תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 12:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 371 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 3.2.14
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:48 
בוריס הוכיח מספיק פעמים שהוא פשוט שוער בינוני מינוס.
לא מחזיק ממנו בכלל.

מסכים שאני לוקח אותו אצלנו להיות שוער ראשון רק בגלל משחק הרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:
יובל, אני לא מזלזל במה שאתה אומר, אבל אני אישית רואה את הדברים אחרת.

בוריס קיבל הזדמנות אמיתית, אפילו שלוש הזדמנויות הייתי אומר - בשנה שעברה, בקמפיין הנבחרת ביורו והשנה במשך כמה וכמה מחזורים ברצף. יש כמובן את השערים שציינו פה שקיבלנו באשמתו, אבל חוץ מהם הוא לא הציג איזה משחק הירואי שאתה אומר לעצמך שזה שוער שמשדרג אותך. אחרי שעפנו מאירופה היה נראה שההגנה שלנו מתייצבת ובסך הכל הדברים עבדו לא רע בצד ההגנתי (אני לא מדבר על המשחק של עמוס), כשבוריס קיבל את המושכות ועברו שניים-שלושה משחקים, משחק ההגנה שלנו חזר להראות כמו הבדיחה העצובה שהוא היה בקמפיין האירופי הקצר וקצת אחריו. אני לא יודע בוודאות מה הקשר ואם יש קשר, אבל אני שמתי לב לזה בצורה בוטה ואני לא חושב שזה תלוש להניח שקיים כזה קשר. חוץ מזה בוריס עושה רושם של שוער לא אחראי, מהמון בחינות. אולי הוא יהיה שוער גדול יום אחד, למרות שאני בספק, אבל הוא ממש לא נראה כמו שוער שראוי לקבל חולצת הרכב בקבוצה גדולה ולא בכדי חיפה כבר לא מתעניינת בו במיוחד. בוריס אולי מוכשר, ונתן כמה משחקים בודדים, אבל את זה אפשר לומר גם על רמי דואני (מתפלל שהסוף שלו יהיה שונה כמובן).

עמוס גם הוא בעונה חלשה, ואין ספק בכלל לגבי הטעויות שלו שכולנו ראינו. ההבדל ביניהם מבחינתי הוא שעמוס לקח על הגב קבוצה לאליפות, שאולי הייתה משופעת כישרון גם בלעדיו, אבל הוא נתן עשרות משחקים הירואיים בעונת האליפות של ק"ש ובשלבים מסויימים גם כשהקבוצה תחת לא מעט לחץ (אחרי שהם עברו אותנו בטבלה). אז כשרון יש שם ולגבי זה אין לי ספק, כשהחתימו אותו הייתי בשמיים כי חשבתי שזו החתמה גדולה. אז מה נשתנה? אפשר לזלזל בזה או להמעיט בחשיבות של העניין (ואני יודע שאתה ואחרים רואים את הדברים אחרת), אבל עמוס הגיע לפה וקיבל מהיום הראשון תחושה שהוא לא רצוי, גם בפורום וגם במגרש. עוד לפני ששיחק משחק אחד רשמי בליגה אנשים היו שרים שירי הלל לבוריס מולו והקללות לא איחרו לבוא. עיתונאים שאלו את רב"ש אחרי כל משחק כמעט על עמוס ולמה בוריס לא מקבל את ההזדמנות וכו', גם זה בטח לא חיזק את הבטחון אצל עמוס. בפורום בכלל השתלחו ברב"ש מהיום הראשון בו פורסמה התעניינות בעמוס תוך האדרת שחקן הבית (למרות שהוא לא באמת שחקן בית אלא עוד אחד מהנדוניה שהביא טביב מכפ"ס), וחיכו לו פה עם שיניים שלופות אחרי כל מסירה לא מדוייקת עוד לפני שבעטו לו כדור אחד לשער. ואין מה לעשות, שוער זה 50% כשרון ו- 50% בטחון.

מבחינת יכולת נוכחית גם עמוס וגם בוריס לא טובים, באותה רמה בעיני. ההסתכלות שלי על זה, ואולי גם של רב"ש היא כזאת: מה סביר יותר שיקרה - שבוריס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שמעולם לא הוכיח שקיימת, או שעמוס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שכבר הציג בעבר הלא רחוק. זו שאלה קשה והתשובה היא בטח לא חד משמעית, אבל אם הייתי מהמר בטווח של השנה-שנתיים הקרובות הייתי שם את הז'טונים שלי על עמוס, גם היום (אלא אם יש אלטרנטיבה שלישית טובה יותר). השאלה של בוריס זה מהלך לא רע בכלל, כי זה יכול לבנות אותו מצד אחד ולהוריד את הלחץ והעומס מעמוס מצד שני. גם כך ברמה היום-יומית שאנחנו מכירים מהחודשים האחרונים אין הבדל גדול בין שניהם.

:ROSE: :ROSE:
כל מילה.

הסבר לא רע. אבל הבעיה הכי גדולה היום עם עמוס? היא שאהי אישית עולה לי הלחץ דם שהכדור עובר את קו השלושים מטר בכיוון אליו ולא חשוב מי מחזיק בכדור. ושבוריס בשער? אני לא. עכשיו הלחץ דם שלי? לא משנה לאיש אבל יש לי הרגשה שגם השחקנים ככה. בחיי? אין לי מושג איך פותרים את זה. לדעתי היום? הפתרון יהיה רוטציה בינהם שבוע שבוע כמו טבחים בצבא של פעם. ההורדה לספסל לא תחשב בעיתית משנהם וובמיוחד מעמוס ירד הלחץ ואולי נרוויח שוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
mbracha כתב:

בוריס קיבל הזדמנות אמיתית, אפילו שלוש הזדמנויות הייתי אומר - בשנה שעברה, בקמפיין הנבחרת ביורו והשנה במשך כמה וכמה מחזורים ברצף. יש כמובן את השערים שציינו פה שקיבלנו באשמתו, אבל חוץ מהם הוא לא הציג איזה משחק הירואי שאתה אומר לעצמך שזה שוער שמשדרג אותך. אחרי שעפנו מאירופה היה נראה שההגנה שלנו מתייצבת ובסך הכל הדברים עבדו לא רע בצד ההגנתי (אני לא מדבר על המשחק של עמוס), כשבוריס קיבל את המושכות ועברו שניים-שלושה משחקים, משחק ההגנה שלנו חזר להראות כמו הבדיחה העצובה שהוא היה בקמפיין האירופי הקצר וקצת אחריו. אני לא יודע בוודאות מה הקשר ואם יש קשר, אבל אני שמתי לב לזה בצורה בוטה ואני לא חושב שזה תלוש להניח שקיים כזה קשר. חוץ מזה בוריס עושה רושם של שוער לא אחראי, מהמון בחינות. אולי הוא יהיה שוער גדול יום אחד, למרות שאני בספק, אבל הוא ממש לא נראה כמו שוער שראוי לקבל חולצת הרכב בקבוצה גדולה ולא בכדי חיפה כבר לא מתעניינת בו במיוחד. בוריס אולי מוכשר, ונתן כמה משחקים בודדים, אבל את זה אפשר לומר גם על רמי דואני (מתפלל שהסוף שלו יהיה שונה כמובן).

עמוס גם הוא בעונה חלשה, ואין ספק בכלל לגבי הטעויות שלו שכולנו ראינו. ההבדל ביניהם מבחינתי הוא שעמוס לקח על הגב קבוצה לאליפות, שאולי הייתה משופעת כישרון גם בלעדיו, אבל הוא נתן עשרות משחקים הירואיים בעונת האליפות של ק"ש ובשלבים מסויימים גם כשהקבוצה תחת לא מעט לחץ (אחרי שהם עברו אותנו בטבלה). אז כשרון יש שם ולגבי זה אין לי ספק, כשהחתימו אותו הייתי בשמיים כי חשבתי שזו החתמה גדולה. אז מה נשתנה? אפשר לזלזל בזה או להמעיט בחשיבות של העניין (ואני יודע שאתה ואחרים רואים את הדברים אחרת), אבל עמוס הגיע לפה וקיבל מהיום הראשון תחושה שהוא לא רצוי, גם בפורום וגם במגרש. עוד לפני ששיחק משחק אחד רשמי בליגה אנשים היו שרים שירי הלל לבוריס מולו והקללות לא איחרו לבוא. עיתונאים שאלו את רב"ש אחרי כל משחק כמעט על עמוס ולמה בוריס לא מקבל את ההזדמנות וכו', גם זה בטח לא חיזק את הבטחון אצל עמוס. בפורום בכלל השתלחו ברב"ש מהיום הראשון בו פורסמה התעניינות בעמוס תוך האדרת שחקן הבית (למרות שהוא לא באמת שחקן בית אלא עוד אחד מהנדוניה שהביא טביב מכפ"ס), וחיכו לו פה עם שיניים שלופות אחרי כל מסירה לא מדוייקת עוד לפני שבעטו לו כדור אחד לשער. ואין מה לעשות, שוער זה 50% כשרון ו- 50% בטחון.

מבחינת יכולת נוכחית גם עמוס וגם בוריס לא טובים, באותה רמה בעיני. ההסתכלות שלי על זה, ואולי גם של רב"ש היא כזאת: מה סביר יותר שיקרה - שבוריס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שמעולם לא הוכיח שקיימת, או שעמוס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שכבר הציג בעבר הלא רחוק. זו שאלה קשה והתשובה היא בטח לא חד משמעית, אבל אם הייתי מהמר בטווח של השנה-שנתיים הקרובות הייתי שם את הז'טונים שלי על עמוס, גם היום (אלא אם יש אלטרנטיבה שלישית טובה יותר). השאלה של בוריס זה מהלך לא רע בכלל, כי זה יכול לבנות אותו מצד אחד ולהוריד את הלחץ והעומס מעמוס מצד שני. גם כך ברמה היום-יומית שאנחנו מכירים מהחודשים האחרונים אין הבדל גדול בין שניהם.

:ROSE: :ROSE:
כל מילה.

הסבר לא רע. אבל הבעיה הכי גדולה היום עם עמוס? היא שאהי אישית עולה לי הלחץ דם שהכדור עובר את קו השלושים מטר בכיוון אליו ולא חשוב מי מחזיק בכדור. ושבוריס בשער? אני לא. עכשיו הלחץ דם שלי? לא משנה לאיש אבל יש לי הרגשה שגם השחקנים ככה. בחיי? אין לי מושג איך פותרים את זה. לדעתי היום? הפתרון יהיה רוטציה בינהם שבוע שבוע כמו טבחים בצבא של פעם. ההורדה לספסל לא תחשב בעיתית משנהם וובמיוחד מעמוס ירד הלחץ ואולי נרוויח שוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:00 
אכלנו אותה עם יורגן קולין.
לא סומך על רבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
אם היינו מדברים על שוער אחר, למשל דגרה שאמור היה להגיע בקיץ, אז על פניו הוא שוער טוב מהשניים האלה וגם זר, לכן היה מקבל עדיפות ובצדק.
אבל בין עמוס לבוריס אני לא רואה הבדל גדול. עמוס נתן עונה מעולה לפני שנתיים ועונה סבירה+ אשתקד. השנה הוא התחיל לא טוב ואין ספק שיש לו בעיית בטחון עצמי והתאקלמות, בין השאר כי הוא בן אדם וחש ושומע את כל הדיבורים סביבו, על כך שהוא שוער רק בגלל הקשר שלו עם רן, שבוריס טוב ממנו, שהאוהדים אוהבים ורוצים את בוריס וכו'. זה בטח לא מוסיף לבטחון שלו.
בכל מקרה, אני חושב שנכון וטוב יהיה להשאיל את בוריס ושיחזור מנוסה יותר בקיץ. בגלל התקציב המקוצץ, ברור ששניהם לא יוכלו להמשיך ומאחר ועמוס יקר יותר ובוריס נחשב להבטחה, סביר שבוריס יהיה השוער הראשון בעונה הבאה ועמוס ישוחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:59 
זה כבר יותר מעיק מהוויכוח על קנדה ובונדר. הרוב חושבים שקליימן עדיף אבל נדמה לי שיש גם הסכמה על כך שיש לנו סגל עם שני שוערים מחליפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה כבר יותר מעיק מהוויכוח על קנדה ובונדר. הרוב חושבים שקליימן עדיף אבל נדמה לי שיש גם הסכמה על כך שיש לנו סגל עם שני שוערים מחליפים.

בוריס שוער ראשון לגטימי,רק שייתנו לו כבר לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
זה כבר יותר מעיק מהוויכוח על קנדה ובונדר.
עמוס יותר טוב בלחטוף גולים, ובוריס יותר טוב בלספוג שערים?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה כבר יותר מעיק מהוויכוח על קנדה ובונדר.
עמוס יותר טוב בלחטוף גולים, ובוריס יותר טוב בלספוג שערים?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

קליימן הוא אולי לא וער שמשדרג קבוצה, אבל דני עמוס עד עכשיו פשוט גרם נזק בכל משחק ומשחק. ההתלבטות ביניהם הייתה אולי רלוונטית בתחילת העונה, אבל עמוס כבר קיבל מספיק זמן כדי לחזור לעצמו, ולצערי הוא לא מזכיר אפילו בקצת את אותו שוער שהיה חלק מקבוצת האליפות של קריית שמונה. ככה שההיסטוריה שלו פשוט לא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
השוואה בין שני השוערים בליגה:
בוריס קליימן העונה: 11 משחקים שיחק וספג 15 שערים. ממוצע של 1.36364

דני עמוס העונה: 9 משחקים שיחק וספג 8 שערים. ממוצע של 1.125

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:43 
אצל עמוס הממוצע הוא פחות מ-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:44 
iHapoelist כתב:
השוואה בין שני השוערים בליגה :

אם תשווה את הבעיטות לשער מול עדיפות תקבל אצל עמוס משהו כמו 10 בעיטות לשער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד לורד מייקל לוי או אבו סובחי לא חתמו בהפועל
רק נאיבי יאמין שהפועל תכניס עצמה בקיץ שוב למלכודת החוזה העתק של שכטר
כיון שכך, מהראוי לייחל להצלחתו של שכטר בנאנט כדי שהיא תממש בקיץ את אופציית הרכישה או לחילופין שארופאית אחרת תיקח אותו לפני שמיטש מסמס לנמני

שכטר בסגל הערב מול פסז
אמנם זה לא המשחק האידיאלי מבחינתו ויתכן ולא ישחק הערב

אבל שיהיה בהצלחה

לינק:
http://www.sportlemon.tv/20140204/vv52f ... 41082.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

זה לא מדד לכלום
צריך לבדוק כמה מהגולים שכל אחד מהם ספג היו באשמתו הישירה
ובנוסף כמה הצלות היו להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
דאבור בגראסהופרס, ככל הנראה כבר עכשיו (מסיים חוזה בקיץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:01 
עושה בשכל.
אחלה קבוצה, אחלה ליגה.

שיביא לאובארוב מזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
איך זה הגיוני? החלון באירופה נסגר כבר. או שבשוויץ זה שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:11 
אם מה שקרה עכשיו עם דאבור היה קורה בהפועל, הוי מה שיהיה הולך כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
נראה שקרויף כועס על נימני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

הודעה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
צ'קול זומן לאימונים של הנבחרת הצעירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:50 
אגב בזכות החתמת העל של מנג'ר העל הרמן קרויף (בדש), יוצא להם שדאבור חותך בינואר לאירופה.

ממש תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:53 
אתם יודעים, זה די פתטי שאתם צוחקים על ג'ורדי. הלוואי עלינו מישהו שעושה 30% ממה שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:55 
להביא זרים כושלים כמו פטקוביץ וטיאגו קוסטה זה הרבה יותר מ30% ממה שהוא עושה.
נראה אותו בלי ה100 מליון של הקנדי מאחוריו.
אבל העיקר לסגוד לו. הוא הרי אירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אפילו התגובות שם, אלו שהיינו חוגגים עליהן פה כל השנים האחרונות, לא היו כאלה פאתטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 3.2.14
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אתם יודעים, זה די פתטי שאתם צוחקים על ג'ורדי. הלוואי עלינו מישהו שעושה 30% ממה שהוא עושה.

חס וחלילה.
הפך אותם ממועדון לכספומט,אין שם כלום חוץ מכסף.
לא השתנה שם כלום בתוך המועדון,זה רק מצג שווא שהאוהדים שלהם קונים.
ביום שייסגר הכספומט הם יחזרו למימדים טבעיים.
דאבור הראה לקרויף בדיוק מה שווה העלק אירופה הקטנה שהוא בנה בקרית שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 23:01 
טכנית לארז כתב:
להביא זרים כושלים כמו פטקוביץ וטיאגו קוסטה זה הרבה יותר מ30% ממה שהוא עושה.
נראה אותו בלי ה100 מליון של הקנדי מאחוריו.
אבל העיקר לסגוד לו. הוא הרי אירופי.

גם כשיש לך 100 מיליון אתה צריך לדעת לנהל את זה נכון. קח למשל את לובין ותן לו 100 מיליון (אני יודע שזה לא אותו תפקיד, אבל סתם לצורך ההשוואה), לא יהיה לו מושג מה לעשות עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 3.2.14
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 23:02 
עומרי קנדה כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

חס וחלילה.
הפך אותם ממועדון לכספומט,אין שם כלום חוץ מכסף.
לא השתנה שם כלום בתוך המועדון,זה רק מצג שווא שהאוהדים שלהם קונים.
ביום שייסגר הכספומט הם יחזרו למימדים טבעיים.
דאבור הראה לקרויף בדיוק מה שווה העלק אירופה הקטנה שהוא בנה בקרית שלום.

עזוב, כל מה שקורה במכבי זה קדוש וצריך לראות, לקנא ולהעתיק באמצעות כסף כסף כסף ועוד כסף, כי זה מה שחשוב.
וכל מה שקורה אצלינו זה גרוע.

איזה באסה זה לא להיות מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הוא שמכבי עם כל האירופיות שלה עדיין לא יותר אטרקטיבית מקבוצות כמו הפועל או חיפה למי ששואף להגיע לאירופה, בגלל הרוטציה הכבדה של סוזה.
רק חואן פאבלו, קארלוס גארסיה, איתן טיבי וזהבי הם באנקר. כל שער הכוכבים כבר רגילים לראות ספסל ולעיתים יציע ומתקשים בשל כך להגיע למספרים הרגילים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 371 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: