תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 11:55 
לעשות סיכומים עכשיו זה מצחיק.
יגיע סוף עונה ויהיה אפשר לסכם. כל מה שההכרזות האלה כרגע נותנות, זה שבמאי מישהו שחשב אחרת ממך יצטט אותך וילעג לך.

הבעייה בישראל היא לא זה שמכורים לפטר או להיפך, הבעייה היא שכולם מכורים לקחת צד מהר מאד, ואז להתבצר בו ולהראות כמה הם צדקו, עם או בלי קשר למציאות. כמות הפעמים שאתה שומע ביום, גם פה, דברים בסגנון של "כמו שאמרתי", "אני מזמן טוען" וכו' היא עצומה.
זה לא חשוב ולא כזה מעניין מה אמרת קודם.

הבן אדם נמצא פה חצי עונה, יסיים אותה ויהיה אפשר להחליט. אני לא חושב שהוא עושה עבודה טובה, אבל לא צריך לחתוך לפה או לפה כרגע, זה לא שהולכים לרדת ליגה.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 06 פברואר 2014, 11:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות היום החמישי 6.2
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
אתם מדי פעם נהנים מכדורגל? או שעדיף לעשות דו"ח רווח והפסד, ולחכות לפרדי שיושיע אותנו?

לא נהנית איך ניצחנו את האריות של רעננה והכרישים של ירושלים וגם אפילו הנמרים של רמת השרון?

יש משחק אחד על מאני טיים שאדון רבש לקח אגב?
משהו?
דרבי?
מכבי חיפה?
גביע?
אירופה?

אז לאלו שמתלהבים מהכדורגל של הפועל בואו נדבר מעוד 2 מחזורים שתתחיל הסדרה של :
בני יהודה בבית (עוד יעני משחק קל)
חיפה בחוץ
קש בבית
אשדוד בחוץ
דרבי בית
נראה אז את הכדורגל האטרקטיבי שלו
שישיג 10-12 נקודות מזה ונדבר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 11:58 
פאביו כתב:
כל הקשקשת הזו
תהליך

תכלס : אם הפועל לא מגיעה לאירופה רבש נכשל כישלון קולוסאלי, נקודה.

זה דיבורי קופמן וברקוביץ. רדודים ושטחיים בלי הבנה של המציאות ואיך עושים הצלחה. אם הפועל ישחקו עד סוף העונה כדורגל טוב, ישיגו תוצאות סבירות ויפספסו את המקום השלישי בנקודה או שתיים, זה יהיה כשלון נקודתי במטרה ששמה אירופה, אבל זה לא אומר שזה בהכרח יגרור כשלון בעונה הבאה ושראשים צריכים להיערף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 11:59 
פאביו כתב:
fidel כתב:
אתם מדי פעם נהנים מכדורגל? או שעדיף לעשות דו"ח רווח והפסד, ולחכות לפרדי שיושיע אותנו?

לא נהנית איך ניצחנו את האריות של רעננה והכרישים של ירושלים וגם אפילו הנמרים של רמת השרון?

משהו?
דרבי?
מכבי חיפה?
גביע?
אירופה?

חיפה בחוץ
קש בבית
אשדוד בחוץ
דרבי בית

אוקיי, ועכשיו בוא נלך היפותטית. נניח שישיגו את ה 10-12 נקודות האלה. בעיניך, שחושב שרב"ש הוא כשלון, זה יעשה אותו פתאום הצלחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:04 
מתי בדיוק ראינו כדורגל טוב מהקבוצה הזו?
פעמיים בערך, בשני משחקי הליגה מול הפועל חיפה וגם את זה טרחנו לתקן בגביע.
חוץ מזה היו הבלחות פה ושם אבל כדורגל טוב בצורה עקבית אני לא רואה מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:
fidel כתב:

משהו?
דרבי?
מכבי חיפה?
גביע?
אירופה?

חיפה בחוץ
קש בבית
אשדוד בחוץ
דרבי בית

אוקיי, ועכשיו בוא נלך היפותטית. נניח שישיגו את ה 10-12 נקודות האלה. בעיניך, שחושב שרב"ש הוא כשלון, זה יעשה אותו פתאום הצלחה?

כן
בוודאי.

הוא לקח קבוצה מפורקת,עשה ים טעויות,חילופים הזויים ולמרות זאת בנה קבוצה שמסוגלת להתמודד עם משחקים כאלו,בניגוד לתחילת העונה ולעונה שעברה.
אם הפועל תל אביב לא מסוגלת לנצח קבוצות במשחקי מאני טיים,בשביל מה אני צריך אותו?בוא תסביר לי.

לנצח את רמת השרון ורעננה גם הנכד של קשטן אני מאמין יצליח
לקחת קבוצה ב-50 מיליון ולנצח את רעננה/רמת שרון לא חוכמה גדולה.
מבחינתי אני מניח שגם מבחינת עוד כמה,כדורגל זה תוצאות.

לי יש זמן לתת למאמן זמן וסבלנות אבל גם לה צריך להיות תוקף.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:08 
zink כתב:

אז אני חולק עליך. לא בא לי להתחיל עכשיו ניתוחים מקצועיים של הדברים הטובים והפחות טובים. בגביע נגד הפועל חיפה לא היה המשחק הכי גרוע של הפועל.
אין ספק שהתוצאות בינוניות, אבל בשנה שעברה ניצחת 9 מ-12 משחקים ראשונים, הגעת לבתים וסיימת מקום שלישי בכדורגל קטסטרופלי. הבינוניות בליגה שלנו לפעמים מסתירה את המהות ואת האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יגיע סוף עונה ויהיה אפשר לסכם. כל מה שההכרזות האלה כרגע נותנות, זה שבמאי מישהו שחשב אחרת ממך יצטט אותך וילעג לך.

הבעייה בישראל היא לא זה שמכורים לפטר או להיפך, הבעייה היא שכולם מכורים לקחת צד מהר מאד, ואז להתבצר בו ולהראות כמה הם צדקו, עם או בלי קשר למציאות. כמות הפעמים שאתה שומע ביום, גם פה, דברים בסגנון של "כמו שאמרתי", "אני מזמן טוען" וכו' היא עצומה.
זה לא חשוב ולא כזה מעניין מה אמרת קודם.

הבן אדם נמצא פה חצי עונה, יסיים אותה ויהיה אפשר להחליט. אני לא חושב שהוא עושה עבודה טובה, אבל לא צריך לחתוך לפה או לפה כרגע, זה לא שהולכים לרדת ליגה.

:ROSE:

אתה נמצא בפורום מאתמול?
יש פה משתמשים שחיים שכל מהות הכתיבה שלהם היא ה"אמרתי לכם" ו"אני ממזמן טוען"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:13 
פאביו כתב:

כן
בוודאי.

הוא לקח קבוצה מפורקת,עשה ים טעויות,חילופים הזויים ולמרות זאת בנה קבוצה שמסוגלת להתמודד עם משחקים כאלו,בניגוד לתחילת העונה ולעונה שעברה.
אם הפועל תל אביב לא מסוגלת לנצח קבוצות במשחקי מאני טיים,בשביל מה אני צריך אותו?בוא תסביר לי.

אני מסכים, השאלה מה התוקף ומה המאני טיים. אולי המאני טיים זה בכלל העונה הבאה?
את גוטמן אהבת? להזכיר לך שני משחקי מאני טיים שלו עם הרכבים הזויים וקבוצה שנראתה כמו קבוצת ילדים?
עשה טעויות, אין ויכוח. הגישה לעונה הזו מבחינת חלק מהאנשים היתה שגויה וכבר כתבתי את זה אין ספור פעמים. אפשא לזלזל בתהליך ודרך, אבל ככה ארגונים מצליחים, לפעמים גם על חשבון הצלחה בטווח הקצר. וארגונים שבהתחלה מצליחים פחות, לא מעיפים את כל העובדים שלהם ומתחילים הכל מחדש, אלה עושים ניתוח של איפה היו השגיאות ומנסים לתקן נקודתית. בטח אם הם מאמינים בעובדים שלהם וקבלות בעבר זה חלק מזה.
כדורגל זה תוצאות, אבל תוצאות זה לא זכייה בגביע או העפלה לאירופה. זה היכולת להתמודד לטווח ארוך ברמה גבוהה. המנטרה של עף מאירופה ומהגביע זה בדיוק מה שיחזיר לפה מאמנים כמו ניצן. הוא זכה בגביע, לקח מקום שני ועלה לבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:14 
redrony כתב:
zink כתב:

אז אני חולק עליך. לא בא לי להתחיל עכשיו ניתוחים מקצועיים של הדברים הטובים והפחות טובים. בגביע נגד הפועל חיפה לא היה המשחק הכי גרוע של הפועל.
אין ספק שהתוצאות בינוניות, אבל בשנה שעברה ניצחת 9 מ-12 משחקים ראשונים, הגעת לבתים וסיימת מקום שלישי בכדורגל קטסטרופלי. הבינוניות בליגה שלנו לפעמים מסתירה את המהות ואת האמת.

אז לא ניכנס לניתוחים. מסכים איתך שבגביע שיחקנו בסדר גמור, למרות שגם שם נראה שרב"ש אשכרה עשה את המקסימום לפגוע בקבוצה עם ההרכב והחילופים. כנראה יש לנו מאץ' אפ טוב מול הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:25 
אנחנו משחקים טוב ויוצרים המון הזדמנויות, ובמהלך התקופה האחרונה כולל הניצחון על בית"ר יש כדורגל מצוין לדעתי לפחות.
משחק ההגנה הוא עדיין תת רמה, וזה לא קשור רק לשחקני ההגנה עדיין יש לנו בעיה שכמה שחקנים לא מסוגלים לעזור במשחק ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אני חושב שהוא חרא של מאמן, וטוב מאוד שהוא הגיע ורק איתו נצליח. (נראה מישהו מצטט את זה במאי!! או אי פעם...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:32 
zink כתב:
redrony כתב:
zink כתב:

אז לא ניכנס לניתוחים. מסכים איתך שבגביע שיחקנו בסדר גמור, למרות שגם שם נראה שרב"ש אשכרה עשה את המקסימום לפגוע בקבוצה עם ההרכב והחילופים. כנראה יש לנו מאץ' אפ טוב מול הפועל חיפה.

אני דווקא לא חושב ששיחקנו טוב בגביע, אבל זה כדורגל אחר. בטח ממה שהורגלנו בשנתיים האחרונות וזה לא קשור להפועל חיפה.
הפועל היא קבוצה ששולטת בכדור ומכתיבה את קצב המשחק ברב המשחקים שלה העונה. היו כמה שפחות בעיקר בתקופה של בני יהודה, חיפה ששם היתה רגרסיה. אבל גם נגד מכבי הפועל שיחקו טוב (לדעתי אנחנו היחידים שגברנו עליהם בהחזקת כדור בשנתיים האחרונות), עשו מצבים, לחצו את מכבי בחצי שלהם, גם נגד ב"ש. כלומר, הפועל שווים מבחינת יכולת עוד 9-10 נקודות כמו כלום העונה.
ברור שבסוף התוצאות קובעות, אבל בשביל שיהיו תוצאות גם קדימה, אי אפשר כל שנה להרוס הכל ולבנות שוב. אם אתה הבאת מאמן שאתה מאמין בו, תישאר איתו ותמצה את התהליך.
איך אתה רואה את העונה הבאה אם הוא הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:44 
redrony כתב:

אותו דבר בערך כמו אם הוא ישאר. עד עכשיו לא ראיתי כמה הוא עוזר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:48 
zink כתב:
redrony כתב:

אותו דבר בערך כמו אם הוא ישאר. עד עכשיו לא ראיתי כמה הוא עוזר לנו.

אז סבבה. אני חושב שזו ראייה צרה. אני חושב שיש פה פוטנציאל, אני רואה התקדמות, ואני בוודאות יודע שיכול להיות הרבה יותר גרוע, אבל זה כבר נושא לדיון אחר. זה שיכול להיות גרוע יותר זה לא סיבה להשאיר מאמן כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 12:50 
redrony כתב:
pogi כתב:
אני באמת לא מבין מה רוצים מרב"ש
בסך הכל בנה קבוצה גרועה, שנבעטה מאירופה, הועפה מהגביע וסיימה את הליגה אחרי סיבוב כשבכל משחק הוא עושה טעויות הזויות
אפשר לחשוב, הבנאדם הביא לפה תהליך! אנחנו שולטים במגרש! אפילו מצליחים לנצח את רעננה ורמת השרון
אין ספק שזה שווה משכורת של שני מליון בשנה + התקציב הרביעי בליגה
להישגים כאלה פרדי דוד בחיים לא היה מגיע

די כבר להתייחס למשכורת שלו ולתקציב של הפועל. זה לא רלוונטי. התקציב של הפועל היה נמוך יותר בעונה הקודמת? מה עשית אז, שיחקת כדורגל נורמלי? לקחת גביע?
היה לך מזל להגריל את אלופת ליכטנשטיין בפלייאוף. זה ההבדל.
פעם אחת תנשמו עמוק ותסתכלו קדימה, לטווח ארוך. לא חודש, לא ארבעה, לא שלב נוקאאוט באירופה. שנתיים, שלוש. קידום ובנייה של שחקנים צעירים, "הלבשה" של שיטת משחק על סגל שחקנים שרץ יחד פחות או יותר כמה שנים, שיפור באלמנטים בסיסיים של המשחק.
אם היה לך תקציב של מכבי ואפשרויות כמו שיש להם, הייתי אומר לך סבבה. כמו שאומרים, אנחנו לא עשירים מדי בשביל לקנות בזול. אין עכשיו את הלוקסוס לבנות שוב הכל מחדש. תוציא מה שטוב, תשפר מה שרע. גם אצל המאמן, גם מבחינת סגל השחקנים.

אוקיי בוא נזרום עם הגישה שלך ונדבר על דרך ותהליך ונסתכל קדימה

-רב"ש העונה לא קידם צעירים, הוא ריסק צעירים. במשחקים קריטיים הוא פותח עם ספורי, במשחקים בהם אנחנו בפיגור הוא מכניס את שון מלכה. במשחק נגד רמה"ש כשאנחנו מובילים 3:0 הוא משאיר אותם על הספסל ומכניס את גרזיצ'יץ וטועמה. ככה מקדמים צעירים? זו הדרך הבטוחה לגמור שחקן.

-בוא נדבר קצת על הכושר, הוא הביא 2 מאמני כושר בקיץ. אתה רואה כושר גופני בקבוצה הזאת? כי מה שאני רואה זה שמדקה 60 מפסיקים לרוץ וכל משחק שחקן אחר יוצא אחרי 10 דקות בגלל מתיחה. ככה בונים תהליך?

הרי לך שתי סוגיות שבכלל לא קשורות לכישלון המוחלט בכל מה שקשור לתוצאות. יש למאמן הזה בעיות רציניות מאוד גם בפן המקצועי וגם בשיקול דעת לקוי. זה שאנחנו שולטים נגד רעננה וזה שאנחנו משחקים טוב יותר מהזוועה של שנה שעברה לא מהווה מדד לכלום, ולשחק על זה זו חכמה קטנה מאוד.
מה שכן אני יכול להרגיע אותך, הוא ממש לא יוותר על המשכורת שלו ויעזוב את הפועל כי גם הוא יודע שאף קבוצת צמרת לא תיקח אותו אחרי שנכשל גם במכבי וגם בהפועל (וזה שהחלום שלו זה לאמן בחיפה מרגש את שחר עד דמעות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:00 
pogi כתב:

-רב"ש העונה לא קידם צעירים, הוא ריסק צעירים. במשחקים קריטיים הוא פותח עם ספורי, במשחקים בהם אנחנו בפיגור הוא מכניס את שון מלכה. במשחק נגד רמה"ש כשאנחנו מובילים 3:0 הוא משאיר אותם על הספסל ומכניס את גרזיצ'יץ וטועמה. ככה מקדמים צעירים? זו הדרך הבטוחה לגמור שחקן.

-בוא נדבר קצת על הכושר, הוא הביא 2 מאמני כושר בקיץ. אתה רואה כושר גופני בקבוצה הזאת? כי מה שאני רואה זה שמדקה 60 מפסיקים לרוץ וכל משחק שחקן אחר יוצא אחרי 10 דקות בגלל מתיחה. ככה בונים תהליך?

הרי לך שתי סוגיות שבכלל לא קשורות לכישלון המוחלט בכל מה שקשור לתוצאות. יש למאמן הזה בעיות רציניות מאוד גם בפן המקצועי וגם בשיקול דעת לקוי. זה שאנחנו שולטים נגד רעננה וזה שאנחנו משחקים טוב יותר מהזוועה של שנה שעברה לא מהווה מדד לכלום, ולשחק על זה זו חכמה קטנה מאוד.
מה שכן אני יכול להרגיע אותך, הוא ממש לא יוותר על המשכורת שלו ויעזוב את הפועל כי גם הוא יודע שאף קבוצת צמרת לא תיקח אותו אחרי שנכשל גם במכבי וגם בהפועל (וזה שהחלום שלו זה לאמן בחיפה מרגש את שחר עד דמעות)

קודם כל, בוא נסכים מראש על משהו. הוא עשה טעויות. לא מעט.
זה שהוא פתח נגד פאנדורי עם ספורי וזגורי יחד, כל עניין דני עמוס, לא מעט טעויות בניהול משחקים וחילופים.
עכשיו, מה שכתבת, עם כל הכבוד, הוא הרבה מלל ורוח, אבל עובדות קצת פחות.
אני לא מומחה גדול לכושר גופני, אבל לא נראה שהפועל לוקים בזה יותר מקבוצות אחרות בליגה. אני לא רואה קבוצה שמפסיקה לרוץ בדקה 60 ואפשר ללכת ולבדוק שנייה מתי הפועל הבקיעו ומתי ספגו העונה.
לגבי המתיחות אחרי 10 דקות, אם אני זוכר נכון זה קרה פעמיים העונה. בדרבי ונגד רעננה. אולי פספסתי עוד מקרה.
אני לא חושב שאנחנו שולטים רק נגד רעננה, אבל בוא נגיד שעובדות זה לא הצד החזק של הפוסט האחרון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
צריך להודות באמת - הפועל נבנתה בקיץ כפרוייקט דו-שנתי לכל הפחות. לכן המאמן הוחתם לשנתיים ולכן מרבית השחקנים שהובאו והקיימים שנותרו בעלי חוזה גם לעונה הבאה.
התפיסה שעמדה מאחורי זה היתה להתחיל בהליך שיבשיל רק בעונה הבאה. היה ברור לכולם שההתחלה תהיה קשה כי מדובר בקבוצה חדשה לגמרי עם 14 שחקני רכש חדשים ומאמן חדש, שמהווה המאמן מס' 6(!!) בשנתיים האחרונות (מאז קיץ 2011 ועד קיץ 2013). הטלטלות בעמדת המאמן בטח שלא סייעו ליציבות הקבוצה ויכולתה.

נכון שציפינו ליותר, גם רן, ונכון שההדחה מאירופה כאבה והכניסה אותנו לברוך כלכלי וההדחה מהגביע היתה אכזבה עצומה אבל זה מה יש.
צריך לראות את הפועל במאני טיים ויש מאני טיים - הקרב על אירופה. אם הפועל תציג כדורגל סביר עד טוב עד סיום העונה, תנצח גם את היריבות שלה בצמרת ולא רק את רעננה ושות' ולא תתבטל מול מכבי בדרבים (אולי אפילו תנצח אחד מה-3 הצפויים) אז בהחלט אין כל סיבה שהיא לוותר על רן. קל וחומר שהוא עצמו לא רוצה לעזוב. שימשיך בתהליך שהחל בו ונקווה שעם שינויים נקודתיים, חלקם שייכפו עלינו (דמארי), נוכל להעמיד קבוצה טובה יותר בעונה הבאה, שתהיה מחוברת יותר וחזקה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:05 
אתם מתווכחים על שתי עמודים אם רן צריך להשאר ? אוי זה כזה שולי
יותר מעניין אם רמון והשמן ישארו , שם טמון העתיד של הפועל , ואם הם ישארו ( וכמובן שישארו ) גם מוריניו לא ימנע את ההתרסקות שבדרך. ואם יתרחש נס ורוכש יגאל אותנו מחבורת הזבל הזאת אז אולי יהיה סיכוי גם לרן או כל מאמן אחר להצליח עם מערכת שנותנת כלים לעבוד בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:06 
כל מילה של רדרוני.
רב"ש עשה המון טעויות לאורך העונה וחלקן גם עלו לנו ביוקר.
צריך אבל להסתכל על השורה התחתונה בטח כשלוקחים בחשבון שאנחנו עם תקציב מוגבל ומתחרים נגד יריבה עם עוצמה כלכלית אדירה.
השורה התחתונה היא שרב"ש בנה קבוצת כדורגל והפועל משחקת כדורגל לראשונה מזה שלוש שנים.
מי שמזלזל בזה לא מכיר את המציאות של הכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:18 
redrony כתב:
pogi כתב:

זה שהוא פתח נגד פאנדורי עם ספורי וזגורי יחד , כל עניין דני עמוס, לא מעט טעויות בניהול משחקים וחילופים.
אני לא מומחה גדול לכושר גופני, אבל לא נראה שהפועל לוקים בזה יותר מקבוצות אחרות בליגה. אני לא רואה קבוצה שמפסיקה לרוץ בדקה 60 ואפשר ללכת ולבדוק שנייה מתי הפועל הבקיעו ומתי ספגו העונה.
לגבי המתיחות אחרי 10 דקות, אם אני זוכר נכון זה קרה פעמיים העונה. בדרבי ונגד רעננה. אולי פספסתי עוד מקרה.
אני לא חושב שאנחנו שולטים רק נגד רעננה, אבל בוא נגיד שעובדות זה לא הצד החזק של הפוסט האחרון שלך.

אוקיי אנחנו שולטים גם נגד רמת השרון, בית"ר, פ"ת, עכו, הפועל חיפה
נגד הקבוצות האלה זה גם נראה כאילו אנחנו לא נופלים מהרגליים.
אם תסתכל שוב על המשחקים האלה תבין שהקבוצות האלה כל כך גרועות וחלשות שהן אפילו לא רצות, בגלל זה אנחנו שולטים וזה נראה שיש לשחקנים כושר אבל למעשה אנחנו משחקים בהליכה.

בוא ניקח משחקים נגד הקבוצות הבודדות שעוד איכשהו משחקות חצי כדורגל. חיפה בבלומפילד- במחצית השנייה השחקנים הלכו על המגרש. בית"ר בטדי- למרות שהם קבוצה מצחיקה למחצית השנייה הם עלו במרץ ואנחנו נפלנו מהרגליים. הפועל ב"ש בשני המשחקים- גם אם שלטת אופטית כי הם בחרו להסתגר ולשחק על מתפרצות, במתפרצות שלהם הם הבקיעו, השיגו פנדלים והגיעו לרחבה כשהשחקנים של הפועל עומדים ומסתכלים. על הדרבי אני בכלל לא מדבר (מחצית שנייה לא הגענו למצבים כי פשוט נפלנו מהרגליים).
לגבי המתיחות בשלוף אני יכול לתת לך את ליאור לוי, הרוש, שכטר וגרזיציץ ולדעתי היו עוד כמה

בוא נגיד שעם שני מאמני כושר שהוא בחר בקפידה הייתי מצפה שלפחות בסוגיית הכושר נגיע לרמה של מכבי למרות שלהם יש תקציב של 100 מליון ולנו "רק" 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:

כן
בוודאי.

אני מסכים, השאלה מה התוקף ומה המאני טיים. אולי המאני טיים זה בכלל העונה הבאה?
את גוטמן אהבת? להזכיר לך שני משחקי מאני טיים שלו עם הרכבים הזויים וקבוצה שנראתה כמו קבוצת ילדים?
עשה טעויות, אין ויכוח. הגישה לעונה הזו מבחינת חלק מהאנשים היתה שגויה וכבר כתבתי את זה אין ספור פעמים. אפשא לזלזל בתהליך ודרך, אבל ככה ארגונים מצליחים, לפעמים גם על חשבון הצלחה בטווח הקצר. וארגונים שבהתחלה מצליחים פחות, לא מעיפים את כל העובדים שלהם ומתחילים הכל מחדש, אלה עושים ניתוח של איפה היו השגיאות ומנסים לתקן נקודתית. בטח אם הם מאמינים בעובדים שלהם וקבלות בעבר זה חלק מזה.
כדורגל זה תוצאות, אבל תוצאות זה לא זכייה בגביע או העפלה לאירופה. זה היכולת להתמודד לטווח ארוך ברמה גבוהה. המנטרה של עף מאירופה ומהגביע זה בדיוק מה שיחזיר לפה מאמנים כמו ניצן. הוא זכה בגביע, לקח מקום שני ועלה לבתים.

מצטער שאני גרידי אבל מעדיף גביע ואירופה מאשר אין אירופה אין גביע אין דרבים אין מכבי חיפה (נצחונות) מקום 5 ונצחונות מזהירים על רמת השרון

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
השאלה למה אתה חושב שאם יביאו את המחליף התורן ( בוא נאמר אלי כהן ) כן יהיה גביע , דרבים , מאבק על אליפות וכו׳

אתם חיים בסרט שאין דברים כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:57 
כדורגל יש. שיחקנו טוב ביותר משחקים ממה שהוזכר. הבעיה היא של אופי. בחלק מהמשחקים הטובים הפסדנו.
וזה יהיה המבחן - האם רן ינצח סוף-סוף במשחקים נגד הקבוצות החזקות ובמשחקים קובעים.
בינתיים אין סימן לאופי ולכן הפסדנו בגביע, אבל יתכן שעוד נגיע לזה. בכלל ובזכות 2 היגוסלבים החדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 13:58 
ירדן כתב:
השאלה למה אתה חושב שאם יביאו את המחליף התורן ( בוא נאמר אלי כהן ) כן יהיה גביע , דרבים , מאבק על אליפות וכו׳

אתם חיים בסרט שאין דברים כאלה

הבעיה היא בגובה השכר של רן.
אם יוכיח את עצמו החלק השני של העונה, חייבים להמשיך איתו למרות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 14:29 
אני מאמין בקבוצה הנוכחית ולדעתי גם נסיים מקום שני כי אנחנו טובים מבאר שבע ולא שאני מסתנוור מניצחונות על
רעננה כי כן רואים קבוצה עם שיטת משחק ולא אוסף מקרי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 14:34 
פאביו כתב:

מצטער שאני גרידי אבל מעדיף גביע ואירופה מאשר אין אירופה אין גביע אין דרבים אין מכבי חיפה (נצחונות) מקום 5 ונצחונות מזהירים על רמת השרון

אין לי ספק שזה מה שאתה מעדיף. גם אני. אבל זה לא אומר שמאמן אחר היה מצליח להשיג מה שאתה מדבר עליו ולא אומר שמאמן שכן השיג את זה בעונות קודמות, עדיף על רב"ש. הרי אין פה שוויון מבחינת קבוצות שהתמודדת מולן ומה לעשות, משחקי גביע הם משחקים שמוכרעים ע"י יום נתון. הם לא מדד להצלחה מקצועית.
אני מסתכל על רמת כדורגל לאורך זמן ותוצאות בליגה. גם בזה השנה אין הצלחה גדולה, אבל כאן נכנס בחשבון הטווח הארוך והאמונה שלי ברב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 14:38 
pogi כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:

זה שהוא פתח נגד פאנדורי עם ספורי וזגורי יחד , כל עניין דני עמוס, לא מעט טעויות בניהול משחקים וחילופים.

אוקיי אנחנו שולטים גם נגד רמת השרון, בית"ר, פ"ת, עכו, הפועל חיפה
נגד הקבוצות האלה זה גם נראה כאילו אנחנו לא נופלים מהרגליים.
אם תסתכל שוב על המשחקים האלה תבין שהקבוצות האלה כל כך גרועות וחלשות שהן אפילו לא רצות, בגלל זה אנחנו שולטים וזה נראה שיש לשחקנים כושר אבל למעשה אנחנו משחקים בהליכה.

בוא ניקח משחקים נגד הקבוצות הבודדות שעוד איכשהו משחקות חצי כדורגל. חיפה בבלומפילד- במחצית השנייה השחקנים הלכו על המגרש. בית"ר בטדי- למרות שהם קבוצה מצחיקה למחצית השנייה הם עלו במרץ ואנחנו נפלנו מהרגליים. הפועל ב"ש בשני המשחקים- גם אם שלטת אופטית כי הם בחרו להסתגר ולשחק על מתפרצות, במתפרצות שלהם הם הבקיעו, השיגו פנדלים והגיעו לרחבה כשהשחקנים של הפועל עומדים ומסתכלים. על הדרבי אני בכלל לא מדבר (מחצית שנייה לא הגענו למצבים כי פשוט נפלנו מהרגליים).
לגבי המתיחות בשלוף אני יכול לתת לך את ליאור לוי, הרוש, שכטר וגרזיציץ ולדעתי היו עוד כמה

בוא נגיד שעם שני מאמני כושר שהוא בחר בקפידה הייתי מצפה שלפחות בסוגיית הכושר נגיע לרמה של מכבי למרות שלהם יש תקציב של 100 מליון ולנו "רק" 40.

אתה מודע לזה ששחקנים נפצעים, נכון? גם אצל גווארדיולה. מאיפה אתה מביא את השטות הזו כטיעון? שוב להזכיר לך מה היה בעונה הקודמת עם פציעות. אצל מכבי בדרבי הוחלפו שני שחקנים שמתחו שרירים.
בדרבי בחצי השני בעשרים דקות האחרונות עשינו לחץ, מכבי לא עברו את החצי. נתפסת פה על משהו שולי שגם לא מוכח בשום צורה וגם קשור למשהו שהוא טיפה בצד, בטח מבחינת המאמן.
קבוצה שלא עומדת על הרגליים, לא מחזיקה 60% בכדור נגד כל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לכישלון ברכש ואי ההצלחה במבחנים החשובים של הקבוצה - אירופה, גביע, ואולי לא מאבק על אליפות אבל גם לא 16-13 פור עוד לפני אמצע סיבוב שני - הבעיה הכי גדולה שלי עם בן שמעון זה שהוא בנה קבוצה לא חזקה. חזקה במובן של קשוחה מנטלית וחזקה במובן של לא מנוצחת בקלות או לא שבירה. העונה שעברה היתה עלובה בעיקר בגלל התוצאות וההידרדרות המטורפת במהלכה, אבל מה שייזכר ממנה הוא בעיקר העליבות והנפסדות שבה התנהלה הקבוצה על המגרש - התבוסות, ההפסדים הקלים, ה-0:2 בדרבי שהפך ל-4:2. רן בן שמעון, שמשווק את עצמו בתור דמות דומיננטית, היה צריך להנחיל לפחות את זה להפועל. זה לא קרה. נכון, אין שיאי עליבות כמו בעונה הקודמת, אבל בתכל'ס לא הרבה השתנה. האמת, אם מסתכלים פרטנית, המצב אפילו מכעיס ורע עוד יותר: אם בשנה שעברה היינו פשוט מתפרקים בקלות מההתחלה (או ברגע הראשון במשחק שנקלעים למצוקה), השנה אנחנו מצליחים לאבד את הראש (ואת המשחק) לא מעט פעמים דווקא אחרי שהכל בידיים שלנו. מובילים על פאנדורי 0:1 בדקה 30 (אחרי 1:1 בחוץ) וחוטפים מהפך, נראים טוב בטדי ופשוט לא מופיעים למחצית השנייה, מובילים על חיפה בבית ופתאום מתפרקים, מובילים על בני יהודה וקרית שמונה וחוטפים מהפך (הצלחנו לחזור לתיקו), משווים נגד באר שבע ומיד חוטפים, משווים בגביע ונמצאים במומנטום ובכל זאת עפים. והדוגמאות האלו, כפי שאתם רואים, נפרשות ברצף מאוגוסט ועד ינואר - כלומר בניגוד לכל הדיבורים על דרך ושיפור וכו', בפרמטר הזה לא הושגה שום התקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
שחינו כמה מחזורים במים הרדודים. זה סימן למשהו?
עוד שבועיים מגיעים המבחנים האמיתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: