תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות השבוע 9.2-על רקע בקשת קיצוץ השכר ומשחק מול עכו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/550 ... 1&cat=7101
ציטוט:
שחקנים בהפועל ת"א: "אפשר היה להסתדר בלי חיזוק"
במתחם חודורוב לא מקבלים בהבנה את הקיצוץ בשכר השחקנים: "לא היו חייבים לפגוע לנו בכיס". בכיר במועדון: "זו תהיה בושה אם השחקנים לא יסכימו ללכת לקראתנו"

אם מישהו יכול להביא עיתונות מהבוקר , זה יהיה נהדר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות השבוע 9.2-על רקע בקשת קיצוץ השכר ומשחק מול עכו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:18 
הנהלה של מטומטמים.
בהתחלה רבים עם הקהל כי דורשים 8% תוספת במנויים ואחר כך משחררים את שכטר.
עכשיו רוצים לקצץ משכר השחקנים.

במקום מראש לעלות את מחירי המנויים ב-13% בלי לשאול אף אחד ובלי להגיד לאף אחד, שבועיים של תירוצים שקריים וטפשיים, הקהל של הפועל קונה את אותה כמות בדיוק של מנויים ואחרי שבועיים שוכחים מזה ועוברים להתעסק בשטות הבאה.

באמת, הפועל ת"א זה המועדון שהכי קל לנהל.
אומנם יש ריבוי דעות, אבל בסופו של דבר הקהל של הפועל מוכיח פעם אחר פעם כמה הוא שבוי (פעם קראנו לזה נאמנות כן...).
מישהו פה יכול להגיד לי שאם היו מעלים בתחילת העונה את המחיר של המנוי ולא מתרצים את זה בהבאה של איתי שכטר, זה היה משנה לעניין כמות המנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:21 
ועוד משהו,
(אני מקווה שאני לא נותן להם רעיונות...)
הם יכולים בשקט לקבוע "מחיר אחיד" למשחק נגד בני יהודה, במקום 50 ש"ח, 60 ש"ח.
אני חותם על זה שאותה כמות בדיוק תגיע ותמלא את בלומפילד בגלל השעה הנוחה גם במחיר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:25 
idan כתב:
הנהלה של מטומטמים.

במקום מראש לעלות את מחירי המנויים ב-13% בלי לשאול אף אחד ובלי להגיד לאף אחד, שבועיים של תירוצים שקריים וטפשיים, הקהל של הפועל קונה את אותה כמות בדיוק של מנויים ואחרי שבועיים שוכחים מזה ועוברים להתעסק בשטות הבאה.

אומנם יש ריבוי דעות, אבל בסופו של דבר הקהל של הפועל מוכיח פעם אחר פעם כמה הוא שבוי (פעם קראנו לזה נאמנות כן...).
מישהו פה יכול להגיד לי שאם היו מעלים בתחילת העונה את המחיר של המנוי ולא מתרצים את זה בהבאה של איתי שכטר, זה היה משנה לעניין כמות המנויים?

אני אגיד לך יותר מזה, אם היו מעלים את מחיר המנויים ואז מביאים באופן בלתי תלוי את שכטר (או להיפך) בכלל היה באזז חיובי יותר ואולי גם כמות גדולה יותר.
העניין עם התלות במחיר המנויים יצרה קונוטציה שלילית להעלאה וסחבת בהבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:33 
תמשיכו לתת להם עוד רעיונות אוויליים. כאילו שגם ככה הקהל שלנו לא משלם מחירים גבוהים יותר מכל קבוצה אחרת בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:34 
בר קולמוסא כתב:
idan כתב:
הנהלה של מטומטמים.

אני אגיד לך יותר מזה, אם היו מעלים את מחיר המנויים ואז מביאים באופן בלתי תלוי את שכטר (או להיפך) בכלל היה באזז חיובי יותר ואולי גם כמות גדולה יותר.
העניין עם התלות במחיר המנויים יצרה קונוטציה שלילית להעלאה וסחבת בהבאה

בדיוק. קודם תעלו את מחירי המנויים ואז בלי קשר תביאו את מי שאתם רוצים ותקבלו מחמאות כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:36 
יאללה שנה הבאה מחיר אחיד של 160 שקל והעלת מחיר המנויים ב25 אחוז.
קדימה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:36 
שחר כתב:
תמשיכו לתת להם עוד רעיונות אוויליים. כאילו שגם ככה הקהל שלנו לא משלם מחירים גבוהים יותר מכל קבוצה אחרת בליגה.

שחר, זה בדיוק הנקודה שלי.
הבעיה היא לא בהנהלה, היא בקהל שמובל כצאן, ויעשה תמיד מה שאומרים לו (אני ביניהם דרך אגב, שלא תטעה).
איך מישהו קרא לעומרי קנדה באשכול עליו: "הפראייר של השולחן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:50 
היה אפשר למכור לפחות את רן יצחק. יש לו רקורד שרלבנטי לדי הרבה קבוצות בליגה.
הבעיה היא שנקלעו לקוצר זמן בגלל קולין. ניהול לא מש/הו שעכשיו, אחרי ש"חג'ג' יכסה" נקלעו לחוסר לא מתוכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:50 
עידן, לא אני ולא אתה מומחים ואין לנו נתונים לנתח את ההתנהגות של קהל האוהדים של הפועל. אבל לדעתי אתה מדבר על משהו כמו 3000 אוהדים נרקומנים שגם אם יגידו להם לשלם 300 אחוז יותר על קבוצה עם תקציב של מועדון תחתית הם ישלמו.
אבל הקהל הרחב, זה שאחד ממנהלי העמותה קורא לו "קהל לא אמיתי" מתנהג אחרת ולא מוכן לשלם כל סכום בכל מצב.
במקום לחפש איפה להעלות מחירים, שיפסיקו לקנות שחקנים בתקציב שאין, שיפסיקו לעשות עסקאות נוראיות במחיר הפסד, שיפסיקו לבזבז מיליונים ואז להתחנן לקבוצות שיקחו שחקנים ולהתחיל משא ומתן מהמקום הכי נמוך שיש, שיפסיקו לקנות שחקנים בינוניים שמנפחים את הסגל ולא רואים דשא, שיפסיקו עם הוהג הנפסד של לקנות שחקנים בשנייה האחרונה של חלון ההעברות ואז להיתקע עם שחקנים בסגל שלא יכולים לשחק ומקבלים שכר.

ובקיצור, קודם כל שהניהול של המועדון (שמנוהל מהכסף של האוהדים בעיקר, כל השאר בינתיים בסטטוס של מלווים) יהיה תקין ושפוי, אז דבר איתי על איך ולהמשיך לחלוב את האוהדים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:57 
שחר כתב:
עידן, לא אני ולא אתה מומחים ואין לנו נתונים לנתח את ההתנהגות של קהל האוהדים של הפועל. אבל לדעתי אתה מדבר על משהו כמו 3000 אוהדים נרקומנים שגם אם יגידו להם לשלם 300 אחוז יותר על קבוצה עם תקציב של מועדון תחתית הם ישלמו.
אבל הקהל הרחב, זה שאחד ממנהלי העמותה קורא לו "קהל לא אמיתי" מתנהג אחרת ולא מוכן לשלם כל סכום בכל מצב.
במקום לחפש איפה להעלות מחירים, שיפסיקו לקנות שחקנים בתקציב שאין, שיפסיקו לעשות עסקאות נוראיות במחיר הפסד, שיפסיקו לבזבז מיליונים ואז להתחנן לקבוצות שיקחו שחקנים ולהתחיל משא ומתן מהמקום הכי נמוך שיש, שיפסיקו לקנות שחקנים בינוניים שמנפחים את הסגל ולא רואים דשא, שיפסיקו עם הוהג הנפסד של לקנות שחקנים בשנייה האחרונה של חלון ההעברות ואז להיתקע עם שחקנים בסגל שלא יכולים לשחק ומקבלים שכר.

ובקיצור, קודם כל שהניהול של המועדון (שמנוהל מהכסף של האוהדים בעיקר, כל השאר בינתיים בסטטוס של מלווים) יהיה תקין ושפוי, אז דבר איתי על איך ולהמשיך לחלוב את האוהדים שלנו.

אנחנו לא מתווכחים.
לא צריך להיות מומחה כדי לראות שמתחילת שנות האלפיים הייתה עלייה מגמתית בכמות המנויים והמספרים כיום די דומים מדי שנה (500 לכאן, 500 לשם - ותקן אותי אם אני טועה). וזה ממש לא אותם 3000 נרקומנים.
אתה באמת רוצה להגיד לי שאם בתחילת העונה, היו מביאים את שכטר, גרזיץ', עמוס וכו' ואז מוציאים הודעה על תחילת מכירת המנויים במחיר יקר ב150 ש"ח מעונות קודומות, הייתה ירידה בכמות? אני סקפטי אחושרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:59 
דרך אגב,
זוכר שעומר דמארי חתם בהפועל?
המצב היה קקה ולא ברור. ואז עומר דמארי חותם בהפועל ושעתיים אחר כך טביב בהחלטה גאונית מתחיל למכור מנויים.
אני חותך את הביצים אם הוא היה מוכר את המנויים ב200 שקל יותר יקר ולא מגיע לאותה הכמות בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 10:19 
מעניין אם אחרי התיקו הצפוי בעכו יהיו רינונים בהנהלה על "חוסר מחוייבות" של השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 10:20 
כן בואו נמשיך לעלות את מחירי הכרטיסים זה ממש חכם. מחירים לא יורדים אלא רק עולים ואני לא אתפלא אם המחיר ששילמנו בתחילת העונה כולל ה8 אחוז יהפוך עונה הבאה למחיר מנוי רגיל.
אין סרט כזה שגירעון של 5 מיליון הופך ביום ל10!!
אוהדים ושחקנים לא צריכים לממן טעויות של הנהלה.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות השבוע 9.2-על רקע בקשת קיצוץ השכר ומשחק מול עכו
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 10:27 
עידן, אתה חי בבועה ( שלא לומר בסרט)... תבדוק את זה בשבתות, לפעמים הפרש של עשרה או 20 ₪ לכאן או לכאן משנה את כמות הקהל באופן דרסטי. מעבר לעובדה שאם מחיר המנוי ימשיך לעלות האוהדים יהיו הרבה פחות סובלניים...גם לזה יש קשר ישיר ..בכל מקרה אתה ממשיך ומחפש את הפתרונות מתחת לפנס הלא נכון, לדעתי לפחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 11:24 
רונן קצב מדבר על שכטר, נמני ואורלנדיץ'

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2238348

ציטוט:
כשאני הבאתי הצעות יפות להפועל ת"א על שכטר הם לא היו מוכנים לשחרר אותו ורצו יותר כסף, בסוף הם שחררו אותו בחינם.

איך אתה מסביר את זה?
כי ברגע שנפלה ההצעה שהבאתי להם מסלטה ויגו על עומר דמארי הם נלחצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 11:26 
שחר כתב:
עידן, אתה חי בבועה ( שלא לומר בסרט)... תבדוק את זה בשבתות, לפעמים הפרש של עשרה או 20 ₪ לכאן או לכאן משנה את כמות הקהל באופן דרסטי. מעבר לעובדה שאם מחיר המנוי ימשיך לעלות האוהדים יהיו הרבה פחות סובלניים...גם לזה יש קשר ישיר ..בכל מקרה אתה ממשיך ומחפש את הפתרונות מתחת לפנס הלא נכון, לדעתי לפחות...

לא חיפשתי פתרונות.
ותן לי דוגמה מתי הפרש של עשרה או 20 ש"ח בכרטיס שינה את כמות הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

ציטוט:
כשאני הבאתי הצעות יפות להפועל ת"א על שכטר הם לא היו מוכנים לשחרר אותו ורצו יותר כסף, בסוף הם שחררו אותו בחינם.

איך אתה מסביר את זה?

יש מצב שאתה מצטט לי את דבריו בכל הקשור לאורלנדיץ'?
קר לי, זאבים רודפים אחריי ואין לי מנוי להארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
zink כתב:

ציטוט:

איך אתה מסביר את זה?

http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2238348

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
dino כתב:
zink כתב:

ציטוט:

איך אתה מסביר את זה?

http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2238348

תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:30 
שחקני הפועל נגד אבוטבול: "שיקצץ בעצמו"
האדומים מתנגדים לכוונה לקצץ בשכרם וזועמים על הקפטן שהציע זאת להנהלה בעקבות המצב הכלכלי: "אם הכל היה בסדר והיו הכנסות מישהו היה מוסיף לנו כסף? שי העלה את הרעיון והם רצו על זה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486250,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:36 
דרך אגב,
ברמת העיקרון, כל שחקן שיקצצו לו מהשכר, יכול להתפטר מהקבוצה ולהיות זכאי לכל כספיי פיצויי הפיטורים (יש לזה כמה שלבים לפני כן, אחד מהם הוא שהוא צריך לתת לקבוצה זמן סביר לתקן את העוולה שלהם ולהחזיר לו את הכסף), שכן המדובר בהרעה מוחשית בתנאי העסקה.

למי שמבין, מה קורה במקרה כזה לעניין כרטיסי השחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
לי נראה ברור מאליו שאם הקיצוץ הוא בכפייה אז כל השחקנים למעשה משוחררים (משהו בסגנון של הפרת חוזה שמבטלת את הגבלות החוזה על הצד הנפגע).
רק שכאן לכאורה לא מדובר בכפייה אלא ב"הצעה".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:39 
בקשת קיצוץ שכר שחקנים זו פעולה עסקית שהיא בד"כ נגזרת של תוכנית הבראה כלכלית.
אם רמון היה נענה לבניית תוכנית הבראה כלכלית בשיתוף כל חברי הדירקטוריון והעמותה, המהלך היה נתפס לגיטימי בעיניי הקהל, מה שהיה יוצר לגיטימיות (או חשש להתבטא כנגד) בקרב השחקנים.
אבל אין תוכנית הבראה ידועה. יש פלסטר על פלסטר. החלטות שמתקבלות במעמד צד אחד. הבעיה שהדימום לא מפסיק ובשלב כלשהו הלב יפסיק לפעום.
לדעתי לאף אחד במערכת, כולל השחקנים והצוות המקצועי, אין אמון ביכולתו הניהולית של רמון. הרמיזות שיעזוב בסוף העונה (מתי שהגירעון יתפוצץ בפרצוף שלנו) בעקבות "הלחץ" ו-"כפיות הטובה", לא מחזקות את האמון הזה, או את המוטיבציה של השחקנים.
מעולם לא הערכתי פחות מנהל כמו שאני מעריך את רמון. הוא בעיניי דוגמא חיה, שאפשר ללמדה במנהל עסקים, לאיך לא לנהל ארגון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:44 
noamw כתב:
שחקני הפועל נגד אבוטבול: "שיקצץ בעצמו"
האדומים מתנגדים לכוונה לקצץ בשכרם וזועמים על הקפטן שהציע זאת להנהלה בעקבות המצב הכלכלי: "אם הכל היה בסדר והיו הכנסות מישהו היה מוסיף לנו כסף? שי העלה את הרעיון והם רצו על זה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486250,00.html

לא שאני בצד של רמון,
אבל כשיש הצלחות מעבר למצופה והכנסות מאירופה, אז כן, השחקנים תמיד מבקשים בונוסים, גם אם זה לא כלול בחוזה. ( הכי הפריע לי ששמעתי לפני כמה שנים, אחרי משחק עלייה לבתים של האירופית, שהראל נכנס לחדר הלבשה וכולם התחילו לשיר "מענקים")
ואם הם לא מקבלים אז הם מתחילים להתמרמר. הם לא צריכים לשחק אותה תמימים, שייסרבו וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:49 
idan כתב:
שחר כתב:

לא חיפשתי פתרונות.
ותן לי דוגמה מתי הפרש של עשרה או 20 ש"ח בכרטיס שינה את כמות הקהל.

פנדורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
משהו שלא הבנתי בקשר לשקר של הגרעון
היה גרעון של 5 מיליון וסגרו אותו ועכשיו זה גרעון של 9-10 מיליון? כלומר היה גרעון של 15 מיליון? או שלא סגרו את ה5 בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
רק שלא תתחיל בין השחקנים תסיסה נגד אורלנדיץ (״היינו מסתדרים בלי הרכש״)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד רמון מתנהל בחוסר שקיפות, לעולם לא נידע כמה הגרעון האמיתי
והאם רעיון קיצוץ השכר הוא בגלל הגרעון או שמטרתו שונה והיא: לשים כסף בצד למקרה שטביב יזכה בבוררות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: