תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 20:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 21:58 
אדום נחמד כתב:
להצמד רק לעובדות ולא לצייר כל פעולה כאילו היא זו שתכחיד אותנו.
ולצערנו יש מספיק כאלה

ואם זה אתה חושב שרמון ילך? הרי הוא אומן (ויש לו את תאומים) לגנבת דעת .
לוחמה עושים בהתאם "לאוייב" ( רמון לא אוייב אבל זה שצריך ללכת) "והאוייב" הזה מנצל וינצל את זה שאנחנו מתחשבים בו כאחד משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה ברמון אויב. כושל, אבל לא אויב.
וכשיגיע הקיץ נדבר. הרי אף אחד פה לא צועק שצריך לגרש אותו מחר. בנתיים אני לא רואה סיבה למרר לו את החיים כמו שעשינו לטביב.
העבודה צריכה להיות על דעת קהל כדי שבקיץ יהיה קל לשכנע את כולם לצאת נגדו אם הוא לא משחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:14 
אדום נחמד כתב:
אני לא רואה ברמון אויב. כושל, אבל לא אויב.
וכשיגיע הקיץ נדבר. הרי אף אחד פה לא צועק שצריך לגרש אותו מחר. בנתיים אני לא רואה סיבה למרר לו את החיים כמו שעשינו לטביב.
העבודה צריכה להיות על דעת קהל כדי שבקיץ יהיה קל לשכנע את כולם לצאת נגדו אם הוא לא משחרר.

הפחד שלי שהקבוצה תיהיה במצב הרבה יותר גרוע בקיץ ממה שהיא כרגע.
מאחורי רמון יש כמה אנשים (עסקנים ) שיודעים בוודאות שהם הולכים איתו ומפחיד לחשוב מה הם עושים כרגע בקבוצה, ולהזכירך אין שקיפות ואף אחד לא יודע מה קורה באמת בקבוצה ומה הגירעון האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
החשש שלך הוא בדיוק ההבדל מטביב.
צריך לעשות עבודה רצינית בשביל לשכנע שיש לאנשים כוונות לחלוב את הפועל. אני לא רואה את זה, אבל אולי אני חלק מהקהל המטומטם בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
מזל שרוב הקהל מנותק מהתיאוריות, הקונספירציות והשטויות שאני קורא באשכול הזה על רמון ושות'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:13 
Charlie כתב:
מזל שרוב הקהל מנותק מהתיאוריות, הקונספירציות והשטויות שאני קורא באשכול הזה על רמון ושות'...

בהקשר הזה, אתן לך דוגמא אישית -
אבא שלי הוא אוהד כורסא. רואה את כל המשחקים בטלוויזיה (מגיע לעיתים רחוקות מאוד) ומתעדכן דרך הרדיו/עיתונים וכמובן דרכי.
לפני כמה חודשים כשהבאתי בפניו את דעתי על רמון והניהול הכושל שלו, הוא הגיב די באדישות - אמר שהכל עדיף על טביב.

היום, כשסיפרתי לו על סיפור קיצוץ המשכורות הוא אמר שמתחיל להימאס בכל הבלאגן ושהמועדון מתנהל כמו שכונה - כל שבוע "הברקה" חדשה של רמון וחבריו.

מה אני רוצה להגיד פה?
שבניגוד ללפני כמה חודשים, היום גם אוהד שפחות מתעדכן ולא קורא בפורום, מבין שיש בעיה רצינית עם ההנהלה הנוכחית של הפועל בראשות חיים רמון.

אני לא יודע כמה אבא שלי הוא מייצג של הקהל הרחב, אבל יש לי הרגשה שחל שינוי ולא רק אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

אל חשש, רוב הקהל מקבל באיזי את מחטף הלילה של שכטר, את העובדה ששיקרו לנו שאמרו שהתקציב שלו מגיע מהאוליגך' חג'ג', אין לקהל שום בעיה שרמון מטיח בהם את האשמה למצב והגרעון, שדמארי לא שותף במשחק הגביע שעפנו כי עד אשכרה אותו היום לא ידע היכן ישחק ולא דיברו איתו והוא התעדכן מהתקשורת, רוב הקהל שכח או לא רוצה לזכור את ימי רמון העליזים בעבר, ורוב הקהל בטוח שהוא אשכרה מחפש רוכש.
בלי שום ציניות, רוב הקהל באמת ובתמים לא מהווה כל בעיה לרמון, להיפך, הוא מהווה כלי משחק.
מהבחינה הזאת רמון יכול להיות רגוע, מאד.
שוב, ללא ציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
Charlie כתב:

בהקשר הזה, אתן לך דוגמא אישית -
אבא שלי הוא אוהד כורסא. רואה את כל המשחקים בטלוויזיה (מגיע לעיתים רחוקות מאוד) ומתעדכן דרך הרדיו/עיתונים וכמובן דרכי.
לפני כמה חודשים כשהבאתי בפניו את דעתי על רמון והניהול הכושל שלו, הוא הגיב די באדישות - אמר שהכל עדיף על טביב.

היום, כשסיפרתי לו על סיפור קיצוץ המשכורות הוא אמר שמתחיל להימאס בכל הבלאגן ושהמועדון מתנהל כמו שכונה - כל שבוע "הברקה" חדשה של רמון וחבריו.

מה אני רוצה להגיד פה?
שבניגוד ללפני כמה חודשים, היום גם אוהד שפחות מתעדכן ולא קורא בפורום, מבין שיש בעיה רצינית עם ההנהלה הנוכחית של הפועל בראשות חיים רמון.

אני לא יודע כמה אבא שלי הוא מייצג של הקהל הרחב, אבל יש לי הרגשה שחל שינוי ולא רק אצלו.

זה היה ברור שהאוהדים הפחות פעילים ביומיום יבינו את המצב אחרי ינואר כשנבואות הזעם יתגשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Charlie כתב:

אל חשש, רוב הקהל מקבל באיזי את מחטף הלילה של שכטר, את העובדה ששיקרו לנו שאמרו שהתקציב שלו מגיע מהאוליגך' חג'ג', אין לקהל שום בעיה שרמון מטיח בהם את האשמה למצב והגרעון, שדמארי לא שותף במשחק הגביע שעפנו כי עד אשכרה אותו היום לא ידע היכן ישחק ולא דיברו איתו והוא התעדכן מהתקשורת, רוב הקהל שכח או לא רוצה לזכור את ימי רמון העליזים בעבר, ורוב הקהל בטוח שהוא אשכרה מחפש רוכש.
בלי שום ציניות, רוב הקהל באמת ובתמים לא מהווה כל בעיה לרמון, להיפך, הוא מהווה כלי משחק.
מהבחינה הזאת רמון יכול להיות רגוע, מאד.
שוב, ללא ציניות.

אז בוא נעשה סדר
1. שכטר לא היה מחטף. הודיעו שמחפשים לו קבוצה. ובכל מקרה, מה זה משנה מחטף לא מחטף. מה רצית שיקרה?
2. בהחלט כל ענין התקציב מעצבן ומראה עד כמה רמון כושל, אבל זה לא באמת משנה. שום דבר לא היה קורה אחרת אם רמון היה מודה מההתחלה שחג'ג' לא יכול לכסות הכל. ובכל מקרה, חג'ג' לא מתכוון אשכרה לשים כסף, אלא רק להלוות, ובתכלס אי אפשר לבוא אליו בטענות.
3. אתה בטוח שדמארי התעדכן מהתקשורת? עניין סלטה פורסם כמה ימים לפני משחק הגביע ואם לוזון לא היה מנסה להכניס סעיף מגביל לחוזה של דמארי הוא גם היה משחק שם. בסופו של יום דמארי החליט לעמוד על שלו ובזה זה נגמר.
4. נכון, שכח. אז מה?
5. לעניין הרוכש, קובסטר חוזר ואומר שאי אפשר למכור את הקבוצה בכלל. אז מה יעזור לרמון לחפש רוכש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:40 
מי שגרם לזה שקשה מאוד למכור זה חיימקה והטענה הא שזה לא היה במקרה. קטונתי, אבל בכל מקרה, ענין הרוכש הוא הדבר ביחיד שצריך להעסיק אותנו בנוגע להנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מי שגרם לזה שקשה מאוד למכור זה חיימקה והטענה הא שזה לא היה במקרה. קטונתי, אבל בכל מקרה, ענין הרוכש הוא הדבר ביחיד שצריך להעסיק אותנו בנוגע להנהלה

לא, לפחות זה לא מה שמדובר פה, או מה שהבנתי.
מה שקובסטר חוזר ואומר זה שאחד המכשולות הגדולים הוא החצי שמעוקל ע"י אשתו של הראל. מלבד זאת כל מה שנותר הוא לשלם לטביב ולשאר מחזיקי האחוזים את שלהם.
אבל תאיר את עיני, מה עשה חיים רמון כדי לגרום למכירת הקבוצה להיות בלתי אפשרית?

ושוב, אם למישהו יש מידע אמין שישכנע שרמון אשכרה מכשיל את מכירת הקבוצה, אני יוצא איתו לבית של רמון להפגין, וסוחף אחרי את כל מכריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:48 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לא, לפחות זה לא מה שמדובר פה, או מה שהבנתי.
מה שקובסטר חוזר ואומר זה שאחד המכשולות הגדולים הוא החצי שמעוקל ע"י אשתו של הראל. מלבד זאת כל מה שנותר הוא לשלם לטביב ולשאר מחזיקי האחוזים את שלהם.
אבל תאיר את עיני, מה עשה חיים רמון כדי לגרום למכירת הקבוצה להיות בלתי אפשרית?

ושוב, אם למישהו יש מידע אמין שישכנע שרמון אשכרה מכשיל את מכירת הקבוצה, אני יוצא איתו לבית של רמון להפגין, וסוחף אחרי את כל מכריי.

לקח החלטות ניהוליות כמעט פסיכיות במציאות פיננסית בעייתית ויצר חובות גדולים. אם מעמידים קבוצה לרכישה הדבר החשוב ביותר זה ליצור חשבון מאוזן ולא להעמיד תקציב שאתה יכול לעמוד רק במידה ו..(וגם לא בטוח).
נאומר את זה אחרת, מי שבא כדי למכור (וזה מה שהוא הצהיר) לא פועל ככה. זה פשוט לא מסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להתווכח על האם ההתאבדויות הכלכליות שלו (שסמך על אירופה) היו מוצדקות או לא, אבל בכל מקרה כל הבור התקציבי יאוזן אם ימכור את דמארי ויפטר מהחוזה של רבש.
ובפועל, אם אתה ציפית ממנו לא להתאבד מלכתחילה, לא צריכה להיות לך בעיה עם הקיצוצים האלה.

על דבר אחד אי אפשר להתווכח, והוא שרמון מראש הודיע שהוא בא כתקופת ביניים ולא הבטיח קבוצה עשירה. אז נכון, הוא קפץ מעל הפופיק וקיבל כמה החלטות לא טובות על גבול המטרידות, ונכון שהעתיד שלנו שחור, אבל אל תשכח שהוא שחור לא כי רמון השחיר אותו, אלא כי זה היה המצב שרמון קיבל את הפועל. ורמון פשוט כושל מדי ולא מתאים להיות זה שיבריא אותנו. ולכן הוא צריך ללכת. לא כי הוא הבטיח שיהיה בסדר ועכשיו לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:54 
שוב, הטענה היחידה שיש לי אליו היא שההתנהלות שלו מרמזת על כך שהוא לא באמת רוצה למכור או לא מנסה, או אין לי מושג מה. בשורה התהחתונה ככה לא מתנהל מי שבא לתקופה קצרה בשביל למצוא רוכש. פשוט לא מסתדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שוב, הטענה היחידה שיש לי אליו היא שההתנהלות שלו מרמזת על כך שהוא לא באמת רוצה למכור או לא מנסה, או אין לי מושג מה. בשורה התהחתונה ככה לא מתנהל מי שבא לתקופה קצרה בשביל למצוא רוכש. פשוט לא מסתדר

שוב, למה לא?
נגיד ובקיץ הוא ידע שאם הוא לא מוכר את דמארי הוא יסיים את העונה במינוס. החליט לקחת צ'אנס (ועוד כמה צ'אנסים) ונכנס לבור עמוק יותר כשנפלנו מאירופה. בסיום העונה הוא תמיד יכול למכור את כל אלה שלא היה צריך להביא, ולחזור לתקציב מאוזן, שזה אגב מה שהוא אמר שהוא רוצה לעשות (כן כן לא להאמין לו הוא שקרן פוליטיקאי וכולי).
ובכל מקרה, בהנתן שאין מקורות הכנסה לקבוצה, לא ברור לך שכל שנה שעבורת מגדילה את המינוס? זה המצב..

לילה טוב גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
החצי השני כבר מזמן לא מעוקל ונמצא בידי עו"ד שניצר שהוא הבורר בין רמון וטביב. אחרי פסק הבוררות בחודש הבא נדע כמה רמון צריך לשלם לטביב.
אם אתה כבר שם לי מילים בפה, לפחות תדייק.

את הבום האמיתי אתה וכל שאר האנשים שמעדיפים לעצום חזק את העיניים תקבלו בקיץ כשנצטרך להעמיד תקציב בלי הכנסות שנלקחו כמקדמות השנה ועם שורה ארוכה של הלוואות שצריך להחזיר ואין מאיפה.
לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 05:27 
kobster כתב:
החצי השני כבר מזמן לא מעוקל ונמצא בידי עו"ד שניצר שהוא הבורר בין רמון וטביב. אחרי פסק הבוררות בחודש הבא נדע כמה רמון צריך לשלם לטביב.

את הבום האמיתי אתה וכל שאר האנשים שמעדיפים לעצום חזק את העיניים תקבלו בקיץ כשנצטרך להעמיד תקציב בלי הכנסות שנלקחו כמקדמות השנה ועם שורה ארוכה של הלוואות שצריך להחזיר ואין מאיפה.
לילה טוב.

בעיה מספר אחת; מחיר
8 מיליון דולר.
+השקעה של 5 מיליון דולר בשנה לארבעה או חמש השנים הקרובות.
+חובות שמצטברים כרגע ויצטברו במשך השנה.
-שחקנים שימכרו .
בעיה שתיים. עלוקות
עסקנים שלא ילכו בקלות (לקח למכבי שנים רבות להתפטר מהם)
בעיה שלוש . נוער
מחלקות הנוער נערים וילדים הוזנחו במשך שנים (במיוחד בזמן טביב) ולא יהיה קל לנהל אותם שצורה טובה בקלות.
בעיה ארבע .עמותה.
אף אחד באמת לא יודע מה עתיד העמותה ומה תפקידה אם וכאשר יגיע קונה שירצה את מאת האחוזים. הם לא מתנגדים למכור ועוזרים אפילו, אבל לא ניראה לי שהעמותה תרצה להתפרק סתם כך ואם קונה ירגיש מאויים זו תיהיה בעיה.
בעיה חמש. ליכלוכים על האוהדים.
אם וכאשר האוהדים יצטרכו "לזרוק את רמון" הבעיה לא תיהיה המחאות כיוון שהסבר נכון יוכל לתת אפילו סיבה טובה לקונה לקנות (אוהדים מסורים שרוצים את טובת המועדון) הבעיה תיהיה רמון ושותפיו שילכלכו על האוהדים בכל צורה אפשרית ,הם כבר הוכיחו שהם יכולים לעשות זאת.

עכשיו אני מקווה שמובן יותר למה אין קונה או יש קונים אבל הם בורחים כששומעים את התנאים.
אם נחכה לסוף השנה המצב יהיה גרוע יותר ובמיוחד אם לא נגיע לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לילה טוב.

אני לא שם לך מילים בפה. זה בדיוק מה שאמרת ולא קראתי הודעה אחת שלך שמעדכנת את זה.

וסבבה. זה לא מעוכל. אז למה בלתי אפקרי למכור את הקבוצה?

ודבר אחרון, מספיק כבר עם גישת ה-אני יודע הכל ואתה עוד לא קולט את זה. זה לא מרשים אף אחד שלא בצד שלך ובעיקר לא תורם.
ברור שיהיה קשה להעמיד תקציב כי אין מי שישים כסף. מה ההפתעה הגדולה? מי עוצם עיניים? מה אתה חושב שנדמה לנו, חבורת עוצמי העיניים? שחג'ג' מת להשקיע בהפועל?

יאללה חביבי, רד אל העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

לילה טוב.

אני לא שם לך מילים בפה. זה בדיוק מה שאמרת ולא קראתי הודעה אחת שלך שמעדכנת את זה.

וסבבה. זה לא מעוכל. אז למה בלתי אפקרי למכור את הקבוצה?

ודבר אחרון, מספיק כבר עם גישת ה-אני יודע הכל ואתה עוד לא קולט את זה. זה לא מרשים אף אחד שלא בצד שלך ובעיקר לא תורם.
ברור שיהיה קשה להעמיד תקציב כי אין מי שישים כסף. מה ההפתעה הגדולה? מי עוצם עיניים? מה אתה חושב שנדמה לנו, חבורת עוצמי העיניים? שחג'ג' מת להשקיע בהפועל?

יאללה חביבי, רד אל העם.

בלי לחפש יותר מדי - http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1871346#p1871346

חבל בשבילך שאתה לא מבין שזה ממש לא גישת האני יודע הכל כי אני רחוק מלדעת הכל. למען האמת, אני די בטוח שאין ישות אחת בכל המערכת שנקראת הפועל ת"א (הנהלה,עובדי המועדון,צוות מקצועי,שחקנים) שבאמת יודעת עד כמה גדול הבור שלנו.
עזוב את 2 הקדנציות הקודמות של רמון בהפועל שכולם יודעים איך הן הסתיימו. תסתכל רק על רצף השקרים וההטעיות שלו מתחילת העונה הנוכחית. על הרוכש ב 8 מיליון דולר שהוא וחג'ג' מצאו ופתאום נעלם, על הערבויות המסתוריות שהתברר שאין מאחוריהן כלום, על גודל הגרעון שהוא בעצמו טען שעומד על 5 מיליון שקל ופתאום הוא גם דורש לקצץ למרות ששיחררו את שכטר ונכנסו הלוואות בדיוק בשביל לסגור את הגרעון הזה.
אתה תבוא ותגיד "אבל מה אתה רוצה ממנו ,הוא אמר שהוא עוזב". מעניין שהוא אמר את זה דקה ורבע אחרי שמכרו את שכטר כדי שלא יהיה ניתן לבוא אליו בטענות וכדי להרגיע את האוהדים שיחשבו לעצמם בדיוק את מה שאתה חושב. בהתבסס על התקדימים שהוזכרו, כמה זה יפתיע אותך לגלות שהוא נשאר בסוף ?
אני לא יודע כלום אבל אני לוקח בערבון מוגבל מאוד כל מה שיוצא מרמון ומהסביבה הקרובה שלו. אולי הגיע הזמן שגם אתה תאמץ את הגישה הזו.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
כמה אני עוד יכול להגיד שאני בצד שלך. רמון כושל שקרן ופשוט לא מתאים, וחייב ללכת.
אני רק מציין שאם רוצים לסחוף את כולם, אי אפשר להתייחס למכירת שכטר, או בקשת הקיצוץ, כעל משהו חריג.
אפילו השקרים שלו מתחילת העונה לא מעניינים כי שוב, הם לא יצרו בעיה, רק כיסו אותה.

וכן, אני אגיד שהוא הולך בקיץ כי זה מה שכולנו רוצים וזה מה שהוא אמר שיעשה. מה עוד אני יכול לעשות בנידון? אם הוא משקר, נדע בקיץ לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 09:44 
בנושא העיקול של הגרושה של מוני - מה ההבדל בין מכירה עתידית ובין העברת הזכויות לבעלים הנוכחי ?
ובנושא החובות - נכון שזו גיבנת המסננת חלק מהרוכשים. ואולי טוב שכך , לרוכש רציני החובות של הפועל הם אינם בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2014, 10:38 
אווירה לא נעימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: