תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פניה לרן בן שמעון [נערך: בוריס טוב מדני]
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
שלום לך רן. אני מניח שאתה קורא כאן ומצאתי לנכון לפנות אליך כדי להביע את מה שאני מרגיש, ואני בטוח שיש עוד רבים כמותי.
אני פונה אליך דווקא היום, דווקא אחרי נצחון חלק, דווקא כשיש חיוכים וקצת הקלה. זה היה נראה מאד אמוציונאלי ולא רציונאלי לו פניתי אליך בסערת רגשות אחרי הפסד.
הנושא הוא תפקיד השוער. אינני מכיר את דני עמוס, וגם לא את בוריס קליימן. אין לי דבר וחצי דבר בעד או נגד מי מהם מההיבט האישי. כל מה שאני רואה לנגד עיני הוא טובת הקבוצה כעת וטובת המועדון בעתיד.
שמע רן. אני לא אדם צעיר ולא אדם בריא. אני אוהד את הקבוצה במשך עשרות שנים. שנים רבות ישבתי בשער 7 באופן קבוע, כיום "מייצג" אותי הבן שלי - שיושב דרך קבע בשער 5. אני חייב לשתף אותך: בכל כדור שמתקרב לרחבה שלנו - עולה לי הדופק באופן מדאיג ובהתאמה גם לחץ הדם. בכל פעם שדני עמוס משחק עם הכדור ברגל - אני מחסיר פעימה. דברים אלה אינם מליצה. זו אמת. חשבתי שלפחות במשחק הגביע יפתח בוריס וזו תהיה דרכו חזרה להרכב אבל מסתבר שטעיתי. אני מבין שקשה לכל אדם להודות שטעה במעשה כזה או אחר (יתכן שבכלל לא טעית בקיץ והבאת דני עמוס היתה פעולה נכונה בקונסטלציה שהיתה) אבל נכון לעכשיו, נראה לי שזו טעות לשחק איתו בהרכב ולא עם בוריס. ההבדל הוא שבוריס יכול להיות שוער העתיד של הקבוצה ואולי גם של הנבחרת וגם כיום, לטעמי, הוא אינו נופל ביכולתו מדני עמוס ואפילו עולה עליו בפרמטרים כמו: יציאה לכדורי גובה, משחק רגל, הוצאת מתפרצות, אינסטינקטים. אבל הדבר הכי חשוב, לעניות דעתי, הוא שבוריס נוסך בטחון בחוליית ההגנה (ובליבות האוהדים) מה שממש אי אפשר להגיד על דני עמוס. לדעתי נכון יהיה לטובת הקבוצה היום ובוודאי בעתיד - לתת לבוריס לשחק. גם אם יטעה פה ושם - ידעו כולם שמדובר בשוער העתיד ואף שוער בעולם (אפילו הגדולים ביותר) לא "נולד" בעל נסיון. את זה רוכשים רק תוך כדי משחק.
רן, שלא תבין אותי לא נכון. אני חוזר ואומר שאין כאן שום דבר אישי. במאמר מוסגר אני יכול אפילו לציין שאני טוען תמיד שכשמביאים שחקן להפועל יותר חשובה האישיות שלו, האנושיות שלו והתאמתו למרקם האנושי מאשר יכולתו המקצועית ולמיטב הבנתי (מצריכת התקשורת והבנה אישית) דני עמוס דווקא כן "הפועל" בבסיסו, מבחינת תפישות עולם, סובלנות ופלורליזם. אבל אני מדבר מקצועית ואני בטוח שלא תוכל לסתור את דברי ולמחוק אותם בהינף יד.
קטונתי רן מלהשיא לך עצות מקצועיות, זה ברור. אני לא "איש מקצוע". אבל חשבתי שלשתף אותך בהרגשתי יהיה נכון לעשות.
כל שאני יכול לבקש זה שתחשוב על זה. בסופו של יום אני (מבחינה רגשית) ואתה (מקצועית) רוצים רק בטובת הקבוצה.
שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פניה לרן בן שמעון
הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 05:41 
:BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 07:05 
עם בטחון כמו שהקהל נותן לו לא פלא שהוא ככה. בוריס לא יותר טוב מעמוס תכניסו טוב לראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
ארבעת המופלאים כתב:
שלום לך רן. אני מניח שאתה קורא כאן ומצאתי לנכון לפנות אליך כדי להביע את מה שאני מרגיש, ואני בטוח שיש עוד רבים כמותי.
אני פונה אליך דווקא היום, דווקא אחרי נצחון חלק, דווקא כשיש חיוכים וקצת הקלה. זה היה נראה מאד אמוציונאלי ולא רציונאלי לו פניתי אליך בסערת רגשות אחרי הפסד.
הנושא הוא תפקיד השוער. אינני מכיר את דני עמוס, וגם לא את בוריס קליימן. אין לי דבר וחצי דבר בעד או נגד מי מהם מההיבט האישי. כל מה שאני רואה לנגד עיני הוא טובת הקבוצה כעת וטובת המועדון בעתיד.
שמע רן. אני לא אדם צעיר ולא אדם בריא. אני אוהד את הקבוצה במשך עשרות שנים. שנים רבות ישבתי בשער 7 באופן קבוע, כיום "מייצג" אותי הבן שלי - שיושב דרך קבע בשער 5. אני חייב לשתף אותך: בכל כדור שמתקרב לרחבה שלנו - עולה לי הדופק באופן מדאיג ובהתאמה גם לחץ הדם. בכל פעם שדני עמוס משחק עם הכדור ברגל - אני מחסיר פעימה. דברים אלה אינם מליצה. זו אמת. חשבתי שלפחות במשחק הגביע יפתח בוריס וזו תהיה דרכו חזרה להרכב אבל מסתבר שטעיתי. אני מבין שקשה לכל אדם להודות שטעה במעשה כזה או אחר (יתכן שבכלל לא טעית בקיץ והבאת דני עמוס היתה פעולה נכונה בקונסטלציה שהיתה) אבל נכון לעכשיו, נראה לי שזו טעות לשחק איתו בהרכב ולא עם בוריס. ההבדל הוא שבוריס יכול להיות שוער העתיד של הקבוצה ואולי גם של הנבחרת וגם כיום, לטעמי, הוא אינו נופל ביכולתו מדני עמוס ואפילו עולה עליו בפרמטרים כמו: יציאה לכדורי גובה, משחק רגל, הוצאת מתפרצות, אינסטינקטים. אבל הדבר הכי חשוב, לעניות דעתי, הוא שבוריס נוסך בטחון בחוליית ההגנה (ובליבות האוהדים) מה שממש אי אפשר להגיד על דני עמוס. לדעתי נכון יהיה לטובת הקבוצה היום ובוודאי בעתיד - לתת לבוריס לשחק. גם אם יטעה פה ושם - ידעו כולם שמדובר בשוער העתיד ואף שוער בעולם (אפילו הגדולים ביותר) לא "נולד" בעל נסיון. את זה רוכשים רק תוך כדי משחק.
רן, שלא תבין אותי לא נכון. אני חוזר ואומר שאין כאן שום דבר אישי. במאמר מוסגר אני יכול אפילו לציין שאני טוען תמיד שכשמביאים שחקן להפועל יותר חשובה האישיות שלו, האנושיות שלו והתאמתו למרקם האנושי מאשר יכולתו המקצועית ולמיטב הבנתי (מצריכת התקשורת והבנה אישית) דני עמוס דווקא כן "הפועל" בבסיסו, מבחינת תפישות עולם, סובלנות ופלורליזם. אבל אני מדבר מקצועית ואני בטוח שלא תוכל לסתור את דברי ולמחוק אותם בהינף יד.
קטונתי רן מלהשיא לך עצות מקצועיות, זה ברור. אני לא "איש מקצוע". אבל חשבתי שלשתף אותך בהרגשתי יהיה נכון לעשות.
כל שאני יכול לבקש זה שתחשוב על זה. בסופו של יום אני (מבחינה רגשית) ואתה (מקצועית) רוצים רק בטובת הקבוצה.
שיהיה בהצלחה!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שהוא ייקרא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 08:56 
זלאטאן כתב:
עם בטחון כמו שהקהל נותן לו לא פלא שהוא ככה. בוריס לא יותר טוב מעמוס תכניסו טוב לראש

אפשר להפסיק עם החרטוט הזה ????
למה כמה בטחון הקהל של ריאל מדריד נותן לדיגו לופז עם התמיכה בקסיאס ???
הוא פשוט שוער רע שהסיכוי שהוא לא יקבל שער זה רק אם לא יבעטו אליו , בכל מקרה בוריס עולה עולה עליו בכל פרמטר בלי שום קשר לביטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
זלאטאן כתב:

זה ממש לא נכון.

כל מילה של פותח האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
מקרה דני בונדר ועומרי קנדה מספר 2.
ההוא שעל הספסל תמיד נראה יותר טוב מהביזיון שיהיה על המגרש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:

האמת שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
mr.durden כתב:

האמת שלא.

לא ראית את המשחק נגד סכנין??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 10:12 
זלאטאן כתב:

אולי שניהם עושים הרבה טעויות ובגלל שניהם אנחנו אוכלים הרבה גולים

אבל בעוד שקליימן משדר תמיד ביטחון להגנה, דני עמוס משדר פחד ופאניקה
אנחנו לא יכולים להיות עם שוער שמבוהל מעצמו בשער, גם ככה ההגנה הזו היא לא מציאה

חוץ מזה שאני מסכים עם פותח האשכול, במציאות של היום שכמעט ואין שוערים ישראליים קליימן יכול להפוך לשוער העתיד ואם הוא יגיע לנבחרת זה ישפר לו את הביטחון וכך גם את היכולת באופן אוטומטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
זלאטאן כתב:

אפשר להפסיק עם החרטוט הזה ????
למה כמה בטחון הקהל של ריאל מדריד נותן לדיגו לופז עם התמיכה בקסיאס ???
הוא פשוט שוער רע שהסיכוי שהוא לא יקבל שער זה רק אם לא יבעטו אליו , בכל מקרה בוריס עולה עולה עליו בכל פרמטר בלי שום קשר לביטחון

תמונה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 10:31 
שדני עומוס עושה טעות צולבים אותו ושבוריס עושה טעות אז לא נורא , כאילו הוא הושיב את אניימה על בשביל דני עמוס. שתי שוערים אפסים והמאמן החליט ללכת על אחד מהם .אבל האפס השני הוא מהנוער אז זה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 10:34 
העונה זה כבר אבוד, אבל אם בעונה הבאה הליצן הזה שוער ראשון, הסופגניה צריך לקבל איזו ראסיה הגונה שתיישר לו את הנוירונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
kruvi1 כתב:
mr.durden כתב:

האמת שלא.

לא ראית את המשחק נגד סכנין??

ראיתי. בעוד שאצל קליימן יש משחק חלש אחת לכמה משחקים כמו כל שוער ממוצע, וסביר להניח שעוד יהיו לו כאלה, בטח כשהוא בגיל שחוסר יציבות זה משהו שמאפיין אותו. אצל עמוס כל משחק הוא משחק חלש. בוא נאמר ששניהם לא שוערים שמביאים נק', אבל אצל עמוס מדובר בשוער שעושה נזק לקבוצה כמעט על בסיס קבוע.
אני לא בטוח שראיתי אותו עוצר כדור אחד שלא הגיע לו ישירות לידיים.
דווקא מאוד אהבתי את ההחתמה שלו בתחילת העונה, אבל הוא לא פוגע. אני יכול לומר בוודאות שמדובר באחד השוערים הכי גרועים שראיתי בהפועל ב-25 שנה האחרונות.
אצל קלייימן אתה רואה הרבה יותר ביטחון, שליטה מוחלטת בכדורי גובה, ותגובות הרבה יותר מהירות, למרות אותה תצוגת נפל בסכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:19 
פניה ארוכה ומיותרת של נושא שמוצה.
נכון או לא נכון, הנושא מוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 12:19 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

אני מתנצל בפניך. בפעם הבאה אני מבטיח לבקש ממך רשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שאתה צודק
אבל אני כבר איבדתי תקווה עם המאמן הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 14:55 
הוא בעיקר שוער מטומטם. שזה בעיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
נראה כמו מוצ'ילר שלעס פטרייה מורעלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
איזה עליהום מגעיל.
לא שהוא שוער טוב אני טוען ששניהם לא טובים, אבל תחשבו איזה קשה זה שכל הקהל מבלבל את המוח מתחילת העונה על בוריס.
בכל זאת מדובר פה על שוער שכבר עשה משהו בליגת העל והיה גורם משמעותי באליפות של ק"ש (לא כמו האליל בוריס שלא קרע זוג נעליים).

זה ממש לא מכבד אותנו כקהל הניסיונות לחלק הוראות למאמן. כמו אתמול שכל המקורבים התחילו לשיר שירי טועמה ואז רב"ש שלח אותו להתחמם. מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
די כבר עם השטויות האלה
אף אחד לא מברבר במח על בוריס. כולו פורום של 80 איש בשעת שיא.
שחקן טוב צריך לשחק טוב. שחקן רע מוצא תירוצים ללמה הוא רע.
חותם לך שאם עמוס היה נותן הופעות טובות אנשים פה היו שואלים "בוריס מי?".

לירון האדום איפה אתה?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 15:38 
לירון האדום פה, אבל אני בחו״ל, ככה שלא ראיתי
את המשחקים האחרונים (רק תקצירים)..
ועדיין אני חושב בדיוק כמו ירמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 15:41 
mr.durden כתב:
איזה עליהום מגעיל.
לא שהוא שוער טוב אני טוען ששניהם לא טובים, אבל תחשבו איזה קשה זה שכל הקהל מבלבל את המוח מתחילת העונה על בוריס.
בכל זאת מדובר פה על שוער שכבר עשה משהו בליגת העל והיה גורם משמעותי באליפות של ק"ש (לא כמו האליל בוריס שלא קרע זוג נעליים).

זה ממש לא מכבד אותנו כקהל הניסיונות לחלק הוראות למאמן. כמו אתמול שכל המקורבים התחילו לשיר שירי טועמה ואז רב"ש שלח אותו להתחמם. מביך.

נכון.
בגלל זה כתבתי שהנושא מוצה בעיקר שלא היה כל חידוש.
יש גם נפגעים. אני חושב ששחקנים יכולים להיפגע ממה שנכתב עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2014, 18:46 
כל הכבוד לפותח האשכול.
מקווה שרב"ש רואה כמוך את הבעיה הכללית ויפתור אותה בדרך שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 01:42 
מה הקטע הזה עם בוריס?
בהנחה שהוא שוער ראשון בעונה הבאה, הסיכוי שלו לעזוב אותנו הרבה יותר גבוהים מאשר דני עמוס.
יומרות האירופה שלו לא באמת יתנו לנו להנות ממנו בשנים הטובות שלו.
מעדיף את דני עמוס כמניה בטוחה לשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
Violet כתב:
מה הקטע הזה עם בוריס?
בהנחה שהוא שוער ראשון בעונה הבאה, הסיכוי שלו לעזוב אותנו הרבה יותר גבוהים מאשר דני עמוס.
יומרות האירופה שלו לא באמת יתנו לנו להנות ממנו בשנים הטובות שלו.
מעדיף את דני עמוס כמניה בטוחה לשנים הקרובות.

לדעתי הביטוי "דני עמוס" והביטוי "מניה בטוחה" הם הפכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פניה לרן בן שמעון [נערך: בוריס טוב מדני]
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
שניהם בינוניים אבל בוא נלך רגע באופן יבש מי יותר טוב
משחק רגל - בוריס
משחק גובה - בוריס
הוצאת כדור מהירה/מדויקת - בוריס
בקשר לזינוק אני לא יודע כי בוריס אוהב לצלם כשהוא חושב שהוא לא יגיע ועמוס סתם מזנק ולא מגיע

קליימן ספג ב11 משחקים 15 שערים
עמוס ספג ב14 משחקים 16 שערים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פניה לרן בן שמעון [נערך: בוריס טוב מדני]
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 09:37 
שני שוערים בינוניים, דני עמוס עולה חצי גמור לכל משחק, אין לו בטחון בשיט ואני לא כל כך מבין על מה הצוות הפסיכולוגי של הקבוצה עבד איתו במהלך העונה, הוא עולה שפוף.
בוריס שוער בינוני לא פחות ואפילו יותר, עושה טעויות מצחיקות, לא בשל בכלל, אבל מצד שני הוא צעיר ולכן עושה טעויות של שוער מתחיל. לדעתי הפוטנציאל שלו מוגבל, והוא לא כל מה שעשו ממנו פה בפורום.
העניין הוא שבוריס צעיר ולכן הייתי מצפה שהוא ישחק בשביל שבעונה הבאה יהיה לנו שער מנוסה ובעל בטחון.
כרגע דני עמוס שוער והפועל מנצחת אני לא חושב שיש מה לצפות לשינוי בעמדה הזאת שדורשת יציבות. ההגנה התייצבה הרבה בגלל דגני וגם בגלל שמשחק ההתקפה שלנו השתפר משמעותית.
ולגבי כל ההמצאות פה, דני הרבה יותר טוב מבוריס בכדורי גובה ויש לו הצלות יותר טובות אז המשחק רגל שלו פחות טוב וההוצאה למתפרצות לא טובה כמו של בוריס, בעיני זה לא אבידה כל כך גדולה. בטח לא עכשיו כשהקבוצה ברצף נצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: