NARKOTIKA כתב:
אחד למעלה קובסטר. אולי זה לא האשכול המתאים, אבל במילא הכל פה סלט.
אני לא מרחיב ? אי פעם מישהו כאן שאל אותי משהו ולא קיבל תשובה מפורטת, אפילו פנים מול פנים ?
1. מפעלות חנוך וחברה היא עמותה שמקבלת מיליוני שקלים בשנה דרך תרומות והקצבות. תתעלם מבורג, הוא הפנים שאמור לגייס תרומות מתוקף הקשרים שלו (היה יו"ר הסוכנות היהודית), מי שמנהל המפעלות אלו הגברדיה הוותיקה של אורנשטיין-תאומים. מוטי אורנשטיין היה זה שהגה את הרעיון והבן שלו הוא היו"ר היום במקביל לתפקידו כיו"ר מחלקת הנוער בהפועל תל אביב. על ההתנהלות שלו אתה יכול לקרוא כאן -
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/496/124.html 2. החשד, ואני מדגיש שזה רק חשד, הוא שחלק מהכסף שמגיע אל המפעלות יוצא אל הכיס של חלק או של כל האנשים שהוזכרו ולכן הם לא ירצו לאבד את השליטה במפעלות והכסף שזורם שם.
3. בתקופת טביב הם המשיכו לנהל את המפעלות ולטביב היה מספיק כסף לקחת ומספיק במה להתעסק לכן הוא מעולם לא הגיע בכלל לבדוק מה בדיוק קורה שם ומי נגד מי. בכל התקופה הזו יש 3 משרדים שמושכרים ללא עלות לטובת מפעלות חינוך וחברה מבלי שמישהו במועדון באמת יודע מה ואיך קורה שם. לאמיר לובין ,יו"ר המועדון, אין משרד משלו עד היום.
4. אני מניח שיש אנשים כאן שיודעים יותר ממני ואם הם רוצים לחשוף את זה, הם יותר ממוזמנים. מהצד, זה נראה מוזר שאיכשהו אותם אנשים קשורים בצורה כזו או אחרת למועדון במהלך 17 השנים האחרונות, איך בדרך מסתורית לא הגיע אף אחד מבחוץ וגם כשהגיע היה מי שידע למנוע ממנו להיכנס (בן זקן) או להעיף אותו לפני שיפגע בבייבי שלהם (טביב).
צירוף מקרים ? יכול להיות. ביום שאף אחד מחבורת רמון-תאומים-אורנשטיין לא יהיה במועדון נדע את התשובה.