תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות לא ישלחו את שמואלביץ לביתר? זה היה כתוב? פשוט הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ברצינות לא ישלחו את שמואלביץ לביתר? זה היה כתוב? פשוט הזוי.

http://m.sport5.co.il/Pages/Article.asp ... eId=163346

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 08:47 
בכלל, אחרי המשחק של בית"ר כל אתרי הפח זבל (בגדול כולם) יצאו עם כותרות מפוצצות כאילו זה לא קורה כל שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
הבעסה בזה שהוא לא ישפוט את ביתר, זה שזה מעלה את הסיכוי שהוא ישפוט אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 11:09 
אדום נחמד כתב:
הבעסה בזה שהוא לא ישפוט את ביתר, זה שזה מעלה את הסיכוי שהוא ישפוט אותנו.

אתה בבעסה מהאפשרות שיש יותר סיכוי ששמואלביץ' ישפוט אותנו ?
מכל השופטים מצאת ממי להתבאס.
מנשה משיח - זה השופט שצריך לקוות שישפוט אותנו כמה שפחות.
ואולי גם גרינפלד.
בדיוק כפי שקובסטר ציין.
לגבי שאר השופטים: אני מקווה שהפועל תציג יכולת ותשיג תוצאות, ללא תלות באפשרות של טעות זו או אחרת של שופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 21. שאר המשחקים
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
מנשה משיח

"בשער הראשון עמדתי בזווית מצוינת. ראיתי את המספרת של זהבי. לא חשבתי שזה מנע משחקן ההגנה להרחיק את הכדור או לנגוח. כשופט, באותו רגע, לא ראיתי סיבה לשרוק לטובת ההגנה. אנחנו כאוהדים רוצים לראות גולים. באנגליה בכלל לא היו מדברים על זה. אצלנו על כל נגיעה בשחקן שורקים ועוצרים את המשחק. אני נותן לשחקנים לשחק. אני רוצה שהמשחק ישטוף.

"בנוגע לשער השלישי, ניתחנו אחרי המשחק, וראינו שאכן יש שחקן בעמדת נבדל. השאלה היא אם הוא הפריע לאג'ידה. לדעתי לא. עובדה שאג'ידה אפילו לא התלונן, אף אחד לא אמר לי כלום. אני מבין את הטענה של אלישע לוי, אבל אנחנו לקחנו את ההחלטה, שלטענתנו היא נכונה.

"לפני המשחק אמרתי לעצמי שאם יש משהו שהוא ספק - אני לא שורק. ידעתי שאם אני שורק לפנדל, זה אם הוא 100 אחוז. אם אני מוציא אדום, זה אם הוא 100 אחוז".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 11:26 
הוא די צודק לגבי הטרנד הישראלי עם שריקות על עבירות של שחקני התקפה ברחבה.
לגבי הנבדל הוא פשוט איש מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 11:29 
אנטיגונה כתב:
מנשה משיח

"בשער הראשון עמדתי בזווית מצוינת. ראיתי את המספרת של זהבי. לא חשבתי שזה מנע משחקן ההגנה להרחיק את הכדור או לנגוח. כשופט, באותו רגע, לא ראיתי סיבה לשרוק לטובת ההגנה. אנחנו כאוהדים רוצים לראות גולים. באנגליה בכלל לא היו מדברים על זה. אצלנו על כל נגיעה בשחקן שורקים ועוצרים את המשחק. אני נותן לשחקנים לשחק. אני רוצה שהמשחק ישטוף.

"בנוגע לשער השלישי, ניתחנו אחרי המשחק, וראינו שאכן יש שחקן בעמדת נבדל. השאלה היא אם הוא הפריע לאג'ידה. לדעתי לא. עובדה שאג'ידה אפילו לא התלונן, אף אחד לא אמר לי כלום. אני מבין את הטענה של אלישע לוי, אבל אנחנו לקחנו את ההחלטה, שלטענתנו היא נכונה.

"לפני המשחק אמרתי לעצמי שאם יש משהו שהוא ספק - אני לא שורק. ידעתי שאם אני שורק לפנדל, זה אם הוא 100 אחוז. אם אני מוציא אדום, זה אם הוא 100 אחוז".

פשוט שופט פחדן וחסר מושג,מזכיר מאוד את ליאני, במקום להתעסק בשיפוט עצמו הם מתעסקים בכל המסביב
לפי החוקה היבשה שער מספר 1 ו 3 היו צריכים להיפסל אבל זה מבחינתו חפיף כי מה שחשוב זה שבפנדל על פי החוקה היבשה היה צריך לשלוף אדום ואין שיקול דעת
בקיצור כשזה מסתדר עם החוק היבש אז אני תותח ואם לא אז חפיף
לא שמכבי לא היו מנצחים בכל מקרה ולא שאני באמת חושב שהשופט הכריע את המשחק, אבל אי אפשר לעשות איפה ואיפה
המספרת של זהבי היא משחק מסוכן והגול השלישי הוא נבדל אלו עובדות ,טוב היה עושה אם היה אומר טעיתי אבל כמו ליאני בדרבי אין ביכולתם לקחת אחריות על מעשיהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
הוא בחר בטקטיקה הנכונה מבחינתו, בניגוד לליאני האדיוט שהתעקש שהעבירה בדרבי היתה ברחבה
הוא יודע דכולם ראו אז הוא פשוט מנסה לטעון שאפשר לפרש את החוק כמו שבא לו.
שימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 פברואר 2014, 11:33 
הוא צודק בקשר לעבירות של שחקני התקפה, רק שכשמדברים על זה מתכוונים לשחקן התקפה שעושה לחץ על בלם, ותמיד מקבל את השריקה ע"ש אלון יפת נגדו. לא על שחקן שמרים רגל לגובה הראש של שחקן הגנה.

מניפולציה זולה ועירבוב נושאים מכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: