תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 03:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרופסור רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
מוישיק אתה חייב להירגע עם המסע צלב הזה נגד רן.
אגב,הקטע עם ההדגשה לא עובד הוא סתם מעיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פרופסור רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:20 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
עשה בדיוק מה שהיה צריך היום,הוא ממש לא אשם.
פותח האשכול אתה אפס מאופס.

אתה יודע מה? בא לי פעם אחת שתפרט את הבלבולי ביצים שלך

בוא ותפרט לי עכשיו מה הוא עשה ולמה היה צריך את זה ולמה זה לא עבד ועפנו מהגביע (ולא, אל תגיד לי שזה לא עבד כי שכטר לא פגע, את ההחלטה לפתוח עם שכטר ולא עם דמארי אני מבטיח לך שלא אני קיבלתי)

קדימה אני מחכה, תסביר

הוא בנה תוכנית משחק שמן הסתם ספגה מהלומה קשה תוך דקה.
הקבוצה שלו שיחקה קדימה בשיטה מסודרת במשך 90 דקות.
הוא אשם ששכטר ובסי החמיצו?
הוא הכניס שחקני התקפה ואף ויתר על מגן שמאלי כדי לנצח,אבל לך יש רק טענות.
ולגבי העניין עם עומר,לידיעתך הוא זה שביקש לא לפתוח כי הוא לא ישן טוב בימים האחרונים תודות להנהלה הזונה שלנו.

1. למה הוא עמד להכניס את אנטבי?
2. למה אחרי שהוא השווה הוא לא החזיר את הסדר למשחק והכניס עוד קשר אמצע?
3. למה הוא לא הסביר לדמארי שזה משחק קריטי שהוא צריך לפתוח?
4. למה הוא ממשיך להכניס שחקנים צעירים וחסרי ניסיון למערכה רק כשאנחנו בפיגור (דבר שאף פעם לא הוכיח את עצמו וגם אתמול לא)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:21 
עומרי קנדה כתב:
Redfan כתב:
הגביע הזה, ששייך להתאחדות, שעדיין ברוב חוצפתה, כן, ממשיכה לתחזק את איצטדיון רמת גן העלוב הזה, ובכוונה מונעת פתיחה של המגרש בחיפה, שלא תחשבו שהכל קורה סתם, פשוט לא מעניין. שיחנקו עם גביע המדינה שלהם. טוב מאוד שלא הגענו לדיר חזירים המגעיל הזה כדי לראות את הפועל מוציאה בלחץ עוד הכרעה בפנדלים. מי צריך את זה?? אולי לוזון, לא מישהו אחר.
הפועל כרגע צריכה להתרכז אך ורק בליגה.

זאת הייתה הודעת שיכנוע עצמי עלובה למדי.

בהמשך לזה- יותר במפורש- תכף יגידו שאני הזוי, אבל יש מצב לדעתי שהפועל רצתה לא לנצח את המשחק הזה. אבל שוב, אולי אני תמים. או שזה קשור לזה שהעצלנים האלה לא מסוגלים לעמוד ב2 טורנירים בו זמנית, או שזה משהו שמוכתב מלמעלה.

אגב עכשיו גם אולי יהיו ברורות הסיבות למה הפסדנו לראשון אשתקד, ולמה גם הגביעים שכן לקחנו בשנים האחרונות היו עם כדורגל כל כך עלוב(הארכות ופנדלים נגד קבוצות הזויות).
זה כנראה עול למערכת.

נערך לאחרונה על ידי Redfan בתאריך 30 ינואר 2014, 10:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:22 
סימרוטיץ כתב:
אם ואם ואם ואם .....
אני רואה קבוצה, מה שלא ראיתי כבר שנתיים, כבר המון זמן לא ראיתי שליטה מוחלטת כזו של הפועל ברוב משחקיה אבל מה לעשות דברים לא קורים ברגע
אם נהיה סבלניים הזמן יעשה את שלו

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:40 
יש מצב שהמשחק נגד בית"ר ביום ראשון היה קצת כמו משחק באירופה. וחלק מהשחקנים כמו גם המאמן לא הגיעו.
ברור שלשכטר אין תירוצים, אבל כמה פעמים כבר נכתב שהוא אינו 9 ? וחוסר החדות של שחקנים רבים משפיע גם על אחרים.

בסך הכל, בהרבה משחקים אנחנו קבוצה של מחצית ראשונה טובה. קבוצה בלי הרבה כוחות.
בעונה הבאה צריך קודם כל תוכנית כושר ופיזיות. מה רע להיות כמו מכבי קבוצה שמכריעה פעמים רבות במחצית השניה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: פרופסור רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:

בוא ותפרט לי עכשיו מה הוא עשה ולמה היה צריך את זה ולמה זה לא עבד ועפנו מהגביע (ולא, אל תגיד לי שזה לא עבד כי שכטר לא פגע, את ההחלטה לפתוח עם שכטר ולא עם דמארי אני מבטיח לך שלא אני קיבלתי)

קדימה אני מחכה, תסביר

ולגבי העניין עם עומר,לידיעתך הוא זה שביקש לא לפתוח כי הוא לא ישן טוב בימים האחרונים תודות להנהלה הזונה שלנו.

4. למה הוא ממשיך להכניס שחקנים צעירים וחסרי ניסיון למערכה רק כשאנחנו בפיגור (דבר שאף פעם לא הוכיח את עצמו וגם אתמול לא)?

חביבי יש מאמן והוא עושה עבודה מצויינת.
יש לך בעיה עם ההחלטות שלו? חבל.
אתה בדעת מיעוט ולא סתם.
אני נהנה מהקבוצה אחרי הרבה זמן,ולכן אין לי אפילו חצי טענה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
הדבר שהכי גרוע בו זה החילופים. גם העובדה שפתאום מלכה נכנס לחצי משחק אחרי שבמשחק הקודם פתאום הוא הכניס את פדידה שהפעם האחרונה ששיחק היתה לפני 20 שנה. והעניין עם אנטבי זה משהו טוב לאיזה פארודיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 11:09 
אחד המאמנים הגרועים שעברו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
לוקה בבניית הסגל, בהרכבים הפותחים ובחילופים, והתוצאות שהביא עד כה בשלושת המפעלים לא מרשימות בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 15:16 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:

קדימה אני מחכה, תסביר

אתה בדעת מיעוט ולא סתם.

"עבודה מצויינת"? נראה לי שאתה היחידי מכל הקהל שלנו ששמעתי קורא לעבודה של רבש עד כה בהפועל "מצוינת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אחד המאמנים הגרועים שעברו בהפועל.

נקודה.
להיפרד לשלום בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: פרופסור רן בן שמעון
הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
[quote="עומרי קנדה"] עשה בדיוק מה שהיה צריך היום,הוא ממש לא אשם.

קדימה אני מחכה, תסביר

אתה בדעת מיעוט ולא סתם.

"עבודה מצויינת"? נראה לי שאתה היחידי מכל הקהל שלנו ששמעתי קורא לעבודה של רבש עד כה בהפועל "מצוינת".[/quote]
מי שמבין את סביבת העבודה שלו יכול רק להעריך אותו.
סלע איתן בימים שהכל מסביב מתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 17:39 
הסלע האיתן שהביא זרים כושלים, לקח תקציב של כמעט 50 מיליון שקל ולא העלה אותנו לאירופה וכשל גם בגביע.
"עבודה מצוינת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
הכישלון בבניית הסגל זה לא רק מי שהוא הביא, אלא גם כאלה שלא הביא.
למשל בוזגלו זה זעק לשמיים להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 19:47 
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:
pogi כתב:
עומרי קנדה כתב:

קדימה אני מחכה, תסביר

אתה בדעת מיעוט ולא סתם.

בוא ילדון אני אלמד אותך קצת
הכושל קיבל העונה תקציב שילישי-רביעי בגודלו בליגה ובנה את הקבוצה בצלמו. הוא קיבל שקט ויד חופשית מההנהלה והביא צוות מקצועי שלם בלי שמישהו הפריע לו.
הוא בחר זרים כושלים, ישראלים נוראים ובזבז כסף שלא לצורך כמו לדוגמא ההבאה של הסחבקים דני עמוס וגרזיצ'יץ שנתנו שנה שעברה עונה נוראה בק"ש.
הוא עלה למשחקים הקריטיים באירופה עם הרכבים הזויים, קיבל בראש ומנע מהפועל הכנסה של 10 מליון שקל כשהוא יודע מה המשמעות עבור המועדון.
על אף הכל הצליחו להשאיר לו את הסגל הקיים, צירפו לו עוד שני שחקנים והתוצאות- השפלות מול היריבות השנואות, רבעייה מחיפה בבית, תבוסה לסכנין, שלשייה בבית מול ב"ש וכו' וכו' וך כדי העלאת מערכים גרועים שגמרו אתנו.
את הסיבוב הראשון הוא סיים כשהוא יותר קרוב לקו האדום מאשר לתחתית.
את הגביע, התואר היחיד שעוד נשאר כשגם מכבי וגם חיפה עפות, הוא מצליח לחרבן על הסיבוב הראשון במשחק הכי קל שיכלנו לבקש תוך קבלת החלטות אומללות ומפגרות לאורך כל המשחק.

זה שבגרבג' טיים אחרי שבעטו אותנו מכל המסגרות, אנחנו מצליחים לנצח קבוצות עם רבע תקציב משלנו, זו נחמה קטנה ועלובה שכנראה רק אתה ועוד כמה עיוורים יכולים לשמוח ממנה.
המאמן הזה נכשל בכל פרמטר שהמועדון הציב והוא יודע שהוא כרגע בסטאטוס "גמור" כי אף אחת מקבוצות הצמרת לא תיגע בו אחרי שגם במכבי הבינו את הבלוף ובעטו אותו החוצה.
במוקדם ובמאוחר הוא יחזור למקום הראוי לו - עמדת השידור של צ'רלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
עזבו טביב הדעה שלך לא מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 20:48 
אם הוא עוזב, את מי תביאו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:

הוא הוכיח שזה לא כזה משנה. אין בו שום דבר מיוחד, אולי אפילו להפך. כלומר הוא יכול גם להצליח, אבל הוא קיבל את ההזדמנות שלו ונכשל כישלון חרוץ בכל הפרמטרים. גם בתוצאות, וגם בדרך. שיתנו הזדמנות שנה הבאה למישהו חדש, שגם יעלה הרבה פחות מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 21:35 
Redfan כתב:

מישהו שלא לוקח 2 מיליון שקל בשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
מאמן צריך לשקף את התקציב והסגל... לא תוכל לבנות קסוצה לאליפות ולהביא את לחמן לדוגמא כמו שאין טעם לבנות קבוצה למרכז טבלה במקרה הטוב ולהביא

את רב"ש או גרנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014, 22:02 
אני הייתי די מתפדח לקחת כזה שכר ממעביד שהייתי מביא לו כאלה תוצאות, אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:19 
אגב, עוד לא ממש הצלחנו בגרבג' טיים. יש גם את מבחן המשחקים הרצינים.
1 הרגישות של רן היא במשחקים קשים / קובעים. הגביע היה אחד כזה.
2 בית"ר בחוץ אינה הצלחה. הבעיה היתה תקרת הזכוכית נגד קהל עוין. גם רעננה נחלשה ביותר והיתה אחרי סידרת הפסדים בביתה.
המבחן האמיתי הוא 4 המשחקים האחרונים, באשדוד, בחיפה ונגד מכבי וק"ש. מקווה שזה לא יהיה בגרבג' טיים אלא על הכרטיס לאירופה.

רן טרם ניצח משחק רציני אחד...
נקווה שההזדמנות האחרונה שלו ושל הקבוצה תעלה יפה. וחוסר האופי העצמי הטבעי יוחלף באופי נרכש ובמומנטום ב-3 המשחקים הבאים. כמו שהיה בק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:26 
chimpfive כתב:
אני הייתי די מתפדח לקחת כזה שכר ממעביד שהייתי מביא לו כאלה תוצאות, אבל זה רק אני.

בעיה כללית כמו במקרה של אלרואי או אבוקסיס.
היה משכנע יותר אם היה מגיע ממשתמש עם תגובות מאוזנות לגבי רן. ואם היתה דוגמא אישית, אז היה משכנע לגמרי.

רק במעט מקרים בהם אנשים מוותרים על שכר או על חלק מהשכר. לעומת זאת, בשיפור חלקה ממהר לדרוש העלאה.
מוטב היה להגדיל שכר מאמנים / בונוסים למאמנים. ומצד שני לקבוע קריטריונים להורדת שכר. או, להגדיל את החלק בשכר ביחס למצב. הבעיה היא שמאמנים לא ירצו לחתום. בתחילת העונה רב"ש היה על האולימפוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:31 
pogi כתב:
Redfan כתב:

ואו, אתה ממש בונה תוכנית להבראת המועדון. שכטר, רב"ש. אני כבר רואה את המועדון בשנה הבאה. 0 חובות, תקציב של 22 מיליון שקל. קורצקי מאמן, רן יצחק ועדן שרם בחוד. יש לי הרגשה שאפשר להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:35 
והנה כמו שתיארתי לעצמי
בידיעות כתוב שבסך הכל הפרופסור קרא לדמארי לשיחה ודמארי אמר לו שהוא עייף, הוא ממש לא ביקש ממנו לא לפתוח

אני מדמיין לעצמי איך המחשבות שלו התנהלו " אני מומחה לכדורגל ובראייתי המקצועית עומר עייף מנטאלית ועדיף לא לעלות איתו, אני אתחכם והוציא אותו מההרכב במשחק הכי מכריע של העונה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:35 
גבעתיים כתב:
אגב, עוד לא ממש הצלחנו בגרבג' טיים. יש גם את מבחן המשחקים הרצינים.
1 הרגישות של רן היא במשחקים קשים / קובעים. הגביע היה אחד כזה.
2 בית"ר בחוץ אינה הצלחה. הבעיה היתה תקרת הזכוכית נגד קהל עוין. גם רעננה נחלשה ביותר והיתה אחרי סידרת הפסדים בביתה.
המבחן האמיתי הוא 4 המשחקים האחרונים, באשדוד, בחיפה ונגד מכבי וק"ש. מקווה שזה לא יהיה בגרבג' טיים אלא על הכרטיס לאירופה.

רן טרם ניצח משחק רציני אחד...
נקווה שההזדמנות האחרונה שלו ושל הקבוצה תעלה יפה. וחוסר האופי העצמי הטבעי יוחלף באופי נרכש ובמומנטום ב-3 המשחקים הבאים. כמו שהיה בק"ש.

המבחן האמיתי היה להעמיד פה קבוצה שאם תצליח לשמור פחות או יותר על הסגל הקיים, תוכל בעונה הבאה להתמודד על האליפות. אליפות השנה היה לא ריאלי, אירופה בטווח השגה. גביע, עם כל הכבוד, הוא לא מדד לכלום. לא מעיד על הצלחה או כשלון. סתם נחמד שיש עוד כמה משחקים ושבסוף העונה יש עוד איזה ריגוש.
קבוצה עם בסיס שחקנים טוב שלומדים לשחק יחד ומשתפרים, יכול בשנה הבאה לעשות דברים יפים מההתחלה. אבל בהפועל אין כזה דבר בנייה, תהליכים והמשכיות. כל המילים האלה הן מושא ללעג ושנה אחרי שנה יש פה מהפכות וזה נראה אותו דבר. שכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:36 
redrony כתב:
pogi כתב:
Redfan כתב:

ואו, אתה ממש בונה תוכנית להבראת המועדון. שכטר, רב"ש. אני כבר רואה את המועדון בשנה הבאה. 0 חובות, תקציב של 22 מיליון שקל. קורצקי מאמן, רן יצחק ועדן שרם בחוד. יש לי הרגשה שאפשר להישאר בליגה.

לא
כי העונה עם רב"ש שכטר ודמארי אתה מככב

טוב שביטלו את גביע הטוטו אחרת גם משם היית עף על ההתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:38 
pogi כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:
Redfan כתב:

לא

לא מעניין אותי גביע הטוטו. השנה אני לא מככב, אבל כרגע לפחות אני במקום שלישי. אני מבין שזכרון זה לא הצד החזק שלך. אני אשלח לך כמה לינקים של טבלאות והרכבים בשנים 2005 ו-2008. תבין לאיפה אפשר עוד להגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:40 
redrony כתב:
pogi כתב:
redrony כתב:
pogi כתב:
Redfan כתב:

לא

לא מעניין אותי גביע הטוטו. השנה אני לא מככב, אבל כרגע לפחות אני במקום שלישי. אני מבין שזכרון זה לא הצד החזק שלך. אני אשלח לך כמה לינקים של טבלאות והרכבים בשנים 2005 ו-2008. תבין לאיפה אפשר עוד להגיע

כן כן השנה התוצאות לא מעניינות המטרה להתחבר וכו' וכו' מכיר את זה כבר אין צורך לדקלם שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014, 10:47 
pogi כתב:

כן כן השנה התוצאות לא מעניינות המטרה להתחבר וכו' וכו' מכיר את זה כבר אין צורך לדקלם שוב

אה, זה לא חדש הזלזול הזה. לא אמרתי שהתוצאות לא חשובות. אמרתי שלפעמים יש דברים שלוקח להם זמן ותוצאות לא בהכרח מגיעות אחרי עונה.
אתה מודד ברזולוציות של מיקרו, לא שונה מההנהלות של הקבוצה הזו לאורך כל השנים. מנסים, טועים, מבינים איפה טועים, משפרים. זה לא רק בכדורגל ככה, בכל ארגון בעולם הזה. סטארטאפים הכי מצליחים עושים 2-3 פיבוטים עד שהם פורצים החוצה.
בן שמעון מאמן מצוין, אבל מה לעשות, טועה כמו כולם. תראה לי מאמן אחד שלא טעה בהפועל מאז ומעולם. אחד שלא חטף פה על ימין ועל שמאל כולל האדמו"ר אלי גוטמן שאם אתה רוצה לדבר על תוצאות שלו, אני מזמין אותך לדיון איך בשנתיים שלהפועל היה סגל מעל הליגה, הוא לקח אליפות אחת בזכות קיזוז ואת השנייה הפסיד בצורה מחפירה ואיך עד היום זוכרים לו פאשלות של הרכבים במשחקי עונה. אז מה, הוא בהכרח מאמן רע? טועה כמו כולם.
סבבה, בוא נפרק שוב, נביא איזה מאמן שיביא סגל סוג ז' שיחטוף ממך גם בשנה הבאה כי הרי זה בעצם הכיף האמיתי, לרסס לכל עבר בלי להבחין במה אתה פוגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: