תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 397 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:49 
amirgk כתב:
מושקוביץ כתב:
amirgk כתב:
מושקוביץ כתב:
amirgk כתב:

אין לנו מקום של זר, בוא נחכה לראות אם יגיע חלוץ ישראלי במקום איתי. הייתי מביא את עמשה, גם ככה הוא יושב להם על הווריד, ובן שמעון רצה ועדיין רוצה אותו, בעיקר כשבקיץ עומר עוזב, זה הדבר הכי קרוב לחלוץ שיש פנוי במחיר שאפשר להרשות או בתמורה לחצי הכרטיס של ידין.

ידין ? השחקן הזה שעשוי מזכוכית, שיחק אצלם במצטבר אולי 900 דקות מאז שהגיע, לא תרם תרומה משמעותית וקרע את הרצועה ברגל לא מזמן ?
חיפה תיתן לך את עמאשה תמורת חצי מהכרטיס שלו ?
אותה חיפה שעושה עלינו סיבוב יפה עם דגני, שחקן שלא היה לו מקום אפילו על הספסל שלהם ?

ידין אמנם פצוע, אבל סכום מחצית הכרטיס כבר מוסכם. ידין עוד שחקן צעיר, הוא יחזור לעצמו.
שיתנו את עמשה בהשאלה עד לסוף העונה, עם אופציית רכישה, ככה גם לא ניקח סיכון על שחקן שלא שיחק עונה שלמה, ואם הוא עדיין שחקן, חיפה יקבלו פיצוי.
לדעתי דגני בינתיים זה הרכש הטוב ביותר שלנו (חוץ מבסי), ככה שסיבוב הם לא עשו, יש לנו אופציית רכישה.

אביחי יהיה בן 28 השנה אאל"ט, זה לא צעיר כל כך. אני לא אכתוב שהשיא שלו מאחוריו אבל בכל זאת.
ובנתיים לא נראה לי שלמישהו יהיה כסף לשים על דגני ככה שבנתיים אתה רק משביח להם אותו וחוסך להם משכורת. ואני אומר שוב, זה שחקן שישב אצלם ביציע. זאת הכוונה שלי בסיבוב.

זכור לך סכום הרכישה של דגני? אני חושב שהוא מושאל לשנתיים

לא זוכר את הסכום אבל למיטב זכרוני עשו שם קומבינה כשהעסקה נקלעה למשבר בגלל הסעיף בחוזה הקבוע של חיפה שמונע משחקנים מושאלים לשחק נגדם והפועל שמו משהו על החשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:53 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
אחד למעלה קובסטר. אולי זה לא האשכול המתאים, אבל במילא הכל פה סלט.

אני לא מרחיב ? אי פעם מישהו כאן שאל אותי משהו ולא קיבל תשובה מפורטת, אפילו פנים מול פנים ?

1. מפעלות חנוך וחברה היא עמותה שמקבלת מיליוני שקלים בשנה דרך תרומות והקצבות. תתעלם מבורג, הוא הפנים שאמור לגייס תרומות מתוקף הקשרים שלו (היה יו"ר הסוכנות היהודית), מי שמנהל המפעלות אלו הגברדיה הוותיקה של אורנשטיין-תאומים. מוטי אורנשטיין היה זה שהגה את הרעיון והבן שלו הוא היו"ר היום במקביל לתפקידו כיו"ר מחלקת הנוער בהפועל תל אביב. על ההתנהלות שלו אתה יכול לקרוא כאן - http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/496/124.html
2. החשד, ואני מדגיש שזה רק חשד, הוא שחלק מהכסף שמגיע אל המפעלות יוצא אל הכיס של חלק או של כל האנשים שהוזכרו ולכן הם לא ירצו לאבד את השליטה במפעלות והכסף שזורם שם.
3. בתקופת טביב הם המשיכו לנהל את המפעלות ולטביב היה מספיק כסף לקחת ומספיק במה להתעסק לכן הוא מעולם לא הגיע בכלל לבדוק מה בדיוק קורה שם ומי נגד מי. בכל התקופה הזו יש 3 משרדים שמושכרים ללא עלות לטובת מפעלות חינוך וחברה מבלי שמישהו במועדון באמת יודע מה ואיך קורה שם. לאמיר לובין ,יו"ר המועדון, אין משרד משלו עד היום.
4. אני מניח שיש אנשים כאן שיודעים יותר ממני ואם הם רוצים לחשוף את זה, הם יותר ממוזמנים. מהצד, זה נראה מוזר שאיכשהו אותם אנשים קשורים בצורה כזו או אחרת למועדון במהלך 17 השנים האחרונות, איך בדרך מסתורית לא הגיע אף אחד מבחוץ וגם כשהגיע היה מי שידע למנוע ממנו להיכנס (בן זקן) או להעיף אותו לפני שיפגע בבייבי שלהם (טביב).
צירוף מקרים ? יכול להיות. ביום שאף אחד מחבורת רמון-תאומים-אורנשטיין לא יהיה במועדון נדע את התשובה.

zink כתב:
איך המפעלות קשורים להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
טביב רצה לסגור את המפעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 13:56 
שבתאי יחבס כתב:
טביב רצה לסגור את המפעלות.

למה? במה זה שינה לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:12 
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
אחד למעלה קובסטר. אולי זה לא האשכול המתאים, אבל במילא הכל פה סלט.

אני לא מרחיב ? אי פעם מישהו כאן שאל אותי משהו ולא קיבל תשובה מפורטת, אפילו פנים מול פנים ?

1. מפעלות חנוך וחברה היא עמותה שמקבלת מיליוני שקלים בשנה דרך תרומות והקצבות. תתעלם מבורג, הוא הפנים שאמור לגייס תרומות מתוקף הקשרים שלו (היה יו"ר הסוכנות היהודית), מי שמנהל המפעלות אלו הגברדיה הוותיקה של אורנשטיין-תאומים. מוטי אורנשטיין היה זה שהגה את הרעיון והבן שלו הוא היו"ר היום במקביל לתפקידו כיו"ר מחלקת הנוער בהפועל תל אביב. על ההתנהלות שלו אתה יכול לקרוא כאן - http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/496/124.html
2. החשד, ואני מדגיש שזה רק חשד, הוא שחלק מהכסף שמגיע אל המפעלות יוצא אל הכיס של חלק או של כל האנשים שהוזכרו ולכן הם לא ירצו לאבד את השליטה במפעלות והכסף שזורם שם.
3. בתקופת טביב הם המשיכו לנהל את המפעלות ולטביב היה מספיק כסף לקחת ומספיק במה להתעסק לכן הוא מעולם לא הגיע בכלל לבדוק מה בדיוק קורה שם ומי נגד מי. בכל התקופה הזו יש 3 משרדים שמושכרים ללא עלות לטובת מפעלות חינוך וחברה מבלי שמישהו במועדון באמת יודע מה ואיך קורה שם. לאמיר לובין ,יו"ר המועדון, אין משרד משלו עד היום.
4. אני מניח שיש אנשים כאן שיודעים יותר ממני ואם הם רוצים לחשוף את זה, הם יותר ממוזמנים. מהצד, זה נראה מוזר שאיכשהו אותם אנשים קשורים בצורה כזו או אחרת למועדון במהלך 17 השנים האחרונות, איך בדרך מסתורית לא הגיע אף אחד מבחוץ וגם כשהגיע היה מי שידע למנוע ממנו להיכנס (בן זקן) או להעיף אותו לפני שיפגע בבייבי שלהם (טביב).
צירוף מקרים ? יכול להיות. ביום שאף אחד מחבורת רמון-תאומים-אורנשטיין לא יהיה במועדון נדע את התשובה.

zink כתב:
איך המפעלות קשורים להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mifalot.co.il/mifalot/info.aspx?id=25

ציטוט:

מפעלות חינוך וחברה בשיתוף מועדון הכדורגל הפועל ת"א פועלת דרך הספורט לקידום חברה המאפשרת הזדמנות שווה לכל אדם, ואשר מושתתת על ערכי הסובלנות, הגשמה אישית וקהילתית.
מפעלות חינוך וחברה הינה עמותה חברתית הפועלת מזה 15 שנה ומפעילה תוכניות ארציות המשלבות בין פעילות ספורטיבית לבין לימודים ופעילות חברתית- חינוכית.
העמותה הוקמה על ידי משה תאומים, יו''ר ובעלים של קבוצת התקשורת והפרסום גיתם/ BBDO , מוטי אורנשטיין, איש עסקים ומזכ''ל תנועת הצופים בעבר וסמי סגול, מנכ''ל קבוצת כתר פלסטיק בע''מ ומבעלי קבוצת הכדורגל של הפועל כתר תל אביב.

מפעלות חינוך וחברה היא עמותה שפועלת במסגרת המועדון. כך, היא לא נמצאת בבעלות הראל אחזקות (החברה שהיא הבעלים של מועדון כדורגל הפועל ת"א) ויכולה לקבל תרומות והקצבות שהן לא חלק מהתקציב של המועדון.
על פניו, המפעלות חייבות בדיווח לרשם העמותות והמאזן השנתי שלהן לא חשוף למועדון הפועל ת"א, אם תרצו אפשר לקרוא לזה זרוע נפרדת שמנותקת מהפעילות היומיומית במועדון אבל נעזרת תפעולית בהפועל וכל הילדים שמשתתפים בפעילויות לובשים מדים של הפועל ת"א.
אגב, גם אם תסתובבו במתחם חודורוב ותשאלו אנשים, לאף אחד אין באמת מושג מה הולך שם.
התיאוריה, שמעולם לא הוכחה ולא נראה לי שיהיה אפשר להוכיח אותה, היא שטביב התכוון לפרק את המפעלות ולכן החבר'ה דחפו את רמון למהלך שיקח את הקבוצה מהידיים של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:28 
אוקיי אבל איך שליטה בהפועל קשורה לשליטה במפעלות? איך טביב בכלל יכל לפרק את המפעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:33 
kobster כתב:
http://www.mifalot.co.il/mifalot/info.aspx?id=25

ציטוט:

מפעלות חינוך וחברה בשיתוף מועדון הכדורגל הפועל ת"א פועלת דרך הספורט לקידום חברה המאפשרת הזדמנות שווה לכל אדם, ואשר מושתתת על ערכי הסובלנות, הגשמה אישית וקהילתית.
מפעלות חינוך וחברה הינה עמותה חברתית הפועלת מזה 15 שנה ומפעילה תוכניות ארציות המשלבות בין פעילות ספורטיבית לבין לימודים ופעילות חברתית- חינוכית.
העמותה הוקמה על ידי משה תאומים, יו''ר ובעלים של קבוצת התקשורת והפרסום גיתם/ BBDO , מוטי אורנשטיין, איש עסקים ומזכ''ל תנועת הצופים בעבר וסמי סגול, מנכ''ל קבוצת כתר פלסטיק בע''מ ומבעלי קבוצת הכדורגל של הפועל כתר תל אביב.

התיאוריה, שמעולם לא הוכחה ולא נראה לי שיהיה אפשר להוכיח אותה, היא שטביב התכוון לפרק את המפעלות ולכן החבר'ה דחפו את רמון למהלך שיקח את הקבוצה מהידיים של טביב.

זה מגוחך, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:35 
zink כתב:
אוקיי אבל איך שליטה בהפועל קשורה לשליטה במפעלות? איך טביב בכלל יכל לפרק את המפעלות?

מה לא מובן?
בעל הבית יכול להפסיק את הפעילות שלהם כיוון שהם משתמשים בשם של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל ציינתי כבר שיו"ר המפעלות הוא יו"ר מחלקת הנוער בהפועל ולכן מי שישלוט בהפועל יוכל למנות יו"ר חדש גם לנוער וגם למפעלות.
מפעלות מקבלות כסף מהפועל ומקבלות גם 3 משרדים במתחם שהם לא משלמים עליהם אגורה.
מי שישלוט בהפועל ירצה לדעת לאן הכסף של המועדון עובר ומה קורה איתו ובכך לחשוף את ההתנהלות הכלכלית של המפעלות וזה, אגב, מה שטביב רצה לעשות.
אחרי שהוא סיים לנקות את הקופה של המועדון הוא תכנן (לפי השמועות) להיכנס לעובי הקורה בכל התקצוב למפעלות והקשר של המועדון אליהן.
ננסה לפשט:
1) יש כסף מהמועדון ומגורמים חיצוניים שמגיע למפעלות
2) המאזן הכספי של המפעלות לא חשוף למועדון והוא לא יודע על כסף שיוצא
3) על פניו, יש אפשרות לעיסקה סיבובית בה כסף יוצא מהמועדון מגיע למפעלות ויוצא לכיס של אנשים פרטיים או של חברות אחרות מבלי שאף אחד מהמועדון ידע על כך.
4) עוד נקודה - מאחר והמפעלות הן עמותה, כל כסף שאיש פרטי נותן להם מוגדר כתרומה ולכן פטור ממס. אחרי שהכסף הזה נכנס, ובהיעדר בקרה אמיתית, הוא יכול לצאת בחזרה אל אותו איש פרטי. להלן הלבנת כספים.

כמה מכל זה אמיתי ? כל עוד אין הוכחות רשמיות, הכל לכאורה ובאוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:41 
לפי הדו"חות הכספיים, אין שם כסף ענק. לא רואה מה האינטרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:44 
קובסטר, מאיפה המידע שחלק מכסף של המפעלות מגיע ישירות מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:46 
אוגוסטוס היל כתב:

אולי לא מיליונים, אבל גם כמה עשרות אלפי שקלים מדי חודש לכיס, אלה סכומים שכל איש היה חפץ בו

שוב, אם אכן מגיע כסף מהקבוצה למפעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:49 
רק ביחד כתב:
zink כתב:

מה לא מובן?
בעל הבית יכול להפסיק את הפעילות שלהם כיוון שהם משתמשים בשם של הקבוצה.

לא, בעל הבית יכול לדרוש שיפסיקו את הזיקה. אין לו שליטה על העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
קובסטר, מאיפה המידע שחלק מכסף של המפעלות מגיע ישירות מהקבוצה?

זה מפורסם בתקציב הקבוצה, מתועד בבקרה התקציבית והוזכר גם בדו"ח של רואה החשבון החוקר שרמון עצמו מינה בשביל לבדוק את ההתנהלות הכלכלית שהיתה בתקופת טביב.
מעבר לכך, הם שוכרים ללא עלות משרדים במתחם שגם זה כסף שיוצא מהמועדון (תשלום לעיריה עבור השימוש במתחם) ומגיע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

ראית את הדוחו"ת הכספיים של המפעלות ?
אתה יודע כמה כסף הם מקבלים מתרומות ?
יש שם הרבה כסף. הרבה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:58 
http://www.guidestar.org.il/organization/513013045

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 14:58 
תחת פיננסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אין שם פירוט על תורמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
נו ?
תסתכל תחת סעיף ההכנסות:
בשנת 2012 היו 8.5 מיליון שקל מהקצבות ועוד 2.4 מיליון מהכנסות אחרות.
סה"כ ההכנסות ב2012 היו 19,989,000 שקל.
כפי שאמרתי, הרבה כסף.

* כל המספרים שם הם באלפי שקלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:07 
ניר כץ לא היה החשב הקודם בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:08 
זה הרבה אבל יש שם הרבה עשייה והרבה הוצאות . גם בעלי השכר הגבוה ביותר מקבלים שכר סביר.
האופציה היחידה היא קומבינה שאני מתקשה להאמין שמישהו מעז לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:10 
אני מכיר מקרוב את העבודה שנעשית, ואני יכול להגיד בלב כמעט שלם שמפעלות חינוך וחברה הוא הגוף החשוב ביותר שפועל תחת הפועל תל אביב (מבלי להתייחס לכל מה שקובסטר כתב).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
ניר כץ לא היה החשב הקודם בהפועל?

כן, הוא גם מעורבב היטב עם שחר בן עמי הזכור לטובה.

אוגוסטוס היל כתב:
זה הרבה אבל יש שם הרבה עשייה והרבה הוצאות . גם בעלי השכר הגבוה ביותר מקבלים שכר סביר.
האופציה היחידה היא קומבינה שאני מתקשה להאמין שמישהו מעז לעשות.

הרבה עשיה זה ברור. הרבה הוצאות ? כפי שלמדנו ממקרה טביב (ואני לא משווה) קל מאוד לנפח סעיף הוצאות, לאו דווקא לשכר כי זה המקום הברור שבו יסתכלו אלא על הוצאות שוטפות אחרות.

האדום הצורר כתב:
אני מכיר מקרוב את העבודה שנעשית, ואני יכול להגיד בלב כמעט שלם שמפעלות חינוך וחברה הוא הגוף החשוב ביותר שפועל תחת הפועל תל אביב (מבלי להתייחס לכל מה שקובסטר כתב).

אף אחד לא טען אחרת. העבודה השוטפת של המפעלות היא מדהימה, לא פחות מכך, וראיתי את זה גם מקרוב באזור שלי.
המפעלות כגוף הוא דבר מבורך, הקשר שלהם למועדון הוא קרקע לקומבינות ומשם החשש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:29 
אתם כבר תקבלו תשובות בסוף בעונה שבו תגלו שרמון לא הולך לשום מקום. אני מניח שגם אז תתעקשו להאמין שזה קשור להתחייבות שלו לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:32 
על מה מבוסס החשד שמישהו גונב את הקופה של מפעלות חינוך וחברה? אחת העמותות הרציניות שיש בארץ?
הטענה שהבעלים של הפועל יכול למנות יו"ר למפעלות חינוך וחברה פשוט לא נכונה.
למפעלות יש דירקטוריון והנהלה. לבעלים של הפועל אין שום אפשרות לגעת בזה ובגלל זה הם גם לא חשופים לדוחות.
בקיצור קשקוש מקושקש
לגבי השכירות והשם- אני מניח שמפעלות חינוך וחברה יצליחו לשרוד גם בלי שטחי הנדלן שהם לוקחים מהפועל
ומוטב להפסיק את זה.
הבעלים של הפועל גם יכול לאסור על מפעלות לעשות שימוש בשם של הפועל
בהתחשב בזה שמדובר בעמותה העוסקת בחינוך דרך כדורגל ויש לה שם טוב מאוד בעולם אני לא בטוח שזה כדאי לו.
גם קשה לי להאמין שטביב נתן כסף למישהו בלי לדעת בדיוק למי ולמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:40 
כל מילה של מהפכה, ממליץ לכל אחד להיות אחראי לכל מילה שהוא כותב כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
מי התורם הכי גדול של המפעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כל מילה של מהפכה, ממליץ לכל אחד להיות אחראי לכל מילה שהוא כותב כאן.

בלי קשר שמהפכה הוא פסול עדות מעצם הקרבה שלו לכל החבר'ה, הכל פה השערות.
בדיוק כמו עם טביב. כל עוד לא הוכח אחרת (וזה עדיין לא הוכח אחרת), ההתנהלות של טביב היתה ללא דופי מבחינה כלכלית והמאזנים מיושרים.
זה שכולנו כאן משוכנעים שהטינופת הזה רוקן את הקופה של המועדון והרס לנו את ההזדמנות להרים קבוצה שתוכל להתבסס על התקציב הטבעי שלה לשנים הבאות, לא אומר שזה מה שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 פברואר 2014, 15:53 
שובו של המקורב שאינו מקורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 397 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: