אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
החצי השני כבר מזמן לא מעוקל ונמצא בידי עו"ד שניצר שהוא הבורר בין רמון וטביב. אחרי פסק הבוררות בחודש הבא נדע כמה רמון צריך לשלם לטביב.
אם אתה כבר שם לי מילים בפה, לפחות תדייק.
את הבום האמיתי אתה וכל שאר האנשים שמעדיפים לעצום חזק את העיניים תקבלו בקיץ כשנצטרך להעמיד תקציב בלי הכנסות שנלקחו כמקדמות השנה ועם שורה ארוכה של הלוואות שצריך להחזיר ואין מאיפה.
לילה טוב.
אני לא שם לך מילים בפה. זה בדיוק מה שאמרת ולא קראתי הודעה אחת שלך שמעדכנת את זה.
וסבבה. זה לא מעוכל. אז למה בלתי אפקרי למכור את הקבוצה?
ודבר אחרון, מספיק כבר עם גישת ה-אני יודע הכל ואתה עוד לא קולט את זה. זה לא מרשים אף אחד שלא בצד שלך ובעיקר לא תורם.
ברור שיהיה קשה להעמיד תקציב כי אין מי שישים כסף. מה ההפתעה הגדולה? מי עוצם עיניים? מה אתה חושב שנדמה לנו, חבורת עוצמי העיניים? שחג'ג' מת להשקיע בהפועל?
יאללה חביבי, רד אל העם.
בלי לחפש יותר מדי -
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1871346#p1871346חבל בשבילך שאתה לא מבין שזה ממש לא גישת האני יודע הכל כי אני רחוק מלדעת הכל. למען האמת, אני די בטוח שאין ישות אחת בכל המערכת שנקראת הפועל ת"א (הנהלה,עובדי המועדון,צוות מקצועי,שחקנים) שבאמת יודעת עד כמה גדול הבור שלנו.
עזוב את 2 הקדנציות הקודמות של רמון בהפועל שכולם יודעים איך הן הסתיימו. תסתכל רק על רצף השקרים וההטעיות שלו מתחילת העונה הנוכחית. על הרוכש ב 8 מיליון דולר שהוא וחג'ג' מצאו ופתאום נעלם, על הערבויות המסתוריות שהתברר שאין מאחוריהן כלום, על גודל הגרעון שהוא בעצמו טען שעומד על 5 מיליון שקל ופתאום הוא גם דורש לקצץ למרות ששיחררו את שכטר ונכנסו הלוואות בדיוק בשביל לסגור את הגרעון הזה.
אתה תבוא ותגיד "אבל מה אתה רוצה ממנו ,הוא אמר שהוא עוזב". מעניין שהוא אמר את זה דקה ורבע אחרי שמכרו את שכטר כדי שלא יהיה ניתן לבוא אליו בטענות וכדי להרגיע את האוהדים שיחשבו לעצמם בדיוק את מה שאתה חושב. בהתבסס על התקדימים שהוזכרו, כמה זה יפתיע אותך לגלות שהוא נשאר בסוף ?
אני לא יודע כלום אבל אני לוקח בערבון מוגבל מאוד כל מה שיוצא מרמון ומהסביבה הקרובה שלו. אולי הגיע הזמן שגם אתה תאמץ את הגישה הזו.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me