ארבעת המופלאים כתב:
שלום לך רן. אני מניח שאתה קורא כאן ומצאתי לנכון לפנות אליך כדי להביע את מה שאני מרגיש, ואני בטוח שיש עוד רבים כמותי.
אני פונה אליך דווקא היום, דווקא אחרי נצחון חלק, דווקא כשיש חיוכים וקצת הקלה. זה היה נראה מאד אמוציונאלי ולא רציונאלי לו פניתי אליך בסערת רגשות אחרי הפסד.
הנושא הוא תפקיד השוער. אינני מכיר את דני עמוס, וגם לא את בוריס קליימן. אין לי דבר וחצי דבר בעד או נגד מי מהם מההיבט האישי. כל מה שאני רואה לנגד עיני הוא טובת הקבוצה כעת וטובת המועדון בעתיד.
שמע רן. אני לא אדם צעיר ולא אדם בריא. אני אוהד את הקבוצה במשך עשרות שנים. שנים רבות ישבתי בשער 7 באופן קבוע, כיום "מייצג" אותי הבן שלי - שיושב דרך קבע בשער 5. אני חייב לשתף אותך: בכל כדור שמתקרב לרחבה שלנו - עולה לי הדופק באופן מדאיג ובהתאמה גם לחץ הדם. בכל פעם שדני עמוס משחק עם הכדור ברגל - אני מחסיר פעימה. דברים אלה אינם מליצה. זו אמת. חשבתי שלפחות במשחק הגביע יפתח בוריס וזו תהיה דרכו חזרה להרכב אבל מסתבר שטעיתי. אני מבין שקשה לכל אדם להודות שטעה במעשה כזה או אחר (יתכן שבכלל לא טעית בקיץ והבאת דני עמוס היתה פעולה נכונה בקונסטלציה שהיתה) אבל נכון לעכשיו, נראה לי שזו טעות לשחק איתו בהרכב ולא עם בוריס. ההבדל הוא שבוריס יכול להיות שוער העתיד של הקבוצה ואולי גם של הנבחרת וגם כיום, לטעמי, הוא אינו נופל ביכולתו מדני עמוס ואפילו עולה עליו בפרמטרים כמו: יציאה לכדורי גובה, משחק רגל, הוצאת מתפרצות, אינסטינקטים. אבל הדבר הכי חשוב, לעניות דעתי, הוא שבוריס נוסך בטחון בחוליית ההגנה (ובליבות האוהדים) מה שממש אי אפשר להגיד על דני עמוס. לדעתי נכון יהיה לטובת הקבוצה היום ובוודאי בעתיד - לתת לבוריס לשחק. גם אם יטעה פה ושם - ידעו כולם שמדובר בשוער העתיד ואף שוער בעולם (אפילו הגדולים ביותר) לא "נולד" בעל נסיון. את זה רוכשים רק תוך כדי משחק.
רן, שלא תבין אותי לא נכון. אני חוזר ואומר שאין כאן שום דבר אישי. במאמר מוסגר אני יכול אפילו לציין שאני טוען תמיד שכשמביאים שחקן להפועל יותר חשובה האישיות שלו, האנושיות שלו והתאמתו למרקם האנושי מאשר יכולתו המקצועית ולמיטב הבנתי (מצריכת התקשורת והבנה אישית) דני עמוס דווקא כן "הפועל" בבסיסו, מבחינת תפישות עולם, סובלנות ופלורליזם. אבל אני מדבר מקצועית ואני בטוח שלא תוכל לסתור את דברי ולמחוק אותם בהינף יד.
קטונתי רן מלהשיא לך עצות מקצועיות, זה ברור. אני לא "איש מקצוע". אבל חשבתי שלשתף אותך בהרגשתי יהיה נכון לעשות.
כל שאני יכול לבקש זה שתחשוב על זה. בסופו של יום אני (מבחינה רגשית) ואתה (מקצועית) רוצים רק בטובת הקבוצה.
שיהיה בהצלחה!