותן לעשות את זה. הפועל היום הפסיקו לשחק הרבה לפני שעכו הלכו קדימה. עשו המון טעויות בחלק ההתקפי, איבודי כדור בלי לחץ, ממש נרפות.
ב"ש בודאי שלא לחצה ולא שהפועל היו גדולים נגדם, אבל זה היה משחק שדווקא מה שכתבת לא בא לידי ביטוי. גם לא נגד מכבי. חיפה היה משחק רע מתוך סריה של כמה משחקים לא טובים נגד בני יהודה, ק"ש ואשדוד.
וכן, הוא גם טועה בחילופים לפעמים והיום כמו שכתבתי הוא לא הגיב שהיה ברור שהקבוצה לא מתפקדת. הכל נכון ובהפסדים הכל גם צף.
ועדיין, אתה נורא ציני ומסתכל רק על חצי הכוס הריקה. אני רואה גם הרבה דברים טובים בהפועל השנה, וכן רואה בסיס שאפשר ללכת איתו קדימה. גם מבחינת שיטת המשחק, גם בסגל השחקנים. בטח אם אני משווה לשנתיים האחרונות. אבל ברור שהתוצאות כרגע לא טובות ועם זה אי אפשר להתווכח, אבל גם אי אפשר לשרוף אותו לגמרי. המאמן הזה כבר הוכיח שיש לו מושג ולכל מאמן יש דברים טובים יותר ופחות. אני מתחילת העונה כתבתי שהמטרה היא להכין קבוצה לעונה הבאה שתתמודד על האליפות. ברור שגם אם גוורדיולה היה פה, אם הולכים לפרק את הקבוצה זה לא יכול לקרות. אבל אם אפשר יהיה לשמור על הסגל הקיים פחות או יותר עם חיזוקים נקודתיים, אז המבחן הוא העונה הבאה. בכל מקרה, צריך לתת לו שנתיים אלא אם יקרה משהו דרסטי שיחייב החלפה שלו (אם לדוגמא פתאום נהיה מועמדים לירידה)

אני מצטער אבל אני פשוט לא יכול להסכים פה עם כלום
שנה שעברה הייתה זוועה בכל קנה מידה וזו לא חכמה גדולה להגיד שהשתפרנו מאז. המאמן הזה הגיע לפה כדי לבנות משהו בדיוק כמו שאתה כותב, הוא קיבל בשביל זה משכורת עתק, יד חופשית לבנות את הסגל, הביא מאמני כושר, מנהל לנוער, פסיכולוג, עשה מה שרצה וכלום לא יצא (והתקציב כן רלוונטי לצורך העניין). אני אחזור על זה שוב- הגנה חלשה, קישור אמצע גרוע, ניהול משחק כושל, הרכבים הזויים, חילופים גרועים, חוסר תפקוד תחת מצבי לחץ, עושה נזק לשחקנים צעירים כשהוא מכניס אותם רק כשאנחנו עם הגב אל הקיר. וכל זה מבלי שאמרתי מילה על הכישלון המוחלט בכל מה שקשור למבחן התוצאה. אז אתה רוצה שאני אסתכל על חצי הכוס המלאה? על זה שאנחנו משחקים טוב יותר משנה שעברה? שאנחנו דורסים את רמת השרון ורעננה? נו באמת, אני כבר עכשיו מוכן להתערב איתך ששנה הבאה זה יהיה בדיוק אותו דבר, זה פשוט גדול עליו כרגע.

דרך אגב, אני שמחתי מאוד כשהביאו אותו, הייתי בטוח שבאמת מדובר במאמן שיכול לעשות פה דברים. הנורה האדומה נדלקה כבר בקיץ אחרי שהוא החליט להחתים את לוקאס למרות שאחרי משחק אימון אחד כולם הבינו שהקבוצה חייבת שחקן משמעותי יותר שיחבר בין ההגנה להתקפה ולא עוד שחקן הגנתי שיסתובב באמצע ליד גרזיצ'יץ. ההסבר שלו להחתמה המוזרה היה שהוא שחקן "שמביא תשוקה למשחק". אז ירד לי האסימון שכנראה מדובר בעוד טאלנט שבא להמציא את הכדורגל מחדש. מאמן צעיר שמגיע למועדון גדול צריך קודם כל לשחק על בטוח. לא להתרברב, לא להתחכם ולא לנסות להמציא את המשחק. להביא בתקציב הנתון שחקנים שיכולים להועיל עכשיו ולא כאלה שהיו טובים פעם, כאלה שהוא מכיר, כאלה שהוא מאמין בהם או כאלה שיש להם "תשוקה".
בזה רן בן שמעון חטא מהרגע הראשון והוא ממשיך לחטוא כל משחק ומשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 00:32 
pogi כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:

שנה שעברה הייתה זוועה בכל קנה מידה וזו לא חכמה גדולה להגיד שהשתפרנו מאז. המאמן הזה הגיע לפה כדי לבנות משהו בדיוק כמו שאתה כותב, הוא קיבל בשביל זה משכורת עתק, יד חופשית לבנות את הסגל, הביא מאמני כושר, מנהל לנוער, פסיכולוג, עשה מה שרצה וכלום לא יצא (והתקציב כן רלוונטי לצורך העניין). אני אחזור על זה שוב- הגנה חלשה, קישור אמצע גרוע, ניהול משחק כושל, הרכבים הזויים, חילופים גרועים, חוסר תפקוד תחת מצבי לחץ, עושה נזק לשחקנים צעירים כשהוא מכניס אותם רק כשאנחנו עם הגב אל הקיר. וכל זה מבלי שאמרתי מילה על הכישלון המוחלט בכל מה שקשור למבחן התוצאה. אז אתה רוצה שאני אסתכל על חצי הכוס המלאה? על זה שאנחנו משחקים טוב יותר משנה שעברה? שאנחנו דורסים את רמת השרון ורעננה? נו באמת, אני כבר עכשיו מוכן להתערב איתך ששנה הבאה זה יהיה בדיוק אותו דבר, זה פשוט גדול עליו כרגע.

דרך אגב, אני שמחתי מאוד כשהביאו אותו, הייתי בטוח שבאמת מדובר במאמן שיכול לעשות פה דברים. הנורה האדומה נדלקה כבר בקיץ אחרי שהוא החליט להחתים את לוקאס למרות שאחרי משחק אימון אחד כולם הבינו שהקבוצה חייבת שחקן משמעותי יותר שיחבר בין ההגנה להתקפה ולא עוד שחקן הגנתי שיסתובב באמצע ליד גרזיצ'יץ. ההסבר שלו להחתמה המוזרה היה שהוא שחקן "שמביא תשוקה למשחק". אז ירד לי האסימון שכנראה מדובר בעוד טאלנט שבא להמציא את הכדורגל מחדש. מאמן צעיר שמגיע למועדון גדול צריך קודם כל לשחק על בטוח. לא להתרברב, לא להתחכם ולא לנסות להמציא את המשחק. להביא בתקציב הנתון שחקנים שיכולים להועיל עכשיו ולא כאלה שהיו טובים פעם, כאלה שהוא מכיר, כאלה שהוא מאמין בהם או כאלה שיש להם "תשוקה".

למה שמחת שהביאו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 00:48 
עזוב pogi, הדיונים שלך עם redrony הם דיונים על סרק.
אתה בא ממקום של עובדות והוא בא ממקום של "אני מאמין ברבש".
זה בחיים לא יכול להפגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 00:59 
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:

למה שמחת שהביאו אותו?

איזו שאלה מיותרת, מאמן שרק לפני שנתיים לקח אליפות, היה סביבו באז אדיר של המאמן הכי מבטיח שיש בישראל.
גם אני רציתי שהוא יגיע ואני מצטער על הרגע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2014, 01:16 
המקופחים הנצחיים.
אמרתי את זה אתמול ואומר גם היום.

לאורך הרבה הרבה זמן להפועל יש בעלים זבל (הסתדרות, סגול, תאומים, הראל טביב,רמון).
בתקופה שבה לקחנו שני דאבלים ואיזה 5-6 גביעים.
הגענו לאירופה בכל שנה כמעט, הגענו לרבע גמר גביע אופ"א.
לאורך כל הזמן הזה הבעלים היו זבלים פשוט, בלתי נסבלים.
הרוכש הבא שיבוא (נו באמת איזה משוגע ירצה לרכוש את הפועל תל אביב?!)

המאמנים שהיו לנו,
דרור קשטן (שלקח דאבל) - חרא של מאמן "מר הבט" ועוד
אלי גוטמן (שלקח דאבל) - חסר מושג ורואים את זה בנבחרת.

כל הזמן רק להתלונן פשוט די!!!
השבוע הלכתי לשכפל מפתח, המוכר הוציא מפתח צהוב וצעקתי לו מהר שיחליף, אחד הלקוחות שהיה בחנות אמר לי
"למה צהוב זה בית"ר וזה טוב"
עניתי לו:
"אני אוהד הפועל" בלי להוסיף יותר מדיי, הוא ענה לי
"בטח אתם משתגעים, לראות את הצד השני מצליח ככה, אבל לא נורא ככה זה הגלגל מסתובב עכשיו תורם ובעתיד יהיה תורכם ותורנו, אי אפשר להיות בטופ כל הזמן ואי אפשר להיות גרועים כל הזמן"
האמירה לכשעצמה די מחוכמת לאוהד בית"ר ומה שרציתי לומר כאן זה:
תנוחו, כל ההלך רוח הזה של מגיע לי ומגיע לנו צריך לקבל את זה שנהיה קבוצת אמצע טבלה בשנים הקרובות (וכן זה בסדר כי אי אפשר להיות בטופ כל הזמן - ראו מקרה מנצ'סטר יונייטד, ראו מקרה דורטמונד, ראו מקרה ברצלונה. זה הכדורגל יש עליות וירידות, כרגע אנחנו במומנטום שלילי ובעתיד הוא ייעצר וישתפר. סבלנו עשר שנים את ההסתדרות בשביל לקחת דאבל, סבלנו את הראל ושות' 10 שנים בשביל לקחת את הדאבל הכי מרגש בחיים.
יגיעו ימים טובים פשוט תנוחו ותזכרו מי אנחנו!
אנחנו הפועל
http://www.youtube.com/watch?v=okUeNV56p_c
ברגעים כאלו נמדדנו!
אז תנוחו!

תעודדו וחלאס עם הדם הרע הזה!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: