תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
תיקון קטן: הם לא נחטפו, הם הלכו לעשות פוגרום בכפר הסמוך וכשלו במשימתם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: "כמעט לינץ'"
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 14:12 
קראת את מה שהוא כתב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
קראת את מה שהוא כתב ?

אני קראתי, הבן דם מספר על שיטות הפעולה של תג מחיר. מאיפה הוא יודע, אולי שווה לעקב אותו לחקירה?
נניח שמדובר בחבורה שהלכה לטייל להנאתה בתוך כפר ערבי סמוך, במדינת האפרטהייד מה היה קורה עם חבורת פלשתינאים היו יוצאים לטייל להנאתם בהתנחלות הסמוכה אש קודש?
זריקות אבנים אכן קופצים לבקר מדי פעם אבל בעיקר על ידי מתנחלים, אבל כמו שהכותב כתב, התקשורת מתעלמת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
קראת את מה שהוא כתב ?

אכן קראתי, ואף טרחתי לתקן טעות עובדתית קטנה* שהיתה בטקסט. למרבה הצער הטעות הזו מושכתאת השטיח מתחת לכל שאר המלל התעמולתי שבא אחריה.

* במילה "קטנה" הכוונה ל"עצומה, מהותית, יסודית ומכריעה"

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:19 
אחד אדום כתב:
MANDALA כתב:
קראת את מה שהוא כתב ?

אני קראתי, הבן דם מספר על שיטות הפעולה של תג מחיר. מאיפה הוא יודע, אולי שווה לעקב אותו לחקירה?
נניח שמדובר בחבורה שהלכה לטייל להנאתה בתוך כפר ערבי סמוך, במדינת האפרטהייד מה היה קורה עם חבורת פלשתינאים היו יוצאים לטייל להנאתם בהתנחלות הסמוכה אש קודש?
זריקות אבנים אכן קופצים לבקר מדי פעם אבל בעיקר על ידי מתנחלים, אבל כמו שהכותב כתב, התקשורת מתעלמת מזה.

שיטות פעולה ?!
פאקינג לוקחים ספריי בלילה ומרססים כמה מילים שמזכירים "ערבים" "פלסתינים" "מוות" וסיימת את העבודה.
המשפט האחרון שלך הוא הכי הזוי.
אחי, איפה אתה חי ?
כל יום מתבצעים יידויי אבנים ביו"ש, רובם הגדול הם לכיוון רכבים יהודים. רק תכתוב "יידויי אבנים" בגוגל, נראה מה יניבו התוצאות (ספוילר!! בתוצאות בעמוד הראשון, מוזכרים רק ערבים שיידו אבנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
אחד אדום כתב:
MANDALA כתב:
קראת את מה שהוא כתב ?

שיטות פעולה ?!
פאקינג לוקחים ספריי בלילה ומרססים כמה מילים שמזכירים "ערבים" "פלסתינים" "מוות" וסיימת את העבודה.
אחי, איפה אתה חי ?
כל יום מתבצעים יידויי אבנים ביו"ש, רובם הגדול הם לכיוון רכבים יהודים. רק תכתוב "יידויי אבנים" בגוגל, נראה מה יניבו התוצאות (ספוילר!! בתוצאות בעמוד הראשון, מוזכרים רק ערבים שיידו אבנים).

עשית פעם מילואים בחברון? היית בסדיר בשטחים? בכל אזור שיש בו פולשים יהודים (אלה שכינו את עצמם מתנחלים בשנות ה70 והיום הם מתעקשים על הכינוי מתישבים) יש יותר זריקות אבנים מצידם מאשר מהצד הפלשתיני. אבל הי תחפש בגוגל בעיברית, חוכמה בלילה.
זה שמדווחים רק על משהו חד צדדי לא אומר שהצד השני לא קיים ואפילו ביתר עוצמה. יש לי חבר שבתור ילד הם היו הולכים לכביש הראשי לזרוק אבנים על מכוניות של ערבים והוא טען בפני שזה הנורמה. ואני מדבר על אחת ההתנחלויות הכי מתונות שיש בגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 21:02 
אחד אדום כתב:
MANDALA כתב:
אחד אדום כתב:
MANDALA כתב:
קראת את מה שהוא כתב ?

שיטות פעולה ?!
אחי, איפה אתה חי ?

עשית פעם מילואים בחברון? היית בסדיר בשטחים? בכל אזור שיש בו פולשים יהודים (אלה שכינו את עצמם מתנחלים בשנות ה70 והיום הם מתעקשים על הכינוי מתישבים) יש יותר זריקות אבנים מצידם מאשר מהצד הפלשתיני. אבל הי תחפש בגוגל בעיברית, חוכמה בלילה.
זה שמדווחים רק על משהו חד צדדי לא אומר שהצד השני לא קיים ואפילו ביתר עוצמה. יש לי חבר שבתור ילד הם היו הולכים לכביש הראשי לזרוק אבנים על מכוניות של ערבים והוא טען בפני שזה הנורמה. ואני מדבר על אחת ההתנחלויות הכי מתונות שיש בגדה.

על סמך מה אתה קובע את מה שכתבת בפסקה הראשונה ?
לגבי ה"חד צדדיות" שעליה אתה מדבר.
מי אלה האנשים שמדווחים רק על משהו חד צדדי ?
אלה החברי כנסת שמנסים ליזום הצעת חוק שתקבע שדין 'תג מחיר' כדין פיגוע ?
זאת התקשורת שהצליחה להכניס את התמונה הזאת לעיתון בלי להבין עד כמה הוא מגוחך ?
תמונה

ואני לא יודע על אילו זמנים אתה מדבר כשאתה מציין שאותו חבר שלך היה ילד, ואני גם לא יודע מה קרה באותם זמנים, אני מדבר על היום. אני בטוח שהיום יש הרבה יותר יידויי אבנים שערבים\פלסתינים זורקים מאשר יהודים, ואם הייתה תקופה כזאת שבה יהודים זרקו אבנים יותר מאשר הערבים, אני מניח שזה בגלל שבזמנו, הערבים התעסקו בדברים קצת יותר רציניים כמו בקתבי"ם, רימונים רובים וכו'.
וסתם ככה, אפשר את השם של אותה ההתנחלות ?

ראוי לציין שייתכן שיש דברים שאני ממש לא מזדהה איתם במה שהבנאדם שהבאתי מקודם כתב, הבאתי את זה רק בשביל המסר העיקרי שעולה מהקטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 21:24 
מנדלה
בתור אחד ששירת בשטחים שנתיים ושמונה,התרחשו 4 ניסיונות פריצה ותקיפה לבסיס,כולן על ידי מתנחלים.
שני חיילים וקצינים נפצעו,בשני מקרים שונים-הפציעות היחידות שראיתי מקרוב בשירות,קרו בתוך התנחלויות.
וזה באמת טיפה בים לעומת מה שקורה ביום יום.
אז יכול להיות שהבסיס ששירתי בו לא מייצג,אבל אני מגבש את הדעה שלי לפי מה שחוויתי,בפועל,כשהייתי שם.

אתה לא יודע "מה קרה באותם זמנים" ואין לך מושג מה קורה שם היום.
יש משהו שיוצא לך מהמקלדת שאתה מבסס על יותר מ"אני חושב ש" ו "אני בטוח"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 00:55 
liorgadidi כתב:
מנדלה
בתור אחד ששירת בשטחים שנתיים ושמונה,התרחשו 4 ניסיונות פריצה ותקיפה לבסיס,כולן על ידי מתנחלים.
שני חיילים וקצינים נפצעו,בשני מקרים שונים-הפציעות היחידות שראיתי מקרוב בשירות,קרו בתוך התנחלויות.
וזה באמת טיפה בים לעומת מה שקורה ביום יום.
אז יכול להיות שהבסיס ששירתי בו לא מייצג,אבל אני מגבש את הדעה שלי לפי מה שחוויתי,בפועל,כשהייתי שם.

אתה לא יודע "מה קרה באותם זמנים" ואין לך מושג מה קורה שם היום.
יש משהו שיוצא לך מהמקלדת שאתה מבסס על יותר מ"אני חושב ש" ו "אני בטוח"?

מוזר. בזמנו כשפרצו לחטמ"ר אפרים כל הארץ סערה פה (אפשר להגיד, בצדק).
אין לי ספק שיש מתנחלים שפוגעים ומשחיתים, אבל אני כן יודע שהייתי עשרות פעמים ביישובים ביו"ש וראיתי בלי יוצא מן הכלל שתמיד התייחסו לחיילים בנחמדות, אומרים שלום, מציעים אוכל וכו' (לא, לא הייתי לא ביצהר, לא בבת עין ולא באש קודש ועוד, אבל היישובים הנורמטיביים כן).
בוודאי שיש מקרים שפוגעים בחיילים ובערבים וכו', אבל אני בטוח שזה אחוז קטן .

ולא הבנתי מה אתה רוצה ממני.
אין לי מושג מה קורה היום ?
יכול להיות, בוא תוכיח. התכוונתי שלא יספר לי סיפורים (בלי סרקזם) על דברים שקרו לפני הרבה זמן (לפני כמה זמן ?) שאיזה ילד סיפר לו.
לגבי המשפט האחרון שלך, בגלל שאתה מבסס את מה שיוצא לך מהמקלדת ע"פ מה שאלוקים לוחש לך באוזן ?
מה אתה רוצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
מנדלה-ערימת הבולשיט שציטטת בעמוד הקודם לא שווה הרבה כשהטיעון העיקרי שלה הוא "אין עדי ראייה שראו שהמתנחבלים חמושים=הם לא היו חמושים", במיוחד כשלפחות עד ראייה אחד, שהוא לא בדיוק התומך הכי גדול של העם הפלסטיני, דיווח:
עקיבא נוביק כתב:

2) באופן כללי, דעתי על נוער הגבעות די דומה לדעה שלהם על התקשורת- חבורת ליצנים חסרי ערכים, ובתוכה כמה חבר'ה הגונים. אבל האמת היא שהם הלכו לקוצרא עם מעט מאד ציוד- מקלות, כפפות, רעלות (ראיתי אותם יוצאים). המניאק היותר גדול הוא מי שהיכה אותם במעדרים ופטישים כשהם כפותים. נראה לי שקצת שכחנו את זה.

מעבר לכך, אתה טוען שיש הרבה יותר מקרים שפלסטינים זורקים אבנים על יהודים מאשר ההפך, לא מגבה את זה בשום סטטיסטיקה, ואז תוקף את זה שלא מקבלים את הטענות שלך כאמת אבסולוטית; אתה מתלונן מצד אחד על כך שלא מדווחים בתקשורת הישראלית על זה שערבים זורקים אבנים על יהודים, מודה שיש גם מקרים רבים שבהם קורה ההפך, ומפנה אותנו לתוצאות בגוגל שמראות רק את מה שדווח שעל פיהן רק ערבים זורקים אבנים על יהודים.
אבל שיא הדמגוגיה הוא כנראה התמונה ש"משווה" בין טרור יהודי לטרור פלסטיני, שמציגה את הגרפיטי כ"שיא" הטרור היהודי, שמתיימרת לתמוך בטענה שרק ערבים זורקים אבנים על יהודים וההפך לא קורה, ומעניין שלא בחרו, למשל, את התמונה מבית של משפחה פלסטינית שהוצת באמצע הלילה ע"י מתנחבלים צדיקים חמושים רק בכיפה וזקן שניסו לרצוח משפחה שלמה על לא אבל בכפם.

או בקיצור: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 11:16 
החתול של שרדינגר כתב:

:ROSE:
חבל על הסברים מיותרים.רק פלסטינים משתמשים בטרור ואין בכלל אבנים בקדומים וקרני שומרון(רק באש קודש ויצהר,וגם שם הן קטנות ורכות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
חתול, לא צריך את הפייסבוק של עקיבא נוביק. יש תמונות של "המטיילים" האלה, רעולי פנים וחמושים באלות. כולל, אגב, תמונות שהופצו בידי סוכנות הידיעות של המתנחלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 16:15 
החתול של שרדינגר כתב:
מנדלה-ערימת הבולשיט שציטטת בעמוד הקודם לא שווה הרבה כשהטיעון העיקרי שלה הוא "אין עדי ראייה שראו שהמתנחבלים חמושים=הם לא היו חמושים", במיוחד כשלפחות עד ראייה אחד, שהוא לא בדיוק התומך הכי גדול של העם הפלסטיני, דיווח:
עקיבא נוביק כתב:

2) באופן כללי, דעתי על נוער הגבעות די דומה לדעה שלהם על התקשורת- חבורת ליצנים חסרי ערכים, ובתוכה כמה חבר'ה הגונים. אבל האמת היא שהם הלכו לקוצרא עם מעט מאד ציוד- מקלות, כפפות, רעלות (ראיתי אותם יוצאים). המניאק היותר גדול הוא מי שהיכה אותם במעדרים ופטישים כשהם כפותים. נראה לי שקצת שכחנו את זה.

הוא בעצמו אמר שהם לקחו מעט ציוד ככה שאני מרשה לעצמי להגיד שזה לא בלתי מן הנמנע שהם לא הלכו דווקא לתג מחיר (זו הייתה המטרה העיקרית בזה שהבאתי את הקטע, להגיד שסתם האמינו יותר מדי בקלות לגרסה אחת בכל העסק הזה !!
מעבר לכך, אתה טוען שיש הרבה יותר מקרים שפלסטינים זורקים אבנים על יהודים מאשר ההפך נכון , לא מגבה את זה בשום סטטיסטיקה, בעז"ה במוצ"ש כשיהיה לי יותר זמן ואז תוקף את זה שלא מקבלים את הטענות שלך כאמת אבסולוטית; איפה לעזאזל אמרתי דבר כזה ?! אתה מתלונן מצד אחד על כך שלא מדווחים בתקשורת הישראלית על זה שערבים זורקים אבנים על יהודים, נראלי שהתבלבלת.liorgadidi הוא זה שהזכיר 'חד צדדיות'. אני רק שאלתי אותו מיאלו אותם אנשים שמדווחים על חד צדדיות. מודה שיש גם מקרים רבים שבהם קורה ההפך, אמרתי שיש מקרים, לא אמרתי שהם רבים ומפנה אותנו לתוצאות בגוגל שמראות רק את מה שדווח שעל פיהן רק ערבים זורקים אבנים על יהודים. זה מראה משהו, לא ?
אבל שיא הדמגוגיה הוא כנראה התמונה ש"משווה" בין טרור יהודי לטרור פלסטיני, שמציגה את הגרפיטי כ"שיא" הטרור היהודי, שמתיימרת לתמוך בטענה שרק ערבים זורקים אבנים על יהודים וההפך לא קורה, ומעניין שלא בחרו, למשל, את התמונה מבית של משפחה פלסטינית שהוצת באמצע הלילה ע"י מתנחבלים צדיקים חמושים רק בכיפה וזקן שניסו לרצוח משפחה שלמה על לא אבל בכפם. שוב, התמונה הזאת נועדה להראות איזשהו אבסורד, בכך שאותו משתמש אמר שיש חד צדדיות בדיווח, ולכן הראיתי לו את התמונה (שלטעמי, כן.. היא די מטופשת), והתכוונתי שאם מראים תמונה כזאת לא ייתכן להגיד

או בקיצור: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. וואי מגניב. אפשר גם ?
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

liorgadidi כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

:ROSE:
חבל על הסברים מיותרים.רק פלסטינים משתמשים בטרור ואין בכלל אבנים בקדומים וקרני שומרון(רק באש קודש ויצהר,וגם שם הן קטנות ורכות).

כן, באש קודש ויצהר יש אבנים קטנות ורכות (הן עשויות ממחמאה, שווה לך לנסות, זה ממש טוב).
זה מה שאמרתי.
תמשיך עם היושר האינטלקטואלי שלך.
teknoboy כתב:
חתול, לא צריך את הפייסבוק של עקיבא נוביק. יש תמונות של "המטיילים" האלה, רעולי פנים וחמושים באלות. כולל, אגב, תמונות שהופצו בידי סוכנות הידיעות של המתנחלים.

עכשיו זה קפץ לאלות ?

עריכה: מצאתי מקור שמביא נתונים סטטיסטיים (לא מעודכנים מי ידוע מה, אבל גם זה משהו), http://rotter.net/forum/scoops1/55144.shtml
ועוד משהו, https://www.facebook.com/yoshnews

יאללה ביי, שבת שלום לכולם. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
[
teknoboy כתב:

עכשיו זה קפץ לאלות ?

אז עכשיו קו ההגנה זה שהם לא הלכו רעולי פנים ועם אלות אלא סתם רעולי פנים ועם קרשים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אז קודם אין עדי ראייה, אחרי זה עדי הראייה אומרים שהם לקחו ציוד לחימה בכמות קטנה יחסית(שאין סיכוי שמה שזה מעיד עליו זה, נניח, שהם תכננו למצוא מישהו שהולך לבד ולבצע בו לינצ'), אחרי זה זה הסתירה שבין דיווח על "מקלות" ל"קרשים" או "אלות"(אין ספק, מדובר בפריטים שונים לחלוטין ואין שום סיכוי שנמצא שלושה אנשים שיכנו את אותו חפץ בשם שונה מהשלושה), העובדה שהם כיסו את הפנים שלהם לפני ה"טיול" לא מסתדרת עם האג'נדה שלך אז אתה פשוט מתעלם מכך שהיא מופיעה בכל העדויות, ובכלל, הכל קונספירציה של דובר צה"ל הסמולני עם התקשורת הסמולנית ו"בצלם" האנטישמים, ואין סיכוי שחבורה של מתנחלים מאחת ההתנחלויות הכי קיצוניות ואלימות יצאו עם כיסויי פנים ומקלות/אלות/קרשים ובאמת תכננו לפגוע במישהו.

הסאבטקסט מהטרקסט שציטטת בעמוד הקודם היא שהתקשורת תמיד מנסה להציג את הערבים כתמימים ומסכנים ואת המתנחלים כפסיכים אלימים, דבר שקצת לא מסתדר עם זה שכמעט כל ארואי התקיפה שמדווחים בתקשורת הם של ארואים שערבים ביצעו נגד יהודים, או, למשל, עם זה שנסיון לשרוף משפחה פלסטינית שלמה לא קיבל חצי מהיחס התקשורתי שקיבלו שלושה מחבלים פלסטינים שנעצרו לפני שעשו משהו, וגם התמונה שלך מידיעות ממחישה את זה שהתקשורת לא מנסה להסתיר את החד צדדיות שלה בסיקור המצב בשטחים, דווקא בכיוון ההפוך מזה שאתה מתאר.

אה, ולא, אפילו אם נניח שהדיווח של מועצת השומרון שמפורסם ברוטר הוא נכון(ועם האמינות של שני הגופים הללו ביחד, אני לא אתפלא אם המספר האמיתי יותר קרוב ל19 מל190), בשביל להוכיח את הטענה שX>Y לא מספיק לדעת רק מה הערך של X.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 19:21 
החתול של שרדינגר כתב:
אז קודם אין עדי ראייה, אחרי זה עדי הראייה אומרים שהם לקחו ציוד לחימה בכמות קטנה יחסית(שאין סיכוי שמה שזה מעיד עליו זה, נניח, שהם תכננו למצוא מישהו שהולך לבד ולבצע בו לינצ'), אחרי זה זה הסתירה שבין דיווח על "מקלות" ל"קרשים" או "אלות"(אין ספק, מדובר בפריטים שונים לחלוטין ואין שום סיכוי שנמצא שלושה אנשים שיכנו את אותו חפץ בשם שונה מהשלושה), העובדה שהם כיסו את הפנים שלהם לפני ה"טיול" לא מסתדרת עם האג'נדה שלך אז אתה פשוט מתעלם מכך שהיא מופיעה בכל העדויות, ובכלל, הכל קונספירציה של דובר צה"ל הסמולני עם התקשורת הסמולנית ו"בצלם" האנטישמים, ואין סיכוי שחבורה של מתנחלים מאחת ההתנחלויות הכי קיצוניות ואלימות יצאו עם כיסויי פנים ומקלות/אלות/קרשים ובאמת תכננו לפגוע במישהו. כל עוד מדובר בכיסויי פנים-רעלות ומקלות, אז לא, אני לא מוכן להשלים כעובדה שהם אכן ניסו לפגוע בערבים. הכשל הוא אצלך. בגלל שאתה שומע על אותה חבורה רק כשהם פוגעים ומשחיתים, אז מייד אתה מסיק שגם הפעם הם ניסו לפגוע. אין לך שום הוכחה לכך ! אהה רגע, נזכרתי ! היה להם גם כפפות. פחחח איך העזתי לעלות על דעתי בכלל שהם לא ה'חבר'ה הרעים' ?! הם אשכרה החזיקו כפפות.

הסאבטקסט מהטקסט שציטטת בעמוד הקודם היא שהתקשורת תמיד מנסה להציג את הערבים כתמימים ומסכנים ואת המתנחלים כפסיכים אלימים במפורש ציינתי שאני לא בהכרח מזדהה עם כל מה שנאמר (או לא נאמר) , דבר שקצת לא מסתדר עם זה שכמעט כל ארועי התקיפה שמדווחים בתקשורת הם של ארועים שערבים ביצעו נגד יהודים, או, למשל, עם זה שנסיון לשרוף משפחה פלסטינית שלמה לא קיבל חצי מהיחס התקשורתי שקיבלו שלושה מחבלים פלסטינים שנעצרו לפני שעשו משהו, הידיעה שבית פלשתיני נשרף דווח בכל כלי התקשורת בעמוד המרכזי (ובצדק), מה אתה רוצה ? וגם התמונה שלך מידיעות ממחישה את זה שהתקשורת לא מנסה להסתיר את החד צדדיות שלה בסיקור המצב בשטחים, דווקא בכיוון ההפוך מזה שאתה מתאר. וואו, זה כבר הזוי. אירועי ה"טרור" ה'ממוצעים' שמבוצעים ע"י יהודים מסתכמים בדרך כלל בגרפיטי (וזה כשמסכימים להכליל אירועי תג מחיר בתור אירוע טרור), בעוד שאירוע טרור 'ממוצע' שמבוצע ע"י ערבים, לצערנו מסתיים ברצח (או נסיון) של יהודי.

אה, ולא, אפילו אם נניח שהדיווח של מועצת השומרון שמפורסם ברוטר הוא נכון(ועם האמינות של שני הגופים הללו ביחד, אני לא אתפלא אם המספר האמיתי יותר קרוב ל19 מל190), רוטר לא שייך לפה. למה האמינות של מועצת השומרון מוטלת בספק ? בגלל שהם מתנחלים (והרי ידוע שכל מתנחל הוא עם אף ארוך, אוחז ביד אחת גרפיטי וביד השנייה מחזיק כפפות (לא עלינו!) ? בשביל להוכיח את הטענה שX>Y לא מספיק לדעת רק מה הערך של Xי. רגע, אני רוצה שוב.. פחחחחחחחחח. נכון, בגלל שהתקשורת מסתירה כזו כמות גדולה (שים לב, זה רק היה בחודש אחד בלבד !) של אירועי טרור שמבוצעים ע"י יהודים מאיתנו, נכון ? מה שכן, היא בהחלט הצליחה להסתיר את אותם אירועים (שצויינו ברוטר) מרוב תושבי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 19:25 
teknoboy כתב:
MANDALA כתב:
[
teknoboy כתב:

עכשיו זה קפץ לאלות ?

אז עכשיו קו ההגנה זה שהם לא הלכו רעולי פנים ועם אלות אלא סתם רעולי פנים ועם קרשים?

כן. אם הם היו הולכים עם אלות לא היה בי פקפוק.
מקלות זה ממש לא מספיק.

(אני זוכר שכשהייתי מרבה לטייל, תמיד הייתי מחפש מקל שיוכל להיות איתי כל הטיול, לא בגלל שהייתי נשען עליו, אלא פשוט בגלל שזה טיול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2014, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אחי.
אם אתה נוהג לטייל עם חברים שלך כשאתם רעולי פנים ומחזיקים מקלות וקרשים, במקום שכל כמה ימים אתם הולכים מכות עם התושבים שלו, אז כל הכבוד לך על החיים הנורמטיביים שיש לך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: "כמעט לינץ'"
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 20:27 
teknoboy כתב:
טוב, אחי.
אם אתה נוהג לטייל עם חברים שלך כשאתם רעולי פנים ומחזיקים מקלות וקרשים, במקום שכל כמה ימים אתם הולכים מכות עם התושבים שלו, אז כל הכבוד לך על החיים הנורמטיביים שיש לך.

אתה לא מבין, המקלות זה לצרכי טיול בלבד.

http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4486031

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
teknoboy כתב:
טוב, אחי.

אני קורא טוקבקים בכל האתרים, ואין לי ספק שאין לי מה לעשות במדינה הזאת יותר. כמעט כולם פה הם המילה שהאדמין לא מרשה להגיד.
זה רק ענין של זמן עד שהמדים השחורים ידפקו על דלת ביתי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
19 כתב:
teknoboy כתב:
טוב, אחי.

אני קורא טוקבקים בכל האתרים, ואין לי ספק שאין לי מה לעשות במדינה הזאת יותר. כמעט כולם פה הם המילה שהאדמין לא מרשה להגיד.
זה רק ענין של זמן עד שהמדים השחורים ידפקו על דלת ביתי.

הלינק לא עובד לי. מה כתוב שם?
עריכה: זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486031,00.html ?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 21:27 
http://news.walla.co.il/?w=/550/2719147

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
תגובות הגולשים פשוט מחממות את הלב :LOMASHOO:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639459086090293&set=a.135402296495977.11530.135130956523111&type=1

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
זה לא יאמן,
הכמות,
האחוז מהמגיבים,
והכל בשמם, בלי אנונימיות.

מדהים מה קרה למדינה הזאת, מדהים.
ובמדהים אני מתכוון נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: "כמעט לינץ'"
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה לא יאמן,
הכמות,
האחוז מהמגיבים,
והכל בשמם, בלי אנונימיות.

מדהים מה קרה למדינה הזאת, מדהים.
ובמדהים אני מתכוון נורא.

וזה רק ילך ויחמיר.
דמוגרפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור לדמוגרפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
זה קשור גם לדמוגרפיה, בעיקר בקטע של ההחמרה.
הם הרוב והם ימשיכו להיות הרוב, עד שהשמאלנים יהיו מיעוט זניח. בנטיה הטבעית להקצנה ולמתיחת גבולות האלימות והבושה, אנחנו עוד נתגעגע לביבי כי הבא אחריו יהיה גרוע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
זה גם לא עניין של שמאל וימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 22:49 
מה שיגמור את המדינה הזו אלה הערסים. לא שום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה מעבר לערסים.
תסתכלו מי מגיב ואיך הם מגיבים.
זו התפיסה שהשתרשה כאן. שמאלני=ערבי=אויב.
כשאתה מגדיר קבוצה מסוימת באוכלוסיה כאויב וכמקור לצרות של המדינה, אז אפשר לקלל אותם ואפשר להפלות אותם ואפשר להרביץ להם וכן הלאה.
עלפקה, תסתכל על התגובות. שמאלני זה אויב, ימני זה אח. וזה ילך ויחמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: