החתול של שרדינגר כתב:
מנדלה-ערימת הבולשיט שציטטת בעמוד הקודם לא שווה הרבה כשהטיעון העיקרי שלה הוא "אין עדי ראייה שראו שהמתנחבלים חמושים=הם לא היו חמושים", במיוחד כשלפחות עד ראייה אחד, שהוא לא בדיוק התומך הכי גדול של העם הפלסטיני, דיווח:
עקיבא נוביק כתב:
2) באופן כללי, דעתי על נוער הגבעות די דומה לדעה שלהם על התקשורת- חבורת ליצנים חסרי ערכים, ובתוכה כמה חבר'ה הגונים. אבל האמת היא שהם הלכו לקוצרא עם מעט מאד ציוד- מקלות, כפפות, רעלות (ראיתי אותם יוצאים). המניאק היותר גדול הוא מי שהיכה אותם במעדרים ופטישים כשהם כפותים. נראה לי שקצת שכחנו את זה.
הוא בעצמו אמר שהם לקחו מעט ציוד ככה שאני מרשה לעצמי להגיד שזה לא בלתי מן הנמנע שהם לא הלכו דווקא לתג מחיר (זו הייתה המטרה העיקרית בזה שהבאתי את הקטע, להגיד שסתם האמינו יותר מדי בקלות לגרסה אחת בכל העסק הזה !! מעבר לכך, אתה טוען שיש הרבה יותר מקרים שפלסטינים זורקים אבנים על יהודים מאשר ההפך
נכון , לא מגבה את זה בשום סטטיסטיקה,
בעז"ה במוצ"ש כשיהיה לי יותר זמן ואז תוקף את זה שלא מקבלים את הטענות שלך כאמת אבסולוטית;
איפה לעזאזל אמרתי דבר כזה ?! אתה מתלונן מצד אחד על כך שלא מדווחים בתקשורת הישראלית על זה שערבים זורקים אבנים על יהודים,
נראלי שהתבלבלת.liorgadidi הוא זה שהזכיר 'חד צדדיות'. אני רק שאלתי אותו מיאלו אותם אנשים שמדווחים על חד צדדיות. מודה שיש גם מקרים רבים שבהם קורה ההפך,
אמרתי שיש מקרים, לא אמרתי שהם רבים ומפנה אותנו לתוצאות בגוגל שמראות רק את מה שדווח שעל פיהן רק ערבים זורקים אבנים על יהודים.
זה מראה משהו, לא ? אבל שיא הדמגוגיה הוא כנראה התמונה ש"משווה" בין טרור יהודי לטרור פלסטיני, שמציגה את הגרפיטי כ"שיא" הטרור היהודי, שמתיימרת לתמוך בטענה שרק ערבים זורקים אבנים על יהודים וההפך לא קורה, ומעניין שלא בחרו, למשל, את התמונה מבית של משפחה פלסטינית שהוצת באמצע הלילה ע"י מתנחבלים צדיקים חמושים רק בכיפה וזקן שניסו לרצוח משפחה שלמה על לא אבל בכפם.
שוב, התמונה הזאת נועדה להראות איזשהו אבסורד, בכך שאותו משתמש אמר שיש חד צדדיות בדיווח, ולכן הראיתי לו את התמונה (שלטעמי, כן.. היא די מטופשת), והתכוונתי שאם מראים תמונה כזאת לא ייתכן להגיד או בקיצור: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
וואי מגניב. אפשר גם ?
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח liorgadidi כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
או בקיצור: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
חבל על הסברים מיותרים.רק פלסטינים משתמשים בטרור ואין בכלל אבנים בקדומים וקרני שומרון(רק באש קודש ויצהר,וגם שם הן קטנות ורכות).
כן, באש קודש ויצהר יש אבנים קטנות ורכות (הן עשויות ממחמאה, שווה לך לנסות, זה ממש טוב).
זה מה שאמרתי.
תמשיך עם היושר האינטלקטואלי שלך.
teknoboy כתב:
חתול, לא צריך את הפייסבוק של עקיבא נוביק. יש תמונות של "המטיילים" האלה, רעולי פנים וחמושים באלות. כולל, אגב, תמונות שהופצו בידי סוכנות הידיעות של המתנחלים.
עכשיו זה קפץ לאלות ?
עריכה: מצאתי מקור שמביא נתונים סטטיסטיים (לא מעודכנים מי ידוע מה, אבל גם זה משהו),
http://rotter.net/forum/scoops1/55144.shtmlועוד משהו,
https://www.facebook.com/yoshnewsיאללה ביי, שבת שלום לכולם.