redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
תגיד פוגי, לאיפה הולך הכסף הזה שאתה כל כך רוצה וצריך מהשחרור של שכטר?
הוא חוזר לפיירול בשביל להביא מגן שמאלי וחלוץ?
מה אכפת לי כמה שכטר עולה וכמה הוא מכביד על התקציב אם שחרור שלו לא מביא במקומו שחקנים בגובה העלות שלו.
זה בסדר שלא איכפת לך אבל למועדון הזה אין כסף
אתה קורה עיתונים?
אתה מבין מה תכננו בהנהלה לעשות?
לקחת עוד הלוואות, לקבל מקדמות מספוסרים..
אתה באמת רוצה שהמועדון שלך יהיה משועבד יותר ממה שהוא כבר עכשײַו?
נראה לך שמישהו יצליח לקנות אותו ככה?
מעניין אותי לדעת, מה חשוב בכל העסק הזה שנקרא הפועל ת"א? אתה יושב כל היום וחולם על עסק כלכלי שמנוהל בצורה מחושבת ושקולה לפי יכולותיו?
אצל האנשים האל אי אפשר לדעת כלום. הכל מסכת שקרים אחת גדולה. אם היית בה ומשכנע אותי שהמכירה הזו של שכטר היא צעד בדרך להבראה כללית וכלכלית של המועדון בדרך למכירה, הייתי אומר לך סבבה, אני איתך.
אבל בגלל שהערכה הגסה והלא מבוססת שלי היא שהצעד הזה נועד על מנת שאנשים שהתחייביו להוציא כסף לא יעשו את זה ושהאינטרס של המועדון הוא משני עבורם (וזה בסדר כל עוד הם לא מנהלים אותו) ושיכול להיות שהאנשים האלה לא באמת עושים הכל בשביל להעביר את הקבוצה לאדם שמסוגל להחזיק בה בצורה שתאפשר לה להגשים את השאיפות המקצועיות שלה, אז אני רואה בצעד הזה עוד רמז לפירוק של הקבוצה מהנכסים שלה.
ומה שמרגיז אותי אצלך שאתה נפלת על שכטר. נכון, קשה להגיד שהוא מבריק. אבל אם זה רק עניין כלכלי, למה לא למכור את דמארי למכבי? הם היו מציעים הכי הרבה כסף. את דמארי היה יותר קשה לך לשחרר, נכון? למרות שהוא בסוף העונה עוזב, "אנחנו" נחסוך עוד כמה מיליונים ותהיה קבוצה שתיאבק על ההישארות בליגה.
הייתי אומר שזו חשיבה של אנשים קטנים, ניהול כושל. לצערי זה לא העניין. זה מועדון שמנוהל ע"י תככנים שקרנים שעסוקים כל היום באיך לרמות את הקהל ואיך למכור את עצמם בצורה הכי טובה עם מינימום נזק תדמיתי. משפריצים לאוויר הצהרות ריקות מתוכן ומאחורי הגב מוכרים אותך.
הם העלו את מחירי המנויים בשביל להביא את שכטר!!!! אני אחזור על זה שוב, בשביל להביא את שכטר!!! שכטר לא בקבוצה עכשיו, הם לא יוציאו את הכסף שהם התחייבו עליו ואת ההפרש במחירי המנויים אני ואתה לא נראה. זה על גבול ההונאה.
אבל אתה, בגלל ששכטר נתן חצי עונה לא טובה, בנית אג'נדה על זה שחייבים לשחרר אותו בלי להבין את המשמעות האמיתית של הצעד הזה, מה הוא משדר כלפי חוץ ומה ההשפעה שלו על האוהדים.
1. אל תשכנע אותי אם תרצה אני יכול לכתוב פה מאמר של 10 עמודים על ההתנהלות הכושלת, האומללה, הבזבזנית, הלא מקצועית והעלובה של רמון וחבורתו עד היום.
2. זה לא סותר את זה שבמצב הנוכחי איתי שכטר לא צריך להיות בהפועל, אני ממש לא נופל עליו עכשיו כי אני עוד בקיץ אמרתי שהוא לא הפתרון. מועדון במודל הקיים של הפועל צריך להתנהל אחרת בכל הנוגע לרכש, הדבר האחרון שצריך זה לגייס כספים כדי להחתים "סמלים" במליונים שבינתיים במשחקים מכריעים לא מתפקדים (וכן, אני זוכר את השלושער מול האמפריה של רמת השרון).
עכשיו אם תזכר בעונה הראשונה של גוטמן כשהפסדנו את האליפות במחזור האחרון, תשים לב את מי הבאנו- שחקנים מהפועל כפ"ס שירדה ליגה. לא גייסנו כספים כדי להחזיר את בלילי וטועמה, הבאנו שחקנים ש
עונה קודם הוכיחו את עצמם בקבוצה קטנה ואיתם היינו בצמרת. זאת הנוסחה להצלחה בהפועל הנוכחית.
3.הבעיה עם "כוכבים" מסוגו של שכטר שמאבדים את זה היא שההידרדרות יכולה להיות מהירה מאוד. אני מזכיר לך ששיחק אצלנו פעם שחקן שהיה בנבחרת ברזיל ונמכר לרומא במיליוני דולרים ותראה איך הוא נראה אצלנו. זה ששחקן היה פעם טוב לא תמיד מעיד לגבי ההמשך. העניין הוא שמסביב מתחילים גם להבין את הבלוף. בתחילת העונה מכבי הציעו לך מליון דולר ואת דאבור, היום הם מציעים לך לקחת לו את החוזה בחינם, לא רחוק היום שכדי להיפטר מחוזה המיליונים שלו תצטרך להשתתף בשכר (ראה מקרה אלרואי כהן). בגלל זה צריך לנצל את העובדה שיש עוד כמה קבוצות שמוכנות לשלם עכשיו ולתת אותו לפני שיהיה מאוחר. נכון, יש סיכוי שהוא יחזור לעצמו, אנחנו לא יכולים ולא צריכים להמר על זה.
4. בכל נושא העלאת מחירי המנויים אני מאשים בראש ובראשונה את העמותה, היא קצת התבלבלה ולא הבינה את תפקידה. התפקיד שלה הוא לא לגייס כספים להבאת שחקנים, התפקיד שלה הוא לשבת לרמון על הוריד כדי שהמועדון יתנהל כמו שצריך- לשכנע אותו למנות מנכ"ל, מנהל מקצועי ולנסות להכניס סטנדרטים של מקצוענות. כמו שציינת זה כרגע מה שהייתי מצפה ממנה, לוודא שהמועדון נכנס לתכנית של הבראה.