פנאטי בלב כתב:
ברור לי שלהגיב כאן יעיל כמו לנבוח מול הירח, אבל מבחינתי שוב הוגדשה הסאה. אשכול דוחה שמזקק את רגשות הבוז והלגלוג כלפי ארז, ועוד יותר כלפי מי שמעז לנסות ולהסביר את הדברים מזוית אחרת. ואחר כך יספרו שמדובר בהבעת דעות גרידא שקצת מתחממת אחרי הפסד. חבל רק שהישגי הקבוצה מקלקלים קצת את התיאוריות, אבל גם את זה תמיד ניתן לפטור בביטול. אז "פור דה רקורד"- לדעתי ארז עושה עבודה מצוינת, בתנאים לא פשוטים, ומה שמנחה אותו הם שיקולים מקצועיים.
אני לא חושב שיש פה מישהו שטען שארז לא מאמן טוב. ואין פה מישהו שטען שהוא עושה עבודה לא טובה באימון הקבוצה.
אבל הוא עושה עבודה רעה בניהול הסגל. וזה קרה גם בעונה שעברה. וזהקרה לו גם בהפועל ירושלים. וזה קרה לו, באופן פחות משמעותי אבל בכל זאת, גם בקדנציה הקודמת שלו בהפועל.
מה שמנחה אותו אלה שיקולים מקצועיים. אבל לעתים הם מופרכים באופן מביך. אין שום שיקול מקצועי שמצדיק השארה של קאונסיל על פני החתמה של גודס, ריינולדס, גיינס וכו׳. אין שום טיעון מקצועי שיצדיק כזה דבר. ומי שקונה טיעונים מקצועיים שמצדיקים השארת קאונסיל על פני גודס. ובכן, אני מצטער בשבילו.
וחלק לא מבוטל מהתנאים הלא פשוטים אלה מגבלות שארז מטיל על עצמו. אז נכון שהוא עושה עבודה מעולה עם הסגל הקיים. אבל פעם אחת שיחזק את הסגל שהוא מאמן כמו שצריך, וינסה להשיג משהו. זה יפה לעשות דברים מעולים עם סגל מוגבל. זה הרבה פחות יפה כשאת המגבלות אתה יוצר בעצמך.
זה יפה להגיד ״תראו מה הוא משיג עם קאונסיל״. אבל הוא אחראי שקאונסיל בהפועל, ולא מישהו שאשכרה יודע לשחק כדורסל ברמה מקצוענית.
בשורה התחתונה, מאמנים הרבה פחות טובים ויסודיים מארז השיגו תארים בקריירה. והוא אפילו לא היה קרוב. וזה לא רק מזל.