תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 397 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
איפה אפשר להקיא פה באשכול? יש פינה מומלצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 09:06 
pogi כתב:
redrony כתב:
תגיד פוגי, לאיפה הולך הכסף הזה שאתה כל כך רוצה וצריך מהשחרור של שכטר?
הוא חוזר לפיירול בשביל להביא מגן שמאלי וחלוץ?
מה אכפת לי כמה שכטר עולה וכמה הוא מכביד על התקציב אם שחרור שלו לא מביא במקומו שחקנים בגובה העלות שלו.

זה בסדר שלא איכפת לך אבל למועדון הזה אין כסף
אתה קורה עיתונים?
אתה מבין מה תכננו בהנהלה לעשות?
לקחת עוד הלוואות, לקבל מקדמות מספוסרים..
אתה באמת רוצה שהמועדון שלך יהיה משועבד יותר ממה שהוא כבר עכשײַו?
נראה לך שמישהו יצליח לקנות אותו ככה?

מעניין אותי לדעת, מה חשוב בכל העסק הזה שנקרא הפועל ת"א? אתה יושב כל היום וחולם על עסק כלכלי שמנוהל בצורה מחושבת ושקולה לפי יכולותיו?
אצל האנשים האל אי אפשר לדעת כלום. הכל מסכת שקרים אחת גדולה. אם היית בה ומשכנע אותי שהמכירה הזו של שכטר היא צעד בדרך להבראה כללית וכלכלית של המועדון בדרך למכירה, הייתי אומר לך סבבה, אני איתך.
אבל בגלל שהערכה הגסה והלא מבוססת שלי היא שהצעד הזה נועד על מנת שאנשים שהתחייביו להוציא כסף לא יעשו את זה ושהאינטרס של המועדון הוא משני עבורם (וזה בסדר כל עוד הם לא מנהלים אותו) ושיכול להיות שהאנשים האלה לא באמת עושים הכל בשביל להעביר את הקבוצה לאדם שמסוגל להחזיק בה בצורה שתאפשר לה להגשים את השאיפות המקצועיות שלה, אז אני רואה בצעד הזה עוד רמז לפירוק של הקבוצה מהנכסים שלה.
ומה שמרגיז אותי אצלך שאתה נפלת על שכטר. נכון, קשה להגיד שהוא מבריק. אבל אם זה רק עניין כלכלי, למה לא למכור את דמארי למכבי? הם היו מציעים הכי הרבה כסף. את דמארי היה יותר קשה לך לשחרר, נכון? למרות שהוא בסוף העונה עוזב, "אנחנו" נחסוך עוד כמה מיליונים ותהיה קבוצה שתיאבק על ההישארות בליגה.
הייתי אומר שזו חשיבה של אנשים קטנים, ניהול כושל. לצערי זה לא העניין. זה מועדון שמנוהל ע"י תככנים שקרנים שעסוקים כל היום באיך לרמות את הקהל ואיך למכור את עצמם בצורה הכי טובה עם מינימום נזק תדמיתי. משפריצים לאוויר הצהרות ריקות מתוכן ומאחורי הגב מוכרים אותך.
הם העלו את מחירי המנויים בשביל להביא את שכטר!!!! אני אחזור על זה שוב, בשביל להביא את שכטר!!! שכטר לא בקבוצה עכשיו, הם לא יוציאו את הכסף שהם התחייבו עליו ואת ההפרש במחירי המנויים אני ואתה לא נראה. זה על גבול ההונאה.
אבל אתה, בגלל ששכטר נתן חצי עונה לא טובה, בנית אג'נדה על זה שחייבים לשחרר אותו בלי להבין את המשמעות האמיתית של הצעד הזה, מה הוא משדר כלפי חוץ ומה ההשפעה שלו על האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
אני במקום שכטר (ורק בגלל חלק מהאוהדים של הפועל) הייתי מאושר לעוף מפה קיבינימט
הרגתם אותו כבר.
רצחתם את הילד
יעבור למכבי
קללות
השפלות.

איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מטומטמים
רק אנחנו
אנחנו שלא היו לנו תנאים לפני שנתנו כסף
אנחנו שהסתפקנו בלקבוע את הצבע על החולצה במקום לקבוע עם איזה סוכנים הקבוצה עובדת
שכטר מתאים לא מתאים / טוב לא טוב/ יקר לא יקר זה לא מעניין
אין אסטרטגיה!, אין מדיניות, יש רק כל מיני תופסי כותרות על הלוואות
דייי
נמאס
כוסאמק
ולא בגלל שזה איתי כי איתי של הדאבל לא יחזור (אין נאתכו מאחוריו)
בקיץ שהם יבואו לבקש כסף כל מה שצריך זה להכניס תנאי - אין יוצא בינואר ולא משנה למי
תראו את העיתון של כספית יש שם עוד טמבל שמציע את בסי למקקי - בשיא החוצפה כאילו הקבוצה שלנו היא הפקר
דייי
לא רוצה קבוצה לאליפות ולא רוצה קבוצה עם תקציב של מעל 20 מיליון , רוצה קבוצה מסודרת שבה הנימנים לא מחפשים חלקי גופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 09:42 
אל תדאג, אתם תהיו מטומטמים גם בקיץ..

מניסיון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
sylar כתב:
Shacham כתב:
אתם פשוט חבורה של סמרטוטים, אין מילה אחרת.
בקיץ הבטיחו לנו ששכטר לא קשור לתקציב. אני זוכר טוב מאוד שאמרו שלא תהיה השפעה על אירופה, לפני שהוא חתם, אחרי שהוא חתם, לפני שהודחנו ואחרי שהודחנו. אני זוכר טוב מאוד שבאשכול 60 עמודים בקיץ כתבו כמה פעמים, גם בעמוד 10 וגם בעמוד 50, שכמעט כל העסקה היא מימון חיצוני וה8% שלנו. אנשים מהעמותה כתבו, מקורבים כתבו, ממש שיכנעו אותנו לשלם את ה8% האלה. אנשים פה העלו חששות שאולי לא שווה לשים את כל הקלפים על שכטר ושזה מסוכן, אבל הבטיחו שיש מימון חיצוני ועם העלאת מחירי המנויים לא יקרה שום דבר.

עבדו עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:01 
שחר כתב:
אל תדאג, אתם תהיו מטומטמים גם בקיץ..

מניסיון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
זה מה שחלוץ ברמה של שכטר שווה? חצי מליון? איזה חלוץ ברמה דומה נצליח להביא בכסף כזה? חיפה שילמו מליון על אנדלובו...

טוטו תמוז שחקן חופשי.

טוטו בלי חלומות על חוץ לארץ? יכול להיות שחקן נהדר. קיבל מכה טובה על האף יש סיכוי שאם יחזור? יעבוד כמו שצריך. טוטו תמיד בשנה הראשונה שלו בחוזה ? נותן תוצרת נהדרת כך היה בביטר וכך היה אצלנו אחר כך מתחיל עם הפנטזיות והגברת אמא מנהלת מהצד? ישמור אלוהים. בהחלט יכול לחזור כאן מקרה מאור בוזגלו שאחרי שקיבל מכה בכנף? נהיה בן אדם בבאר שבע והלואי עלינו (ויכול היה להיות) אותו. בצב הנוכחי? להביא את טוטו יכול להיות נסיון מעניין וטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:31 
שיזדיין רמון, שיזדיין חג'ג' ושיזדיין שכטר.
העונה הזו אבודה, שייתנו כבר לרן יצחק לשחק. אולי עוד יגדל לנו פה חלוץ בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר יושאל לנאנט הצרפתית.
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:32 
טוטו יכול גם להיות מכה גדולה בתוך חדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
האדס כתב:
העניין עם שכטר הוא יותר גדול מחסכון לעונה הנוכחית,
הפועל מאוד רוצים שהוא יצליח שם ויקנו אותו, בעיקר כי אין להם מאיפה לשלם לו בשנה הבאה.
ומה יהיה בלי דמארי ובלי שכטר? יהיו חלוצים אחרים.
אפשר לחשוב שחסרים חלוצים ישראלים צעירים שאפשר להביא ולהשביח כפי שעשינו עם עומר ואיתי.
אני מזכיר לכולם שגם הפועל של הדאבל נבנתה במקריות, ואיתי שכטר לא היה בדיוק השם הכי חם בליגה לפני שהגיע אלינו.
זו המחזוריות בכדורגל הישראלי, וכך גם מכבי ת"א תצטרך לבנות קבוצה חדשה בשנה הבאה בלי זהבי, טיבי, פריצה, ראדי ואלברמן.
אז תקחו אוויר ותרגעו, כי אם יש מהלך שהוא היה נכון כלכלית ומקצועית זה השחרור הזה של שכטר. הוא מעולם לא היה שווה את הסכומים שהוצאנו עליו, הוא היה פנטזיה לא מחושבת שממחר קמים ממנה.

אין ספק שזה אחד החירטוטים היותר גדולים שלך. כמויות של השערות ואמירות סרק שאתה מציג כעובדות והשיא: "מהלך נכון כלכלית". המהלך הזה הוא נכון כלכלית רק לכיס של רמון, אין לזה שום קשר עם טובת הקבוצה. מה שהיה בתחילת העונה לא רלוונטי כי כמו שכבר הבנת וכתבתי קודם, השחרור של שכטר לא מביא איתו מחליפים שווי ערך.

שלא תטעה ידידי, אני סולד מהבעלים הנוכחי של הפועל, שנות אור לפני שכל חסרי עמוד השדרה מהעמותה התחילו להתעורר - אני כבר אמרתי שצריך להעיף אותו.
השבוע התחלתי להסתכל על הדברים בצורה ראלית, ביני לבין עצמי הבנתי שלא יהיה פה בעלים חדש בזמן הקרוב, כי אף אחד לא עושה כלום בשביל שזה ישתנה.
בנסיבות הנוכחיות, ובחשיבה על העונה הנוכחית והעונה הבאה, אני חושב שזה צעד נכון כלכלית. זו לא השערה, זו עובדה, האנשים האלו לא רוצים להשקיע כסף וזמן בהפועל, סיבתם תהיה אשר תהיה, מכאן אנחנו צריכים להבין מה הדרך הכי נכונה שלנו לשרוד עד שיבוא מישהו שיקח אותנו מהם. ולא, חובות זו לא הדרך הטובה לשרוד.
(ואני לרגע לא תומך בספקולציה של "ככל שנכנס לחובות יותר גדולים יש פחות סיכוי לרוכש", אני לא מאמין באמירה הזו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:06 
האדס כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:
העניין עם שכטר הוא יותר גדול מחסכון לעונה הנוכחית,
הפועל מאוד רוצים שהוא יצליח שם ויקנו אותו, בעיקר כי אין להם מאיפה לשלם לו בשנה הבאה.
ומה יהיה בלי דמארי ובלי שכטר? יהיו חלוצים אחרים.
אפשר לחשוב שחסרים חלוצים ישראלים צעירים שאפשר להביא ולהשביח כפי שעשינו עם עומר ואיתי.
אני מזכיר לכולם שגם הפועל של הדאבל נבנתה במקריות, ואיתי שכטר לא היה בדיוק השם הכי חם בליגה לפני שהגיע אלינו.
זו המחזוריות בכדורגל הישראלי, וכך גם מכבי ת"א תצטרך לבנות קבוצה חדשה בשנה הבאה בלי זהבי, טיבי, פריצה, ראדי ואלברמן.
אז תקחו אוויר ותרגעו, כי אם יש מהלך שהוא היה נכון כלכלית ומקצועית זה השחרור הזה של שכטר. הוא מעולם לא היה שווה את הסכומים שהוצאנו עליו, הוא היה פנטזיה לא מחושבת שממחר קמים ממנה.

אין ספק שזה אחד החירטוטים היותר גדולים שלך. כמויות של השערות ואמירות סרק שאתה מציג כעובדות והשיא: "מהלך נכון כלכלית". המהלך הזה הוא נכון כלכלית רק לכיס של רמון, אין לזה שום קשר עם טובת הקבוצה. מה שהיה בתחילת העונה לא רלוונטי כי כמו שכבר הבנת וכתבתי קודם, השחרור של שכטר לא מביא איתו מחליפים שווי ערך.

שלא תטעה ידידי, אני סולד מהבעלים הנוכחי של הפועל, שנות אור לפני שכל חסרי עמוד השדרה מהעמותה התחילו להתעורר - אני כבר אמרתי שצריך להעיף אותו.
השבוע התחלתי להסתכל על הדברים בצורה ראלית, ביני לבין עצמי הבנתי שלא יהיה פה בעלים חדש בזמן הקרוב, כי אף אחד לא עושה כלום בשביל שזה ישתנה.
בנסיבות הנוכחיות, ובחשיבה על העונה הנוכחית והעונה הבאה, אני חושב שזה צעד נכון כלכלית. זו לא השערה, זו עובדה, האנשים האלו לא רוצים להשקיע כסף וזמן בהפועל, סיבתם תהיה אשר תהיה, מכאן אנחנו צריכים להבין מה הדרך הכי נכונה שלנו לשרוד עד שיבוא מישהו שיקח אותנו מהם. ולא, חובות זו לא הדרך הטובה לשרוד.
(ואני לרגע לא תומך בספקולציה של "ככל שנכנס לחובות יותר גדולים יש פחות סיכוי לרוכש", אני לא מאמין באמירה הזו)

עכשיו תגדיר לי מה זה לשרוד. להישאר בליגה? כי אם אתה אומר שאתה לא רואה רוכש בזמן הקרוב ועוד בטענה שאף אחד לא עושה כלום בשביל זה (משהו שאני מאוד חושש ממנו והבעתי את זה לא מעט בימים האחרונים) אז שחרור של שחקנים שלא עוזר כלכלית למועדון אלא רק לבעלים שלו, הולך לפרק את הקבוצה הזו סופית.
שוב, איתי שכטר הולך, חוסכים את המשכורת שלו ומקבלים עוד כמה לירות השאלה. מה עושים עם הכסף הזה? החובות הם לא של המועדון, הם של אנשים שהתחייבו לשים כסף ורוצים לא לשים אותו. בגדול זה בסדר, אבל את הסיבוב שלהם עליך הם עשו ואת ה 8% לקחו ממך. מה זה אם לא עוקץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:06 
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
תגיד פוגי, לאיפה הולך הכסף הזה שאתה כל כך רוצה וצריך מהשחרור של שכטר?
הוא חוזר לפיירול בשביל להביא מגן שמאלי וחלוץ?
מה אכפת לי כמה שכטר עולה וכמה הוא מכביד על התקציב אם שחרור שלו לא מביא במקומו שחקנים בגובה העלות שלו.

זה בסדר שלא איכפת לך אבל למועדון הזה אין כסף
אתה קורה עיתונים?
אתה מבין מה תכננו בהנהלה לעשות?
לקחת עוד הלוואות, לקבל מקדמות מספוסרים..
אתה באמת רוצה שהמועדון שלך יהיה משועבד יותר ממה שהוא כבר עכשײַו?
נראה לך שמישהו יצליח לקנות אותו ככה?

מעניין אותי לדעת, מה חשוב בכל העסק הזה שנקרא הפועל ת"א? אתה יושב כל היום וחולם על עסק כלכלי שמנוהל בצורה מחושבת ושקולה לפי יכולותיו?
אצל האנשים האל אי אפשר לדעת כלום. הכל מסכת שקרים אחת גדולה. אם היית בה ומשכנע אותי שהמכירה הזו של שכטר היא צעד בדרך להבראה כללית וכלכלית של המועדון בדרך למכירה, הייתי אומר לך סבבה, אני איתך.
אבל בגלל שהערכה הגסה והלא מבוססת שלי היא שהצעד הזה נועד על מנת שאנשים שהתחייביו להוציא כסף לא יעשו את זה ושהאינטרס של המועדון הוא משני עבורם (וזה בסדר כל עוד הם לא מנהלים אותו) ושיכול להיות שהאנשים האלה לא באמת עושים הכל בשביל להעביר את הקבוצה לאדם שמסוגל להחזיק בה בצורה שתאפשר לה להגשים את השאיפות המקצועיות שלה, אז אני רואה בצעד הזה עוד רמז לפירוק של הקבוצה מהנכסים שלה.
ומה שמרגיז אותי אצלך שאתה נפלת על שכטר. נכון, קשה להגיד שהוא מבריק. אבל אם זה רק עניין כלכלי, למה לא למכור את דמארי למכבי? הם היו מציעים הכי הרבה כסף. את דמארי היה יותר קשה לך לשחרר, נכון? למרות שהוא בסוף העונה עוזב, "אנחנו" נחסוך עוד כמה מיליונים ותהיה קבוצה שתיאבק על ההישארות בליגה.
הייתי אומר שזו חשיבה של אנשים קטנים, ניהול כושל. לצערי זה לא העניין. זה מועדון שמנוהל ע"י תככנים שקרנים שעסוקים כל היום באיך לרמות את הקהל ואיך למכור את עצמם בצורה הכי טובה עם מינימום נזק תדמיתי. משפריצים לאוויר הצהרות ריקות מתוכן ומאחורי הגב מוכרים אותך.
הם העלו את מחירי המנויים בשביל להביא את שכטר!!!! אני אחזור על זה שוב, בשביל להביא את שכטר!!! שכטר לא בקבוצה עכשיו, הם לא יוציאו את הכסף שהם התחייבו עליו ואת ההפרש במחירי המנויים אני ואתה לא נראה. זה על גבול ההונאה.
אבל אתה, בגלל ששכטר נתן חצי עונה לא טובה, בנית אג'נדה על זה שחייבים לשחרר אותו בלי להבין את המשמעות האמיתית של הצעד הזה, מה הוא משדר כלפי חוץ ומה ההשפעה שלו על האוהדים.

1. אל תשכנע אותי אם תרצה אני יכול לכתוב פה מאמר של 10 עמודים על ההתנהלות הכושלת, האומללה, הבזבזנית, הלא מקצועית והעלובה של רמון וחבורתו עד היום.

2. זה לא סותר את זה שבמצב הנוכחי איתי שכטר לא צריך להיות בהפועל, אני ממש לא נופל עליו עכשיו כי אני עוד בקיץ אמרתי שהוא לא הפתרון. מועדון במודל הקיים של הפועל צריך להתנהל אחרת בכל הנוגע לרכש, הדבר האחרון שצריך זה לגייס כספים כדי להחתים "סמלים" במליונים שבינתיים במשחקים מכריעים לא מתפקדים (וכן, אני זוכר את השלושער מול האמפריה של רמת השרון).
עכשיו אם תזכר בעונה הראשונה של גוטמן כשהפסדנו את האליפות במחזור האחרון, תשים לב את מי הבאנו- שחקנים מהפועל כפ"ס שירדה ליגה. לא גייסנו כספים כדי להחזיר את בלילי וטועמה, הבאנו שחקנים שעונה קודם הוכיחו את עצמם בקבוצה קטנה ואיתם היינו בצמרת. זאת הנוסחה להצלחה בהפועל הנוכחית.

3.הבעיה עם "כוכבים" מסוגו של שכטר שמאבדים את זה היא שההידרדרות יכולה להיות מהירה מאוד. אני מזכיר לך ששיחק אצלנו פעם שחקן שהיה בנבחרת ברזיל ונמכר לרומא במיליוני דולרים ותראה איך הוא נראה אצלנו. זה ששחקן היה פעם טוב לא תמיד מעיד לגבי ההמשך. העניין הוא שמסביב מתחילים גם להבין את הבלוף. בתחילת העונה מכבי הציעו לך מליון דולר ואת דאבור, היום הם מציעים לך לקחת לו את החוזה בחינם, לא רחוק היום שכדי להיפטר מחוזה המיליונים שלו תצטרך להשתתף בשכר (ראה מקרה אלרואי כהן). בגלל זה צריך לנצל את העובדה שיש עוד כמה קבוצות שמוכנות לשלם עכשיו ולתת אותו לפני שיהיה מאוחר. נכון, יש סיכוי שהוא יחזור לעצמו, אנחנו לא יכולים ולא צריכים להמר על זה.

4. בכל נושא העלאת מחירי המנויים אני מאשים בראש ובראשונה את העמותה, היא קצת התבלבלה ולא הבינה את תפקידה. התפקיד שלה הוא לא לגייס כספים להבאת שחקנים, התפקיד שלה הוא לשבת לרמון על הוריד כדי שהמועדון יתנהל כמו שצריך- לשכנע אותו למנות מנכ"ל, מנהל מקצועי ולנסות להכניס סטנדרטים של מקצוענות. כמו שציינת זה כרגע מה שהייתי מצפה ממנה, לוודא שהמועדון נכנס לתכנית של הבראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
red in blood כתב:
pogi כתב:
Shacham כתב:
Charlie כתב:

ככה זה בעסקים ואולי סוף סוף רמון מתחיל לנהל את העסק כמו מנהל רציני ולא כמו אוהד - כשהמצב לא טוב חותכים קודם בבשר החי, במי שמקבל הכי הרבה ומספק הכי מעט. גילי מקבל הרבה אבל מספק הרבה. שכטר מקבל הרבה ואם נתעלם מהמשחק נגד רמה"ש, לא תרם כמעט דבר. אם יש שחקן שאפשר לשחרר בהפועל (מלבד עמוס ואולי סלים) זה שכטר. ואת זה עשו.

אתם פשוט חבורה של סמרטוטים, אין מילה אחרת.
בקיץ הבטיחו לנו ששכטר לא קשור לתקציב. אני זוכר טוב מאוד שאמרו שלא תהיה השפעה על אירופה, לפני שהוא חתם, אחרי שהוא חתם, לפני שהודחנו ואחרי שהודחנו. אני זוכר טוב מאוד שבאשכול 60 עמודים בקיץ כתבו כמה פעמים, גם בעמוד 10 וגם בעמוד 50, שכמעט כל העסקה היא מימון חיצוני וה8% שלנו. אנשים מהעמותה כתבו, מקורבים כתבו, ממש שיכנעו אותנו לשלם את ה8% האלה. אנשים פה העלו חששות שאולי לא שווה לשים את כל הקלפים על שכטר ושזה מסוכן, אבל הבטיחו שיש מימון חיצוני ועם העלאת מחירי המנויים לא יקרה שום דבר.

עבדו עלינו.

אז עבדו עליכם
היה לי על זה ויכוח עם המשתמש הנכבד chimpfive כשאני כל הזמן חזרתי וניסיתי להסביר שאין כזה דבר מימון חיצוני
אין חיה כזאת,זה לא קיים באף מקום וגם לא בהפועל
המועדון הזה חייב להפסיק לנסות ולהמציא את הגלגל עם כל מיני המצאות הזויות
יש תקציב x למועדון, על פיו צריך לקבוע את מדיניות הרכש

לא מימון חיצוני, לא גיוס כספים מהאוהדים, לא לקיחת הלוואות ולא מקדמות מנותני חסות.
חלאס, להפסיק עם השטויות האלה ולהתחיל להתנהל בצורה שפויה ונורמלית.

אז עבדו עלינו, אז שישלמו על זה.
להתחיל להתנהל בצורה שפויה ונורמלית זה אומר גם בצורה אחראית. שאם מתחייבים למשהו, מקיימים אותו.
אם מראש היו אומרים שכל התקציב נבנה על אירופה, הייתי כועס על הניהול הכושל, אבל מקבל את זה שצריך למכור נכסים.
אבל זה לא מה שקרה, התחייבו לנו שהחתמה של שכטר תעשה רק בתנאי שלא תפגע בתקציב. אחרי ההדחה מאירופה חג׳ג׳ התראיין ואמר שאין צורך לדאוג, התקציב לא נבנה על זה, ולכל שקל יש כיסוי.
ברגע שזה נאמר, למכור נכסים כדי להימנע ממימוש ערבויות זה לא להתנהל בצורה שפויה ונורמלית, זה לשקר ולרמות את קהל הלקוחות שלך למען רווח אישי.

שוב, אל תשכנעו אותי שיש פה עסק עם סמרטוטים שלא יודעים לנהל , את זה אני יודע לבד
אבל מה אתם מצפים? שבתור עונש ימשיכו לעשות טעויות גם עכשיו?
מועדון כדורגל לא יכול להחזיק שחקן רק בגלל התחייבויות הזויות לאוהדים
מאמין שגם האוהדים, גם ההנהלה וגם העמותה למדו את הלקח

למועדון אין כסף, אבל לאנשים שהבטיחו את ההבטחות הללו יש כסף.
ולא רק שיש להם כסף, אלא הם כבר שמו את הכסף הזה כערובות להבטחה שלהם.
פשוט הם עכשיו התחרטו ולא רוצים לקיים את זה, וזה התפקיד שלנו להבהיר להם שזה לא עובד ככה.
אני לא מצליח להבין איך אתה מתאר את זה שהם יממשו ההתחייבות שלהם להחזיק את השחקנים מבלי להיכנס לגרעון כ״טעות״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:25 
red in blood כתב:
"]

למועדון אין כסף, אבל לאנשים שהבטיחו את ההבטחות הללו יש כסף.
ולא רק שיש להם כסף, אלא הם כבר שמו את הכסף הזה כערובות להבטחה שלהם.
פשוט הם עכשיו התחרטו ולא רוצים לקיים את זה, וזה התפקיד שלנו להבהיר להם שזה לא עובד ככה.
אני לא מצליח להבין איך אתה מתאר את זה שהם יממשו ההתחייבות שלהם להחזיק את השחקנים מבלי להיכנס לגרעון כ״טעות״.

הם התחייבו כלפיך במסמך חתום שהם מממשים את ההתחייבויות? אם כן תראה לי את זה ואני איתך לאורך כל הדרך
לפי מה שסיפרו לי ההתחייבויות שלהם הם לבקרה התקציבית. האוהדים הם עדיין לא הבקרה התקציבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:32 
אנחנו בניגוד אליהם שמנו גם כסף.למה הם לא עומדים בהתחייבות ואנחנו כן.צריך לעשות ציעה ייצוגית של כל 8000 המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:33 
אנחנו בניגוד אליהם שמנו גם כסף.למה הם לא עומדים בהתחייבות ואנחנו כן.צריך לעשות תביעה ייצוגית של כל 8000 המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו בהנהלה מאשימים את שכטר שרצה לברוח. שיטות ידועות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 12:00 
dino כתב:

איפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
dino כתב:

איפה?

Ynet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 12:07 
איזו עליבות. אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 12:23 
מועדון רקוב..הורסים לנו את הקבוצה שאנחנו כל כך אוהבים ולא עושים עם זה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 12:38 
dino כתב:

תוסיף לזה את הדיבורים של השחקנים שטענו שהראש שלו מהתחלה היה בצרפת ורק רצה לברוח ולכן לא היה מפוקס במשחק.

גועל!!! :PUKE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה רצתה הרבה יותר לשחרר את שכטר, גם אחרי ההדחה מאירופה וגם עכשיו, אבל גם שכטר לא היה מאושר, ומקסימום בתום העונה הוא היה לוקח את הרגליים ועובר למקום אחר.
מי שזה לא היה ברור לו כנראה גם לא ברור לו שלא יהיה רוכש לקבוצה בקרוב.
יש כאלה שהיה להם ברור עם פרסום החוזה שהחתימה לחמש שנים זה חרטא ובפועל זה יהיה כמו השאלה לעונה אחת לכל היותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 13:43 
"...כששואלים: אתה מבטיח?

אני אומר שכן.

מה אני אשם

אחר כך

אם אין לי חשק

לקיים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
Ain't no use: no one can stop them now

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 15:07 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Peace Hope כתב:
איזה תסכול. גנבים, זבלים, חלאות, שונאי הפועל.
צווארון לבן.

אם כל הפגרה הזו הייתה הכנה למציאת רוכש, שיקבל קבוצה בלי חובות ובלי כלום, אז בסדר. שימכרו שחקן.
אבל אם את העונה הבאה נתחיל עם תאומים פלוס רמון, אז כן, כל מה שאומרים עליהם נכון.

וברצינות נראה לך שהכיוון הוא ניקוי אורוות לקראת מכירה?
לי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 15:14 
ברור שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 15:42 
ספורט5 : פערים בין הפועל לנאנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 15:43 
טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 397 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: