עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
עשה בדיוק מה שהיה צריך היום,הוא ממש לא אשם.
פותח האשכול אתה אפס מאופס.
אתה יודע מה? בא לי פעם אחת שתפרט את הבלבולי ביצים שלך
בוא ותפרט לי עכשיו מה הוא עשה ולמה היה צריך את זה ולמה זה לא עבד ועפנו מהגביע (ולא, אל תגיד לי שזה לא עבד כי שכטר לא פגע, את ההחלטה לפתוח עם שכטר ולא עם דמארי אני מבטיח לך שלא אני קיבלתי)
קדימה אני מחכה, תסביר
הוא בנה תוכנית משחק שמן הסתם ספגה מהלומה קשה תוך דקה.
הקבוצה שלו שיחקה קדימה בשיטה מסודרת במשך 90 דקות.
הוא אשם ששכטר ובסי החמיצו?
הוא הכניס שחקני התקפה ואף ויתר על מגן שמאלי כדי לנצח,אבל לך יש רק טענות.
ולגבי העניין עם עומר,לידיעתך הוא זה שביקש לא לפתוח כי הוא לא ישן טוב בימים האחרונים תודות להנהלה הזונה שלנו.
1. למה הוא עמד להכניס את אנטבי?
2. למה אחרי שהוא השווה הוא לא החזיר את הסדר למשחק והכניס עוד קשר אמצע?
3. למה הוא לא הסביר לדמארי שזה משחק קריטי שהוא צריך לפתוח?
4. למה הוא ממשיך להכניס שחקנים צעירים וחסרי ניסיון למערכה רק כשאנחנו בפיגור (דבר שאף פעם לא הוכיח את עצמו וגם אתמול לא)?
חביבי יש מאמן והוא עושה עבודה מצויינת.
יש לך בעיה עם ההחלטות שלו? חבל.
אתה בדעת מיעוט ולא סתם.
אני נהנה מהקבוצה אחרי הרבה זמן,ולכן אין לי אפילו חצי טענה אליו.
בוא ילדון אני אלמד אותך קצת
הכושל קיבל העונה תקציב שילישי-רביעי בגודלו בליגה ובנה את הקבוצה בצלמו. הוא קיבל שקט ויד חופשית מההנהלה והביא צוות מקצועי שלם בלי שמישהו הפריע לו.
הוא בחר זרים כושלים, ישראלים נוראים ובזבז כסף שלא לצורך כמו לדוגמא ההבאה של הסחבקים דני עמוס וגרזיצ'יץ שנתנו שנה שעברה עונה נוראה בק"ש.
הוא עלה למשחקים הקריטיים באירופה עם הרכבים הזויים, קיבל בראש ומנע מהפועל הכנסה של 10 מליון שקל כשהוא יודע מה המשמעות עבור המועדון.
על אף הכל הצליחו להשאיר לו את הסגל הקיים, צירפו לו עוד שני שחקנים והתוצאות- השפלות מול היריבות השנואות, רבעייה מחיפה בבית, תבוסה לסכנין, שלשייה בבית מול ב"ש וכו' וכו' וך כדי העלאת מערכים גרועים שגמרו אתנו.
את הסיבוב הראשון הוא סיים כשהוא יותר קרוב לקו האדום מאשר לתחתית.
את הגביע, התואר היחיד שעוד נשאר כשגם מכבי וגם חיפה עפות, הוא מצליח לחרבן על הסיבוב הראשון במשחק הכי קל שיכלנו לבקש תוך קבלת החלטות אומללות ומפגרות לאורך כל המשחק.
זה שבגרבג' טיים אחרי שבעטו אותנו מכל המסגרות, אנחנו מצליחים לנצח קבוצות עם רבע תקציב משלנו, זו נחמה קטנה ועלובה שכנראה רק אתה ועוד כמה עיוורים יכולים לשמוח ממנה.
המאמן הזה
נכשל בכל פרמטר שהמועדון הציב והוא יודע שהוא כרגע בסטאטוס "גמור" כי אף אחת מקבוצות הצמרת לא תיגע בו אחרי שגם במכבי הבינו את הבלוף ובעטו אותו החוצה.
במוקדם ובמאוחר הוא יחזור למקום הראוי לו - עמדת השידור של צ'רלטון