תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:56 
purvis short כתב:
לטעמי להביא את חנן קולמן זו הוצאה כספית מיותרת. את הכסף הזה תשקיע בשני זרים טובים. זה ישדרג את הקבוצה הרבה יותר.
אבל שוב, מדובר בפנטזיה.

אם אריאלי ושירן היו מראים איזשהו שבב של יכולת, הייתי מסכים איתך. הבעיה היא שהם כל כך חלשים שאני מת מפחד מהתלות שלנו בהם עד החזרה של מתן (ולך תדע מתי זה בדיוק יהיה) בשל החוק הרוסי.
אבל ברור גם שבאופן עקרוני אני מסכים שיותר חשוב נושא הזרים, והשאר בעדיפות נמוכה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מתנאור
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Fez כתב:
קובסטר, אני פשוט לא מסכים איתך.
ארז לא מסוגל לקבל החלטה ולהוציא אותה לפועל, נקודה.

להגיד שלא לעשות כלום זה לקבל החלטה זה טוב ויפה, אבל זה בערך כמו להגיד שלנשום זה לקבל החלטה. לפעול כתוצאה מאינרציה לא משקף יכולת של קבלת החלטות.

לא נתחיל לחפור פה יותר מדי, אבל אפילו ברמה המדעית-ביולוגית זה לא נכון. במוח יש אזור מסוים שאחראי על קבלת החלטות, אנשים שהוא נדפק אצלם לא מסוגלים למשל להחליט על דבר פשוט כמו איזה בגד ללבוש ויכולים להתלבט על זה יום שלם. תגיד עליהם שגם לא ללבוש כלום זה לקבל החלטה? קבלת החלטות זה איזשהו skill די מוגדר שכולל הגעה להכרעה בין אופציות והוצאה של הדברים לפועל, אצלנו הדברים האלה לא קורים וצריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה.

אני מסכים לגבי החלק השני. יש אנשים שלוקח להם המון זמן לקבל החלטה והם יכולים להתהפך כמה וכמה פעמים עד שיקבלו החלטה, אם הם בכלל יקבלו החלטה כזו.
אני לא מסכים שזה המקרה. קודם כל כי בשביל להיות מאמן כדורסל (וארז מאמן כדורסל מעולה לדעת כולם) אתה חייב לקבל החלטות בזמן קצר ולהגיב מהר למה שקורה בפרקט, גם כאן יש מאמנים שמגיבים מהר וכאלה שמגיבים לאט יותר אבל מגיבים.
ארז קיבל החלטה. נרצה או לא, נאהב אותה או לא. הוא לא רוצה (או רצה) לפגוע בקבוצה שהתגבשה והתנהלה בהיררכיה מסוימת. גם השחקנים הגיבו ככה, אגב, וכולנו זוכרים את המשפט של מתן לגבי האויב של הטוב.
אני חשבתי בזמנו שאנחנו הולכים על קרח דק מאוד והקרח הזה אכן התנפץ לנו בפנים, אבל זו ההחלטה שהתקבלה.
נכונה או לא זה משהו אחר.
רמי כהן לא בן אדם טיפש. אני מאמין שהוא דיבר עם ארז על הנושא הזה ומה שעמד לנגד עיניו זה או ללכת נגד ההחלטה של המאמן ולחזק את הקבוצה או ללכת עם המאמן ולשמור על הקבוצה כמכלול.
אני מאמין שגם אתה כמנהל היית עושה את אותו הדבר.

מעניין מאוד איזו החלטה הוא קיבל כשבראיון בחמישיות הוא אמר שלא רק שהוא לא רוצה את קאונסיל אלא שההבאה שלו הייתה בכלל לא על דעתו, או כשהוא אמר לגודס שהוא היה שמח מאוד להביא אותו אבל הוא מחפש רכז טהור שיחליף את קאונסיל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
נפשט - ארז קיבל החלטה לא להחליף את קאונסיל עד שימצא מישהו שתואם למה שהוא מחפש, דהיינו רכז זר שלא יפגע בנקודות של קרלון ושל רביב שישחקו כ 2 ליד אותו רכז. אותו הדבר בדיוק כמו שקאונסיל עושה, רק ביותר טוב.
ברור שיש כאן עוד שיקולים כמו מרקם חברתי והיררכיה שנבנתה אבל זה השיקול המקצועי.

איתי, דווקא גודס שפך אור על הנושא כי הוא דיבר עם ארז ואימת את מה שרשמתי למעלה.
אפשר לשחק בנדמה לי ולהגיד שזו טעות בדיעבד. אני אמרתי עוד בתחילת העונה שהיה צריך להעביר את מתן להיות 4 ואז גם היה אפשר לשחק עם רביב, קרלון וגודס ביחד עם אוונס כ 5 ואף אחד לא היה נפגע.
בליגה שבה דווין סמית ודיוויד בלו משחקים כ 4 למתן לא היתה צריכה להיות בעיה לשחק בתפקיד הזה.

כל זה מים מתחת לסלע. עדיף להתרגל למחשבה שזה הסגל עד סוף העונה ומה שיהיה יהיה.
אולי נופתע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
הייתי בטוח שאנחנו צריכים ישראלי לפני זה,
עכשיו זה בכלל זועק.

אפילו אם מחליפים את קאונסל ( :LOL2: ), יש לנו שני ישראלים כרגע (ואחד לא כשיר לגמרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:33 
קובסטר, אתה באמת מאמין שבארבעה חודשים לא היה ניתן להביא רכז? אתה באמת מאמין לזה? אולי הבעיה היא לא בהיצע, אלא במי שמחפש?
אתה מבין שמדובר בהתנהלות לקויה, שלא מתרחשת באף קבוצה בליגת העל? אתה מבין כמה זה פאתטי להישאר ארבעה חודשים עם אחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל, ולספר שלא מצאת לו מחליף אופטימלי?
זה בערך כמו שבן אדם מנתניה יעבוד בתל אביב. הוא לא מוצא את האוטו האופטימלי, אז בינתיים במקום לקנות רכב אחר, קצת פחות טוב, הוא הולך ברגל לעבודה.
זה לא רציני, ואני לא מכיר גופים רציניים שזה אופן קבלת ההחלטות שלהם. הדבר המושלם או שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
קאונסל זה מחוץ לתחום הסביר, אין בכלל שאלה,
עם מאמן סביר (בתחום הזה) הדיון היה צריך להיות על הארפר/אוואנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
קובסטר, אתה באמת מאמין שבארבעה חודשים לא היה ניתן להביא רכז? אתה באמת מאמין לזה? אולי הבעיה היא לא בהיצע, אלא במי שמחפש?
אתה מבין שמדובר בהתנהלות לקויה, שלא מתרחשת באף קבוצה בליגת העל? אתה מבין כמה זה פאתטי להישאר ארבעה חודשים עם אחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל, ולספר שלא מצאת לו מחליף אופטימלי?
זה בערך כמו שבן אדם מנתניה יעבוד בתל אביב. הוא לא מוצא את האוטו האופטימלי, אז בינתיים במקום לקנות רכב אחר, קצת פחות טוב, הוא הולך ברגל לעבודה.
זה לא רציני, ואני לא מכיר גופים רציניים שזה אופן קבלת ההחלטות שלהם. הדבר המושלם או שום דבר.

אני מסכים איתך ולכן הדיון צריך להיות על טיב ההחלטה ולא על האם בכלל התקבלה החלטה.
ארז החליט לחכות ולחכות ולחכות ובזמן שלכולנו כאן היה ברור שצריך לחטוף את גודס בשתי ידיים (גם אם זה אומר חוזה לחודש כמו שהוא קיבל בנס ציונה) ארז החליט, עם דגש על החליט, לא לקחת אותו.

אתה צודק לגבי ההתנהלות וגם אותי זה מחרפן ומתסכל במיוחד לאור המשחק אתמול ממנו חזרתי מתוסכל כמו שלא חזרתי אפילו מהדרבי 4-0 בכדורגל בשנה עברה.
אבל זה ארז. קבל אותו על כל הצדדים שלו או אל תקבל אותו בכלל, וזו ההחלטה שאני משאיר להנהלה לקחת לקראת השנה הבאה.
אם מישהו כאן רוצה לדמיין סיטואציה בה ההנהלה נפגשת עם ארז ונושא החיזוק בכלל לא עולה לדיון הוא מוזמן לעשות את זה, אבל הוא טועה. תנו קרדיט לאנשים שמנהלים את המועדון שהם הסתכלו על כל התמונה והחליטו ללכת עם ההחלטה של המאמן, לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:29 
לזכותו של ארז יאמר (עם כל העליהום), שהוא די לקח פה הימור.
הקבוצה רצה טוב מאוד, חיברה רצף נצחונות די בלתי נתפס גם בליגה וגם בגביע, וארז הלך לפי העיקרון של "אם זה לא שבור, אל תתקן את זה".
הוא האמין שיכול להיות ש"המרקם הקבוצתי" ייפגע עם הבאת רכז דומיננטי לקבוצה במצב הנוכחי.

יש לא מעט היגיון להאמין בזה. ההימור הזה נכשל בסופו של דבר, אבל אני לא חושב שהוא לגמרי לא היה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
לזכותו של ארז יאמר (עם כל העליהום), שהוא די לקח פה הימור.
הקבוצה רצה טוב מאוד, חיברה רצף נצחונות די בלתי נתפס גם בליגה וגם בגביע, וארז הלך לפי העיקרון של "אם זה לא שבור, אל תתקן את זה".
הוא האמין שיכול להיות ש"המרקם הקבוצתי" ייפגע עם הבאת רכז דומיננטי לקבוצה במצב הנוכחי.

יש לא מעט היגיון להאמין בזה. ההימור הזה נכשל בסופו של דבר, אבל אני לא חושב שהוא לגמרי לא היה לגיטימי.

עוד פעם הבולשיט הזה?!
לא נמאס?!

הקבוצה לא רצה טוב מאוד, זה היה פאקינג דצמבר, בדצמבר אפילו לא התחלת את החימום של העונה (וזה נאמר כבר אז).
היא לא חיברה רצץ ניצחונות "בלתי נתפש", זה היה נחמד, אבל לא משהו לא צפוי לחלוטין, זה גם כאמור לא היה מאוד משמעותי (וזה נאמר כבר אז).
אבל זה כן היה שבור, בהרבה מקומות, כולל שבר אחד שאפילו בטיטניק לא היה (וזה נאמר כבר אז).
המרקם הקבוצתי יכול להיפגע מהבאה של כל אחד בכל נקודת זמן, אני בעד לעלות בעונה הבאה למגרש רק עם ארז ואז המרקם החברתי יהיה מושלם.

אין בזה שום הגיון, ההגיון היחידי היה שדהרנו לתוך קיר, ובמקום לחשוש מהקיר, מישהו התלהב מהדהירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:23 
kobster כתב:
purvis short כתב:

אני מסכים איתך ולכן הדיון צריך להיות על טיב ההחלטה ולא על האם בכלל התקבלה החלטה.
ארז החליט לחכות ולחכות ולחכות ובזמן שלכולנו כאן היה ברור שצריך לחטוף את גודס בשתי ידיים (גם אם זה אומר חוזה לחודש כמו שהוא קיבל בנס ציונה) ארז החליט, עם דגש על החליט, לא לקחת אותו.

אתה צודק לגבי ההתנהלות וגם אותי זה מחרפן ומתסכל במיוחד לאור המשחק אתמול ממנו חזרתי מתוסכל כמו שלא חזרתי אפילו מהדרבי 4-0 בכדורגל בשנה עברה.
אבל זה ארז. קבל אותו על כל הצדדים שלו או אל תקבל אותו בכלל, וזו ההחלטה שאני משאיר להנהלה לקחת לקראת השנה הבאה.
אם מישהו כאן רוצה לדמיין סיטואציה בה ההנהלה נפגשת עם ארז ונושא החיזוק בכלל לא עולה לדיון הוא מוזמן לעשות את זה, אבל הוא טועה. תנו קרדיט לאנשים שמנהלים את המועדון שהם הסתכלו על כל התמונה והחליטו ללכת עם ההחלטה של המאמן, לטוב ולרע.

אתה לא מבין מה זה קבלת החלטות. כשבן אדם לא מסוגל לבחור בין 100 זוגות נעליים ויוצא מהבית יחף, להגיד שהוא החליט לצאת מהבית יחף זה פשוט להוציא כל משמעות מהמושג.

להתקע עם ברירת מחדל גרועה כי אתה לא מסוגל לבחור בין 100 טובות יותר זה בדיוק מבטא חוסר יכולת לקבל החלטות. אבל בדיוק. ברמה הפסיכולוגית, ברמה הנוירולוגית, באיזו רמה שלא תרצה. לא משנה כמה פעמים תנסה לצייר את זה אחרת. צר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:35 
בדרך כלל שהקבוצה מצליחה יש חדר הלבשה שמח.
זה מן קסם כזה שאנשים מנצחים אז הם שמחים ושאנשים מפסידים אז הם פחות שמחים
להפועל הייתה העונה הזדמנות אדירה להחליף את הזר הכי חלש בליגה ולהפוך לקבוצת 1-4 לגיטימית
למעשה אני מאמין שאם היינו מביאים מחליף לקאונסיל לפני חודשים {כלומר בחודשים איחור} היום כבר היינו בטוחים ב1-4
אם היינו מביאים שחקן בזמן שכל העולם חשב שאנחנו צרכים להביא כזה גם הפציעות היו פוגעות בנו פחות. הרבה פחות
מגיע לארז ים של כבוד על התוצאות שהוא הביא עם הסגל הלא מספיק טוב שהוא בנה
מגיע לו סטירה על זה שהוא לא טרח לתקן למרות שהוא היה יכול מבחינת משאבים.
אני לא חושב שהפועל צריכה לעשות היום שינוי בסגל. אפילו יעצבן אותי אם יביאו שחקן עכשיו. את הגביע כבר הפסדנו ובחצי גמר ההופעה לא הייתה מכובדת.
מה שכן צריך לעשות זה לוודא שמה שקרה בעונה שעברה וחזר על עצמו העונה בנושא הזרים לא יחזור גם בעונה הבאה
וזה אומר או לחשוב מי מחליף את ארז בסוף העונה או מי עוזר לו לבנות סגל.
בכושר שרביב היה עד הפציעה ועם ההפתעה הטובה ביכולת של בראון {גם ארז לא חשב שהוא כזה שהחתים אותו כזר רביעי} העונה הזו היא פספוס גדול מאוד
בליגה של זרים אנחנו נפלנו עם 2 וחצי. לחשוב מה היה יכול להיות עם 4 זרים ברמה סבירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:44 
מהפכה כתב:
בדרך כלל שהקבוצה מצליחה יש חדר הלבשה שמח.
זה מן קסם כזה שאנשים מנצחים אז הם שמחים ושאנשים מפסידים אז הם פחות שמחים
להפועל הייתה העונה הזדמנות אדירה להחליף את הזר הכי חלש בליגה ולהפוך לקבוצת 1-4 לגיטימית
למעשה אני מאמין שאם היינו מביאים מחליף לקאונסיל לפני חודשים {כלומר בחודשים איחור} היום כבר היינו בטוחים ב1-4
אם היינו מביאים שחקן בזמן שכל העולם חשב שאנחנו צרכים להביא כזה גם הפציעות היו פוגעות בנו פחות. הרבה פחות
מגיע לארז ים של כבוד על התוצאות שהוא הביא עם הסגל הלא מספיק טוב שהוא בנה
מגיע לו סטירה על זה שהוא לא טרח לתקן למרות שהוא היה יכול מבחינת משאבים.
אני לא חושב שהפועל צריכה לעשות היום שינוי בסגל. אפילו יעצבן אותי אם יביאו שחקן עכשיו. את הגביע כבר הפסדנו ובחצי גמר ההופעה לא הייתה מכובדת.
מה שכן צריך לעשות זה לוודא שמה שקרה בעונה שעברה וחזר על עצמו העונה בנושא הזרים לא יחזור גם בעונה הבאה
וזה אומר או לחשוב מי מחליף את ארז בסוף העונה או מי עוזר לו לבנות סגל.
בכושר שרביב היה עד הפציעה ועם ההפתעה הטובה ביכולת של בראון {גם ארז לא חשב שהוא כזה שהחתים אותו כזר רביעי} העונה הזו היא פספוס גדול מאוד
בליגה של זרים אנחנו נפלנו עם 2 וחצי. לחשוב מה היה יכול להיות עם 4 זרים ברמה סבירה

ההודעה שלך לא מובנת בעליל. לליגה אין חשיבות? יש עוד ים זמן עד שמגיעים למשחקי ההכרעה ועד אז אפשר לבנות קבוצה מעולה. נכון שבהתנהלות הנוכחית זה נראה רחוק. אבל ישועה יכולה להגיע כהרף עין - פתאום כותרת באתר/בעיתון על זר שהוחתם במקום קאונסיל, חודש אחרי זה מתן חוזר לעניינים, רביב חוזר להיות לימונדה ופתאום אנחנו שוב מסוגלים להביט בלבן של העיניים של קב' כמו י-ם חיפה ואפילו מכבי. העונה רחוקה מלהגמר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:55 
א.אני לא חושב שאנחנו יכולים לעשות יותר מחצי גמר פליאוף ואני לא רואה הבדל בין חצי לרבע גמר.
ב.למדתי מארז שהכי חשוב זה קבוצה.אם נביא שחקן עכשיו נהייה פחות מחוברים משאר הקבוצות לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 08:41 
מהפכה כתב:

שוב, גם אם היינו מביאים גארד תואם קרלון במקום קאונסיל - אנחנו לא באמת ברמה של מכבי מגדל וחיפה. יכול להיות שהיינו מסיימים (או נסיים) מקום 4,
וגם ניצחנו דרבי והכל טוב.
לכל הקבוצות האלה (וגם לנס ציונה,אילת וחולון) יש משהו מתחת לסל, ולנו לא.
אצלנו הכל נגמר בערך בעמדה מספר 3 אצל מתן.
ובלי כלום מתחת לסל אני לא חושב שאתה יכול להיות 1-4 לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 09:43 
ranjef כתב:
מהפכה כתב:

שוב, גם אם היינו מביאים גארד תואם קרלון במקום קאונסיל - אנחנו לא באמת ברמה של מכבי מגדל וחיפה. יכול להיות שהיינו מסיימים (או נסיים) מקום 4,

1. יכול להיות. אבל לפחות היית עושה את מה שאפשר כדי להיות הכי טוב שאתה יכול. ולא היית כמעט מוותר מראש על הסיכוי בגביע, למשל.
2. אתה יודע, גם את העניין מתחת לסל אפשר לנסות לפתור. למשל היה אפשר לנסות ולהחתים את פרנק האסל שהיה פנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 10:35 
purvis short כתב:
ranjef כתב:
מהפכה כתב:

1. יכול להיות. אבל לפחות היית עושה את מה שאפשר כדי להיות הכי טוב שאתה יכול. ולא היית כמעט מוותר מראש על הסיכוי בגביע, למשל.
2. אתה יודע, גם את העניין מתחת לסל אפשר לנסות לפתור. למשל היה אפשר לנסות ולהחתים את פרנק האסל שהיה פנוי.

שניהם ברורים. אני רק לא חושב שבסגל הקיים, גם עם מחליף סביר לקאונסיל, אנחנו יכולים להשוות את עצמנו כשווים בין שווים למגדל,מחלה,חיפה, ואולי
אפילו נס ציונה ואילת. כי אין לנו כלום מתחת לסל בהתקפה, וכל יצירת הנקודות שלנו מתבססת רק על גארדים, שכרגע זה שחקן אחד.
לפעמים, כמו בחצי גמר גביע, אין לנו כלום מתחת לסל גם בהתקפה וגם בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 10:45 
שוב, אנחנו לא יכולים להתחרות כרגע בתקציב של חיפה, מכבי או ירושלים. אבל בתקציב שלנו אפשר לעשות יותר. וצריך לעשות יותר. יכול להיות שהיותר הזה יספיק למקום שישי. יספיק להפסד ברבע גמר הפלייאוף. יכול להיות שהיותר הזה לא היה מספיק מול הפועל איל בחצי הגמר.
אבל היותר הזה היה נותן יותר סיכוי. זו דעתי.
ומה שנעשה לקראת חצי הגמר עם קאונסיל זה כמעט לוותר מראש. וזה בעיני לא צריך לקרות.
וכן, אני משוכנע שאם היו לנו בסגל אנתוני גודס ופרנק האסל היה לנו סיכוי טוב מאוד לעבור את אילת.
והיה לנו סיכוי נמוך אך קיים לזכות בגביע.
בלעדיהם, שוב, זה היה על גבול לוותר מראש. והפועל תל אביב לא צריכה לנהוג ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 11:39 
הפועל תל אביב כמועדון צריך להחליט לקראת העונה הבאה איך הוא רואה את עצמו בכדורסל הישראלי.
אחרי 2 עונות של בניה מחודשת והתייצבות בליגת העל הגיע הזמן לעלות שלב במיוחד לאור מעבר לאולם חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 12:29 
gigs כתב:
הפועל תל אביב כמועדון צריך להחליט לקראת העונה הבאה איך הוא רואה את עצמו בכדורסל הישראלי.
אחרי 2 עונות של בניה מחודשת והתייצבות בליגת העל הגיע הזמן לעלות שלב במיוחד לאור מעבר לאולם חדש.

אני חושב שלכולם ברור שהכיוון הוא התקדמות.

אם בעונה שעברה המטרה הייתה להישאר בליגה - עשינו יותר מזה
אם העונה הוגדרה כ"עונת מעבר" - כרגע אנחנו עושים יותר מזה והלוואי ונמשיך כך.
אכן חשוב שבעונה הבאה נדע מהתחלה לכוון גבוהה ואני מאמין שזה אכן מה שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 12:38 
gigs כתב:

מה זאת אומרת להחליט? אני בטוח שרמי ושאר חברי ההנהלה היו רוצים תקציב של ארבעה מיליון דולר. לא הכול תלוי בהם.
הפועל תל אביב, כמו בכל עונה, צריכה לעשות כל מאמץ לגייס את התקציב הגבוה ביותר שניתן, ובתקציב הזה לגבש את סגל השחקנים הטוב ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:05 
purvis short כתב:
gigs כתב:

מה זאת אומרת להחליט? אני בטוח שרמי ושאר חברי ההנהלה היו רוצים תקציב של ארבעה מיליון דולר. לא הכול תלוי בהם.
הפועל תל אביב, כמו בכל עונה, צריכה לעשות כל מאמץ לגייס את התקציב הגבוה ביותר שניתן, ובתקציב הזה לגבש את סגל השחקנים הטוב ביותר.

להחליט זה לא עניין של הנהלה זה קשור לכל חברי העמותה.
בחודש הבא יש בחירות, צריך להציב בראש סדר העדיפויות אנשים שיכולים להביא כסף. זה שם המשחק אין מה לעשות.
ההחלטה לצרף אנשים להנהלה היתה נכונה אך לטעמי לא באמת סיפקה את הצורך בהגדלת עוגת התקציב בסכומים
שכולנו רצינו ותרמה בעיקר לסגירת הגרעון.
לדעתי יש לקבל החלטות ולחשוב איך עושים קפיצת מדרגה לסכומים שהם תקציב של קבוצה בסדר גודל של שורה שנייה אחרי מכבי ירושלים וחיפה.
איפשהו בסדר גודל של אילת. איך לעשות את זה? חיבים כמובן לצרף פה משקיע דומיננטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:11 
כסף זה ממש לא שם המשחק.
נתניה,אשדוד, גלבוע-כולם הגיעו לתוצאות מאוד מרשימות עם תקציב נמוך
להפועל יש שלושה ישראלים בכירים. את ההבדל בליגה הזו עושים הזרים
אם בעונה הבאה הפועל תביא עוד ישראלי טוב ותפגע ב3 מתוך 4 זרים תהייה קבוצה מצוינת
ובזרים אתה יכול לפגוע כמו שפגענו עם בראון בכסף קטן או ליפול כמו עם הרפר בכסף גדול יותר
בקיצור, התקציב בעונה הבאה אמור להיות מראש גדול יותר מאשר השנה ולדעתי בשלב הזה הוא מתאים למטרות של הפועל
ועם עבודה נכונה אפשר להרים איתו יופי של קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
יכולנו לעשות יופי של עונה גם בעונה הנוכחית, אם לא הייתה התעקשות מקוממת להשאיר כאן זר שלא קשור לענף, במקום להחתים זר עם רקורד מוכח שכבר היה בקבוצה ומקובל ואהוד על האוהדים, השחקנים והמאמן עצמו. עדיין אני חושב שאפשר לתת הצגות יפות השנה אם יהיה שינוי בסגל. אם לא אנחנו בדרך להמשך עונה מתסכלת שתגרום למירמור ולסיום עונה עם טעם מר בפה. הלוואי ואתבדה, אבל שינוי חייב להעשות עכשיו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:35 
מיק ג'ונס כתב:
יכולנו לעשות יופי של עונה גם בעונה הנוכחית

אנחנו עדיין יכולים (ואפילו עושים) יופי של עונה...
אני מסכים שתמיד אפשר יותר, אבל עדיין לא צריך לזלזל במה שהשגנו, ואני מאמין שעוד נשיג בעונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
מיק ג'ונס כתב:
יכולנו לעשות יופי של עונה גם בעונה הנוכחית

אנחנו עדיין יכולים (ואפילו עושים) יופי של עונה...
אני מסכים שתמיד אפשר יותר, אבל עדיין לא צריך לזלזל במה שהשגנו, ואני מאמין שעוד נשיג בעונה הנוכחית.

אני ממש לא מזלזל וגם מסכים שהקבוצה עושה עונה יפה אבל אני חושב שהגענו לקו פרשת מים- או שנתחזק ונמשיך בקו חיובי כמו שמועדון גדול ותחרותי כמו הפועל תל אביב צריך לשאוף אליו, או שנלך לכיוון של הרבה תסכול, הפסדים וטעם מר בפה כמו שהיה לנו ביום שני. זה זמן קריטי בעונה ואי אפשר להמשיך עם מריחת הזמן הזו. זו דעתי לפחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:41 
את הסיכוי לתואר שכן היה ניתן לקחת הפועל החליטה לזרוק לפח.
מבחינתי עכשיו אפשר גם לזרוק לפח את שאר העונה, אין מה להשקיע עוד כסף. נשארנו בליגה, ניצחנו דרבי, הגענו לחצי גמר כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מתנאור
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:54 
איזה סיכוי? לדעתי העונה (כי אי אפשר באמת למדוד את זה) הסיכוי לנצח את המחלה ביד אליהו בגמר גביע הוא בערך 10%, ולכן סיכוי גבוה לתואר בכל מקרה לא היה.
ראיתי את כמות הפיפי במכנסיים שעשו רוב השחקנים בחצי הגמר מול אילת, אולי טוב שלא זכינו לסבול לראות מה היו עושים בגמר נגד המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 13:54 
ranjef כתב:
איזה סיכוי? לדעתי העונה (כי אי אפשר באמת למדוד את זה) הסיכוי לנצח את המחלה ביד אליהו בגמר גביע הוא בערך 10%, ולכן סיכוי גבוה לתואר בכל מקרה לא היה.
ראיתי את כמות הפיפי במכנסיים שעשו רוב השחקנים בחצי הגמר מול אילת, אולי טוב שלא זכינו לסבול לראות מה היו עושים בגמר נגד המחלה.

לא אמרתי סיכוי גדול, אבל זה כן היה הסיכוי היחיד.
ואין ספק בכלל שטוב שהפסדנו בחצי גמר, ממש עשה לי טוב על הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מתנאור
הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 14:01 
ההפסד היה מתסכל מאוד, אבל עדיין עושה לי פחות רע מאשר לראות את גיא שתיני מניף לי גביע על הראש. כל אחד וההעדפות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 14:04 
ranjef כתב:
ההפסד היה מתסכל מאוד, אבל עדיין עושה לי פחות רע מאשר לראות את גיא שתיני מניף לי גביע על הראש. כל אחד וההעדפות שלו

אז אדרבה ואדרבה צריך להמנע מחיזוק כדי שלא תהיה אפשרות לסדרת גמר מול מכבי. אולי גם עדיף לרדת ליגה כדי שמכבי לא ישפילו אותנו יותר בדרבי כמו מה שיהיה בראשון. לוגיקה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: