אנטיגונה כתב:
מנשה משיח
"בשער הראשון עמדתי בזווית מצוינת. ראיתי את המספרת של זהבי. לא חשבתי שזה מנע משחקן ההגנה להרחיק את הכדור או לנגוח. כשופט, באותו רגע, לא ראיתי סיבה לשרוק לטובת ההגנה. אנחנו כאוהדים רוצים לראות גולים. באנגליה בכלל לא היו מדברים על זה. אצלנו על כל נגיעה בשחקן שורקים ועוצרים את המשחק. אני נותן לשחקנים לשחק. אני רוצה שהמשחק ישטוף.
"בנוגע לשער השלישי, ניתחנו אחרי המשחק, וראינו שאכן יש שחקן בעמדת נבדל. השאלה היא אם הוא הפריע לאג'ידה. לדעתי לא. עובדה שאג'ידה אפילו לא התלונן, אף אחד לא אמר לי כלום. אני מבין את הטענה של אלישע לוי, אבל אנחנו לקחנו את ההחלטה, שלטענתנו היא נכונה.
"לפני המשחק אמרתי לעצמי שאם יש משהו שהוא ספק - אני לא שורק. ידעתי שאם אני שורק לפנדל, זה אם הוא 100 אחוז. אם אני מוציא אדום, זה אם הוא 100 אחוז".
פשוט שופט פחדן וחסר מושג,מזכיר מאוד את ליאני, במקום להתעסק בשיפוט עצמו הם מתעסקים בכל המסביב
לפי החוקה היבשה שער מספר 1 ו 3 היו צריכים להיפסל אבל זה מבחינתו חפיף כי מה שחשוב זה שבפנדל על פי החוקה היבשה היה צריך לשלוף אדום ואין שיקול דעת
בקיצור כשזה מסתדר עם החוק היבש אז אני תותח ואם לא אז חפיף
לא שמכבי לא היו מנצחים בכל מקרה ולא שאני באמת חושב שהשופט הכריע את המשחק, אבל אי אפשר לעשות איפה ואיפה
המספרת של זהבי היא משחק מסוכן והגול השלישי הוא נבדל אלו עובדות ,טוב היה עושה אם היה אומר טעיתי אבל כמו ליאני בדרבי אין ביכולתם לקחת אחריות על מעשיהם