pogi כתב:
אחינו אתה כנראה קצת מבולבל מהמצב, אז בוא אני אסביר לך
הפועל תל אביב הוא כיום מועדון בלי כסף נזיל
אני ארשום את זה שוב כדי שתבין-
הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל
נכון, לעידו חג'ג' יש המון כסף נזיל, גם לצבאן, גם לתאומים
אבל הפועל תל אביב הוא מועדון בלי כסף נזיל. בנוסף, הוא מועדון עם המון המון התחייבויות.
לכן, הפועל תל אביב לא במצב של להחזיק שחקן ספסל (וכן, שכטר היום הוא שחקן ספסל) בסכומים כאלה.
זה עצוב, זה כואב, זה מתסכל, אבל זה המצב וכרגע זה לא משנה מי התחייב למי.
אולי איתי שכטר יחזור בעתיד ליכולת קרובה למה שנתן לפני 4 שנים. יכול להיות שזה יקרה (אם להיות כנה אני פחות מאמין). אבל כרגע זה לא קורה וכרגע התרומה שלו לא מצדיקה את העלות שלו.
אם היה לנו כסף הייתי אומר סבבה, בוא ניתן לו 5 שנים לחזור לעצמו. מכיוון שאין לנו כסף, אני אומר למכור, ולשם שינוי לעשות עם הכסף דברים מועילים, כמו למשל לקנות את עבדורחימי שמה לעשות, הוא כיום יותר טוב משכטר.
אתה יכול לרשום את זה עוד 20 פעם זה לא משנה שלמרות מה שאתה חושב, אני מבין את זה בדיוק כמוך.
כל זה לא קשור לעובדה ששכטר הוא "כרגע" שחקן ספסל,
כי קבוצה רצינית עם מחשבה קדימה לא מתנהלת על "כרגע" , אלא בוחנת דברים לפי כמה פרמטרים שקבלות העבר או פוטנציאל עתידי אמורים להיות מחושבים בהם.
עבדורחימי היה "כרגע" נכון ל-13 משחקים ראשונים שחקן פצוע עם זכוכית בתחת ו"כרגע" נכון לשנייה הזו, הוא חצי אלוהים.
אני אומר, אין כסף סבבה. לשחרר את שכטר לפני דמארי זה לא הגיוני, גם אם דמארי היום בכושר טוב יותר ולו בגלל העובדה שדמארי יעזוב בקיץ בכל מקרה.
עבדורחימי זה סיפור אחר, אבל גם איתו יש בעיה כי הוא שחקן זר.
הפועל צריכים להשאיר כרגע את מי שהם יכולים ולקוות לנס של רוכש שאם וכאשר יבוא, תוכל לבנות סגל שמחזיק את רב השחקנים הישראלים הטובים בשוק. שחרור של שכטר יגרום לכך שהוא להפועל כבר כנראה לא יחזור וככל הנראה תרגיש אותו מצוין במכבי או בחיפה.
אם אתה לא מחזיק משכטר וזו דעה לגיטימית, זה כבר סיפור אחר. אבל קח בחשבון שלמרות חצי עונה פחות טובה, שחקנים כמו שכטר בכדורגל הישראלי לא קיימים. לא כח, לא מהירות ולא האחד על אחד שלו. את העובדה שהוא מחובר למועדון, אני אפילו לא שם במשוואה, אבל בוא נגיד שזה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו לגמרי.
איתי שכטר כרגע מסמל את העבר. הבנאדם היה פצוע במשך רוב העונה האחרונה בהפועל, לאחר מכן במשך שנתיים בקושי ראה דשא, הועף מהנבחרת ועד עכשיו לא מספק את הסחורה והורד לספסל
אני מצטער מאוד, אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים עכשיו להעמיס על עצמנו עוד הלוואות ועוד התחייבויות אם אפשר לשחרר את השחקן הזה ולחסוך סכום לא מבוטל של כסף
בנוסף, לפי דעתי מועדון שמסתכל אל העתיד לא צריך להחזיק שחקנים לא טובים היום כדי שאולי יהיו יותר טובים בעתיד, אלא צריך להשקיע בשחקנים בעלי פוטנציאל היום (עבדורחימי לדוגמא) כדי שיתרמו לקבוצה ובעתיד תוכל למכור אותם. ככה מועדון בסדר גודל שלנו כרגע ותחת האילוצים הקיימים צריך להתנהל.