שחר כתב:
עידן, לא אני ולא אתה מומחים ואין לנו נתונים לנתח את ההתנהגות של קהל האוהדים של הפועל. אבל לדעתי אתה מדבר על משהו כמו 3000 אוהדים נרקומנים שגם אם יגידו להם לשלם 300 אחוז יותר על קבוצה עם תקציב של מועדון תחתית הם ישלמו.
אבל הקהל הרחב, זה שאחד ממנהלי העמותה קורא לו "קהל לא אמיתי" מתנהג אחרת ולא מוכן לשלם כל סכום בכל מצב.
במקום לחפש איפה להעלות מחירים, שיפסיקו לקנות שחקנים בתקציב שאין, שיפסיקו לעשות עסקאות נוראיות במחיר הפסד, שיפסיקו לבזבז מיליונים ואז להתחנן לקבוצות שיקחו שחקנים ולהתחיל משא ומתן מהמקום הכי נמוך שיש, שיפסיקו לקנות שחקנים בינוניים שמנפחים את הסגל ולא רואים דשא, שיפסיקו עם הוהג הנפסד של לקנות שחקנים בשנייה האחרונה של חלון ההעברות ואז להיתקע עם שחקנים בסגל שלא יכולים לשחק ומקבלים שכר.
ובקיצור, קודם כל שהניהול של המועדון (שמנוהל מהכסף של האוהדים בעיקר, כל השאר בינתיים בסטטוס של מלווים) יהיה תקין ושפוי, אז דבר איתי על איך ולהמשיך לחלוב את האוהדים שלנו.
אנחנו לא מתווכחים.
לא צריך להיות מומחה כדי לראות שמתחילת שנות האלפיים הייתה עלייה מגמתית בכמות המנויים והמספרים כיום די דומים מדי שנה (500 לכאן, 500 לשם - ותקן אותי אם אני טועה). וזה ממש לא אותם 3000 נרקומנים.
אתה באמת רוצה להגיד לי שאם בתחילת העונה, היו מביאים את שכטר, גרזיץ', עמוס וכו' ואז מוציאים הודעה על תחילת מכירת המנויים במחיר יקר ב150 ש"ח מעונות קודומות, הייתה ירידה בכמות? אני סקפטי אחושרמוטה.