תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:38 
r200 כתב:
יש למישהו מושג ממקור ראשון למה גפן לא משחק?

מצטער, זו שאלה מרגיזה. כי לא צריך להתעסק בזה בכלל. צריך להתעסק באיך קורה שאדון קאונסיל לא מוחלף כבר ארבעה חודשים. זה הדבר היחיד שחשוב. רום גפן לא היה משנה שום דבר. ואין מה לבוא בטענות לטמיר אריאלי ולא ליותם שירן. הטענות צריכות להיות אך ורק למי שדואג שקאונסיל עדיין ישחק בהפועל. למי שלא מסוגל להביא מחליף לאחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל.
דיון על רופ גפן כן או לא זה על גבול הספין.
ואגב, ראיתי כמה משחקים שלו בלאומית השנה. לא נפלתי. הוא היה נחמד, לא מעבר. אבל זו רק עונה ראשונה שלו בתור שחקן דומיננטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:44 
ברור לי שלהגיב כאן יעיל כמו לנבוח מול הירח, אבל מבחינתי שוב הוגדשה הסאה. אשכול דוחה שמזקק את רגשות הבוז והלגלוג כלפי ארז, ועוד יותר כלפי מי שמעז לנסות ולהסביר את הדברים מזוית אחרת. ואחר כך יספרו שמדובר בהבעת דעות גרידא שקצת מתחממת אחרי הפסד. חבל רק שהישגי הקבוצה מקלקלים קצת את התיאוריות, אבל גם את זה תמיד ניתן לפטור בביטול. אז "פור דה רקורד"- לדעתי ארז עושה עבודה מצוינת, בתנאים לא פשוטים, ומה שמנחה אותו הם שיקולים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז כ
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 07:53 
פנאטי בלב כתב:
ברור לי שלהגיב כאן יעיל כמו לנבוח מול הירח, אבל מבחינתי שוב הוגדשה הסאה. אשכול דוחה שמזקק את רגשות הבוז והלגלוג כלפי ארז, ועוד יותר כלפי מי שמעז לנסות ולהסביר את הדברים מזוית אחרת. ואחר כך יספרו שמדובר בהבעת דעות גרידא שקצת מתחממת אחרי הפסד. חבל רק שהישגי הקבוצה מקלקלים קצת את התיאוריות, אבל גם את זה תמיד ניתן לפטור בביטול. אז "פור דה רקורד"- לדעתי ארז עושה עבודה מצוינת, בתנאים לא פשוטים, ומה שמנחה אותו הם שיקולים מקצועיים.

אני לא חושב שיש פה מישהו שטען שארז לא מאמן טוב. ואין פה מישהו שטען שהוא עושה עבודה לא טובה באימון הקבוצה.
אבל הוא עושה עבודה רעה בניהול הסגל. וזה קרה גם בעונה שעברה. וזהקרה לו גם בהפועל ירושלים. וזה קרה לו, באופן פחות משמעותי אבל בכל זאת, גם בקדנציה הקודמת שלו בהפועל.
מה שמנחה אותו אלה שיקולים מקצועיים. אבל לעתים הם מופרכים באופן מביך. אין שום שיקול מקצועי שמצדיק השארה של קאונסיל על פני החתמה של גודס, ריינולדס, גיינס וכו׳. אין שום טיעון מקצועי שיצדיק כזה דבר. ומי שקונה טיעונים מקצועיים שמצדיקים השארת קאונסיל על פני גודס. ובכן, אני מצטער בשבילו.
וחלק לא מבוטל מהתנאים הלא פשוטים אלה מגבלות שארז מטיל על עצמו. אז נכון שהוא עושה עבודה מעולה עם הסגל הקיים. אבל פעם אחת שיחזק את הסגל שהוא מאמן כמו שצריך, וינסה להשיג משהו. זה יפה לעשות דברים מעולים עם סגל מוגבל. זה הרבה פחות יפה כשאת המגבלות אתה יוצר בעצמך.
זה יפה להגיד ״תראו מה הוא משיג עם קאונסיל״. אבל הוא אחראי שקאונסיל בהפועל, ולא מישהו שאשכרה יודע לשחק כדורסל ברמה מקצוענית.
בשורה התחתונה, מאמנים הרבה פחות טובים ויסודיים מארז השיגו תארים בקריירה. והוא אפילו לא היה קרוב. וזה לא רק מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
בתכל'ס
אתם אנשים מעייפים-כולכם.
כל שנה יש שאלה קבועה בפורום שנטחנת עד דק ואף אחד לא מצליח להבין שאתם לא תצליחו לשכנע אף אחד.
בליגות הנמוכות הייתה את השאלה מה יהיה אם נשחק נגד שאול,אח"כ הייתה את שאלת השם הרצוי,אח"כ האם יהיה באמת אולם בייתי,שנה שעברה האם נשאר בליגה וכמובן רכבת הזרים,השנה שאלת קאונסיל.
חאלס אנשים צריכים להבין שיש שאלות וטענות שנטחנו ואין צורך להעלות אותם כל פעם מחדש ולרדת נמוך יותר כל פעם בתרבות הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני גם חייב לציין שהתגובות שלו לאחר המשחק על ה-"רצון ואגרסיביות" הן פשוט בושה לאינטליגנציה
להפיל את ההפסד על הרצון של השחקנים רק מראה כמה הבן אדם הזה מנותק מהמציאות
לא ראיתי את הראיון, אבל זה גם מה שאני ראיתי במשחק.
אילת רצו (מלשון רצון) ונלחמו הרבה יותר מאיתנו והיו ראשונים לכל כדור.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
בתכל'ס
אתם אנשים מעייפים-כולכם.
כל שנה יש שאלה קבועה בפורום שנטחנת עד דק ואף אחד לא מצליח להבין שאתם לא תצליחו לשכנע אף אחד.
בליגות הנמוכות הייתה את השאלה מה יהיה אם נשחק נגד שאול,אח"כ הייתה את שאלת השם הרצוי,אח"כ האם יהיה באמת אולם בייתי,שנה שעברה האם נשאר בליגה וכמובן רכבת הזרים,השנה שאלת קאונסיל.
חאלס אנשים צריכים להבין שיש שאלות וטענות שנטחנו ואין צורך להעלות אותם כל פעם מחדש ולרדת נמוך יותר כל פעם בתרבות הדיון.

ויותר מזה אומר,
אין מאמן בליגה או בעולם שהיה מסוגל לעמוד בסטנדרטים של אוהדי הפועל.
בכדורגל רן בן שמעון מקבל קיתונות של בוז על כל החלטה שלא נראית לנו, על אלי גוטמן אמרו שהוא גנב דעת, דרור קשטן מיושן ומשעמם (וזה הדברים הקלים שאמרו עליו).
בכדורסל אמרו על אברהמי מיליון דברים, את ארז לא עוזבים לרגע במנוחה ובכלל יש תחושה שכל אחד בקהל הוא מינימום יהושע רוזין או אלכס פרגוסון,
מה עם סתם להיות אוהדים? מותר להביע דיעה וגם להעביר ביקורת, פסול לנהל קמפיינים נגד מאמנים ולטחון את אותו הנושא עד דק באובססיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:42 
עומר מ. כתב:
דובראש כתב:
בתכל'ס
אתם אנשים מעייפים-כולכם.

ויותר מזה אומר,
בכדורגל רן בן שמעון מקבל קיתונות של בוז על כל החלטה שלא נראית לנו, על אלי גוטמן אמרו שהוא גנב דעת, דרור קשטן מיושן ומשעמם (וזה הדברים הקלים שאמרו עליו).
בכדורסל אמרו על אברהמי מיליון דברים, את ארז לא עוזבים לרגע במנוחה ובכלל יש תחושה שכל אחד בקהל הוא מינימום יהושע רוזין או אלכס פרגוסון,
מה עם סתם להיות אוהדים? מותר להביע דיעה וגם להעביר ביקורת, פסול לנהל קמפיינים נגד מאמנים ולטחון את אותו הנושא עד דק באובססיביות.

בעיני זה יותר פשוט ממה שאתה חושב: אני חוב שארז אדלשטיין הוא מאמן מעולה. האימונים שלו תענוג ובחלק גדול מהקבוצות שאימן הוא השיג עם סגל השחקנים שלו יותר מהפוטנצאל שלו. זה לא סותר את זה שאני גם חושב שהוא מנהל סגל רע. וזה קרה לו בירושלים (פעמיים. בפעם הראשונה שהוא לא סיים את העונה ובפעם השניה כשמשך עונה שלמה עם תמאר סליי) בהפועל תל אביב (בסיפור אייברי, בעונה שעברה והעונה).
ומה לעשות, כמה שתהיה מאמן טוב וכמה שהאימונים שלך יהיו מעולים, עדיין צריך גם כישרון בקבוצה. וארז, העונה, במודע, ויתר על כישרון. וגרם לכך שהגענו לחצי הגמר בלי סיכוי ממש לעשות משהו. זה שאתה מעריך את יכולתו המקצועית של מאמן לא סותר את העובדה שאתה יכול לבקר בחריפות את אופן ניהול הסגל שלו.
אז לאילת אתמול לא הייתה כימיה קבוצתית, והיא שיחקה פיק אנד רולים משמימים, אבל היו לה שחקנים שמסוגלים לייצר נקודות (אגב, גם הזרים שלה לא מציאה כזאת גדולה) - וזה הספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:55 
הכל נכון, אבל בסגל מלא אתמול, אנחנו מנצחים אותם.
הבעיה היא שבגלל הפציעות שיחקנו 20 דקות עם שירן ואריאלי. שחקנים שכל העונה ביחד שיחקו אולי 20 דקות.
וזר במקום קאונסיל לא היה פותר את הבעיה, כי יש חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 10:00 
ranjef כתב:
הכל נכון, אבל בסגל מלא אתמול, אנחנו מנצחים אותם.
הבעיה היא שבגלל הפציעות שיחקנו 20 דקות עם שירן ואריאלי. שחקנים שכל העונה ביחד שיחקו אולי 20 דקות.
וזר במקום קאונסיל לא היה פותר את הבעיה, כי יש חוק רוסי.

אולי כן ואולי לא. שוב, אין תעודת ביטוח בספורט. גם בסגל מלא קרלון יכול לתפוס יום רע, ובעיית עבירות וכו'.
העניין עם קאונסיל הוא שהפועל תל אביב במודע, במשך עונה שלמה, בוחרת לשחק עם יד אחת קשורה. שוב - במודע. אף אחד לא מכריח אותה לעשות את זה (בניגוד למשל לפציעה כמו של לימונד שהיא חוסר מזל שכמעט אין מה לעשות בנוגע אליה), כמעט כולם רואים שקאונסיל זה מביך - ועדיין, הפועל בוחרת במודע לא לעשות את המקסימום במסגרת התקציב כדי להיות הקבוצה הטובה ביותר שאפשר.
ואם היה לך שחקן כדורסל במקום קאונסיל זה ועוד איך היה עוזר אתמול.היית משחק עם שני גארדים שיכולים לעשות סל, במקום מופע הנגרות המביך שהיה במחצית הראשונה.
קאונסיל פשוט גורם לי להתכווץ במבוכה. אני בכל פעם לא ממין שהשחקן הזה הוא אחד הזרים של הפועל תל אביב.
זה לא ייאמן. לא ייאמן.
אין שום הסבר מקצועי לדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אני אנסה להסביר את עמדתי:

אם ההנהלה/מאמן היו באים ואומרים יש בור תקציבי לא רוצים להגדיל אותו, רוצים לצמצם אותו. נשארנו ליגה דיינו, אז לא היית שומע מפרוויס, רדנקו ואחרים מילת ביקורת אחת.

ברם זה לא מה שנאמר. רמי אמר לנו: יש כסף להביא חילוף. ארז אמר לפני 4 (ארבע) חודשים ואפילו לי אישית בטקס הזכרון באוסישקין הי"ד, שהוא מחפש מחליף לקאונסיל אבל הוא מחפש "רכז טהור". אחרי זה הוא דיבר על "כימיה קבוצתית.

בגלל אמירות כאלה, שחלקן מרגיזות וחלקן פגיעה באיטלגנציה, יש כעס רב. אף אחד לא ישכנע אותי שעם גודס היה מחליף את קאונסיל לפני 3 חודשים, לא הינו היום במצב טוב יותר, וזה למרות שגודס אינו רכז טהור.

שתבוא ההנהלה ותאמר, נשארנו ליגה צמצמנו את הבור התקציבי, אילו היו המטרות השנה. ואז אוריד את הכובע ואמר שנה מצויינת של הפועל.

ארז מאמן מעולה ואני מקווה שיישאר איתנו שנים רבות!

קאפיש?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
דובראש כתב:
בתכל'ס
אתם אנשים מעייפים-כולכם.

ויותר מזה אומר,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 10:58 
גיא ברזל כתב:
אני אנסה להסביר את עמדתי:

אם ההנהלה/מאמן היו באים ואומרים יש בור תקציבי לא רוצים להגדיל אותו, רוצים לצמצם אותו. נשארנו ליגה דיינו, אז לא היית שומע מפרוויס, רדנקו ואחרים מילת ביקורת אחת.

ברם זה לא מה שנאמר. רמי אמר לנו: יש כסף להביא חילוף. ארז אמר לפני 4 (ארבע) חודשים ואפילו לי אישית בטקס הזכרון באוסישקין הי"ד, שהוא מחפש מחליף לקאונסיל אבל הוא מחפש "רכז טהור". אחרי זה הוא דיבר על "כימיה קבוצתית.

בגלל אמירות כאלה, שחלקן מרגיזות וחלקן פגיעה באיטלגנציה, יש כעס רב. אף אחד לא ישכנע אותי שעם גודס היה מחליף את קאונסיל לפני 3 חודשים, לא הינו היום במצב טוב יותר, וזה למרות שגודס אינו רכז טהור.

שתבוא ההנהלה ותאמר, נשארנו ליגה צמצמנו את הבור התקציבי, אילו היו המטרות השנה. ואז אוריד את הכובע ואמר שנה מצויינת של הפועל.

ארז מאמן מעולה ואני מקווה שיישאר איתנו שנים רבות!

קאפיש?

כל מילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 12:15 
ארז מאמן מעולה, הכי טוב בארץ כזה דבר עוד לא ראיתי.
אני מקווה שבסוף העונה נגיד לו יפה שלום ותודה.
הסיבה היחידה לתת לו להמשיך זה אם קאונסיל יניף צלחת אליפות העונה.
זה כבר לא מצחיק, הבנאדם מתעלל במועדון שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

מזל שאתה לא קובע כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 12:26 
שבתאי יחבס כתב:
zink כתב:

מזל שאתה לא קובע כלום

חבל שאני לא קובע כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני לא נסחף. אני לא חושב שהיה זר בליגת העל, שדי ברור שגם אם היה משחק בלאומית היה נחשב לזר הכי גרוע שם.
היו זרים גרועים בליגת העל, זה שההולוגרמה קאונסיל מושך פה כבר ארבעה חודשים הופך אותו למועמד מוביל לתואר הזר הגרוע בתולדות ליגת העל.
מביך.

לדעתי וינפרד קינג עדיין במרחק גדול ממנו בצמרת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת zink "מתעלל במועדון שלם". ארז עושה דברים טובים, ועושה דברים רעים. בשורה התחתונה העונה הזאת היא הצלחה, אפילו אם היא תסתיים בסיבוב הראשון של הפלייאוף.
קבוצת מרכז טבלה שמתמודדת על פלייאוף עליון עד הרגע האחרון ומגיעה לחצי גמר גביע + נצחון מרשים בדרבי. זאת הצלחה איך שלא מסתכלים על זה. אולי לא משהו סופר דופר יוצא דופן וחסר תקדים שרק ארז יכול היה להביא ושאר הסופרלטיבים. וארז באמת משגע פילים. אבל התעללות זה בטח לא, אפילו לא קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 12:52 
הפועל כתב:
נו באמת zink "מתעלל במועדון שלם". ארז עושה דברים טובים, ועושה דברים רעים. בשורה התחתונה העונה הזאת היא הצלחה, אפילו אם היא תסתיים בסיבוב הראשון של הפלייאוף.
קבוצת מרכז טבלה שמתמודדת על פלייאוף עליון עד הרגע האחרון ומגיעה לחצי גמר גביע + נצחון מרשים בדרבי. זאת הצלחה איך שלא מסתכלים על זה. אולי לא משהו סופר דופר יוצא דופן וחסר תקדים שרק ארז יכול היה להביא ושאר הסופרלטיבים. וארז באמת משגע פילים. אבל התעללות זה בטח לא, אפילו לא קרוב לזה.

תראה אף אחד לא הביא לי עצבים כמו אדלשטיין, אבל אל תחשוב שאני רוצה להפרד ממנו כי הוא מביא ת'ג'ננה.
אני רוצה להפרד ממנו כי סביר להניח שהוא כבר לא יכול להביא אותנו ליותר ממה שיש כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לך עונה אחת עם איזה אריאל בית הלחמי כזה, שתקבל פרופורציות. נראה אז מה יהיה מפלס הג'ננה שלך :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:07 
אז זה או בית הלחמי או אדלשטיין אני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:13 
ItaiH6 כתב:
purvis short כתב:
אני לא נסחף. אני לא חושב שהיה זר בליגת העל, שדי ברור שגם אם היה משחק בלאומית היה נחשב לזר הכי גרוע שם.
היו זרים גרועים בליגת העל, זה שההולוגרמה קאונסיל מושך פה כבר ארבעה חודשים הופך אותו למועמד מוביל לתואר הזר הגרוע בתולדות ליגת העל.
מביך.

לדעתי וינפרד קינג עדיין במרחק גדול ממנו בצמרת.

אפילו לקינג היו סטטיסטיקות יותר טובות, וגם אחוזים טובים יותר מהשלוש :D
http://www.safsal.co.il/hPlayerStatPage.aspx?id=1322

http://www.safsal.co.il/hplayer.aspx?id=33332

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
ספסל כאלה דפוקים. אשכרה מופיע "אלקטרה" על המחלה של 93

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אז זה או בית הלחמי או אדלשטיין אני מבין.

אתה טוען שלא? בוא נסתכל תכלס על המאמנים הישראלים הרלבנטיים היום
* בלאט וגרשון - לא רלבנטי
* "צעירים מבטיחים" סטייל גודס/פרנקו/קטש/שמיר - ברמה של ארז, עולים כמוהו ומעלה
* "המבוגרים" שיבק, קצורין, אפי, שרף - שיבק מאמן אוברייטד לחלוטין, קצורין יקר וכבר לא כ"כ בעניינים. אפי גם נראה כבר קצת אאוט, ויכולת הבאת השחקנים שלו מוטלת בספק לא פחות מארז. שרף אופציה
* ננו גינזבורג - סגור בצ'כיה
* עם מה נשארת? מאמנים דרג ב' וג'. כל מיני בית הלחמי, נתי כהן, בלינקו וכאלה. ונדב זילברשטיין שנראה פוטנציאל לפי השנה

אלו האפשרויות. אין איזה מאגר של מאמנים ישראלים ברמה, שיושבים ומחכים שהפועל תיקח אותם. בגדול זה או מישהו ברמה של ארז () , או אחד מהמבוגרים הישנים והמוכרים, או בית הלחמים ברמה שמתחת. זה מה יש.
בהנחה שאנחנו לא הולכים על איזה שיבק שכזה (תאמין לי שגם אתה מעדיף את ארז) אז אין יותר מדי אופציות איכותיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:45 
אז שיהיה בלינקו, שיהיה בית הלחמי, יוליכו אותנו לאותם השגים כמו אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:49 
ואני מת על שיבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ואני מת על שיבק.

אז תיקח אותו אתה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:50 
הפועל כתב:

בגדול, אני מסכים.
זה לא יקרה יותר.
הביקורת על ארז לא צריכה לבטל את ההישגים שהוא עשה עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:51 
zink כתב:
ואני מת על שיבק.

:CRY2:
אלוהים אדירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:51 
למה אתה חושב שזה לא יקרה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:52 
zink כתב:
אז שיהיה בלינקו, שיהיה בית הלחמי, יוליכו אותנו לאותם השגים כמו אדלשטיין.

לא, הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: