תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 01:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג' 28/1
הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ככל שאני קורא פה עוד ועוד תגובות, אני מבין כמה פסיכי ומנותק צריך להיות הבנאדם שישים שקל בהפועל ת"א.

למרבה הצער, יש בזה משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
כבר איזה עשר שנים שאף אחד לא שם שקל בהפועל, אז אני לא מבין איך אתם יכולים להסיק כאלה מסקנות.
כשמישהו ישים כסף, אולי הקהל יידע להעריך את זה. כשאנשים רק נותנים הלוואות ומפרקים את הקבוצה בשביל לקבל אותן חזרה, אז הקהל לא מעריך את זה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:04 
fidel כתב:
נועם שחם כתב:
ככל שאני קורא פה עוד ועוד תגובות, אני מבין כמה פסיכי ומנותק צריך להיות הבנאדם שישים שקל בהפועל ת"א.

!!!
יש גם תחושה של כפיות טובה

נו באמת.
עוד מעט מישהו גם יתחיל לספר לנו את המעשיות על הסבתא של גולדהאר.

טביב לקח עכשיו קבוצה גזענית יודו..... עם אוהדים אללה יסטור.(ושיחנק איתם אמן)

אוהדי מכבי עשו את המוות ללוני בשנים האחרונות.
עם המיליון מחאות שלהם על כל מה שכבר אפשר.
זה לא הפריע לשניידר להגיע.

אחר כך הם הטריפו את השכל לשניידר, עד שהוא הפסיק להגיע לארץ.
אז הם התחילו לרדוף אותו בחו"ל - היו מצלצלים לו באמצע הלילה, מפוצצים את האי מיילים והפקסים של כל חברה שהם שמעו שקשורה אליו איכשהו.
משום מה זה לא הפריע לגולדהאר להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:09 
באמת הכפיות טובה של אוהדים שמשלמים הכי הרבה כסף בליגה על התענוג הפועל.
איזה סגידה מביכה אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:23 
לא קרה כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:47 
לא יודע אם כבר הביאו את זה:
ציטוט:
עידו חג'ג': "סופית, דמארי נשאר בהפועל"
כפי שנחשף ב-ynet ספורט, פוצצה עסקת העברת החלוץ לסלטה ויגו. אחד האנשים החזקים בהפועל ומי שניהל מאחורי הקלעים את גיוס הכספים להשארת דמארי: "עשינו את כל המאמצים כדי שזה יקרה". מוקדם יותר הספרדים הודיעו שהם יורדים מהשחקן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4481883,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2014, 23:51 
19 כתב:
טכנית לארז כתב:
סתם שתדע, באותה עונה שאנחנו העפנו את טפליצה (09/10), הם סיימו מקום 4 בצ'כיה, עם 5 הפסדים בלבד ב-30 משחקים ובסך הכל 7 נק' פחות מהאלופה - ספרטה פראג.

ואגב, לא התכוונתי לטפליצה ספיציפית. התכוונתי לזה שבאופן כללי, אין באמת סיבה הגיונית שהפועל תהיה פייבוריטית ברורה ותהיה חייבת לעבור תמיד קבוצות שהיא מקבלת בתור מדורגת ממדינות כמו שבדיה, רומניה, שוויץ, צ'כיה ודומותיהן.

א. מה שווייץ? זה החליף את זלצבורג? מתי שיחקנו מול שווירית חוץ מואדוז שהיא חצי ומהליגה השנייה? ובכל מקרה לא מעניינת אותי הליגה שממנה מגיעה הקבוצה, מעניינת הקבוצה עצמה. זו ראייה שטחית שאין לי מילים להסביר כמה למדוד את זה פר ליגה. לעבור את בני יהודה זה באותה דרגת קושי כמו לעבור את חיפה או את הפועל?
ב סתם שתדע, באותה עונה הפועל סיימה במקום הראשון עם הפסד אחד, ועברה מהמקום הראשון שלב בתים עם המבורג וסלטיק.
ג. אפשר גיבוי לכל מה שאתה אומר? אני הבאתי מספיק לדעתי.
ד. לפחות ירדנו מ"נס שאנחנו עוברים את הקבוצות האלה" (ששוב, למעט איזו שוודית וחצי, שאנחנו בערך 50-50 איתה, מול כולן אנחנו פייבוריטים די ברורים), ל"אין סיבה שהפועל תהיה חייבת לעבור תמיד". אין דבר כזה חייבת לנצח בספורט, כן יש פייבוריטית ברורה.

לפני העונה של הדאבל, דרך אגב, צ'כיה הייתה מדורגת במקום ה-18 באירופה, ישראל במקום ה-22 ושוודיה במקום ה-24. זה בלי להתחשב בהיסטוריה הבאמת מפוארת של גטבורג באירופה (גם אצל הפועל עברו 3 שנים מאז הפעם האחרונה שהיא עשתה משהו רציני באירופה). על בסיס מה הפועל הייתה אמורה להיות פייבוריטית מולה או מול טפליצה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:10 
דסקל בפייסבוק

ציטוט:
עמוס לוזון חושב שבגלל שדמארי גדל אצלו במכבי פ"ת, והוא העביר אותו להפועל תל אביב בעזרת קומבינה עם אלי טביב, שהוא יכול להכריע מה יקרה איתו בעתיד.

הוא אמנם בעלים של 50% מהכרטיס שלו (כלומר בעלים של 50% מכספי רכישה עתידית שלו) אבל על פי החוקים של פיפ"א אסור לו להשפיע על מעבר של שחקן שלא שלו.

צריך להעניש את עמוס לוזון. מי שאמורה לאכוף את החוקים של פיפ"א היא ההתאחדות. ההתאחדות צריכה להעניש את לוזון.

אה... שיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
זה לא חדש שמדובר בסוחר העבדים של העידן המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יש סעיף בחוקי פיפ"א שמונע במבי על שחקן? אם כן אפשר ללכת על זה בקיץ אפילו שטביב חתם על זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
דסקל בפייסבוק

ציטוט:
עמוס לוזון חושב שבגלל שדמארי גדל אצלו במכבי פ"ת, והוא העביר אותו להפועל תל אביב בעזרת קומבינה עם אלי טביב, שהוא יכול להכריע מה יקרה איתו בעתיד.

הוא אמנם בעלים של 50% מהכרטיס שלו (כלומר בעלים של 50% מכספי רכישה עתידית שלו) אבל על פי החוקים של פיפ"א אסור לו להשפיע על מעבר של שחקן שלא שלו.

צריך להעניש את עמוס לוזון. מי שאמורה לאכוף את החוקים של פיפ"א היא ההתאחדות. ההתאחדות צריכה להעניש את לוזון.

אה... שיט

מדהים. להתחיל לעבוד על זה לקראת הקיץ (בהנחה ודמארי אכן לא עוזב לסלטה).
זה אומר שהפועל לא צריכה לקנות את החצי השני של דמארי אם היא רוצה שהוא ימשיך אצלה מעבר לשלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:30 
redrony כתב:
pogi כתב:

אחינו אתה כנראה קצת מבולבל מהמצב, אז בוא אני אסביר לך
הפועל תל אביב הוא כיום מועדון בלי כסף נזיל
אני ארשום את זה שוב כדי שתבין-
הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל

נכון, לעידו חג'ג' יש המון כסף נזיל, גם לצבאן, גם לתאומים
אבל הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל. בנוסף, הוא מועדון עם המון המון התחייבויות.

לכן, הפועל תל אביב לא במצב של להחזיק שחקן ספסל (וכן, שכטר היום הוא שחקן ספסל) בסכומים כאלה.
זה עצוב, זה כואב, זה מתסכל, אבל זה המצב וכרגע זה לא משנה מי התחייב למי.

אולי איתי שכטר יחזור בעתיד ליכולת קרובה למה שנתן לפני 4 שנים. יכול להיות שזה יקרה (אם להיות כנה אני פחות מאמין). אבל כרגע זה לא קורה וכרגע התרומה שלו לא מצדיקה את העלות שלו.

אם היה לנו כסף הייתי אומר סבבה, בוא ניתן לו 5 שנים לחזור לעצמו. מכיוון שאין לנו כסף, אני אומר למכור, ולשם שינוי לעשות עם הכסף דברים מועילים, כמו למשל לקנות את עבדורחימי שמה לעשות, הוא כיום יותר טוב משכטר.

אתה יכול לרשום את זה עוד 20 פעם זה לא משנה שלמרות מה שאתה חושב, אני מבין את זה בדיוק כמוך.
כל זה לא קשור לעובדה ששכטר הוא "כרגע" שחקן ספסל, כי קבוצה רצינית עם מחשבה קדימה לא מתנהלת על "כרגע" , אלא בוחנת דברים לפי כמה פרמטרים שקבלות העבר או פוטנציאל עתידי אמורים להיות מחושבים בהם.
עבדורחימי היה "כרגע" נכון ל-13 משחקים ראשונים שחקן פצוע עם זכוכית בתחת ו"כרגע" נכון לשנייה הזו, הוא חצי אלוהים.
אני אומר, אין כסף סבבה. לשחרר את שכטר לפני דמארי זה לא הגיוני, גם אם דמארי היום בכושר טוב יותר ולו בגלל העובדה שדמארי יעזוב בקיץ בכל מקרה.
עבדורחימי זה סיפור אחר, אבל גם איתו יש בעיה כי הוא שחקן זר.
הפועל צריכים להשאיר כרגע את מי שהם יכולים ולקוות לנס של רוכש שאם וכאשר יבוא, תוכל לבנות סגל שמחזיק את רב השחקנים הישראלים הטובים בשוק. שחרור של שכטר יגרום לכך שהוא להפועל כבר כנראה לא יחזור וככל הנראה תרגיש אותו מצוין במכבי או בחיפה.
אם אתה לא מחזיק משכטר וזו דעה לגיטימית, זה כבר סיפור אחר. אבל קח בחשבון שלמרות חצי עונה פחות טובה, שחקנים כמו שכטר בכדורגל הישראלי לא קיימים. לא כח, לא מהירות ולא האחד על אחד שלו. את העובדה שהוא מחובר למועדון, אני אפילו לא שם במשוואה, אבל בוא נגיד שזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו לגמרי.

בדיוק , קבוצה רצינית לא מתנהלת לפי כרגע, ועל אחת כמה וכמה לא מתנהלת לפי העבר אלא לפי העתיד

איתי שכטר כרגע מסמל את העבר. הבנאדם היה פצוע במשך רוב העונה האחרונה בהפועל, לאחר מכן במשך שנתיים בקושי ראה דשא, הועף מהנבחרת ועד עכשיו לא מספק את הסחורה והורד לספסל
אני מצטער מאוד, אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים עכשיו להעמיס על עצמנו עוד הלוואות ועוד התחייבויות אם אפשר לשחרר את השחקן הזה ולחסוך סכום לא מבוטל של כסף

בנוסף, לפי דעתי מועדון שמסתכל אל העתיד לא צריך להחזיק שחקנים לא טובים היום כדי שאולי יהיו יותר טובים בעתיד, אלא צריך להשקיע בשחקנים בעלי פוטנציאל היום (עבדורחימי לדוגמא) כדי שיתרמו לקבוצה ובעתיד תוכל למכור אותם. ככה מועדון בסדר גודל שלנו כרגע ותחת האילוצים הקיימים צריך להתנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 00:46 
איך שנהפוך את הדברים בסופו של דבר בשנים האחרונות הפועל ת-א היא הזונה של כמה אנשים שנימאסו כבר.
גם זונה ואפילו הכי טיפשה יכולה יום אחד לקום ולהעיף את הסרסור שלה לאלף עזעזל, גם זונה מכוערת (והפועל בכלל לא מכוערת) יכולה למצוא מאמץ שיוכל לעזור לה לצאת מהבוץ שהוא נמצאת בו.
הבעיה של הזונה זה שהיא צריכה להאמין בעצמה ולהיות אמיצה ,האוהדים הם חלק מהזונה שניקראת הפועל ת-א והם כבר מפחדים מהצל שלהם(כן מחאה לא מחאה וכ"ו).
כן אנחנו הזונה הכי גרוע בעולם כיוון שמזיינים אותנו ועוד מקבלים מאיתנו כסף,הרבה כסף, הרבה פירסום והרבה יחסים עם מיוחסים.
"עד מתי רשעים יעלוזו" התשובה, עד שהפריריים לא יסכימו להמשיך להיות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 02:59 
רואה שחורות כתב:
צור ש. כתב:
דסקל בפייסבוק

ציטוט:

אה... שיט

זה אומר שהפועל לא צריכה לקנות את החצי השני של דמארי אם היא רוצה שהוא ימשיך אצלה מעבר לשלוש שנים.

נו באמת...מספיק שהלוזונים מסתכלים לכיוון שלנו ואנחנו מורידים את הראש.
גם אם זה היה נכון, נראה לך מישהו מהפועל היה עומד על שלו, בודק את העניין?
מספיק שהוא דרש מהפועל 50% על דמי ההשאלה, והעסקה שהייתה לנו עם סלטה ירדה מהפרק וחתמנו במקום על העסקה הבזיונית איתו. (מצא פתרון "יצירתי" לעזור לנו לצאת מהברוך אותו הוא בעצמו יצר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 09:10 
רואה שחורות כתב:
צור ש. כתב:
דסקל בפייסבוק

ציטוט:

אה... שיט

שוב, מהקיץ מתאפשר במבי על דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:06 
its-sick כתב:
כבר איזה עשר שנים שאף אחד לא שם שקל בהפועל, אז אני לא מבין איך אתם יכולים להסיק כאלה מסקנות.
כשמישהו ישים כסף, אולי הקהל יידע להעריך את זה. כשאנשים רק נותנים הלוואות ומפרקים את הקבוצה בשביל לקבל אותן חזרה, אז הקהל לא מעריך את זה.

הנה דוגמא שרק מחזקת את מה שאמרתי. הרי גם אם אנשים ישימו הרבה מאד כסף על הקבוצה ויפסידו, תמיד יבוא מישהו שיטען בפסקנות שאף אחד לא שם כסף בהפועל כבר 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:07 
עמי נאווי כתב:
שחם, הענין פשוט: אני מעונין במישהו שיכול לקחת סיכון מחושב, ולהעמיד קבוצה סבירה בהתאם לעשור ומשהו האחרון. אני לא מתכוון למשהו סטייל הגלקטיקוס, אלא משהו סטנדרטי במונחי הפועל תל אביב. מישהו שיוכל להרים פה קבוצה ב40-50 מיליון שקל לעונה, ולספוג, חס וחלילה, עונה של נפילות מקצועיות.

מה שיש היום זה בנק. לבנק הזה קוראים חג'ג' או רמון או ווטאבר. בנק, בהגדרה, לא מפסיד כסף. לעולם. הוא תמיד מקבל החזר, ואם לא אז הוא מפעיל הוצאה לפועל ומוכר רכוש.
הפועל תל אביב לא צריכה בנק. זו חוכמה קטנה. אני מודה למר רמון וחג'ג' על היוזמה וההיחלצות למען הקבוצה, אבל זה לא זה. אם הם לא מסוגלים לספוג סיכונים אז שישימו את הקבוצה על המדף ויתנו למישהו שכן יכול. אין לי שום דבר וחצי דבר אישי נגדם, הרי גם אני לא יכול להעמיד כזה סכום, ולכן אני לא יכול לבוא בטענות.
או שאתם מסוגלים לקחת סיכון סביר ולהעמיד תקציב או שאתם לא יכולים. זה מאוד פשוט.

אתה מודה לרמון וחג'ג', אבל רבים אחרים הפכו אותם ואת כל מי שעבר בהפועל ב-15 השנים האחרונות לאוייבי האנושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 10:11 
נועם שחם כתב:
עמי נאווי כתב:
שחם, הענין פשוט: אני מעונין במישהו שיכול לקחת סיכון מחושב, ולהעמיד קבוצה סבירה בהתאם לעשור ומשהו האחרון. אני לא מתכוון למשהו סטייל הגלקטיקוס, אלא משהו סטנדרטי במונחי הפועל תל אביב. מישהו שיוכל להרים פה קבוצה ב40-50 מיליון שקל לעונה, ולספוג, חס וחלילה, עונה של נפילות מקצועיות.

מה שיש היום זה בנק. לבנק הזה קוראים חג'ג' או רמון או ווטאבר. בנק, בהגדרה, לא מפסיד כסף. לעולם. הוא תמיד מקבל החזר, ואם לא אז הוא מפעיל הוצאה לפועל ומוכר רכוש.
הפועל תל אביב לא צריכה בנק. זו חוכמה קטנה. אני מודה למר רמון וחג'ג' על היוזמה וההיחלצות למען הקבוצה, אבל זה לא זה. אם הם לא מסוגלים לספוג סיכונים אז שישימו את הקבוצה על המדף ויתנו למישהו שכן יכול. אין לי שום דבר וחצי דבר אישי נגדם, הרי גם אני לא יכול להעמיד כזה סכום, ולכן אני לא יכול לבוא בטענות.

אתה מודה לרמון וחג'ג', אבל רבים אחרים הפכו אותם ואת כל מי שעבר בהפועל ב-15 השנים האחרונות לאוייבי האנושות.

אם יש אמת בחלק מהשמועות, הן אכן כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:48 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
עמי נאווי כתב:

אם יש אמת בחלק מהשמועות, הן אכן כאלה

עוד פעם התחלנו עם ההודעות האלה?
או שאתה רושם מה השמועות (ומצדי מוסיף לכאורה 1000 פעם), או שאל תכתוב בכלל. המשחקי רמזים האלה עלובים, מעליבים, לא תורמים בכלום, ו"אם יש בהם קצת אמת" כמו שאתה מפחד- ולא משתף, או שמי שסיפר לך לא משתף, אתם חלק מהפשע.
תעמדו מאחורי מה שאתם נוטים להאמין לו ותעלו את זה פה לעימות מול אחרים, אחרת זה שווה לאסלה. בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 12:58 
NARKOTIKA כתב:

או שאתה רושם מה השמועות (ומצדי מוסיף לכאורה 1000 פעם), או שאל תכתוב בכלל. המשחקי רמזים האלה עלובים, מעליבים, לא תורמים בכלום, ו"אם יש בהם קצת אמת" כמו שאתה מפחד- ולא משתף, או שמי שסיפר לך לא משתף, אתם חלק מהפשע.
תעמדו מאחורי מה שאתם נוטים להאמין לו ותעלו את זה פה לעימות מול אחרים, אחרת זה שווה לאסלה. בערך.

זה בעיה לרשום מה השמועות מפני שיש בהן האשמות חמורות. כן צריך לכתוב כי לאנשים צריכות להיפתח העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:03 
pogi כתב:

בדיוק , קבוצה רצינית לא מתנהלת לפי כרגע, ועל אחת כמה וכמה לא מתנהלת לפי העבר אלא לפי העתיד

איתי שכטר כרגע מסמל את העבר. הבנאדם היה פצוע במשך רוב העונה האחרונה בהפועל, לאחר מכן במשך שנתיים בקושי ראה דשא, הועף מהנבחרת ועד עכשיו לא מספק את הסחורה והורד לספסל
אני מצטער מאוד, אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים עכשיו להעמיס על עצמנו עוד הלוואות ועוד התחייבויות אם אפשר לשחרר את השחקן הזה ולחסוך סכום לא מבוטל של כסף

בנוסף, לפי דעתי מועדון שמסתכל אל העתיד לא צריך להחזיק שחקנים לא טובים היום כדי שאולי יהיו יותר טובים בעתיד, אלא צריך להשקיע בשחקנים בעלי פוטנציאל היום (עבדורחימי לדוגמא) כדי שיתרמו לקבוצה ובעתיד תוכל למכור אותם. ככה מועדון בסדר גודל שלנו כרגע ותחת האילוצים הקיימים צריך להתנהל.

אז אפשר להכנס לויכוח האם שכטר הוא פוטנציאל עתידי. אני בטוח שכן, אתה חושב שלא. לגיטימי. זה שעבדורחימי הוא כזה, לא סותר שגם בשכטר צריך להשקיע.
השוק לא רווי בשחקנים, בטח לא ישראלים. שכטר לא שיחק הרבה בשנתיים האחרונות, אין ויכוח. התחיל צולע את העונה הזו, גם אין ויכוח. ועדיין, אין חלוצים ישראלים ברמה שלו (כמובן הכל לדעתי), ובהנחה הדי ברורה שדמארי עוזב בסוף העונה, לא יהיה לך כלום.
לגבי אם היה צריך להתאבד עליו בתחילת העונה, פה אנחנו לא חלוקים מבחינה רציונלית. זה ברור שמועדון צריך לפעול על פי תקציב.
אבל הפועל זה לא בני יהודה, ואם יש אנשים שמוכנים לקחת סיכונים מחושבים, אני רק יכול לברך על כך. זה שבסופו של יום, הם בעצמם לא יודעים מה הם סיכנו ופעלו בלי גרם מח וביטוח, זה על אחריותם. חבל שאנחנו צריכים לסבול מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:04 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה בעיה לרשום מה השמועות מפני שיש בהן האשמות חמורות. כן צריך לכתוב כי לאנשים צריכות להיפתח העיניים.

תכתוב לכאורה. מה יעשו? יתבעו אותך? ירצחו?

אי אפשר לקחת אותך ברצינות ככה. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:05 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

איך יפתחו לי העיניים אם אתה מזכיר האשמות לכאורה שאני אפילו לא יודע מה הן? מה בדיוק אמור לפתוח לי את העיניים כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:11 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

אני באמת לא מחפש גושפנקא ממך או ממישהו אחר בפורום. אתה יכול לא לקחת אותי ברצינות וזו זכותך, אבל אתה גם יכול לקחת את מה שאני אומר ולהתחיל לחקור בעצמך (או אפילו לשאול אותי בפרטית :) )
אתה מבין שאני לא נגד אף אחד, אני לטובת הפועל ורוצה שיהיה טוב להפועל. אני לא אלך ואכתוב דברים בפורום שאני לא יכול להוכיח גם אם אוסיף את המילה לכאורה כדיסקליימר לפניהם.
אני לא מהמקורבים, או מאלה "שיודעים". אני מאלה שאכפת להם ומאלה ששמעו דברים מאוד מטרידים. יש גדולים ומקורבים ממני שיודעים הרבה יותר.
אתה רוצה להמשיך ולכתוב את המשפט הזה שכתבת כל פעם שמישהו זורק דברים ברוח מה שכתבתי, סבבה. בסוף יש מציאות שאתה יכול להתחיל לעשות אחד ועוד אחד ולשאול את עצמך איך אותן דמויות בוחשות בקבוצה הזו, אחרי שעזבו אותן לפני יותר מעשור, ואיך הקבוצה הזו, עם מה שהיא מביאה איתה על השולחן, לא מצליחה להימכר לאדם אחד נורמלי ואיך כל מה שאופף אותה אלה הם שקרים, מניפולציות וספינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:14 
כבר קיבלתי פרטיות מהמקורבים ששלחו לך את הפרטיות, בגדול לא היה שם יותר מדי.

ואם אתה רוצה שאני אתעורר, וששחם יתעורר, או מישהו אחר- אתה צריך לחלק פרטיות. לא לכתוב בפורום "צריך לחכות שאנשים יתעוררו אבל אני לא יכול לפרסם כלום", זה בדיחה.

ועוד סיבה למה אני לא רוצה פרטיות- אם יודעים דברים צריך לפרסם אותם ברבים. זה צריך להיות חשוף לציבור, אני לא משחק משחקים על חשבון הפועל. אם אני יודע משהו שעושה להפועל רע- אני מפרסם.
אם בהודעות האלה שקיבלתי (ואולי בכוונה לא מספרים לי הכל מהכל) היה מידע רציני- הייתי חושף אותו לכולם בלי למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:14 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

איך יפתחו לי העיניים אם אתה מזכיר האשמות לכאורה שאני אפילו לא יודע מה הן? מה בדיוק אמור לפתוח לי את העיניים כאן?

אני שמח שהדיון הזה נפתח, כי אולי לאנשים שצריכים להתחיל להוציא דברים החוצה, יהיה סוף סוף סיבה לעשות את זה. שוב, אני לא באמת יודע משהו שאנשים אחרים פה לא יודעים ומה שאני יודע זה גיבובי שמועות. אבל מה שאני בוודאות יודע זה סצנריו של אנשים שמעורבים בקבוצה הזו ב-10 שנים האחרונות וצורת ניהול עם דפוסים מאוד מסויימים. זה היה אמור כבר להטריד את האינטליגנטים והחוקרים שבחבורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:20 
NARKOTIKA כתב:
כבר קיבלתי פרטיות מהמקורבים ששלחו לך את הפרטיות, בגדול לא היה שם יותר מדי.

ואם אתה רוצה שאני אתעורר, וששחם יתעורר, או מישהו אחר- אתה צריך לחלק פרטיות. לא לכתוב בפורום "צריך לחכות שאנשים יתעוררו אבל אני לא יכול לפרסם כלום", זה בדיחה.

ועוד סיבה למה אני לא רוצה פרטיות- אם יודעים דברים צריך לפרסם אותם ברבים. זה צריך להיות חשוף לציבור, אני לא משחק משחקים על חשבון הפועל. אם אני יודע משהו שעושה להפועל רע- אני מפרסם.
אם בהודעות האלה שקיבלתי (ואולי בכוונה לא מספרים לי הכל מהכל) היה מידע רציני- הייתי חושף אותו לכולם בלי למצמץ.

אוקיי, לא יודע מה קיבלת ויכול להיות שזה לא רציני. אני לא יכול לפרסם משהו שאני לא אחראי לו ולא יכול לפרסם דברים שמישהו לחש לי על האוזן. זה יהיה לא רציני ולא אחראי, על גבול הוצאת דיבה.
אז זה בדיחה. סבבה. אני את שלי אמרתי. אתה ואני נמשיך לחכות ליום שהפועל יוכלו להתמודד על האליפות, ושיגיע לכאן אדם שיוכל להעמיד קבוצה נורמלית.
אני לא יודע מה אתה בעצם רוצה. לטענתך הדבר הבעייתי היחיד כרגע הוא ניהול כושל וחוסר יכולת למצוא רוכש. אני טוען ששמעתי קצת אחרת. אני מתפלל ומקווה שמה שאני שמעתי זה שטויות. זה ייתן לי תקווה גדולה שמתישהו תבוא הגאולה. למעשה אני כבר עכשיו הולך לואן לעשות ריפרש, יש מצב שיהיה ספין על רוכש חדש, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:21 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

\ בסוף יש מציאות שאתה יכול להתחיל לעשות אחד ועוד אחד ולשאול את עצמך איך אותן דמויות בוחשות בקבוצה הזו, אחרי שעזבו אותן לפני יותר מעשור, ואיך הקבוצה הזו, עם מה שהיא מביאה איתה על השולחן, לא מצליחה להימכר לאדם אחד נורמלי ואיך כל מה שאופף אותה אלה הם שקרים, מניפולציות וספינים

הנה, זרקת משהו שדי מבהיר מי האנשים שדיברו איתך.

המניפולציות והקויסנפירציות יוצאות מפיהם לא פחות מהצד השני.
כל הזמן שואלים איך זה ואיך זה, מבלי באמת לדעת, מבלי להציג סיבה מוצקת, רק כל מיני אחדים ועוד אחדים שלא מוכיחים כלום ורק זורקות עוד שאלות לאוויר.
מי שהיה פה לפני עשור קנה את הקבוצה דרך אחד האנשים הכי עשירים בישראל, וניהל אותם גם לא רע למשך כמה שנים.
אני לא אוהב אותו, (טוב, אני קצת שונא אותו) אבל כל הרמיזות האלה כאילו יש לו איזה אובססיה להחזיק בהפועל כי זה נותן לו משהו (מה, פרסום? האיש פרסומאי!) או איזה צעצוע (איך? הוא מקבל החלטות? הוא מינה מאמן? שחקנים? אב בית?) לא מקבלות שום תימוכין.

מי שהיה פה לפני עשור ונמצא בסביבה גם עכשיו לא היה פה לפני שנתיים וחצי, שאז כל העולם ואשתו חיפשו בן אדם שישים 12 מיליון שקל ויקח את הקבוצה, כולל טביב, שאותו אתה לא יכול להאשים בזה שהוא לא רצה כסף כאן ועכשיו, נכון?
איך התיאוריות מתיישבות עם זה? איפה היו כל אותם אנשים שאמורים לקנות את הפועל היום, אז? למה אף אחד לא שם 12 מיליון שקל ביד של טביב ולקח את הקבוצה?

ונחזור לראש הפירמידה. מוני הראל מאחורי הכל. את זה הכי אהבתי. במקרה הזה כבר אי אפשר להאשים אותו בפרסום ומוניטין, כי השם שלו מופיע רק בפרטיות, נכון? אז למה הוא עושה את זה? הוא אוהד מכבי?
מה לעזאזאל אתם רוצים. די כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:35 
NARKOTIKA כתב:

הנה, זרקת משהו שדי מבהיר מי האנשים שדיברו איתך.

המניפולציות והקויסנפירציות יוצאות מפיהם לא פחות מהצד השני.
כל הזמן שואלים איך זה ואיך זה, מבלי באמת לדעת, מבלי להציג סיבה מוצקת, רק כל מיני אחדים ועוד אחדים שלא מוכיחים כלום ורק זורקות עוד שאלות לאוויר.
מי שהיה פה לפני עשור קנה את הקבוצה דרך אחד האנשים הכי עשירים בישראל, וניהל אותם גם לא רע למשך כמה שנים.
אני לא אוהב אותו, (טוב, אני קצת שונא אותו) אבל כל הרמיזות האלה כאילו יש לו איזה אובססיה להחזיק בהפועל כי זה נותן לו משהו (מה, פרסום? האיש פרסומאי!) או איזה צעצוע (איך? הוא מקבל החלטות? הוא מינה מאמן? שחקנים? אב בית?) לא מקבלות שום תימוכין.

מי שהיה פה לפני עשור ונמצא בסביבה גם עכשיו לא היה פה לפני שנתיים וחצי, שאז כל העולם ואשתו חיפשו בן אדם שישים 12 מיליון שקל ויקח את הקבוצה, כולל טביב, שאותו אתה לא יכול להאשים בזה שהוא לא רצה כסף כאן ועכשיו, נכון?
איך התיאוריות מתיישבות עם זה? איפה היו כל אותם אנשים שאמורים לקנות את הפועל היום, אז? למה אף אחד לא שם 12 מיליון שקל ביד של טביב ולקח את הקבוצה?

ונחזור לראש הפירמידה. מוני הראל מאחורי הכל. את זה הכי אהבתי. במקרה הזה כבר אי אפשר להאשים אותו בפרסום ומוניטין, כי השם שלו מופיע רק בפרטיות, נכון? אז למה הוא עושה את זה? הוא אוהד מכבי?
מה לעזאזאל אתם רוצים. די כבר.

אז אני שמעתי דברים קצת אחרים. הראל לא במרכזם.
ומה שאתה צריך לשאול את עצמך (ופה אני מדבר רק על עבודות), זה איך אדם כמו מושיק תאומים, שעשה מסיבת עיתונאים קבל עם עולם ויקום והצהיר שהוא נכשל ושהוא הוא אוהד יותר ממנהל ושהוא מעדיף את הפועל על פני ירושה לבנות שלו, עדיין נמצא פה מאחורי הקלעים, בוחש ובוחש.
ואיך אדם כמו חיים רמון, שכמעט הוריד אותך ליגה לפני 9 שנים, נמצא שוב בתמונה למרות שהוא כל הזמן מצהיר כמה הוא סובל וכל היום רק מייבב שאף אחד לא עוזר וכולם בורחים. ממש אביר על סוס לבן.
ואיך יכול להיות שהאנשים האלה שחרטו על דגלם את השקיפות כערך עליון, זורים לנו חול בעיניים פעם אחרי פעם. משתילים ידיעה אצל העיתונאי הזה ואצל העיתונאי ההוא. וכל פעם שיש איזו ידיעה על רוכש חצי עולם יודע שעובדים עלינו בעיניים עד כדי כך שאחד כמו סיימון כץ, מחזיק מניות בעצמו בקבוצה מסתלבט עליהם באופן פומבי.
מטביב היה לחץ להיפטר באופן מיידי לפני שהוא מחריב את המועדון. לא היה זמן להביא ולחפש אדם רציני שיבוא ולמען האמת, לא היה גם מי שיעשה את זה. אני אז אמרתי ששפעת עדיפה על סרטן. ידעתי שרמון זה אסון, אבל באמת האמנתי שזה שלב ביניים הכרחי לפני פירוק הקבוצה. אני עדיין חושב ככה עם כל מה שאני שומע עכשיו.
שחיים רמון אומר משפט "אני הסכמתי להיפגש עם כל מי שהביע עניין ברכישת המועדון" זה מדליק לי נורות אדומות וזה גם צריך להדליק לך כי זו פליטת פה שיכולה לגרום לך לחשוב שהוא לא באמת עושה מאמצים מכיוונו למצוא רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2014, 13:44 
במה הוא בוחש ובוחש בדיוק? במה זה מתבטא?

הוא חלק מאלה ששכנעו את רמון לקחת על עצמו את הפועל. לא רואים אותו במתחם, הוא לא מדבר עם המאמן, הוא לא סוגר עסקאות.
איפה הבחישה מתבטאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: