redrony כתב:
pogi כתב:
אוקיי בוא נזרום עם הגישה שלך ונדבר על דרך ותהליך ונסתכל קדימה
-רב"ש העונה לא קידם צעירים, הוא ריסק צעירים. במשחקים קריטיים הוא פותח עם ספורי, במשחקים בהם אנחנו בפיגור הוא מכניס את שון מלכה. במשחק נגד רמה"ש כשאנחנו מובילים 3:0 הוא משאיר אותם על הספסל ומכניס את גרזיצ'יץ וטועמה. ככה מקדמים צעירים? זו הדרך הבטוחה לגמור שחקן.
-בוא נדבר קצת על הכושר, הוא הביא 2 מאמני כושר בקיץ. אתה רואה כושר גופני בקבוצה הזאת? כי מה שאני רואה זה שמדקה 60 מפסיקים לרוץ וכל משחק שחקן אחר יוצא אחרי 10 דקות בגלל מתיחה. ככה בונים תהליך?
הרי לך שתי סוגיות שבכלל לא קשורות לכישלון המוחלט בכל מה שקשור לתוצאות. יש למאמן הזה בעיות רציניות מאוד גם בפן המקצועי וגם בשיקול דעת לקוי. זה שאנחנו שולטים נגד רעננה וזה שאנחנו משחקים טוב יותר מהזוועה של שנה שעברה לא מהווה מדד לכלום, ולשחק על זה זו חכמה קטנה מאוד.
מה שכן אני יכול להרגיע אותך, הוא ממש לא יוותר על המשכורת שלו ויעזוב את הפועל כי גם הוא יודע שאף קבוצת צמרת לא תיקח אותו אחרי שנכשל גם במכבי וגם בהפועל (וזה שהחלום שלו זה לאמן בחיפה מרגש את שחר עד דמעות)
קודם כל, בוא נסכים מראש על משהו. הוא עשה טעויות. לא מעט.
זה שהוא פתח נגד פאנדורי עם ספורי וזגורי
יחד , כל עניין דני עמוס, לא מעט טעויות בניהול משחקים וחילופים.
עכשיו, מה שכתבת, עם כל הכבוד, הוא הרבה מלל ורוח, אבל עובדות קצת פחות.
אני לא מומחה גדול לכושר גופני, אבל לא נראה שהפועל לוקים בזה יותר מקבוצות אחרות בליגה. אני לא רואה קבוצה שמפסיקה לרוץ בדקה 60 ואפשר ללכת ולבדוק שנייה מתי הפועל הבקיעו ומתי ספגו העונה.
לגבי המתיחות אחרי 10 דקות, אם אני זוכר נכון זה קרה פעמיים העונה. בדרבי ונגד רעננה. אולי פספסתי עוד מקרה.
אני לא חושב שאנחנו שולטים רק נגד רעננה, אבל בוא נגיד שעובדות זה לא הצד החזק של הפוסט האחרון שלך.
אוקיי אנחנו שולטים גם נגד רמת השרון, בית"ר, פ"ת, עכו, הפועל חיפה
נגד הקבוצות האלה זה גם נראה כאילו אנחנו לא נופלים מהרגליים.
אם תסתכל שוב על המשחקים האלה תבין שהקבוצות האלה כל כך גרועות וחלשות שהן אפילו לא רצות, בגלל זה אנחנו שולטים וזה נראה שיש לשחקנים כושר אבל למעשה אנחנו משחקים בהליכה.
בוא ניקח משחקים נגד הקבוצות הבודדות שעוד איכשהו משחקות חצי כדורגל. חיפה בבלומפילד- במחצית השנייה השחקנים הלכו על המגרש. בית"ר בטדי- למרות שהם קבוצה מצחיקה למחצית השנייה הם עלו במרץ ואנחנו נפלנו מהרגליים. הפועל ב"ש בשני המשחקים- גם אם שלטת אופטית כי הם בחרו להסתגר ולשחק על מתפרצות, במתפרצות שלהם הם הבקיעו, השיגו פנדלים והגיעו לרחבה כשהשחקנים של הפועל עומדים ומסתכלים. על הדרבי אני בכלל לא מדבר (מחצית שנייה לא הגענו למצבים כי פשוט נפלנו מהרגליים).
לגבי המתיחות בשלוף אני יכול לתת לך את ליאור לוי, הרוש, שכטר וגרזיציץ ולדעתי היו עוד כמה
בוא נגיד שעם שני מאמני כושר שהוא בחר בקפידה הייתי מצפה שלפחות בסוגיית הכושר נגיע לרמה של מכבי למרות שלהם יש תקציב של 100 מליון ולנו "רק" 40.